marcel10 Reputație: 27 Postat Mai 31, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 31, 2022 Salutare, Am trecut si eu pe la Alexandra. Locatie vis-a-vis de Sala Sindicatelor, bloc nou, parter, discret, apartament curat si aerisit. Domnisoara este slim, sani micuti dar frumosi, draguta. Am fost primit cu amabilitate, sociabila. Atitudine super ok. ON fff bun, cu deep, atentie la oo, per total bestial. NP cu schimb de pozitii, fara obiectii, gemete, sarutari pe corp, totul ok. Tarif 150 ron o finalizare, nu presteaza la ora. O experienta foarte ok, cu siguranta de revenit. Bafta. 1 1
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Mai 31, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Mai 31, 2022 Acum 16 minute, marcel10 a spus: Salutare, Am trecut si eu pe la Alexandra. Locatie vis-a-vis de Sala Sindicatelor, bloc nou, parter, discret, apartament curat si aerisit. Domnisoara este slim, sani micuti dar frumosi, draguta. Am fost primit cu amabilitate, sociabila. Atitudine super ok. ON fff bun, cu deep, atentie la oo, per total bestial. NP cu schimb de pozitii, fara obiectii, gemete, sarutari pe corp, totul ok. Tarif 150 ron o finalizare, nu presteaza la ora. O experienta foarte ok, cu siguranta de revenit. Bafta. Mulțumesc din suflet ❤️❤️❤️ 1
geo1970 Reputație: 365 Postat Mai 31, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Craiova,Ramnicu Valcea Telefon: [email protected] Oras:Craiova,Ramnicu Valcea Postat Mai 31, 2022 1 oră în urmă, pierre327 a spus: Sunat disponibila dar fata lucrează la finalizare timp 20 min maxim daca nu termin pa... cred ca recenziile nu le meriti sant ale unor pestisori...probabil? Cine o cunoaste pe Alexandra stie ca nu este asa , iar in alta ordine de idei cerintele ei ( ca lucreaza la finalizare) sunt consemnate explicit in anunt , ceea ce este fair play ! 1
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Mai 31, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Mai 31, 2022 Acum 30 minute, geo1970 a spus: Cine o cunoaste pe Alexandra stie ca nu este asa , iar in alta ordine de idei cerintele ei ( ca lucreaza la finalizare) sunt consemnate explicit in anunt , ceea ce este fair play ! Mulțumesc ❤️ 2
pascuale Reputație: 66 Postat Mai 31, 2022 Oras:rm.vâlcea Oras:rm.vâlcea Postat Mai 31, 2022 Este atât de simplu sa comentezi,să-ți dai cu părerea pentru lucruri pe care nu le știi,pentru ca tu nici măcar nu ai fost pe acolo. Uite asa fără informații ești și rautacios,chiar crezi tu ca toți cei cu recenzii sunt peștișori,sunt prea mulți! Eu zic sa fii mai destins și sa ai încredere în forum,altfel informațiile tale despre ce cauți sunt zero și o sa renunți repede la activitatea asta. Bafta! Sa concluzionez,Alexandra este minunata, dacă comportamentul este ok,ai numai de câștigat . 1 1
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Mai 31, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Mai 31, 2022 Acum 7 minute, pascuale a spus: Este atât de simplu sa comentezi,să-ți dai cu părerea pentru lucruri pe care nu le știi,pentru ca tu nici măcar nu ai fost pe acolo. Uite asa fără informații ești și rautacios,chiar crezi tu ca toți cei cu recenzii sunt peștișori,sunt prea mulți! Eu zic sa fii mai destins și sa ai încredere în forum,altfel informațiile tale despre ce cauți sunt zero și o sa renunți repede la activitatea asta. Bafta! Sa concluzionez,Alexandra este minunata, dacă comportamentul este ok,ai numai de câștigat . Te pupacesc om frumos! 1
pierre327 Reputație: -4 Postat Mai 31, 2022 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Mai 31, 2022 Nu esti bogata..esti aroganța.. sa ma uit la ceas sa nu treaca 20 min ca e belea...frumoasa si...... 1
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Iunie 2, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Iunie 2, 2022 Acum 2 ore, Top_G a spus: Buna, finalizare orala CIM faci? Bună, nu fac! 1
popadi49 Reputație: 448 Postat Iunie 2, 2022 Oras:in pasarica mai tot timpul Oras:in pasarica mai tot timpul Postat Iunie 2, 2022 La 31.05.2022 la 13:59, AlexandraAla a spus: Da ,vezi cât sunt de bogata, am mulți peștișori 🤣🤣 unul dintre pestisori sunt eu, care o vizitez constant. glumesc... am verificat-o si astazi sa vad daca isi face treaba 😁😁. ca imi era dor de ea. trecusera 2 zile de la ultima vizita. fata e ceea ce trebuie. a ramas la fel ca prima oara cand am vizitat-o anul trecut. sex misto si companie placuta. nici nu conteaza cadoul. 150 lei. tipa e priceless. sunteti traumatizati de tepe, sincer si eu sunt, dar incerc ceva nou ori de cate ori am ocazia. 2
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Iunie 14, 2022 Dragilor ,maine voi revenii la voi pentru 2 zile! Va pup 1 1
leonidas69 Reputație: 366 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iunie 14, 2022 Acum 2 ore, AlexandraAla a spus: Dragilor ,maine voi revenii la voi pentru 2 zile! Va pup Bună! Se poate și 1 oră? Scuze, știu că scrie la finalizare, dar poate faci o excepție! Mulțumesc😘
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Iunie 15, 2022 Acum 20 ore, leonidas69 a spus: Bună! Se poate și 1 oră? Scuze, știu că scrie la finalizare, dar poate faci o excepție! Mulțumesc😘 Bună, nu fac ,imi pare rau😘 1 1
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Iunie 15, 2022 Dragilor ,am întâmpinat o problema și nu pot ajunge azi ,va voi anunta când o sa revin! 😘😘 1
leonidas69 Reputație: 366 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iunie 15, 2022 Acum 1 oră, AlexandraAla a spus: Bună, nu fac ,imi pare rau😘 Acum 32 minute, AlexandraAla a spus: Dragilor ,am întâmpinat o problema și nu pot ajunge azi ,va voi anunta când o sa revin! 😘😘 Am înțeles, mulțumesc!😘 Te aștept!😘
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Iunie 15, 2022 Acum 4 minute, leonidas69 a spus: Am înțeles, mulțumesc!😘 Te aștept!😘 😘😘😘😘 1 1
popadi49 Reputație: 448 Postat Iunie 15, 2022 Oras:in pasarica mai tot timpul Oras:in pasarica mai tot timpul Postat Iunie 15, 2022 te asteptam Alexandra🤗
pascuale Reputație: 66 Postat Iunie 15, 2022 Oras:rm.vâlcea Oras:rm.vâlcea Postat Iunie 15, 2022 Si eu. Sa fii bine pe unde ești!😘
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Iunie 16, 2022 Acum 22 ore, popadi49 a spus: te asteptam Alexandra🤗 😘😘😘 1
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Iunie 16, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Iunie 16, 2022 Acum 21 ore, pascuale a spus: Si eu. Sa fii bine pe unde ești!😘 🙏😘😘 1
popadi49 Reputație: 448 Postat Iunie 25, 2022 Oras:in pasarica mai tot timpul Oras:in pasarica mai tot timpul Postat Iunie 25, 2022 Alexandra, cand mai ajungi pe la valcea?
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Iunie 27, 2022 Bună, nu știu exact ,dar în curând voi ajunge ,va anunț din timp ,deoarece vin dimineața și plec seara ,voi sta doar o zi😘😘 1 1
leonidas69 Reputație: 366 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Iulie 4, 2022 La 27.06.2022 la 12:24, AlexandraAla a spus: Bună, nu știu exact ,dar în curând voi ajunge ,va anunț din timp ,deoarece vin dimineața și plec seara ,voi sta doar o zi😘😘 😘😘
AlexandraAla Reputație: 81 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Tudor Vladimirescu Oras:Tudor Vladimirescu Postat Iulie 12, 2022 Dragilor ,maine revin la voi ,dar voi sta foarte puțin! Va pup 2 1
popadi49 Reputație: 448 Postat Iulie 12, 2022 Oras:in pasarica mai tot timpul Oras:in pasarica mai tot timpul Postat Iulie 12, 2022 te asteptam.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum