Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Postat Septembrie 26, 2021 Lista de fete serioase: Maya Noemi Lia Claudia de la Top Alecsa08 Si... Diana masaj (aici depinde de talibanu)
Membru Premium haloowen Reputație: 4877 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Postat Septembrie 26, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Am adaugat-o la fetele serioase! Sper sa mai fie in ianuarie prin Cta! Dar daca vin rezultatele alea la analize, umblam la lista. Plm...arunca lista ca intr.o luna e deja radpandire comunitara! O luam toti ca @Maya-69 cu zambetul pe buze gen :)) 3
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 26, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 26, 2021 Noemi e aia cu prosoapele? 🤣🤣🤣🤣 3 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Postat Septembrie 26, 2021 Chiar acum, Ioioio1 a spus: Tocmai în ianuarie? Ți.ai cerut extensie de contract? Știam ca trebuie sa vii prin noiembrie.... Deci nu cu tine am semnat pana la urma 🤣
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 26, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 26, 2021 2 minutes ago, nicieu said: Deci nu cu tine am semnat pana la urma 🤣 Nu. Ai semnat cu secretara. Te uitai la ea și te-ai rezumat sa pui degetul. 🤣🤣🤣 1 1
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Septembrie 26, 2021 Autor Postat Septembrie 26, 2021 Acum 5 minute, nicieu a spus: Lista de fete serioase: Maya Noemi Lia Claudia de la Top Alecsa08 Si... Diana masaj (aici depinde de talibanu) Maya este VIP pe acest site? Pe cta ma refer.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Postat Septembrie 26, 2021 Acum 3 minute, talibanu a spus: Noemi e aia cu prosoapele? 🤣🤣🤣🤣 Hai ma talibanule! 🤣🤣🤣 da e cea cu prosop curat mare si buna in draci.
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Septembrie 26, 2021 Autor Postat Septembrie 26, 2021 Acum 5 minute, nicieu a spus: Deci nu cu tine am semnat pana la urma 🤣 Probabil ca nu, dar secretara cu ochelari.... 1
Membru Premium haloowen Reputație: 4877 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Postat Septembrie 26, 2021 Acum 5 minute, nicieu a spus: Lista de fete serioase: Maya Noemi Lia Claudia de la Top Alecsa08 Si... Diana masaj (aici depinde de talibanu) Adauga si @alexanm si @Ema19 ca va fi acasa si e pusa pe șotii 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Postat Septembrie 26, 2021 Chiar acum, Ioioio1 a spus: Maya este VIP pe acest site? Pe cta ma refer. Nu... Maya este doar o fata cu o atitudine de nota 1000... mai rar ca ea la acest aspect... nu este de nota 10 la aspect fizic, as spune un 8, oral tot pe acolo, dar normal si atitudine este top.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Postat Septembrie 26, 2021 Chiar acum, haloowen a spus: Adauga si @alexanm si @Ema19 ca va fi acasa si e pusa pe șotii Bai Ema19 e viata mea, este pe lista demult, dar eu ziceam de cele care sunt acum. @talibanu ce parere ai de alexanm? benzema zicea ceva de postat de pe un cont de recenzii pe buc, sau ma insel? Era fata care avea piza cu matura si gunoiul?
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Septembrie 26, 2021 Autor Postat Septembrie 26, 2021 Acum 3 minute, nicieu a spus: Nu... Maya este doar o fata cu o atitudine de nota 1000... mai rar ca ea la acest aspect... nu este de nota 10 la aspect fizic, as spune un 8, oral tot pe acolo, dar normal si atitudine este top. Bun. De reținut. 👍 Îmi place acest site.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Postat Septembrie 26, 2021 Chiar acum, Ioioio1 a spus: Bun. De reținut. 👍 Îmi place acest site. Site-ul fara oamenii corespunzatori nu face doua parale, crede-ma!
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 26, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 26, 2021 Acum 3 minute, nicieu a spus: Bai Ema19 e viata mea, este pe lista demult, dar eu ziceam de cele care sunt acum. @talibanu ce parere ai de alexanm? benzema zicea ceva de postat de pe un cont de recenzii pe buc, sau ma insel? Era fata care avea piza cu matura si gunoiul? Aia e Acum 2 minute, nicieu a spus: Site-ul fara oamenii corespunzatori nu face doua parale, crede-ma! Tu esti baza 🤣 1 1
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Septembrie 26, 2021 Autor Postat Septembrie 26, 2021 Rixanica29 nu este de adăugat? 1 1
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Septembrie 26, 2021 Autor Postat Septembrie 26, 2021 Acum 5 minute, nicieu a spus: Site-ul fara oamenii corespunzatori nu face doua parale, crede-ma! Ai mare dreptate!
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Postat Septembrie 26, 2021 Chiar acum, talibanu a spus: Aia e Tu esti baza 🤣 Parca ziceai sa nu aducem in discutie vechile metehne 🤣🤣🤣 sa nu dam apa la moara! 😉
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Postat Septembrie 26, 2021 Acum 1 minut, Ioioio1 a spus: Rixanica29 nu este de adăugat? Personal nu o cunosc... dar pot spune ca a prezentat interes pentru mine candva.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Postat Septembrie 26, 2021 @haloowen ai zis de studenta aceea alexanm! Mai zi ceva de ea... nu recenzie, pe scurt, ca se bat cap in cap cateva chestii aici.
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Septembrie 26, 2021 Autor Postat Septembrie 26, 2021 Acum 3 minute, nicieu a spus: Personal nu o cunosc... dar pot spune ca a prezentat interes pentru mine candva. Am vizitat.o de câteva ori. Mi.a plăcut ca este matură, discreta și curata. La mine este pe lista. Am sa o vizitez când ajung acasă și am sa.i mai scriu pe topic o recenzie. Sper ca a păstrat standarde. 1
Membru Premium haloowen Reputație: 4877 Postat Septembrie 26, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Postat Septembrie 26, 2021 Acum 4 minute, Ioioio1 a spus: Rixanica29 nu este de adăugat? Acum 1 minut, nicieu a spus: Personal nu o cunosc... dar pot spune ca a prezentat interes pentru mine candva. Nu nu Are plusuri si minusuri, balanta inclina spre minus,locatiile cu minus, putina jăpculiță daca simte fraierul. Nu e nici de evitat, dar nici de adaugat in lista 3
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Septembrie 26, 2021 Autor Postat Septembrie 26, 2021 Acum 5 minute, nicieu a spus: @haloowen ai zis de studenta aceea alexanm! Mai zi ceva de ea... nu recenzie, pe scurt, ca se bat cap in cap cateva chestii aici. Mmmm...studenta...pe bune? Am văzut câteva "atudente" pe aici și la cum vorbeau....
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Septembrie 26, 2021 Autor Postat Septembrie 26, 2021 Acum 3 minute, haloowen a spus: Nu nu Are plusuri si minusuri, balanta inclina spre minus,locatiile cu minus, putina jăpculiță daca simte fraierul. Nu e nici de evitat, dar nici de adaugat in lista Aha! Buuuun de știut.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2021 Postat Septembrie 26, 2021 Chiar acum, Ioioio1 a spus: Aha! Buuuun de știut. Stai putin... daca cu tine a fost ok, iar altii spun ca e asa si asa, nu inseamna sa nu te mai duci... doar ca poti spune in recenzie urmatorul paragraf "ce mi s-a intamplat mie, nu este obligatoriu sa ti se intample si tie!" P.S. hai ca pentru pontul asta merit o marire la salariu... pune-o pe secretara cu ochelari sa faca actele maine.🤣
Ioioio1 Reputație: 606 Postat Septembrie 26, 2021 Autor Postat Septembrie 26, 2021 Acum 4 minute, nicieu a spus: Stai putin... daca cu tine a fost ok, iar altii spun ca e asa si asa, nu inseamna sa nu te mai duci... doar ca poti spune in recenzie urmatorul paragraf "ce mi s-a intamplat mie, nu este obligatoriu sa ti se intample si tie!" P.S. hai ca pentru pontul asta merit o marire la salariu... pune-o pe secretara cu ochelari sa faca actele maine.🤣 Gata moșule! Când vii în decembrie mărim salariul! Secretara este pt mine😉 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum