bad_habbits1 Reputație: 173 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2021 La 02.10.2021 la 15:24, marcus6 a spus: Deunde ieșiți atîția inconștienți prostalăilor? Iti bati gura de pomana cu ei :))) 1
mariuscrs123 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2022 Postat Ianuarie 30, 2022 Fraților! Acum ceva timp, am vrut și eu sa dau o buca în masina ...din curiozitate am zis sa vedem ce e cu fata asta pe aici . Mare atenție! Am vorbit cu ea pe whatsap. Am stabilit locul și ora de unde sa o iau. Peste strada era o masina, plm nu mai rețin marca , un băiețel la maxim 20 de ani se tot uita la mine și în telefon. În tot acest timp ea zicea ca ajunge imediat. A venit fata la masina respectivului, plm ei copii ai crezut ca n am văzut manevrele lor , ea sosise cu un boschetar acolo. Am schimbat câteva mesaje , a văzut masina si a venit la mine . Fata este foarte speriata și foarte timita. NU ARE 18 ANI! PE WHATSAP zicea ca face total. Am ajuns la locul faptei . O întreb " ai prezervative " și zice NU. Pai și ce facem ? Și ea zice, facem fără și iti dai și tu drumul în alta parte dar nu în mine. Deja mi sa luat . Ii zic plm, fa mi un oral si zice ca nu face oral decât normal. Ii arat mesajul și zice "nesimtitul " atunci a povestit ca defapt puștanul ala vorbește în numele ei și o trimite sa facă bani. N am futut-o nici muie nu I am dat , i am lăsat și 100 de lei și am dat o jos. E riscant sa te încurci cu o **spam editat** . P.S ala era un copil de liceu , dacă nu ma înșel avea și mămăligile în geam 😆 2 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum