estrogen Reputație: 1705 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 13, 2021 La 13.09.2021 la 7:40, Mariusraduu a spus: Buna ideea . Daca nu tine ii zic ca am glumit :)) Extinde Eh vezi ca stii! Pui si tu mana asa fin la inceput si vezi cum reacționează. Daca e ok bagi mana mai adanc, daca nu , ceri scuze si ai plecat. Sa ne zici si noua pe urma cum ti-a mers.
eturit Reputație: 3407 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 13, 2021 A fi sau a nu fi happy-end. Aceasta... depinde de perspectivă. https://t.co/2SzzFPu3kS
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 14, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 14, 2021 La 10.09.2021 la 19:37, Mariusraduu a spus: Hello . ce sfaturi imi puteti da si mie ??? sunt iinnebunit dupa sora nevestei , am impresia ca si ei ii place de mine , dar ii e frica sa recunoasca , insa gesturile o tradeaza . nu stiu cum sa fac primul pas , daca ma refuza ? Daca ii spune surorii ? Sau daca ii spune cumnatului ? Exista si sansa sa accepte provocarile mele. voi ce sfaturi imi dati ? cum sa incerc elegant sa ma dau la ea ? Extinde Iei legatura cu cinci stele, ala isi fute si mama, daramite cumnata! 1 4
aronaghi Reputație: 543 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 15, 2021 Poti sa te dai linistit la cumatra cumnata. in caz ca se complica treaba, macar nu o mai iei de la zero cu alta soacra ! 2
mitu_f Reputație: 27 Postat Septembrie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2021 Nu e nici pe departe ceva rar sa se faca sex in familia extinsa (cumnati/cumnate/veri/verisoare etc.). Ca oamenii se feresc sa se afle asta e partea a doua. Cumnata nu intra la ******, nu este ruda de sange. Iar chestia cu ******ul este definita diferit de la tara la tara in Europa. Peste tot este ilegal sa te casatoresti cu rude de sange pana la gradul 2. Insa in majoritatea tarilor civilizate sexul consensual intre doi adulti cu discernamant este intotdeauna legal. Asta e textul legii.
mitu_f Reputație: 27 Postat Septembrie 17, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2021 Se pare ca nu pot scrie i_n.c,e's.t, ca apar stelutze!!! cumva toate injuraturile trec de filtre su cuvantul asta nu?!?! In alte ordine de idei depinde de nevasta si de cumnata cat sunt de cu mintea deschisa sau nu. Pe ascuns e cam riscant... Poate merge o data, de doua ori, dar nu stii ce iese. Daca o apuca pe cumnata nebunia si te vrea de tot si iese scandal?
eturit Reputație: 3407 Postat Septembrie 17, 2021 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 17, 2021 La 17.09.2021 la 18:35, mitu_f a spus: Daca o apuca pe cumnata nebunia si te vrea de tot si iese scandal? Extinde Doesn't matter, had sex. P.S.: Orice asemănare cu forumu'...
comandante.sanzy Reputație: 65 Postat Septembrie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2021 Rupe-i fâșu! Scrii, nu scrii, vremea pixului trece! 1
Vizitator nicu.28 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2021 Postat Septembrie 19, 2021 Pana la urma, ai futut-o ? Sau te-au futut amândouă ?
Mariusraduu Reputație: 20 Postat Septembrie 20, 2021 Autor Postat Septembrie 20, 2021 La 19.09.2021 la 13:42, nicu.28 a spus: Pana la urma, ai futut-o ? Sau te-au futut amândouă ? Extinde Fratilor, am dat in ea rau de tot ! sa va povestesc , m-am nimerit doar eu cu ea in masina , am fost sa o duc pana undeva (m-a rugat cumnatul pentru ca el era la munca ) . Si pe drum , usor am inceput sa ii pun mana pe picior , a ramas uimita la inceput dupa care i-am spus ca m-a innebunit si ca vreau sa ne simtim si noi bine fara sa stie nimeni , a ramas muta eu am inceput sa avansez cu mana pana la pasa deja era uda !! Am ajuns acasa la ea , nu era nimeni si a inceput nebunia limbi in pizda , in cur , mi-a supto intr un stil ce nu am mai vazut niciodata cu multa pasiune ! Urmand sex fratilor , am dat in ea pana nu mai stia de ea s-a excitat foarte tare( toate astea s-au intamplat fara prea multe discutii )! Sa va ghidati de multe ori de limbajul trupului sunt multe gesturi care le tradeaza pe femei ( va dau un exemplu : cand ai o discutie cu ea si isi tot baga mana in par , sau isi atinge parti ale corpului sau isi musca buzele - e clar te vrea !) . Deci si ea voia demult dar ii era frica de reactia mea sa nu cumva sa ii spun surorii ei sau cumnatului ! acum sa vedem ce se va mai intampla , poate ne mai futem din cand in cand !😀😀. va multumesc de sfaturi si tineti minte : daca nu risti in viata nu castigi !! 2 3 3
the_big_man Reputație: 1436 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Septembrie 20, 2021 La 20.09.2021 la 5:56, Mariusraduu a spus: Fratilor, am dat in ea rau de tot ! sa va povestesc , m-am nimerit doar eu cu ea in masina , am fost sa o duc pana undeva (m-a rugat cumnatul pentru ca el era la munca ) . Si pe drum , usor am inceput sa ii pun mana pe picior , a ramas uimita la inceput dupa care i-am spus ca m-a innebunit si ca vreau sa ne simtim si noi bine fara sa stie nimeni , a ramas muta eu am inceput sa avansez cu mana pana la pasa deja era uda !! Am ajuns acasa la ea , nu era nimeni si a inceput nebunia limbi in pizda , in cur , mi-a supto intr un stil ce nu am mai vazut niciodata cu multa pasiune ! Urmand sex fratilor , am dat in ea pana nu mai stia de ea s-a excitat foarte tare( toate astea s-au intamplat fara prea multe discutii )! Sa va ghidati de multe ori de limbajul trupului sunt multe gesturi care le tradeaza pe femei ( va dau un exemplu : cand ai o discutie cu ea si isi tot baga mana in par , sau isi atinge parti ale corpului sau isi musca buzele - e clar te vrea !) . Deci si ea voia demult dar ii era frica de reactia mea sa nu cumva sa ii spun surorii ei sau cumnatului ! acum sa vedem ce se va mai intampla , poate ne mai futem din cand in cand !😀😀. va multumesc de sfaturi si tineti minte : daca nu risti in viata nu castigi !! Extinde Ai grija sa n-o lași gravidă.
tallahassee Reputație: 517 Postat Septembrie 20, 2021 Postat Septembrie 20, 2021 Scenarii de filme🤣🤣🤣 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 20, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Septembrie 20, 2021 La 20.09.2021 la 5:56, Mariusraduu a spus: Fratilor, am dat in ea rau de tot ! sa va povestesc , m-am nimerit doar eu cu ea in masina , am fost sa o duc pana undeva (m-a rugat cumnatul pentru ca el era la munca ) . Si pe drum , usor am inceput sa ii pun mana pe picior , a ramas uimita la inceput dupa care i-am spus ca m-a innebunit si ca vreau sa ne simtim si noi bine fara sa stie nimeni , a ramas muta eu am inceput sa avansez cu mana pana la pasa deja era uda !! Am ajuns acasa la ea , nu era nimeni si a inceput nebunia limbi in pizda , in cur , mi-a supto intr un stil ce nu am mai vazut niciodata cu multa pasiune ! Urmand sex fratilor , am dat in ea pana nu mai stia de ea s-a excitat foarte tare( toate astea s-au intamplat fara prea multe discutii )! Sa va ghidati de multe ori de limbajul trupului sunt multe gesturi care le tradeaza pe femei ( va dau un exemplu : cand ai o discutie cu ea si isi tot baga mana in par , sau isi atinge parti ale corpului sau isi musca buzele - e clar te vrea !) . Deci si ea voia demult dar ii era frica de reactia mea sa nu cumva sa ii spun surorii ei sau cumnatului ! acum sa vedem ce se va mai intampla , poate ne mai futem din cand in cand !😀😀. va multumesc de sfaturi si tineti minte : daca nu risti in viata nu castigi !! Extinde Cui plm crezi ca povestesti mah ?, la adolescenti de 16-17 ani?!!..bă forumul este despre SEX PLATIT.Nu loc de povestit fantezi de ale tale, ai gresit forumul. 6 1
nid 35 Reputație: 637 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2021 La 20.09.2021 la 5:56, Mariusraduu a spus: Fratilor, am dat in ea rau de tot ! sa va povestesc , m-am nimerit doar eu cu ea in masina , am fost sa o duc pana undeva (m-a rugat cumnatul pentru ca el era la munca ) . Si pe drum , usor am inceput sa ii pun mana pe picior , a ramas uimita la inceput dupa care i-am spus ca m-a innebunit si ca vreau sa ne simtim si noi bine fara sa stie nimeni , a ramas muta eu am inceput sa avansez cu mana pana la pasa deja era uda !! Am ajuns acasa la ea , nu era nimeni si a inceput nebunia limbi in pizda , in cur , mi-a supto intr un stil ce nu am mai vazut niciodata cu multa pasiune ! Urmand sex fratilor , am dat in ea pana nu mai stia de ea s-a excitat foarte tare( toate astea s-au intamplat fara prea multe discutii )! Sa va ghidati de multe ori de limbajul trupului sunt multe gesturi care le tradeaza pe femei ( va dau un exemplu : cand ai o discutie cu ea si isi tot baga mana in par , sau isi atinge parti ale corpului sau isi musca buzele - e clar te vrea !) . Deci si ea voia demult dar ii era frica de reactia mea sa nu cumva sa ii spun surorii ei sau cumnatului ! acum sa vedem ce se va mai intampla , poate ne mai futem din cand in cand !😀😀. va multumesc de sfaturi si tineti minte : daca nu risti in viata nu castigi !! Extinde Vezi sa nu cazi din pat!!😅😅 1
estrogen Reputație: 1705 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 20, 2021 La 20.09.2021 la 14:02, the_big_man a spus: Ai grija sa n-o lași gravidă. Extinde Pai si daca o lasa ce, e la el pe buletin?
premix Reputație: -185 Postat Septembrie 20, 2021 Postat Septembrie 20, 2021 @Mariusraduu.nu i lua in seamă pe cîrcotași.Cand mai ai astfel.de vise le poti poveștii in continuare... 1
danycernat Reputație: 450 Postat Septembrie 20, 2021 Postat Septembrie 20, 2021 Hai sa deschidem topice SFFFF!!! Dolfy Dreamer... 1
comandante.sanzy Reputație: 65 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2021 La 20.09.2021 la 5:56, Mariusraduu a spus: Fratilor, am dat in ea rau de tot ! sa va povestesc , m-am nimerit doar eu cu ea in masina , am fost sa o duc pana undeva (m-a rugat cumnatul pentru ca el era la munca ) . Si pe drum , usor am inceput sa ii pun mana pe picior , a ramas uimita la inceput dupa care i-am spus ca m-a innebunit si ca vreau sa ne simtim si noi bine fara sa stie nimeni , a ramas muta eu am inceput sa avansez cu mana pana la pasa deja era uda !! Am ajuns acasa la ea , nu era nimeni si a inceput nebunia limbi in pizda , in cur , mi-a supto intr un stil ce nu am mai vazut niciodata cu multa pasiune ! Urmand sex fratilor , am dat in ea pana nu mai stia de ea s-a excitat foarte tare( toate astea s-au intamplat fara prea multe discutii )! Sa va ghidati de multe ori de limbajul trupului sunt multe gesturi care le tradeaza pe femei ( va dau un exemplu : cand ai o discutie cu ea si isi tot baga mana in par , sau isi atinge parti ale corpului sau isi musca buzele - e clar te vrea !) . Deci si ea voia demult dar ii era frica de reactia mea sa nu cumva sa ii spun surorii ei sau cumnatului ! acum sa vedem ce se va mai intampla , poate ne mai futem din cand in cand !😀😀. va multumesc de sfaturi si tineti minte : daca nu risti in viata nu castigi !! Extinde Apoi te-ai trezit și ai luat-o la labă 2
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 21, 2021 La 20.09.2021 la 5:56, Mariusraduu a spus: Fratilor, am dat in ea rau de tot ! sa va povestesc , m-am nimerit doar eu cu ea in masina , am fost sa o duc pana undeva (m-a rugat cumnatul pentru ca el era la munca ) . Si pe drum , usor am inceput sa ii pun mana pe picior , a ramas uimita la inceput dupa care i-am spus ca m-a innebunit si ca vreau sa ne simtim si noi bine fara sa stie nimeni , a ramas muta eu am inceput sa avansez cu mana pana la pasa deja era uda !! Am ajuns acasa la ea , nu era nimeni si a inceput nebunia limbi in pizda , in cur , mi-a supto intr un stil ce nu am mai vazut niciodata cu multa pasiune ! Urmand sex fratilor , am dat in ea pana nu mai stia de ea s-a excitat foarte tare( toate astea s-au intamplat fara prea multe discutii )! Sa va ghidati de multe ori de limbajul trupului sunt multe gesturi care le tradeaza pe femei ( va dau un exemplu : cand ai o discutie cu ea si isi tot baga mana in par , sau isi atinge parti ale corpului sau isi musca buzele - e clar te vrea !) . Deci si ea voia demult dar ii era frica de reactia mea sa nu cumva sa ii spun surorii ei sau cumnatului ! acum sa vedem ce se va mai intampla , poate ne mai futem din cand in cand !😀😀. va multumesc de sfaturi si tineti minte : daca nu risti in viata nu castigi !! Extinde Este ca ti-ai rupt pula de la atata laba??? La fantezii nu stai rau...esti ok, cand o futi si pe soacra-ta? Sigur e buna si ea, mai ales ca a facut 2 curve. 1
Vizitator ExtraLuv Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2021 Postat Septembrie 21, 2021 La 20.09.2021 la 5:56, Mariusraduu a spus: Fratilor, am dat in ea rau de tot ! sa va povestesc , m-am nimerit doar eu cu ea in masina , am fost sa o duc pana undeva (m-a rugat cumnatul pentru ca el era la munca ) . Si pe drum , usor am inceput sa ii pun mana pe picior , a ramas uimita la inceput dupa care i-am spus ca m-a innebunit si ca vreau sa ne simtim si noi bine fara sa stie nimeni , a ramas muta eu am inceput sa avansez cu mana pana la pasa deja era uda !! Am ajuns acasa la ea , nu era nimeni si a inceput nebunia limbi in pizda , in cur , mi-a supto intr un stil ce nu am mai vazut niciodata cu multa pasiune ! Urmand sex fratilor , am dat in ea pana nu mai stia de ea s-a excitat foarte tare( toate astea s-au intamplat fara prea multe discutii )! Sa va ghidati de multe ori de limbajul trupului sunt multe gesturi care le tradeaza pe femei ( va dau un exemplu : cand ai o discutie cu ea si isi tot baga mana in par , sau isi atinge parti ale corpului sau isi musca buzele - e clar te vrea !) . Deci si ea voia demult dar ii era frica de reactia mea sa nu cumva sa ii spun surorii ei sau cumnatului ! acum sa vedem ce se va mai intampla , poate ne mai futem din cand in cand !😀😀. va multumesc de sfaturi si tineti minte : daca nu risti in viata nu castigi !! Extinde Câte gogoși vinzi pe zi?
animat90 Reputație: 163 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2021 La 20.09.2021 la 17:34, nid 35 a spus: Vezi sa nu cazi din pat!!😅😅 Extinde 😂😂😂
Vizitator lig76ct Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2021 Postat Septembrie 21, 2021 Vrăjeală de adormit copiii,cine te crede
Maa5fu1.v2 Reputație: 323 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Postat Septembrie 21, 2021 La 20.09.2021 la 12:55, Mariusraduu a spus: Mai baga niste poze cu ei sa avem material de laba 😂😂, daca tot nu vrei sa ne-o dai pe cumatra Extinde Chiar rupt de laba La 21.09.2021 la 5:44, mazare_radu a spus: Este ca ti-ai rupt pula de la atata laba??? La fantezii nu stai rau...esti ok, cand o futi si pe soacra-ta? Sigur e buna si ea, mai ales ca a facut 2 curve. Extinde 1
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat Septembrie 22, 2021 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Postat Septembrie 22, 2021 La 20.09.2021 la 5:56, Mariusraduu a spus: Fratilor, am dat in ea rau de tot ! sa va povestesc , m-am nimerit doar eu cu ea in masina , am fost sa o duc pana undeva (m-a rugat cumnatul pentru ca el era la munca ) . Si pe drum , usor am inceput sa ii pun mana pe picior , a ramas uimita la inceput dupa care i-am spus ca m-a innebunit si ca vreau sa ne simtim si noi bine fara sa stie nimeni , a ramas muta eu am inceput sa avansez cu mana pana la pasa deja era uda !! Am ajuns acasa la ea , nu era nimeni si a inceput nebunia limbi in pizda , in cur , mi-a supto intr un stil ce nu am mai vazut niciodata cu multa pasiune ! Urmand sex fratilor , am dat in ea pana nu mai stia de ea s-a excitat foarte tare( toate astea s-au intamplat fara prea multe discutii )! Sa va ghidati de multe ori de limbajul trupului sunt multe gesturi care le tradeaza pe femei ( va dau un exemplu : cand ai o discutie cu ea si isi tot baga mana in par , sau isi atinge parti ale corpului sau isi musca buzele - e clar te vrea !) . Deci si ea voia demult dar ii era frica de reactia mea sa nu cumva sa ii spun surorii ei sau cumnatului ! acum sa vedem ce se va mai intampla , poate ne mai futem din cand in cand !😀😀. va multumesc de sfaturi si tineti minte : daca nu risti in viata nu castigi !! Extinde Doreleeee și era mare șobolanul ala mah ? 1 2
MacArthur Reputație: 4237 Postat Septembrie 23, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Septembrie 23, 2021 Eu doar cumnati am 😰😂 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum