Mariusraduu Reputație: 20 Postat Septembrie 10, 2021 Postat Septembrie 10, 2021 Hello . ce sfaturi imi puteti da si mie ??? sunt iinnebunit dupa sora nevestei , am impresia ca si ei ii place de mine , dar ii e frica sa recunoasca , insa gesturile o tradeaza . nu stiu cum sa fac primul pas , daca ma refuza ? Daca ii spune surorii ? Sau daca ii spune cumnatului ? Exista si sansa sa accepte provocarile mele. voi ce sfaturi imi dati ? cum sa incerc elegant sa ma dau la ea ? 2 3
eturit Reputație: 3376 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 10, 2021 O rogi frumos pe soție să-ți facă lipeala cu sora ei. Pune și tu în balanță: pe de o parte - nimic, pe de altă parte - trio/swing (poate că și nevasta cu cumnatu')... 5
Maa5fu1.v2 Reputație: 323 Postat Septembrie 10, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Postat Septembrie 10, 2021 Du-te la curve ca s-ar putea sa ramai fara casnicie Dar daca nu îți pasa de casnicie, fute-o! 1 3
Mariusraduu Reputație: 20 Postat Septembrie 11, 2021 Autor Postat Septembrie 11, 2021 Acum 12 ore, Maa5fu1.v2 a spus: Du-te la curve ca s-ar putea sa ramai fara casnicie Dar daca nu îți pasa de casnicie, fute-o! Nu e vorba de curve aici.. Eu sunt innebunit dupa ea si intuitia imi spune ca ii place de mine , dar mi-e frica in acelasi timp sa nu raman fara casnicie , asa cum spui tu.. 3
AdmiralA Reputație: 57 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2021 Acum 4 minute, Mariusraduu a spus: Nu e vorba de curve aici.. Eu sunt innebunit dupa ea si intuitia imi spune ca ii place de mine , dar mi-e frica in acelasi timp sa nu raman fara casnicie , asa cum spui tu.. Pai ce m ai contează, dacă se sparge căsnicia rămâi cu cumnata . 😉 2
vijai3517 Reputație: -29 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 11, 2021 Da-mi numărul ei de telefon, o combin eu, o fut de 2-3 ori apoi te introduc pe tine în schema și ma retrag. 4 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat Septembrie 11, 2021 Postat Septembrie 11, 2021 Daca nu poti cu cumnata, incearca cu cumnatul, nu cred ca ar avea ceva impotriva (cumnatul, adica) ! 😛🤪🤣🤣 5 1
Vizitator sugeo_ramona Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2021 Postat Septembrie 11, 2021 Potolește -te ca te vede Dumnezeu și apoi o sa ti-o sugi singurel 😀și fără nevasta și fără cumnata
Mariusraduu Reputație: 20 Postat Septembrie 11, 2021 Autor Postat Septembrie 11, 2021 E greu rau .. cred ca incerc sa ma dau la ea sa vad daca tine , altfel o dau in gluma :)) 2
Vizitator sugeo_ramona Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2021 Postat Septembrie 11, 2021 Acum 26 minute, Mariusraduu a spus: E greu rau .. cred ca incerc sa ma dau la ea sa vad daca tine , altfel o dau in gluma :)) Prietene, sfatul meu este sa le futi pe amândouă , se poarta așa ceva , însă știu ca e incest 😃
bastos01 Reputație: 451 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Septembrie 12, 2021 20 hours ago, Mariusraduu said: Nu e vorba de curve aici.. Eu sunt innebunit dupa ea si intuitia imi spune ca ii place de mine , dar mi-e frica in acelasi timp sa nu raman fara casnicie , asa cum spui tu.. Atunci fa laba 1 1 1
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 12, 2021 Acum 2 ore, bastos01 a spus: Atunci fa laba Sugi pula prostalaule labagiu! 2
bastos01 Reputație: 451 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Septembrie 12, 2021 1 minute ago, payment said: Sugi pula prostalaule labagiu! Mai bine te lăsa la spital, autistule 1
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 12, 2021 Acum 11 ore, sugeo_ramona a spus: Prietene, sfatul meu este sa le futi pe amândouă , se poarta așa ceva , însă știu ca e ****** 😃 Poate futi si tu ceva palma aspra!🤣🤣🤣 1
Vizitator ExtraLuv Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Postat Septembrie 12, 2021 11 hours ago, Mariusraduu said: E greu rau .. cred ca incerc sa ma dau la ea sa vad daca tine , altfel o dau in gluma :)) Încercarea moarte n-are, vezi sa nu cumva sa fie ceva complot pus la cale de cele doua surori :))) spor
