Sari la conținut

❌Delia xox❌0757120059// Sector 3

Vizitator deliaxox

Postări Recomandate

Vizitator deliaxox
Reputație: 0
Postat
Acum 3 minute, larochesin a spus:

Tarifele cele din semnatura sau un update ceva, mersi.

tarifele sunt cele din semnatura. :* 

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat
1 minute ago, deliaxox said:

tarifele sunt cele din semnatura. :* 

Mersi de raspuns, cu siguranta merita impins o vizita, cand te lamuresti cu locatia sa ne scri aici prin ce zona activezi.

Vizitator deliaxox
Postat

locatia este aproape de cea trecuta, timpuri noi

puteti sa mi scrieti pentru programari la numarul nou 0746790759 dar sa imi specificati pana la ce ora va pot raspunde, altfel nu o voi face :) 

Vizitator deliaxox
Postat

neata, voi mai fi in Bucuresti pana vineri inclusiv

programari pe whatsapp 0746790759 

Vizitator deliaxox
Postat
Acum 4 minute, jonsnow1 a spus:

Delia, sper ca de Oradea nu ai uitat? 🫣😜

cum sa uit de Oradea?! o sa ajung si pe acolo :))  

Vizitator bob000
Postat

Cel puțin doua săptămâni la Brașov, neapărat, avem de recuperat. Surpriza plăcută cand am văzut ca tu ai postat pe topic, crezusem ca nu mai revii, te pup și aștept sa ne vedem. 

• Oras:Slatina/Bucuresti
  • Oras:Slatina/Bucuresti
Postat

Am avut șansa sa ma sincronizez cu Delia🔝 saptamana asta prin București. O consideram retrasa din branșă dar a reaparut pt puțin si ma bucur mult ca a facut-o! Ca aspect a ramas pt mine aceeasi 10/10, femeia are foarte multa grija de corpul ei ; nu dau eu prea des de fete cu silicoane dar ale ei sunt  "premium quality"  ca sa zic asa 😏😎🥰. Am optat pt o ora totul protejat, preturile deja se stiu... Imi place ca ofera servicii si e flexibila la capitolul asta, se pliaza pe cerintele tale 😉😊. daca intre numere te incearca si nevoia de a discuta pe orice fel de topic - gagica e si citită asa ca grija mare la "dume" haha. Eu unul sper sa revina cat mai des pe Bucale Life. Te pup Delia, ne vedem si maine " băiatul cu ambrozia 🤣"

• Like 2
  • Inimioara 1
Vizitator deliaxox
Postat

Buna :boob

Luni 19.09 de la ora 10:30 voi fi disponibila in Bucuresti. 

Voi face programari de maine pentru zilele urmatoare. 
pupici 😘

Vizitator deliaxox
Postat

buna dimineata, eu am ajuns :) 

programarile pe whatsapp 0746790759 si nu uitati sa mentionati ora pana la care va pot raspunde. :* :boob

• Oras:Bucuresti
Postat
1 oră în urmă, deliaxox a spus:

programarile pe whatsapp 0746790759 si nu uitati sa mentionati ora pana la care va pot raspunde. :* :boob

Bine ai revenit Delia 😘

Postat
Acum 1 oră, deliaxox a spus:

In ce zona esti..merci 

Vizitator deliaxox
Postat
Acum 2 minute, alexandru gabriel a spus:

In ce zona esti..merci 

tot in timpuri noi sunt , aproape de fosta locatie :D 

Vizitator deliaxox
Postat

buna 

astazi mai am un singur loc liber, la ora 18;00 

programari pe whatsapp pentru zilele urmatoare. :boobies

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

Are si toate motivele sa fie fully booked! o aveam de cv timp in locator dar nu am reusit pana aczi sinconizarea. Stie sa se puna in evidenta, m a primit imbracata intr un body turqoise si pantofi cu toc care i scoteau in evidenta corpul ei lucrat la sala, fundul, gambele, cat si sanii ""bomba"". machiata discret, cu parul negru despletit, pielea catifelata, pe aici pe colo cate o ""fudita""igiena ce sa mai zic? exemplara. Am gustat o de cum am ajuns, pentru ca azandu ma interesat aluat pozitia culcat pe burta si a inceput sa si miste lasciv fundul. Este foarte hotarata iar la cunni nu se mulltumeste cu limba doar pe clit, o vrea toata inauntru. Oral protejat. normal protejat , ceva gemete/suspine, finalizat pe sani atitudine de profesionista care stie ce vrea de la partener. Locatia pe masura pretentiilor domnisoarei. Serviciile promovate cat si descrierea sunt exact ceea ce primesti, nimic mai mult nimic mai putin. Pret 150 lei 30 min dtd, 

nihilo nihil fit

• Like 3
Vizitator deliaxox
Postat

astazi mai am doar cateva locuri libere..

voi mai fi in Bucuresti pana vineri inclusiv,

programari pe whatsapp - cu confirmarea convenita de ambele parti

nu uitati sa mentionati ora pana la care va pot raspunde :D :* 

• Oras:New York
  • Oras:New York
Postat
16 hours ago, 71laciport said:

Are si toate motivele sa fie fully booked! o aveam de cv timp in locator dar nu am reusit pana aczi sinconizarea. Stie sa se puna in evidenta, m a primit imbracata intr un body turqoise si pantofi cu toc care i scoteau in evidenta corpul ei lucrat la sala, fundul, gambele, cat si sanii ""bomba"". machiata discret, cu parul negru despletit, pielea catifelata, pe aici pe colo cate o ""fudita""igiena ce sa mai zic? exemplara. Am gustat o de cum am ajuns, pentru ca azandu ma interesat aluat pozitia culcat pe burta si a inceput sa si miste lasciv fundul. Este foarte hotarata iar la cunni nu se mulltumeste cu limba doar pe clit, o vrea toata inauntru. Oral protejat. normal protejat , ceva gemete/suspine, finalizat pe sani atitudine de profesionista care stie ce vrea de la partener. Locatia pe masura pretentiilor domnisoarei. Serviciile promovate cat si descrierea sunt exact ceea ce primesti, nimic mai mult nimic mai putin. Pret 150 lei 30 min dtd, 

nihilo nihil fit

As da plus... dar... poate ne lămurește Delia dacă accepta cunnilingus la varianta de o finalizare (150 ron).... întreb pentru ca am fost la ea acum ceva timp și nu s-a putut...

Vizitator deliaxox
Postat
Acum 13 minute, asteryx66 a spus:

As da plus... dar... poate ne lămurește Delia dacă accepta cunnilingus la varianta de o finalizare (150 ron).... întreb pentru ca am fost la ea acum ceva timp și nu s-a putut...

depinde de situatie. in mare parte a cazurilor nu se poate :) 

Vizitator deliaxox
Postat

buna :) 

maine este ultima zi in Bucuresti iar ca disponibilitate am liber pana in 15;00 

pupici 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...