Sari la conținut

ANDREEA DEEA...HOT CHOCOLATE 0735750134

Postări Recomandate

Postat

Pasarica o vedem ?

E plin Internetul de poze.

Bagă una suta lei si o vezi 4DX : aducă 3D + vibrații, miros, lichide, curenți de aer

• Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Azi am avut o noua intalnire cu Andreea si daca ar fi sa o descriu in cateva cuvinte acestea ar fi: frumusete,tinerete,prospetime si mult bun simt.
Andreea este o fata foarte natural si ma face sa ma simt foarte bine in compania ei ori de cate ori ii trec pragul casei.

De contactat am contactat-o telefonic la numarul de telefon din titlu, a fost relativ usor si am stabilit o intalnire in noua sa locatie.Ajuns in zona am revenit iar cu un telefon si ea m-a ghidat cu usurinta pana la intrarea in bloc.
La noua locatia am gasit un bloc mai ok ca cel la care a activat inainte si are avantajul ca nu are interfon si nici posibilitatea sa te intalnesti pe scara cu ceva vecini curiosi.
Nu am mai facut cunostinta pentru ca ne stiam din locatia veche, am stat putin la o vorba pentru a ne detensiona putin,dupa care Andreea a intrat la un dus ,dupa aceea am intrat si eu pentru reinprospatare si am gasit o baia micuta dar care era dotata cu tot ce trebuie.
Reintors in camera ma astepta o mandrete de fata,sexy cum o stiam.Actiunea a inceput cu un oral executat foarte bine cu atentie la zonele adiacente,care ma pus la pamant si apoi am continuat pe la spate unde am si finalizat in glorie.  

Notele acordate de mine sunt:

Aspect 11+

GFE 10 foarte reusit

Oral 10 cu felicitari

Normal 10

De revenit cu siguranta. :gifs_ojos

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...