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 12, 2021 Acum 7 minute, bastos01 a spus: Mai bine te lăsa la spital, autistule Tu esti doar un palmar nenorocit de la coada vacii!🤣🤣🤣 1 1
bastos01 Reputație: 451 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat Septembrie 12, 2021 ce valoare ai - 4692 inverseaza tratamentul,ia-ti medicamentele de cur pe gura si nu mai bea apa de la caine. 1
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 12, 2021 Acum 27 minute, bastos01 a spus: ce valoare ai - 4692 inverseaza tratamentul,ia-ti medicamentele de cur pe gura si nu mai bea apa de la caine. Asa face ma-ta aia care te-a fatat handicapat? 1
Vizitator matrakci76 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Postat Septembrie 12, 2021 La 10.09.2021 la 22:37, Mariusraduu a spus: Hello . ce sfaturi imi puteti da si mie ??? sunt iinnebunit dupa sora nevestei , am impresia ca si ei ii place de mine , dar ii e frica sa recunoasca , insa gesturile o tradeaza . nu stiu cum sa fac primul pas , daca ma refuza ? Daca ii spune surorii ? Sau daca ii spune cumnatului ? Exista si sansa sa accepte provocarile mele. voi ce sfaturi imi dati ? cum sa incerc elegant sa ma dau la ea ? Ii spui ca e o bombă pe picioare, ca e mai frumoasa ca sorasa si daca se umezește ai toate sansele in caz contrar scrie divorț pe tine. Sa ne zici si noua daca pui ciocanul pe ea😀😀
Vizitator sugeo_ramona Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Postat Septembrie 12, 2021 Acum 4 ore, payment a spus: Poate futi si tu ceva palma aspra!🤣🤣🤣 Ce ai bre? Au dreptate astia când zic ca ești terminat pe viața !
cincistele Reputație: -3877 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Septembrie 12, 2021 La 10.09.2021 la 22:37, Mariusraduu a spus: Hello . ce sfaturi imi puteti da si mie ??? sunt iinnebunit dupa sora nevestei , am impresia ca si ei ii place de mine , dar ii e frica sa recunoasca , insa gesturile o tradeaza . nu stiu cum sa fac primul pas , daca ma refuza ? Daca ii spune surorii ? Sau daca ii spune cumnatului ? Exista si sansa sa accepte provocarile mele. voi ce sfaturi imi dati ? cum sa incerc elegant sa ma dau la ea ? Bă, ce hal de om poți să fii, să-i faci așa ceva, nevesti-ti ? Mai dă-o dracu' de mangleală, că dacă e adevărat...tre să fii ultimul om, după orice căcat de standarde și pe orice fel de forum. Cum ar fi ca nevastă-ta să se fută cu frati-tu ? Plm, cine știe ce nație de ciudat poți să fii, și să-ți placă, ba chiar să te uiți de la un milimetru. Plm, știu că există și cazuri din astea, dar....nu știu, e scârbos în ultimul hal 2 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2021 La 11.09.2021 la 12:21, AdmiralA a spus: Pai ce m ai contează, dacă se sparge căsnicia rămâi cu cumnata . 😉 Adică, în familie, cum ar veni! 2 2 4
Vizitator sugeo_ramona Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Postat Septembrie 12, 2021 Chiar acum, picon a spus: Adică, în familie, cum ar veni! Sa nu se piardă averea 😃
estrogen Reputație: 1698 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 12, 2021 La 10.09.2021 la 22:37, Mariusraduu a spus: Hello . ce sfaturi imi puteti da si mie ??? sunt iinnebunit dupa sora nevestei , am impresia ca si ei ii place de mine , dar ii e frica sa recunoasca , insa gesturile o tradeaza . nu stiu cum sa fac primul pas , daca ma refuza ? Daca ii spune surorii ? Sau daca ii spune cumnatului ? Exista si sansa sa accepte provocarile mele. voi ce sfaturi imi dati ? cum sa incerc elegant sa ma dau la ea ? Fii atent. O înghesui intr-un colț si te-apuci s-o mângâi ca de la cumnat la cumnata la început pe la buci putin, pe la tatze si vezi daca pune botul.
Mariusraduu Reputație: 20 Postat Septembrie 13, 2021 Autor Postat Septembrie 13, 2021 Acum 14 ore, estrogen a spus: Fii atent. O înghesui intr-un colț si te-apuci s-o mângâi ca de la cumnat la cumnata la început pe la buci putin, pe la tatze si vezi daca pune botul. Buna ideea . Daca nu tine ii zic ca am glumit :)) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum