Matura'sexi Reputație: 39 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Ianuarie 12, 2014 Si de nu era Chanel, tu nu mai sugeai pe sanii Izabelei (in restauratul plin de oameni)ai uiat ca fetele au fost trimise de Chanel?
Lubric Reputație: 707 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Ianuarie 12, 2014 Taci! Nu mai da din casa!
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 multumesc tuturor de sustinere divinitatea sa va protejeze ne vedem la stiri aici nu -mi place sa postez
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 Chanele tata fa-ne un pustiu de bine si logheaza-te odata cu Maturica sexoasa ca sa ne dai peste nas.
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Chanele tata fa-ne un pustiu de bine si logheaza-te odata cu Maturica sexoasa ca sa ne dai peste nas. Este o amica nu sunt ea jur pe cuc sa-mi coaca si sa-mi puroieze am multe pizde incepand de azi am 12 fete le livrez care doreste sunt baiat de baiat : eu sunt ingerul pazitor al fetelor nu glumesc
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 Este o amica nu sunt ea jur pe cuc sa-mi coaca si sa-mi puroieze am multe pizde incepand de azi am 12 fete le livrez care doreste sunt baiat de baiat : eu sunt ingerul pazitor al fetelor nu glumesc Bine dragule. Atunci livreaza-mi si mie Matura.sexi maine la Constanta cu curieratul. Dar vezi sa nu depaseasca 4 geamantane ca nu mai platesc ! 1
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Bine dragule. Atunci livreaza-mi si mie Matura.sexi maine la Constanta cu curieratul. Dar vezi sa nu depaseasca 4 geamantane ca nu mai platesc ! Gabriele fratele meu tu ai fost la ea cand presta prin Arad ...mai gandeste-te putin are si nr tau de tel ea este la Oradea cu doua fete....nu glumesc intreaba baietii din Oradea ce bunaciuni am trimis pt ei
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 Gabriele fratele meu tu ai fost la ea cand presta prin Arad ...mai gandeste-te putin are si nr tau de tel ea este la Oradea cu doua fete....nu glumesc intreaba baietii din Oradea ce bunaciuni am trimis pt ei Stai sa vezi ce te verific.
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Stai sa vezi ce te verific. sigur verifica Loverboy ,Lubric,Adrian 10 ,Fater sunt prietenii mei ei au avut privilegiul sa se bucure de bunaciunile trimise de mine..Izabella si Ralu doua fete de nota 10
randunica Reputație: 6353 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 12, 2014 Bine ai revenit, esti foarte funny!!
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Bine ai revenit, esti foarte funny!!sarut manusitzele randuneauo am revenit ...ne vedem la stiri am o stire senzationala
randunica Reputație: 6353 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 12, 2014 Bine ca nu esti Dan Diaconescu :laugh2 Transmiti din Monaco sau din Ghencea? :laugh2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 sigur verifica Loverboy ,Lubric,Adrian 10 ,Fater sunt prietenii mei ei au avut privilegiul sa se bucure de bunaciunile trimise de mine..Izabella si Ralu doua fete de nota 10 Am sa iti dau maine verdictul verificarilor deoarece baietii erau ocupati sa caute zestre domnitei Ralu. Nu stiu inca daca era de nota 10 dar baieteii cautau de zor la ea
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Am sa iti dau maine verdictul verificarilor deoarece baietii erau ocupati sa caute zestre domnitei Ralu. Nu stiu inca daca era de nota 10 dar baieteii cautau de zor la ea nu stiu dar Lubiric a stat numai sub masa in genunchi in fatza lui Izabela si Loverboi sa ocupat de Ralu in totalitate au fost foarte bine tratate...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 nu stiu dar Lubiric a stat numai sub masa in genunchi in fatza lui Izabela si Loverboi sa ocupat de Ralu in totalitate au fost foarte bine tratate... Cred ca ti s-a parut. La ce inaltime are Lubric, mereu zici ca sta in genunchi
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Cred ca ti s-a parut. La ce inaltime are Lubric, mereu zici ca sta in genunchi nu pe bune Iza al pupa numai pe kelia lui deasa au povestit fetele ca era mereu in genunchi...dar nu e bine sa barfesc
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 nu pe bune Iza al pupa numai pe kelia lui deasa au povestit fetele ca era mereu in genunchi...dar nu e bine sa barfesc
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 da vorbesc la modul cel mai serios m-am spart de rass cu fetele ce au povestit a fost sow mare.. si Lubric cum este o figura lea exterminat pe fete
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 Bine, m-ai convins. Trimite-le pe toate 12 la pachet
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Bine, m-ai convins. Trimite-le pe toate 12 la pachet adresa si dimineata pleaca. pachetul
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2014 adresa si dimineata pleaca. pachetul Tti-am trimis-o in Pm, odata cu dovada platii
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 12, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2014 Tti-am trimis-o in Pm, odata cu dovada platii
Lubric Reputație: 707 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Ianuarie 13, 2014 Bai ce va luati de inaltimea mea? Nu-i frumos... ma supar, imi fac boceluta si plec in lume! :no2 Stiu, sunt dar meritati asta cu varf si indesat. P.S. Izabielooo, ce-ti fac daca te prind! Las' ca o sa vezi tu!
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 15, 2014 Bai ce va luati de inaltimea mea? Nu-i frumos... ma supar, imi fac boceluta si plec in lume! :no2 Stiu, sunt dar meritati asta cu varf si indesat. P.S. Izabielooo, ce-ti fac daca te prind! Las' ca o sa vezi tu! ce faci Lubric ai smotocito pe Izabela? ca nu mai raspunde la tel ? sunt ocupate rau fetele la Oradea..tu le muncesti din greu Lubric?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum