cristi borcea Reputație: 553 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 15, 2014 Salut baietii, Avand in vedere ca:1) Anul asta nu ne-am vazut2) in perioada 27-31 in oraselul nostru sosesc un numar semnificativ de fete de calitate 3) e posibil sa vine si ceva vecini sa le viziteze pe gagici propun sa o facem lata, joi 30/01/2014. Facem lista preliminara, redactam invitatiile si pentru fete, invitam vecinii.Locatia? Mergem pe mana lui sandu ca de obicei, e baiat descurcaret! Asteptam inscrierile,
Lubric Reputație: 707 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Ianuarie 15, 2014 Eu ma inscriu la categoria "vecin" cu amendamentul ca, probabil, o sa fiu in Cluj in week-endul 18-19 Ianuarie. Din pacate, inca nu stiu exact dar, sper sa am parte de o "delegatie" in orasul vostru asa ca as dori sa stiu daca ati fi dispusi la o intalnire in Sambata seara. Mi-ar fi placut ca "delegatia" sa fi avut loc in perioada cand sunt si fetele prezente dar, asta e alta mancare de peste, nu se poate; musai week-endul asta. Pana Vineri as vrea sa stiu cati ati fi disponibili ca sa stiu cum imi rezolv treaba Sambata pe zi. Multumesc anticipat!
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 15, 2014 sal lubric daca ajungi vineri seara poate ne vedem la o bere ceva,sti unde ma gasesti sa imi scri cand vi.ok?te salut
Lubric Reputație: 707 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Ianuarie 16, 2014 Din pacate, delegatia nu va mai avea loc asa ca nu ajung in Cluj in week-endul asta; poate cu alta ocazie. Scuze pentru poluare, nu asta a fost intentia mea; recomandarea mea e sa le primiti frumos pe cele 3 fete care or sa va viziteze orasul, la sfarsit de luna, si sa le aratati ca nu degeaba i se spune "capitala" Ardealului.Distractie placuta!
cratos2012 Reputație: 38 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 22, 2014 si eu vin ...daca e loc;)
DON13 Reputație: 285 Postat Ianuarie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Telefon: [email protected] Oras:Casablanca Postat Ianuarie 22, 2014 Sa vad ce program am la munca...Nu promit nimic....Daca sunt de dupamasa doar la 22 ies deci pt mine cade Astept vesti de la voi...Poate se muta pe vineri!!
mascul_alpha Reputație: 10 Postat Ianuarie 22, 2014 Oras:RO Cluj-Napoca Oras:RO Cluj-Napoca Postat Ianuarie 22, 2014 Vreau sa particip si eu.Rog informati-ma :candunde in ClujPersoana de contact
sandubogdan Reputație: 498 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Postat Ianuarie 23, 2014 pentru data de 30.01 +1 (adica eu)
mascul_alpha Reputație: 10 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:RO Cluj-Napoca Oras:RO Cluj-Napoca Postat Ianuarie 23, 2014 Cristi , te salut si te respect ! Vreau sa particip si eu.Rog informati-ma :candunde in Cluj MultumescSalut baietii, Avand in vedere ca:1) Anul asta nu ne-am vazut2) in perioada 27-31 in oraselul nostru sosesc un numar semnificativ de fete de calitate 3) e posibil sa vine si ceva vecini sa le viziteze pe gagici propun sa o facem lata, joi 30/01/2014. Facem lista preliminara, redactam invitatiile si pentru fete, invitam vecinii.Locatia? Mergem pe mana lui sandu ca de obicei, e baiat descurcaret! Asteptam inscrierile,
ravsolo Reputație: 381 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 25, 2014 Si eu ma inscriu (daca sunt primit)
BASZOKBELE2 Reputație: 143 Postat Ianuarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Ianuarie 26, 2014 Salutare! Se mai iese pe 30?De la ce ora?Unde?
cala_torul Reputație: 193 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 26, 2014 daca mai tine vremea rea inca 2 zile(iau concediu), ma bag si eu, asta binenteles , daca ma primiti
oviii Reputație: -494 Postat Ianuarie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 26, 2014 De acord cu 30.01...sa ma anuntati pe PM...locul si ora .
cristi borcea Reputație: 553 Postat Ianuarie 27, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Ianuarie 27, 2014 Spre rusinea mea, desi am propus intalnirea nu o voi putea onora. Delegatie de lunga durata. Distractie placuta,
cratos2012 Reputație: 38 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 29, 2014 Din pacate nici eu nu pot onora ....am probleme la munca si plec din Cluj in seara asta
oviii Reputație: -494 Postat Ianuarie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 29, 2014 au raman disponibil...ceilalti ???
bazdkiii Reputație: 497 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Ianuarie 31, 2014 daca mai sunt doritori ...eu cred ca sunt liber in seara asta...deci putem sa iesim
sandubogdan Reputație: 498 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Postat Ianuarie 31, 2014 astazi DA! ieri nu! sorry pentru cei de iari daca s-au intalnit!
sandubogdan Reputație: 498 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Postat Ianuarie 31, 2014 Ca sa evitam "lipsa de comunicare" intre organizator si participanti sau cei care vor sa participe, propun ca si locatie: Pizzeria Tonight de pe Calea Turzii (sa nu indrazniti sa va opriti in alta parte ca stau si va urmaresc ) la ora 20.00. Rezervarea va fi facuta de catre subsemnat sub numele (aliasul) de SANDU. Daca ajungeti mai repede:intrebati de rezervare,admirati funduletul hostessei care va va conduce pe scari in sus catre masa,va asezati (la masa, de preferat pe un scaun) siasteptati, sa nu fugiti dracului mai sus pe Turzii ca ii bai cu voi. Eu am sa ajung la fix 19.50, sa stati cu ochii pe intrare ca pe butelie sa ma vedeti. Sa ne (re)vedem cu bine!
Lubric Reputație: 707 Postat Februarie 1, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Februarie 1, 2014 Varutu Sandel, de ce naiba ai trecut locatia si ora in CLAR??? Roaga-l pe pisicuts sa editeze nu de alta da' nu-i bine sa vada toti ochii locatia exacta. In fine...
mascul_alpha Reputație: 10 Postat Februarie 1, 2014 Oras:RO Cluj-Napoca Oras:RO Cluj-Napoca Postat Februarie 1, 2014 Treaba ca la noi.Nimeni nu anunta pe cei interesati de aceasta intalnire : cand ,unde de intampla.Daca nu stiti sa organizati o intalnire,macar stati pe tusa !Toata lumea baga texte,m-am saturat.Erectia-i ca si cultura ,se vede!Ionescu G. 1
mascul_alpha Reputație: 10 Postat Februarie 2, 2014 Oras:RO Cluj-Napoca Oras:RO Cluj-Napoca Postat Februarie 2, 2014 Nicio rezervare la Pizzeria Tonight de pe Calea Turzii de catre domnul SANDUBOGDAN !Ce faci SANDULE...scrii texte si atat.
cristi borcea Reputație: 553 Postat Februarie 3, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Februarie 3, 2014 Ca sa evitam "lipsa de comunicare" intre organizator si participanti sau cei care vor sa participe, propun ca si locatie: Pizzeria Tonight de pe Calea Turzii (sa nu indrazniti sa va opriti in alta Mie mi se pare ca nu ar mai trebui anuntate ora si locul in "modul asta". Chiar daca e sectiune privata, e destul de publica.Se putea vorbi foarte usor codat, cel putin prin urmatoarele forme: exemple:- tot acolo in Zorilor, unde ne-am adunat toti si a fost si Amelia- mai prin centru, mai spre Manastur, cand a fost si Afriq- in Hasdeu, unde ne-am intalnit prima data in 3- in Gheorgheni, unde toti iti rupeau ochii dupa chelnerita ) Maxim, se poate utiliza prima litera. etc In plus pentru cine nu e clar mesajul, se poate disemina informatia prin PM. 2
sandubogdan Reputație: 498 Postat Februarie 3, 2014 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Postat Februarie 3, 2014 Nicio rezervare la Pizzeria Tonight de pe Calea Turzii de catre domnul SANDUBOGDAN !Ce faci SANDULE...scrii texte si atat. Curios.... pentru ca am fost la ora stabilita si nu am vazut pe nimeni.... cel mai interesant e ca .... nimeni nu a intrebat de rezervare la d-soara (care deja ma cunoaste) ce se ocupa cu dusul clientilor la masa. Asa ca bika1957, nu mai vorbi pe langa! Mie oricum mi-a prins bine .... sa stau nitel singur doar cu gandurile mele si o cafea!
sandubogdan Reputație: 498 Postat Februarie 3, 2014 Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ Postat Februarie 3, 2014 Mie mi se pare ca nu ar mai trebui anuntate ora si locul in "modul asta". Chiar daca e sectiune privata, e destul de publica.Se putea vorbi foarte usor codat, cel putin prin urmatoarele forme: exemple:- tot acolo in Zorilor, unde ne-am adunat toti si a fost si Amelia- mai prin centru, mai spre Manastur, cand a fost si Afriq- in Hasdeu, unde ne-am intalnit prima data in 3- in Gheorgheni, unde toti iti rupeau ochii dupa chelnerita ) Maxim, se poate utiliza prima litera. etc In plus pentru cine nu e clar mesajul, se poate disemina informatia prin PM.personal cred ca acestei sectiuni private ar trebui sa ii crestem gradul de ingradire. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum