sarrah Reputație: 1934 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Octombrie 28, 2021 Nivelul de penibilitatea a ajuns la maxim în dialog cu voi, nu vă mai ofer șansa, v-ați făcut de cap destul. Cărțile mi le fac și mi le joc oricum după bunul plac și buna dispoziție, deci voi puteți scrie verzi și uscate, nu îmi afectează nici portofelul și nici imaginea. 🤭 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Octombrie 28, 2021 Postat Octombrie 28, 2021 2 hours ago, sarrah said: Nivelul de penibilitatea a ajuns la maxim în dialog cu voi, nu vă mai ofer șansa, v-ați făcut de cap destul. Cărțile mi le fac și mi le joc oricum după bunul plac și buna dispoziție, deci voi puteți scrie verzi și uscate, nu îmi afectează nici portofelul și nici imaginea. 🤭 Baieti, cica s-a terminat...Prostituata sarrah a fost darnica si buna cu noi pana acuma. Dar acuma s-a terminat domnle. Cu o superioritate iesita din comun ne anunta ca "nu ne mai ofera sansa". Sansa la ce, sarrah? Pana la urma noi, bāietii, Iti oferim sansa ca tu sa Iti obtii niste bani si sa ai cu ce sa Iti duci existenta ta pe aceasta lume si sa nu ajungi sa muncesti in locuri mai dificile, urate si mai neplacute, sa te injure toata lumea sau sa nu ajungi om al strazii sau in conditii grele. Aici macar ai un oarecare control al situatiei tale: Iti faci programul cum vrei tu, ai sansa sa castigi bani mai multi decat o fac multi altii in conditiile care sunt, nu ai vreun sef care sa te streseze, nu ai deadlineuri stricte de atins care sa te faca sa nu prea dormi bine noaptea, samd. Crezi ca pe bāieti Ii afecteaza daca pleci? Foarte bine. Dute tare fetit-o si lasa-ne, ca si asa rolul tau aici a fost doar sa murdaresti tot in jur, si nu sa faci ceva productiv (nici pentru tine, dar nici pentru altii). Din contra, banui ca portofelul Iti este afectat. E cam greu sa zici ca nu ti-ar fi afectat din moment ce bāietii te evita. De aia Iti este si ciuda, esti si nervoasa si de aia te ratoiesti pe aici cu bāietii, ca sti ca esti in pierdere si in niciun caz in castig. Dar daca tu zici. Scuza-ma sarrah, tu ai avut vreo imagine inainte (ca sa poti zice ca ti-ar fi afectat sau ca ti-ai pierde-o)? Tu nu ai fost in stare sa Iti postezi aici vreo 3-4 poze, asa ca celelalte fete, ca sa te vada bāietii ce fel de printesa si diva crezi ca esti. Eu am un presentiment ca si pula refuza sa mi se scoale daca te-ar vedea cum arati. Dar asta ramane de vazut. 4
sircvb Reputație: 194 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Octombrie 28, 2021 Acum 14 minute, Lucas0 a spus: Baieti, cica s-a terminat...Prostituata sarrah a fost darnica si buna cu noi pana acuma. Dar acuma s-a terminat domnle. Cu o superioritate iesita din comun ne anunta ca "nu ne mai ofera sansa". Sansa la ce, sarrah? Pana la urma noi, bāietii, Iti oferim sansa ca tu sa Iti obtii niste bani si sa ai cu ce sa Iti duci existenta ta pe aceasta lume si sa nu ajungi sa muncesti in locuri mai dificile, urate si mai neplacute, sa te injure toata lumea sau sa nu ajungi om al strazii sau in conditii grele. Aici macar ai un oarecare control al situatiei tale: Iti faci programul cum vrei tu, ai sansa sa castigi bani mai multi decat o fac multi altii in conditiile care sunt, nu ai vreun sef care sa te streseze, nu ai deadlineuri stricte de atins care sa te faca sa nu prea dormi bine noaptea, samd. Crezi ca pe bāieti Ii afecteaza daca pleci? Foarte bine. Dute tare fetit-o si lasa-ne, ca si asa rolul tau aici a fost doar sa murdaresti tot in jur, si nu sa faci ceva productiv (nici pentru tine, dar nici pentru altii). Din contra, banui ca portofelul Iti este afectat. E cam greu sa zici ca nu ti-ar fi afectat din moment ce bāietii te evita. De aia Iti este si ciuda, esti si nervoasa si de aia te ratoiesti pe aici cu bāietii, ca sti ca esti in pierdere si in niciun caz in castig. Dar daca tu zici. Scuza-ma sarrah, tu ai avut vreo imagine inainte (ca sa poti zice ca ti-ar fi afectat sau ca ti-ai pierde-o)? Tu nu ai fost in stare sa Iti postezi aici vreo 3-4 poze, asa ca celelalte fete, ca sa te vada bāietii ce fel de printesa si diva crezi ca esti. Eu am un presentiment ca si pula refuza sa mi se scoale daca te-ar vedea cum arati. Dar asta ramane de vazut. Vorbește în numele tău 🤭🤭. Și atât.... Nu prrea vad cum oferi tu șansa de a câștiga bănuți cind nu prrea ai fost pe acolo (la Sarah ma refer). 2... @extraterestru ca și alții care au știut cum sa vorbească, sa se comporte etc au avut parte de 2 sau 3 ore de companie plătind 1... 🤭🤭. Dar... Unu ca tine nu ar fi niciodată capabil sa înțeleagă de ce!!!. Unul ca tine nu va avea parte niciodată de 1night stand pt ca efectiv 1 ora de discuție cu tine e un chin. Unul ca tine nu ar înțelege niciodată cum banii sunt un asset, o pârghie, și nu este important numărul lor ci modul cum sunt folosiți. Unul ca tine mai are multe de învățat despre viata chit ca scrie pagini întregi de "analiza" Unul ca tine privește o vorba buna ca o "puupare în fund" datorita negurii ce o are în cap Unul ca tine vrea sa fie profund.... Din pacate devine obtuz.... 4 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Octombrie 28, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 28, 2021 Cel mai trist este că domnișoara Sarah și-a obosit ochișorii ăia frumoși citind balivernele debitate de Lucascenko 🥺 4
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Octombrie 28, 2021 Postat Octombrie 28, 2021 31 minutes ago, sircvb said: Vorbește în numele tău 🤭🤭. Și atât.... Nu prrea vad cum oferi tu șansa de a câștiga bănuți cind nu prrea ai fost pe acolo (la Sarah ma refer). 2... @extraterestru ca și alții care au știut cum sa vorbească, sa se comporte etc au avut parte de 2 sau 3 ore de companie plătind 1... 🤭🤭. Dar... Unu ca tine nu ar fi niciodată capabil sa înțeleagă de ce!!!. Unul ca tine nu va avea parte niciodată de 1night stand pt ca efectiv 1 ora de discuție cu tine e un chin. Unul ca tine nu ar înțelege niciodată cum banii sunt un asset, o pârghie, și nu este important numărul lor ci modul cum sunt folosiți. Unul ca tine mai are multe de învățat despre viata chit ca scrie pagini întregi de "analiza" Unul ca tine privește o vorba buna ca o "puupare în fund" datorita negurii ce o are în cap Unul ca tine vrea sa fie profund.... Din pacate devine obtuz.... Dar nu am zis ca neaparat de la mine si ca exact si fix numai de la mine. Eu sunt doar o singura persoana. Am spun ca de la noi, bāietii, asta pentru ca acolo e interesul mare. Banii doar de la un singur baiat aici nu ar insemna mai nimic. Dar de la mai multi bāieti ar insemna foarte mult pentru sarrah. Haide maestre, zi-ne si nou (la cei mai prosti, fraieri si cu mai putina experienta decat tine) care e vrajeala pe care baiatul tre sa i-o spuna lui sarrah ca sa stea mai mult de 1h cu ea, desi baiatul platind doar pentru 1h? Si nu stiu cat de adevarat este fiindca nu am vazut nicaieri sa se scrie ca sarrah a stat mai mult de 1h cu extraterestru, ci ca defapt intalnirea a fost de 1h. Dar daca e asa atunci in conditiile astea (cu tarifele pentru 1h, dar stand 2-3h) m-as baga sa vad daca vrea pula totusi sa mi se scoala cu sarrah. Ah, de ce sa fie un chin 1h de discutii cu mine? Sunt importanti si numarul banilor si cum sunt folositi. Cine te-a pacalit ca numarul banilor nu conteaza? Vezi ca te-a fraierit ala care ti-a zis asta. Dar oricum, pentru tine poate sa nu conteze numarul, asta tu sti mai bine. Pai asa este, mai am multe de invatat despre viata. Am zis eu pe undeva cumva ca nu e asa? Sigur ca mai am multe lucruri de invatat despre viata si nu cred ca tre sa fie vreo rusine in asta, mai ales ca sunt si tinar. Nu stiu despre ce vorba buna incerci sa ne zici. Cred ca as aprecia acea vorba buna daca as vedea-o. Si iara zici vrajeala cu treaba legata de profunzime. Nu am niciun scop si niciun castig daca stau sa fiu profund pe un site de prostituate. 3
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 28, 2021 Acum 27 minute, Cozonac7 a spus: Cel mai trist este că domnișoara Sarah și-a obosit ochișorii ăia frumoși citind balivernele debitate de Lucascenko 🥺 Tu chiar crezi ca cineva ii mai citeste aberațiile?🤦♂️
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Octombrie 28, 2021 Postat Octombrie 28, 2021 Just now, extraterestru78 said: Tu chiar crezi ca cineva ii mai citeste aberațiile?🤦♂️ Da, toata lumea. De ce nu ar fi asa? 1 3
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Octombrie 28, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 28, 2021 Din cauza salcâmului 🤭 2 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Octombrie 28, 2021 Acum 27 minute, Cozonac7 a spus: Cel mai trist este că domnișoara Sarah și-a obosit ochișorii ăia frumoși citind balivernele debitate de Lucascenko 🥺 Of, mă înmoi când citesc comentariile tale. 🤭 Nu știu ce va fi în dormitor...😈 Nu am citit niciodată cap-coadă porcăriile cuiva care nici măcar nu m-a vizitat. Dar datorită lui și altora, a crescut numărul clienților, deci, ceea ce am vrut, mi-a ieșit. Thanks guys, altădată mai apelez. 😈 1 1 1
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 28, 2021 Acum 1 minut, sarrah a spus: Of, mă înmoi când citesc comentariile tale. 🤭 Nu știu ce va fi în dormitor...😈 Nu am citit niciodată cap-coadă porcăriile cuiva care nici măcar nu m-a vizitat. Dar datorită lui și altora, a crescut numărul clienților, deci, ceea ce am vrut, mi-a ieșit. Thanks guys, altădată mai apelez. 😈 Berea o dai mai încolo, sunt răbdător de fel 🍺😈
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Octombrie 28, 2021 Postat Octombrie 28, 2021 2 minutes ago, sarrah said: Nu am citit niciodată cap-coadă porcăriile cuiva care nici măcar nu m-a vizitat. Dar daca te-as fi vizitat atunci mi-ai fi citit "porcariile", nu? Sau atunci nu ar mai fi fost "porcarii"? 4 minutes ago, sarrah said: Dar datorită lui și altora, a crescut numărul clienților, deci, ceea ce am vrut, mi-a ieșit. Felicitari! Atunci inseamna ca, cu cat continuam aici cu atata numarul clientilor tai Iti va creste. Sau nu ar fi asa? 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Octombrie 28, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 28, 2021 1 minute ago, sarrah said: Of, mă înmoi când citesc comentariile tale. 🤭 Nu știu ce va fi în dormitor...😈 Dacă ții ochișorii ăia negri frumoși întredeschiși... Vezi tu! Eu aș cam vrea să-i dai peste cap. Doar și numai de plăcere 😜❤️ 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Octombrie 28, 2021 Postat Octombrie 28, 2021 6 minutes ago, Cozonac7 said: Dacă ții ochișorii ăia negri frumoși întredeschiși... Vezi tu! Eu aș cam vrea să-i dai peste cap. Doar și numai de plăcere 😜❤️ Ce e interesant de vazut in comentariile lui cozonac (dar nu numai la el se vede asta), e cum placerea si dependenta de pizda si sex i-a anihilat complet gandirea rationala. 2 3
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Octombrie 28, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 28, 2021 Nu fi necăjit Lucascenko... Eu recunosc că îmi place sexul! Dar crede-mă, nimeni de aici nu are o gândire ca a ta 🤭 3 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Octombrie 28, 2021 https://giphy.com/gifs/originals-stick-around-tiff-time-l378bu6ZYmzS6nBrW 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Octombrie 28, 2021 Postat Octombrie 28, 2021 5 minutes ago, Cozonac7 said: Nu fi necăjit Lucascenko... Eu recunosc că îmi place sexul! Dar crede-mă, nimeni de aici nu are o gândire ca a ta 🤭 Pai tocmai, aia are legatura cu placerea ce ne zici tu acuma. Si mie imi place sexul si fetele. Dar aia nu inseamna ca numai e ok si ca numai trebuie sa gandesc rational doar pentru ca vad o fata in fata ochilor sau pentru o partida de sex cu vreo fata (sau si mai rau doar scriind in online pe un site). Dar cum e gandirea mea? 3
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Octombrie 28, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Octombrie 28, 2021 Just now, Lucas0 said: Dar cum e gandirea mea? Nemaipomenită !!! 1 3
andydry Reputație: 441 Postat Octombrie 28, 2021 Postat Octombrie 28, 2021 Acum 51 minute, Lucas0 a spus: Ce e interesant de vazut in comentariile lui cozonac (dar nu numai la el se vede asta), e cum placerea si dependenta de pizda si sex i-a anihilat complet gandirea rationala. Je suis Cozonac7😈 1 1
22leon Reputație: 34433 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Octombrie 28, 2021 Acum 2 ore, Lucas0 a spus: Ce e interesant de vazut in comentariile lui cozonac (dar nu numai la el se vede asta), e cum placerea si dependenta de pizda si sex i-a anihilat complet gandirea rationala. Deci lipsa acuta de sex te face sa gândești așa cum gândești tu ? 😂 2 2
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Octombrie 29, 2021 Postat Octombrie 29, 2021 7 hours ago, 22leon said: Deci lipsa acuta de sex te face sa gândești așa cum gândești tu ? 😂 Pai in primul rand cuvantul "acut" e fortat in intrebarea ta, iar in al doilea rand lipsa de sex nu trebuie sa fie o conditie pentru a gandi rational. Deci nu prea are sens intrebarea ta. Nu imi dau seama unde vrei sa ajungi cu ea. Vrei sa zici ca daca merg sa fac sex cu sarrah sau oricare alta fata care imi place, as gandi altfel? Din ce am vazut, la foarte, foarte multi bāieti pizda, sexul si femeia Ii schimba gandirea, adica din a gandi in a nu mai gandi. Oricum, spune-mi, cum gandesc eu? Ca nu am vazut vreo descriere. Ne-ai putea spune tu, sarrah, sau poate oricine altcineva vreo opinie? 1
altadata Reputație: 4458 Postat Octombrie 29, 2021 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat Octombrie 29, 2021 Acum 15 ore, sarrah a spus: Ți-am tot demonstrat și o voi face în continuare că...nu mor caii când vor câinii! 😈 Singurul lucru pe care l-ai demonstrat e ca "lupul isi schimba parul, da' naravul ba"😁😁 1 1
altadata Reputație: 4458 Postat Octombrie 29, 2021 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat Octombrie 29, 2021 Acum 14 ore, sarrah a spus: Nivelul de penibilitatea a ajuns la maxim în dialog cu voi, nu vă mai ofer șansa, v-ați făcut de cap destul. Cărțile mi le fac și mi le joc oricum după bunul plac și buna dispoziție, deci voi puteți scrie verzi și uscate, nu îmi afectează nici portofelul și nici imaginea. 🤭 Care imagine?🤔😁 Nu ai postat nici o poza reala.🙈😁😁😁 1 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Octombrie 29, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Octombrie 29, 2021 Acum 2 ore, altadata a spus: Care imagine?🤔😁 Nu ai postat nici o poza reala.🙈😁😁😁 Nu e nevoie să postez poze, îți poți imagina cum arăt din recenziile celor care mi-au trecut pragul și din propria-mi caracterizare. Hai te pup pe portofel, poate se înmulțesc banii și la tine. 🤭 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Octombrie 29, 2021 Postat Octombrie 29, 2021 16 minutes ago, sarrah said: Nu e nevoie să postez poze, îți poți imagina cum arăt din recenziile celor care mi-au trecut pragul și din propria-mi caracterizare. Hai te pup pe portofel, poate se înmulțesc banii și la tine. 🤭 Hai, fi serioasa acuma mai sarrah. Acuma Ii pui pe bāieti sa contempleze, sa mediteze si sa isi imagineze cum arati tu 😂 in realitate. Asta da test. In recenzii sunt cuvinte, nu imagini. Iar daca la un baiat i-a placut de sanii tai de exemplu, poate la alt baiat nu Ii va placea. Si atunci cum isi da seama baiatul din urma daca nu te vede in vreo imagine? 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Octombrie 29, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Octombrie 29, 2021 Ești dăștept, ce mai! 🤣🤭 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum