jebediah91 Reputație: 166 Postat Octombrie 28, 2021 Postat Octombrie 28, 2021 Cât timp am folosit un bic, mereu m-am iritat indiferent de ce after shave, crema sau soluție foloseam. Acum am un cap de mașină de bărbierit separat pentru zona intimă, și nu mai am nici o problemă și sunt foarte mulțumit. Plus o cremă de piele sau un after shave după, și e all good. Folosesc cam la 3+ săptămâni, că personal nu sunt fan par inghinal, chiar aproape îmi vine să vars daca are oleacă de păr la oral, e o reacție instanta, și dacă are deja oleacă mai mult, e pas complet pentru mine. 1
samurai jack Reputație: 19 Postat Noiembrie 1, 2021 Postat Noiembrie 1, 2021 La 27.10.2021 la 13:40, ffsdnd a spus: -Laserele lui Coanda montate pe tancurile ramanesti, aflate la granita cu URSS in 1968.... -Apa Tare facuta cu sprijinul sovietic si occidental la Drobeta Turnu Severin.....folosita in secret, pentre constructia bombelor nucleeare.. -Datoriile statelor maghrebiene catre statul roman... neplatite dupa caderea regimului... Cateva din teoriile conspirationale comuniste.... "Dupa 1945, o baba vede un afis cu Josef Stalin, intreband cine este acel personaj, primeste raspunsul: El ne-a scapat de americani.....Iar baba replica ingandurata: Oare o sa ne scape si de rusi?🤣 Paduchii pubieni, o problema comunista......Astazi ii putem evita cu ajutorul bicului........Vrem o tara ca in afara, dar doar 30% +/- din polulatia Romaniei era vaccinata pana acum doua saptamani....Eu cred ca este timpul sa futem ca in afara prin urmare sa dam jos blana de pe oua si sa punem prezervativul in 100% din cazuri cand platim pentru sex. Industria a evoluat, si-a schimbat practiciile......noi clientii, cand vom evolua/progresa? Hai sa lasam comunismul sa se odihneasca in pace...Ca doar futem copile nascute in democratie..... PS: Sefule, acum ceva timp, am futut o dama neepilata, iar flocii ei de otel m-a iritat, de a trebuit sa pun gheata pe oua......Oare asa se simt si fetele astea dupa un futai cu un...........Oare de aceea fetele ne cer extra pentru un amarat de ON sau isi schimba lista de servicii de la zi la zi......🤨 Prietene, eu v-am rugat sa ma lasati in pace. In romana gen. Te-ai gasit tu sa ma tragi de maneca. Ok. Da-mi voie sa-ti raspund. Nu stiu si nici nu vreau sa stiu de unde si pana unde asociezi tu paru' de la pula/pizda cu comunismu', dar esti pe langa subiect grav. Paduchii pubieni sunt cauzati de lipsa igienii nu de parul de la coaie. https://www.sexis.ro/sanatate-sexuala/pediculoza-pubiana/ Acum dupa ce ai citit textul si numai daca poti, explica-ne din nou ce legatura are parul pubian cu paduchii pubieni. Folosesc persoana a doua plural pentru ca ti-ai luat libertatea de a-mi vorbi la aceiasi persoana de parca vorbesti pentru un grup sau in numele altcuiva. Da-ti cu praf de reveneala colegu' ca poate te vezi reprezentatul unora pe aici si nu e cazul. Ce treaba are vaccinarea, tara ca afara, industria si progresul cu parul de la coaie/pizda ? Tati, furi curent grav de tot. Da' da-mi voie sa vorbesc pe limba ta putin. Fix in parul de pe coaie statea comunismul. Nu in faptul ca multi va supuneti ca niste sclavi unor restrictii neconstitutionale prin decret CCR si emise aiurea de un guvern demisionar care nu are dreptul sa emita acte normative. Fix in parul de pe coaie statea comunismul. Nu in faptul ca multi ii discriminati, uriti si turnati la garda pe cei nevaccinati fix cum faceati si cu cei care faceau orice fel de abatere la adresa partidului pe vremea lui nea Nicu. In parul de la pizda s-a oprit progresul si industria Romaniei. Nu in mentalitatea de sclav las, hot, arogant, si cu durere-n pula pe care il intereseaza strict de el si nimic altceva atat de des intalnita la multi romani. Stai relax ca se odihneste comunismul in pace. In propriile persoane sub forma unei hipstereli neocomuniste infecte si impotente cu pretentii de progres si modernitate ambalate in cuvinte multe care nu spun nimic si fraze folosite de NPC-uri gen '' vrem o tara ca afara''. Reinnoiesc cerinta de a ne opri din acest dialog steril. Sa fim de acord ca nu suntem de acord pe tema asta si fiecare la scara lui. Sunt ultimele secunde pe care le mai acord tie si subiectului.
GrooveDr. Reputație: 228 Postat Noiembrie 14, 2021 Postat Noiembrie 14, 2021 Colegu' samurai are dreptate într-o anumită măsură: flocii au și ei un rol in viața noastră iar sexologii chiar sunt de părere că sporesc satisfacția în timpul sexului. Atât timp cât igiena este exemplară nu ar trebui să fie un impediment al unei partide reușite. Dar în același timp sunt de înțeles și fetele care ar refuza sa deservească o pereche de ouă păroase, mai ales in condițiile în care încă suntem la coada clasamentului de achiziție a săpunului și pastei de dinți. Până la urmă rămâne o chestie de preferință personală și nu are rost să aruncăm cu pietre în niciunul dintre frați care se/nu se epilează la bijuterii, bineînțeles dacă și le spală temeinic (nu doar o dată pe săptămână). Acum din experiența personală, pt cine alege epilatul eu recomand un trimmer de la Panasonic special pt părul corporal, care are un cap special ce elimina complet riscul de accidente. De când l-am descoperit nu am mai folosit altceva, sunt foarte mulțumit de rezultat și nici nu am primit reclamații de la "beneficiare". https://www.emag.ro/trimmer-pentru-parul-corporal-panasonic-lavabil-accesoriu-pentru-zone-sensibile-negru-argintiu-er-gk80-s503/pd/DYPN4QBBM/ Lama e destul de periculoasă și penalizează orice neatenție, plus că e cea mai ineficientă soluție, părul crește imediat iar atunci când crește provoacă mâncărimi și chiar iritație din cauză că firul este mai aspru. Cremă epilatoare nu este nici ea recomandată, pt că din fabrică nu este construită pt această zonă. Majoritatea producătorilor avertizează că nu trebuie folosită în zona intimă și in cazul efectelor adverse nu își asumă nici o răspundere.
florin00777 Reputație: 63 Postat Noiembrie 15, 2021 Telefon: 0732323232 Oras:Iasi Telefon: 0732323232 Oras:Iasi Postat Noiembrie 15, 2021 Crema farmec depilatoare pentru barbati... si am scapat de probleme. Nasol ca trebuie sa astept 10-12 minute, dar nu fac asta la fiecare dus.
Vizitator lig76ct Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2021 Postat Noiembrie 15, 2021 După epilare ungete cu un pic de motorina freacă bine mătărânga și coaiele face pielea fină poți să dai și pe la cur un pic că nu-i problemă te scapă de toate iritațiile în zona intimă și hemoroizii din cur, poți să aprinzi și un chibrit în cazul în care mai rămâne un pic de puf pe acolo mai ales la găoz că acolo nu ajungi cu lama decât dacă te uiți la gaura curului în oglindă,spor la lucru și mult succes la 🔨!!!
ffsdnd Reputație: 7399 Postat Noiembrie 15, 2021 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Noiembrie 15, 2021 Acum 12 minute, lig76ct a spus: După epilare ungete cu un pic de motorina freacă bine mătărânga și coaiele face pielea fină poți să dai și pe la cur un pic că nu-i problemă te scapă de toate iritațiile în zona intimă și hemoroizii din cur, poți să aprinzi și un chibrit în cazul în care mai rămâne un pic de puf pe acolo mai ales la găoz că acolo nu ajungi cu lama decât dacă te uiți la gaura curului în oglindă,spor la lucru și mult succes la 🔨!!! Tu esti var cu V-ships? 😂 3
BossuGeo69 Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2021 Oras:CT Oras:CT Postat Noiembrie 15, 2021 Du te la barber Shop să te ia cu briciu și înveți cum se aplică mogoșule 🤣🤣🤣🤣😅😅😅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum