Vizitator deliaxox Reputație: 0 Postat August 29, 2022 Postat August 29, 2022 Acum 3 minute, larochesin a spus: Tarifele cele din semnatura sau un update ceva, mersi. tarifele sunt cele din semnatura.
larochesin Reputație: 406 Postat August 29, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 29, 2022 1 minute ago, deliaxox said: tarifele sunt cele din semnatura. Mersi de raspuns, cu siguranta merita impins o vizita, cand te lamuresti cu locatia sa ne scri aici prin ce zona activezi.
alexandru gabriel Reputație: 1316 Postat August 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2022 Bine ai revenit..pupici 😘😘😘
mircioi Reputație: 14 Postat August 29, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 29, 2022 Bine ai revenit!!!
Vizitator deliaxox Reputație: 0 Postat August 29, 2022 Postat August 29, 2022 locatia este aproape de cea trecuta, timpuri noi puteti sa mi scrieti pentru programari la numarul nou 0746790759 dar sa imi specificati pana la ce ora va pot raspunde, altfel nu o voi face
danut111 Reputație: 323 Postat August 29, 2022 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat August 29, 2022 Bine ai revenit!!!!
Vizitator deliaxox Reputație: 0 Postat August 31, 2022 Postat August 31, 2022 neata, voi mai fi in Bucuresti pana vineri inclusiv programari pe whatsapp 0746790759
jonsnow1 Reputație: 32 Postat August 31, 2022 Postat August 31, 2022 Delia, sper ca de Oradea nu ai uitat? 🫣😜
Vizitator deliaxox Reputație: 0 Postat August 31, 2022 Postat August 31, 2022 Acum 4 minute, jonsnow1 a spus: Delia, sper ca de Oradea nu ai uitat? 🫣😜 cum sa uit de Oradea?! o sa ajung si pe acolo :))
Vizitator bob000 Reputație: 0 Postat August 31, 2022 Postat August 31, 2022 Cel puțin doua săptămâni la Brașov, neapărat, avem de recuperat. Surpriza plăcută cand am văzut ca tu ai postat pe topic, crezusem ca nu mai revii, te pup și aștept sa ne vedem.
marius_gen Reputație: 74 Postat Septembrie 1, 2022 Oras:Slatina/Bucuresti Oras:Slatina/Bucuresti Postat Septembrie 1, 2022 Am avut șansa sa ma sincronizez cu Delia🔝 saptamana asta prin București. O consideram retrasa din branșă dar a reaparut pt puțin si ma bucur mult ca a facut-o! Ca aspect a ramas pt mine aceeasi 10/10, femeia are foarte multa grija de corpul ei ; nu dau eu prea des de fete cu silicoane dar ale ei sunt "premium quality" ca sa zic asa 😏😎🥰. Am optat pt o ora totul protejat, preturile deja se stiu... Imi place ca ofera servicii si e flexibila la capitolul asta, se pliaza pe cerintele tale 😉😊. daca intre numere te incearca si nevoia de a discuta pe orice fel de topic - gagica e si citită asa ca grija mare la "dume" haha. Eu unul sper sa revina cat mai des pe Bucale Life. Te pup Delia, ne vedem si maine " băiatul cu ambrozia 🤣" 2 1
NicolaeB Reputație: 5 Postat Septembrie 3, 2022 Postat Septembrie 3, 2022 Asa scurta vizita? Pe cand te mai intorci?
Vizitator deliaxox Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2022 Postat Septembrie 16, 2022 Buna Luni 19.09 de la ora 10:30 voi fi disponibila in Bucuresti. Voi face programari de maine pentru zilele urmatoare. pupici 😘
xMotanelx Reputație: -4 Postat Septembrie 16, 2022 Postat Septembrie 16, 2022 Stai acolo, ca nu esti buna de nimic! 1
Vizitator deliaxox Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2022 Postat Septembrie 19, 2022 buna dimineata, eu am ajuns programarile pe whatsapp 0746790759 si nu uitati sa mentionati ora pana la care va pot raspunde.
alexandru gabriel Reputație: 1316 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2022 1 oră în urmă, deliaxox a spus: buna dimineata, eu am ajuns programarile pe whatsapp 0746790759 si nu uitati sa mentionati ora pana la care va pot raspunde. Bine ai revenit Delia 😘
alexandru gabriel Reputație: 1316 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2022 Acum 1 oră, deliaxox a spus: buna dimineata, eu am ajuns programarile pe whatsapp 0746790759 si nu uitati sa mentionati ora pana la care va pot raspunde. In ce zona esti..merci
Vizitator deliaxox Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2022 Postat Septembrie 19, 2022 Acum 2 minute, alexandru gabriel a spus: In ce zona esti..merci tot in timpuri noi sunt , aproape de fosta locatie
alexandru gabriel Reputație: 1316 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2022 Acum 4 minute, deliaxox a spus: tot in timpuri noi sunt , aproape de fosta locatie Merci frumos..pup
Vizitator deliaxox Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2022 Postat Septembrie 20, 2022 buna astazi mai am un singur loc liber, la ora 18;00 programari pe whatsapp pentru zilele urmatoare.
Membru Premium 71laciport Reputație: 4124 Postat Septembrie 20, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Postat Septembrie 20, 2022 Are si toate motivele sa fie fully booked! o aveam de cv timp in locator dar nu am reusit pana aczi sinconizarea. Stie sa se puna in evidenta, m a primit imbracata intr un body turqoise si pantofi cu toc care i scoteau in evidenta corpul ei lucrat la sala, fundul, gambele, cat si sanii ""bomba"". machiata discret, cu parul negru despletit, pielea catifelata, pe aici pe colo cate o ""fudita""igiena ce sa mai zic? exemplara. Am gustat o de cum am ajuns, pentru ca azandu ma interesat aluat pozitia culcat pe burta si a inceput sa si miste lasciv fundul. Este foarte hotarata iar la cunni nu se mulltumeste cu limba doar pe clit, o vrea toata inauntru. Oral protejat. normal protejat , ceva gemete/suspine, finalizat pe sani atitudine de profesionista care stie ce vrea de la partener. Locatia pe masura pretentiilor domnisoarei. Serviciile promovate cat si descrierea sunt exact ceea ce primesti, nimic mai mult nimic mai putin. Pret 150 lei 30 min dtd, nihilo nihil fit 3
Vizitator deliaxox Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2022 Postat Septembrie 21, 2022 astazi mai am doar cateva locuri libere.. voi mai fi in Bucuresti pana vineri inclusiv, programari pe whatsapp - cu confirmarea convenita de ambele parti nu uitati sa mentionati ora pana la care va pot raspunde
asteryx66 Reputație: 48 Postat Septembrie 21, 2022 Oras:New York Oras:New York Postat Septembrie 21, 2022 16 hours ago, 71laciport said: Are si toate motivele sa fie fully booked! o aveam de cv timp in locator dar nu am reusit pana aczi sinconizarea. Stie sa se puna in evidenta, m a primit imbracata intr un body turqoise si pantofi cu toc care i scoteau in evidenta corpul ei lucrat la sala, fundul, gambele, cat si sanii ""bomba"". machiata discret, cu parul negru despletit, pielea catifelata, pe aici pe colo cate o ""fudita""igiena ce sa mai zic? exemplara. Am gustat o de cum am ajuns, pentru ca azandu ma interesat aluat pozitia culcat pe burta si a inceput sa si miste lasciv fundul. Este foarte hotarata iar la cunni nu se mulltumeste cu limba doar pe clit, o vrea toata inauntru. Oral protejat. normal protejat , ceva gemete/suspine, finalizat pe sani atitudine de profesionista care stie ce vrea de la partener. Locatia pe masura pretentiilor domnisoarei. Serviciile promovate cat si descrierea sunt exact ceea ce primesti, nimic mai mult nimic mai putin. Pret 150 lei 30 min dtd, nihilo nihil fit As da plus... dar... poate ne lămurește Delia dacă accepta cunnilingus la varianta de o finalizare (150 ron).... întreb pentru ca am fost la ea acum ceva timp și nu s-a putut...
Vizitator deliaxox Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2022 Postat Septembrie 21, 2022 Acum 13 minute, asteryx66 a spus: As da plus... dar... poate ne lămurește Delia dacă accepta cunnilingus la varianta de o finalizare (150 ron).... întreb pentru ca am fost la ea acum ceva timp și nu s-a putut... depinde de situatie. in mare parte a cazurilor nu se poate
Vizitator deliaxox Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2022 Postat Septembrie 22, 2022 buna maine este ultima zi in Bucuresti iar ca disponibilitate am liber pana in 15;00 pupici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum