Sari la conținut

Alexandra 0775214535

Postări Recomandate

Postat
Acum 7 ore, sex_vl a spus:

Da ce iti pui vere?Faruri,bari noi? 🤣🤣🤣

Dinții..în plm...ce as putea..am scris face lift..dar a luat făcăleț..acum am văzut...al draq telefon...🤣🤣🤣

• Oras:Tudor Vladimirescu
Postat

Dragilor ,am avut ceva probleme cu cartelele ,acesta va rămâne numărul de contact :0759774886

• Like 1
  • Oras:Monte Carlo
  • Oras:Monte Carlo
Postat

După ce am lăsat-o pe Alexandra să rezolve problema cu cartelele, am sunat-o pe numărul se mai sus și am fost îndrumat să ajung la ea, bineînțeles de către ea, undeva pe bulevardul Dem Rădulescu. Am făcut cunoștință, prilej cu care am constatat că este foarte frumoasă, drăguță, volubilă și vorbăreață iar un pic mai târziu, după ce s-a dezbrăcat, că este micuță, finuță și slim, exact pe gustul meu. Să zicem 10 pentru aspect și atitudine. Oralul a fost neprotejat, soft, foarte plăcut în privința a ceea ce am simțit și am văzut în timp ce o urmăream, îi acord 9,5, mi-a plăcut foarte mult. Ca de altfel și sexul normal protejat de 10, în poziția doggy, ce a urmat după, unde s-a implicat foarte mult, contre, gemete, m-am simțit extraordinar. Totul a fost minunat în prezența ei, chiar dacă întâlnirea a fost scurtă. Timpul cu totul a fost aproape 30 minute, vorbit, o finalizare și 150 lei. Mi-a părut bine că te-am cunoscut Alexandra, ești o dulceață de fată, îți mulțumesc pentru sfaturi și sper să ne mai vedem. Te pup.

Postat
Acum 49 minute, leonidas69 a spus:

După ce am lăsat-o pe Alexandra să rezolve problema cu cartelele, am sunat-o pe numărul se mai sus și am fost îndrumat să ajung la ea, bineînțeles de către ea, undeva pe bulevardul Dem Rădulescu. Am făcut cunoștință, prilej cu care am constatat că este foarte frumoasă, drăguță, volubilă și vorbăreață iar un pic mai târziu, după ce s-a dezbrăcat, că este micuță, finuță și slim, exact pe gustul meu. Să zicem 10 pentru aspect și atitudine. Oralul a fost neprotejat, soft, foarte plăcut în privința a ceea ce am simțit și am văzut în timp ce o urmăream, îi acord 9,5, mi-a plăcut foarte mult. Ca de altfel și sexul normal protejat de 10, în poziția doggy, ce a urmat după, unde s-a implicat foarte mult, contre, gemete, m-am simțit extraordinar. Totul a fost minunat în prezența ei, chiar dacă întâlnirea a fost scurtă. Timpul cu totul a fost aproape 30 minute, vorbit, o finalizare și 150 lei. Mi-a părut bine că te-am cunoscut Alexandra, ești o dulceață de fată, îți mulțumesc pentru sfaturi și sper să ne mai vedem. Te pup.

Te pup, mulțumesc și eu😘

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Telefon: 0769271304
  • Oras:Tg Jiu
Postat

E vreunul aici care i s-a facut oral neprotejat?! 

• Oras:in pasarica mai tot timpul
  • Oras:in pasarica mai tot timpul
Postat

Am revizitat-o si eu saptamana asta. a ramas la fel. merita. nu ii mai fac recenzie

Postat
Acum 55 minute, popadi49 a spus:

Am revizitat-o si eu saptamana asta. a ramas la fel. merita. nu ii mai fac recenzie

Ce inseamna la fel 😂

Postat
Acum 1 oră, popadi49 a spus:

😘😘❤️❤️

• Like 1
  • Oras:AC Milan
Postat
Acum 12 ore, Stop1 a spus:

🧐🤔

Postat
Acum 12 ore, Stop1 a spus:

Mie mi s-a făcut doar oral neprotejat pe unde am fost😂😂😂😂😂 

Postat
Acum 9 ore, Stop1 a spus:

Ce inseamna la fel 😂

La fel ca în recenziile anterioare, pe care nu le-ai citit😂😂😂😂😂

Postat
Acum 2 ore, adyyy89 a spus:

buna,in ce zona locatia?

Bună, locația este pe Bulevard Dem Radulescu

Postat
Acum 6 ore, AlexandraAla a spus:

Ultimele 2 zile❤️

Dragilor, ma găsiți pana mâine seara!

Postat
Acum 11 ore, AlexandraAla a spus:

Ultimele 2 zile❤️👀❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...