Sari la conținut

ANDREEA DEEA...HOT CHOCOLATE 0735750134

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Hei am fost acum cateva zile la ea totul a inceput cu 10 telefoane date in stanga si-n dreapta ajung la ea dau apel raspunde din prima zic :X noroc pe mine zic vin in 30 minute totul ok mi-a spus unde trebuie sa ajung zis si facut dai bataie grasutule ca avem treaba. Ajung la ea ma ghideaza fata am incput eu sa mai cunosc din constanta dar nu chiar taote ganguletele :)), unde locuieste ea daca treci ziua pe acolo sa te bata cineva si nu crezi ca sunt garsoniere acolo . Intru in camera ma astepta in ceva au si cand scriu acum mi se scoala ciocanu :)) , Sa revenim la ale noastre si ma astepta pe niste toace buna rau creola buna buna :X au domane eu sunt atras de fetele creole nsh dc dar na ..si fumama o tigare putina conversatie si ne apucam de balanganeala incepe cu un oral ok nu deep dar ok atentie la cohones. La un moment dat mi-a venit chefu de dat in barci si ii zic hai sa ne futem se urca ea 2 3 minute deasupra, se scuza ca o dor picioarele pentru ca sta toata ziua pe toace nu este nici o problema treci caprita la tata ca te lucrez zic eu in gandul meu se aseaza fata . Aspect bucutze aoleu aoleu bati cateaua de acasa si am luptat eu cu trucii pe campie si iti dai seama ca am obosit am revenit la noi miscari de trupe si am finalizat cim un semi cim defapt :)

Ca note aspect se incadreaza in top 10 al meu 

oral un 7

normal un 7

fk : no way nu am incercat nu am idee

anal : no 

Cim : Fu da da

Locatie 10

Per total eu unu revin a fost ok chiar am vrut sa revin a 2 a zi dar nu am avut noroc mi-a spus ca este disponibila dupa 6 am telefonat dar fara succes 

Achitat 1 baston :) 

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

... zis si facut dai bataie grasutule ca avem treaba...

...unde locuieste ea daca treci ziua pe acolo sa te bata cineva si nu crezi ca sunt garsoniere acolo...

...Intru in camera ma astepta in ceva au...

...treci caprita la tata ca te lucrez zic eu in gandul meu se aseaza fata...

...Aspect bucutze aoleu aoleu bati cateaua de acasa si am luptat eu cu trucii pe campie...

wtf ?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Să înțeleg că ți-a tras-o bine de tot, te-a dereglat un pic..  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...