Sari la conținut

Cine vrea ca Chane'l sa revina?

alopat

Postări Recomandate

• Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS
  • Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS
Postat

Si de nu era Chanel, tu nu mai sugeai pe sanii Izabelei   (in restauratul  plin de oameni)ai uiat ca fetele au fost trimise de Chanel? :D  :girly  :girly  :girly

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Taci! Nu mai da din casa! :D

• Oras:Everywhere
Postat

multumesc tuturor de sustinere :bow  :bow  :bow divinitatea  :pope  sa va protejeze :laugh2  :laugh2  :laugh2  ne vedem la stiri aici nu -mi place sa postez :laugh2

Postat

Chanele tata fa-ne un pustiu de bine si logheaza-te odata cu Maturica sexoasa ca sa ne dai peste nas. 

Este o amica nu sunt ea jur pe cuc sa-mi coaca si sa-mi puroieze :laugh2  :pope   am multe pizde  incepand de azi am 12 fete le livrez  care doreste  :laugh2  :laugh2  :laugh2  sunt baiat de baiat  :burglar:  :mafia: eu sunt ingerul pazitor al fetelor nu glumesc :pope

Postat

Este o amica nu sunt ea jur pe cuc sa-mi coaca si sa-mi puroieze :laugh2  :pope   am multe pizde  incepand de azi am 12 fete le livrez  care doreste  :laugh2  :laugh2  :laugh2  sunt baiat de baiat  :burglar:  :mafia: eu sunt ingerul pazitor al fetelor nu glumesc :pope

Bine dragule. Atunci livreaza-mi si mie Matura.sexi maine la Constanta cu curieratul. Dar vezi sa nu depaseasca 4 geamantane ca nu mai platesc !  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Bine dragule. Atunci livreaza-mi si mie Matura.sexi maine la Constanta cu curieratul. Dar vezi sa nu depaseasca 4 geamantane ca nu mai platesc !  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Gabriele fratele meu tu ai fost la ea cand presta prin Arad ...mai gandeste-te putin are si nr tau de tel :rax2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  ea este la Oradea cu doua fete....nu glumesc intreaba baietii din Oradea ce bunaciuni am trimis pt ei :beex2

Postat

Gabriele fratele meu tu ai fost la ea cand presta prin Arad ...mai gandeste-te putin are si nr tau de tel :rax2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  ea este la Oradea cu doua fete....nu glumesc intreaba baietii din Oradea ce bunaciuni am trimis pt ei :beex2

Stai sa vezi ce te verific.  :laugh2  :laugh2

Postat

Stai sa vezi ce te verific.  :laugh2  :laugh2

sigur verifica Loverboy  ,Lubric,Adrian 10 ,Fater sunt prietenii mei ei au avut privilegiul sa se bucure de bunaciunile trimise de mine..Izabella si Ralu doua fete de nota 10  :rax2  :rax2  :rax2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bine ai revenit, esti foarte funny!!

Postat

Bine ai revenit, esti foarte funny!!

sarut manusitzele randuneauo :bow  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  am revenit ...ne vedem la stiri am o stire senzationala :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bine ca nu esti Dan Diaconescu :laugh2 :laugh2  Transmiti din Monaco sau din Ghencea? :laugh2 :laugh2

Postat

sigur verifica Loverboy  ,Lubric,Adrian 10 ,Fater sunt prietenii mei ei au avut privilegiul sa se bucure de bunaciunile trimise de mine..Izabella si Ralu doua fete de nota 10  :rax2  :rax2  :rax2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :pope

Am sa iti dau maine verdictul verificarilor deoarece baietii erau ocupati sa caute zestre domnitei Ralu. Nu stiu inca daca era de nota 10 dar baieteii cautau de zor la ea  :laugh2  :laugh2

Postat

Am sa iti dau maine verdictul verificarilor deoarece baietii erau ocupati sa caute zestre domnitei Ralu. Nu stiu inca daca era de nota 10 dar baieteii cautau de zor la ea  :laugh2  :laugh2

nu stiu dar Lubiric a stat numai sub masa in genunchi in fatza lui Izabela  si Loverboi sa ocupat de Ralu in totalitate au fost foarte bine tratate... :laugh2  :pope

Postat

Cred ca ti s-a parut. La ce inaltime are Lubric, mereu zici ca sta in genunchi  :laugh2  :laugh2  :laugh2

nu pe bune Iza al pupa numai pe kelia lui deasa :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 au povestit fetele ca era mereu in genunchi...dar nu e bine sa barfesc :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

da vorbesc la modul cel mai serios m-am spart de rass cu fetele ce au povestit a fost sow  mare.. si Lubric cum este o figura lea exterminat pe fete  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Bai ce va luati de inaltimea mea? Nu-i frumos... ma supar, imi fac boceluta si plec in lume! :no2 :no2 :no2 Stiu, sunt :offtopic dar meritati asta cu varf si indesat. :rax2

P.S. Izabielooo, ce-ti fac daca te prind! Las' ca o sa vezi tu!  :feet

Postat

Bai ce va luati de inaltimea mea? Nu-i frumos... ma supar, imi fac boceluta si plec in lume! :no2 :no2 :no2 Stiu, sunt :offtopic dar meritati asta cu varf si indesat. :rax2

P.S. Izabielooo, ce-ti fac daca te prind! Las' ca o sa vezi tu!  :feet

ce faci Lubric ai smotocito pe Izabela? ca nu mai raspunde la tel ? :laugh2  :laugh2 sunt ocupate rau fetele la Oradea..tu le muncesti din greu Lubric? :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...