Jellyfish95 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2021 Postat Octombrie 2, 2021 Salut, ma tot uit pe forum de ceva timp si nu cred ca am vazut nimic in privinta asta, asa ca ma intrebam daca cineva are mai multe informatii.
Dima74 Reputație: 477 Postat Octombrie 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Octombrie 2, 2021 Era în vara, una în Mamaia Angelina, neagra în cerul gurii 😆😆😆😆😆😆 1 2 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 2, 2021 2 hours ago, Jellyfish95 said: Salut, ma tot uit pe forum de ceva timp si nu cred ca am vazut nimic in privinta asta, asa ca ma intrebam daca cineva are mai multe informatii. Se vede ca ești nou pe forum, căci îl tratezi ca și cum obiectul lui de activitate ar fi în Congo. 1
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Octombrie 2, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Octombrie 2, 2021 Acum 3 ore, Jellyfish95 a spus: Salut, ma tot uit pe forum de ceva timp si nu cred ca am vazut nimic in privinta asta, asa ca ma intrebam daca cineva are mai multe informatii. Un zbor pana in Franta in actualele condiții de covid costa pana in 50 de euro iar acolo garantat găsești negrese câte vrei pentru toate buzunarele si toate gusturile ....asta daca chiar esti interesat si nu ai deschis un topic doar de dragul discuției.
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Octombrie 2, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Octombrie 2, 2021 Acum 4 ore, gica 1955 a spus: Un zbor pana in Franta in actualele condiții de covid costa pana in 50 de euro iar acolo garantat găsești negrese câte vrei pentru toate buzunarele si toate gusturile ....asta daca chiar esti interesat si nu ai deschis un topic doar de dragul discuției. Si eu care ma gandeam ca zici de noemi ca se incadreaza perfect in descriere 🤣🤣 3
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Octombrie 3, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Octombrie 3, 2021 Acum 5 ore, talibanu a spus: Si eu care ma gandeam ca zici de noemi ca se incadreaza perfect in descriere 🤣🤣 S-ar încadra dar are un mare minus ....nu are prosoape curate.🤣🤣 3
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Octombrie 3, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Octombrie 3, 2021 Acum 2 ore, gica 1955 a spus: S-ar încadra dar are un mare minus ....nu are prosoape curate.🤣🤣 Pfff...bine ca ai recunoscut si tu intr-un final...ma gandeam ca sunt singurul care a avut aceasta problema :)) 1
cabrones Reputație: -242 Postat Octombrie 3, 2021 Postat Octombrie 3, 2021 cam toate sunt ciorumbele pe plaiuri dobrogene 1
claudiu1969 Reputație: 554 Postat Octombrie 3, 2021 Telefon: 0766559657 Oras:constanta Telefon: 0766559657 Oras:constanta Postat Octombrie 3, 2021 Era o mulatra studenta la campus...statea pe la ciresica si facea treaba buna.La ultima vizita,prin aprilie, mi-a spus ca termina facultatea...cred ca a plecat pentru ca nu au mai aparut anunturi. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum