Sari la conținut

Catalina 0737409716

Postări Recomandate

• Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta.
Postat
10 minutes ago, j0hnnybravo said:

Nu mai imi aduc aminte, dar daca mi-ar fi zi asa as fi refuzat. Probabil a omis sa imi zica si nici eu nu am intrebat, ca de obicei nu intreb acest detaliu, m-am obisnuit cu clasicul 20min, dar se pare ca sunt multe care ar fi in stare sa zica si 10 min. Eu nu m-am simtit grabit, asta e important.

Total de acord cu tine. Un 20 de minute pentru o sutică e bine-bine. Eu cam am obiceiul la telefon să-ntreb că m-am ars rău în trecut cu niște dameze de genul... 2-3 minute de supt, pus căciulița, sărit în măciucă și după ...hai să zicem, 3-4 minute o-nceput cu din alea gen ”dar mai ai mult?” ”n-ai terminat încă?” 

BĂĂĂĂĂĂĂĂĂ, mor :)))) ...nu știu cum să-ți zic, dar îmi vine să mor cu ele de gât!

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 7 minute, banana_lunga a spus:

Total de acord cu tine. Un 20 de minute pentru o sutică e bine-bine. Eu cam am obiceiul la telefon să-ntreb că m-am ars rău în trecut cu niște dameze de genul... 2-3 minute de supt, pus căciulița, sărit în măciucă și după ...hai să zicem, 3-4 minute o-nceput cu din alea gen ”dar mai ai mult?” ”n-ai terminat încă?” 

BĂĂĂĂĂĂĂĂĂ, mor :)))) ...nu știu cum să-ți zic, dar îmi vine să mor cu ele de gât!

de ars asa cred ca toti ne-am ars, nu cred ca a scapat niciunul, doar ca s-au mai rarit astfel de tepe. Cred ca ultima mi-am luat-o la rustic, posibil sa fie vestitul cuib, cum iesi din lift pe stanga, etajul 6 parca. Eram constient ca e posibil sa imi iau vreo tzeapa, dar la fel cum a facut sorinu de s-a intepat cu Sandra Clujeanca tot ceva in genu a fost si cu mine, cand vad ca nu raspunde nimic parca mai tare ma intarat si am ajuns pe la Rustic si fata sugea pula intr-o viteza sa scape repede, mi-am bagat pula si am plecat

Postat
3 minutes ago, j0hnnybravo said:

de ars asa cred ca toti ne-am ars, nu cred ca a scapat niciunul, doar ca s-au mai rarit astfel de tepe. Cred ca ultima mi-am luat-o la rustic, posibil sa fie vestitul cuib, cum iesi din lift pe stanga, etajul 6 parca. Eram constient ca e posibil sa imi iau vreo tzeapa, dar la fel cum a facut sorinu de s-a intepat cu Sandra Clujeanca tot ceva in genu a fost si cu mine, cand vad ca nu raspunde nimic parca mai tare ma intarat si am ajuns pe la Rustic si fata sugea pula intr-o viteza sa scape repede, mi-am bagat pula si am plecat

O singură gagică am prins cu mult timp în urmă pe la rustic care m-a futut bine bine. Stătea la o scară de zece etaje, dar mai spre Scapino, undeva la etajul 1 sau 2, cu balcon spre stradă. Țin minte și-acum că am futut-o odată fără bani :))))

• Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
  • Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
Postat

Am sunat acum si...a marit tarifele  150/250   zona ciresica....sa vedem...

• Oras:Cta
  • Oras:Cta
Postat

Aseara am sunat o si pe frumusetea asta de fata , asa numita Catalina 

Mi a spus sa o mai astept ceva timp..dupa am sunat o m a indrumat pe aleea imbrei langa hotel ciresica pe acolo.. avea si colega

Am urcat , am vorbit un pic nu prea mi am luat privirea de la ea , stie cum sa se comporte e sare si piper asa.. nu e doar dulce  e si dulce si perversa zic eu

Apoi am trecut si noi la treaba in camera mai exact sufrageria , avea canapea ext.

A inceput frumoasa Cata sa puna balonu cu gura  pt oral protejat da l a facut bine , nu se simtea mare diferenta intre neprotejat , adans , soft ,mangaieri fara sa o perii sau sa o ridic da fata e senzatie si cum presteaza si la corp... dupa cateva minute de oral am trecut la doggy, pasarica umezita , cand ma uitam la ea nici nu mai imi venea sa o fut si sa o iau numai in brate asa gesturi dragalase are pe ea.. i am dat asa , dupa misionar gemete finute pe ea te trage spre ea  am dat ceva in ea dupa am finalizat in balonas , ii place nici nu spui ca dupa trebuie platita e sexoasa ..sincer e plina de calitati pozitive ..si cam asta a fost 

Achitat 1 finalizare

Note ca asa se cere pe aici..

Oral p 8-9 pe acolo

Normal 10

Gfe 10+

Locatie - 8 , nu e ceva wow dar nici prea naspa ok cat sa ti faci pofta si dupa toiota 

Te puup Cata!

• Like 4
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...