Sari la conținut

Adunare 30.01.2014

Postări Recomandate

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Sandule, in calitate de organizator de intalniri in Oradea iti spun doar atat... pe forum sunt multi ochi. Cel mai bine e sa schimbati numere personale de telefon la intalniri si sa stabiliti pe forum date de principiu, iar detaliile "sensibile" sa le vorbiti la telefon. E mult mai OK asa si nimeni nu are de comanetat aiurea.

Numai bine! :hihat

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

personal cred ca acestei sectiuni private ar trebui sa ii crestem gradul de ingradire.

solutia e simpla: initial se da accesul nominal,exclusiv clujeni; asta e prima regula; apoi un topic pe DG, unde cei care doresc aplica, si apoi cineva (dintre noi, transmite catre pisic saptamanl lista cu cei nou agreati); orice fel de clasificare dupa culoare si puncte de reputatie e inutila la ora actuala, clasificarea reala se face strict dupa recenzii; e suficient ca un user sa aiba 2-3 recenzii, ca sa-l putem mirosi daca e baiat de incredere sau freaca menta;

pana cand conductia accepta cerinta noastra, propun ca inclusiv pe sectiunea "privata", sa postam suficient de codat; e drept, nu e public, dar nicidecum privata

• Like 1
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

cat timp avem/aveti PM automat putem/puteti face schimb de adrese de mail si/sau tel...si gata treaba...

• Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
Postat

Sandule, in calitate de organizator de intalniri in Oradea iti spun doar atat... pe forum sunt multi ochi. Cel mai bine e sa schimbati numere personale de telefon la intalniri si sa stabiliti pe forum date de principiu, iar detaliile "sensibile" sa le vorbiti la telefon. E mult mai OK asa si nimeni nu are de comanetat aiurea.

Legat despre "ochii" (mai mult sau mai putin albastrii) de pe forum, nu pot decat sa le urez sa-si faca una scurta cand citesc recenziile mele. Daca chiar ar vrea sa "ma prinda" ar putea foarte simplu. Nu cred ca is la un nivel atat de "implicat" incat sa pot fi acuzat de ceva. despre schimbul de numere personale... nu ma deranjeaza, ce ma deranjeaza (de fapt ma "agita" pentru ca ma scoate din rutina caminului) e sa fiu sunat de colegi/colege (de aici) mai ales cand is acasa. Plus de asta, chiar daca am vorbit cu cativa de pe aici, nu am salvat nici un numar de telefon; tocmai din motive de siguranta (atat a mea, cat si a lor), nu e vorba ca nu-mi permit "luxul" sa mai am un telefon special pentru asa ceva... dar atata timp cat pentru mine curvasareala e un hobby, nu cred ca merita deranjul sa mai am inca un telefon.

cat timp avem/aveti PM automat putem/puteti face schimb de adrese de mail si/sau tel...si gata treaba...

Problema la PM e ca poate fi trimis la maxim 5 utilizatori deodata si e complicat, plus ca as putea omite pe cineva (din greseala), omisiune care poate duce la discutii inutile. Despre mess... nu toata lumea foloseste, sau acceseaza, asa ca nici asta nu e o solutie fiabila. 

Postat

Baieti sunt de acord cu voi, doar ca aceasta sectiune are deja o restrictie - poate fi accesata de membri care sunt de S.C. in sus. Chestia cu sunatul la ore nepotrivite tine de bunul simt al fiecaruia; in caz de forta majora ar trebui sa stiti vorbi codat ca doar sunteti mari.

Postat

restrictia e usor de depasit, cativa coco si ai acces.Cat despre SC e mult mai usoor de obtinut acum cand nu exista (-) primesti uneori si 10+/recenzie

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Buna dimineata si bine v-am gasit aici iti dau buna dreptate talisker , sa revin la ceea ce ma interesa eu in dupamasa asta ajung in cluj daca sunteti liberi baietzi si vrei sau puteti sa facem o reuniune mi-ar placea , ma puteti contacta pe privat si eu sunt dispus sa vin oriunde ar fii intrunirea o zi superba sa avetzi

Postat

Baszo, scuze ca nu te-am salutat intr-o seara pe chat dar, simtind undele radarului, am iesit repede. :hihat

Fratii mei clujeni, Vinerea viitoare vom avea o intalnire in cinstea Ameliei asa ca daca vreti si puteti va asteptam cu drag.

Postat

O nuuuuuuuu!!! De ce-mi faceti in ciuda cu ospataritele alea de gasca! :D Oricum, distractie placuta! :hihat

Postat

acolo ii bine! cand e ieseala?

Postat

Varu', a voastra-i Joi dupa Miercurea Ciuc udata cu Ursus. :D

A noastra-i Vineri; daca vii nu-ti mai vine sa meri! :P

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Dinamovistu' stelist / Stelistu' dinamovist, din cate am inteles a fost vorba de joia (dupa miercurea ciuc) din trecuta saptamana, nu de joia (dupa miercurea ... berea ... ciuc) din asta saptamana.

Sau, dupa exemplul, demn de toata lauda, a "sefilor capitalisti", intalnirea e joi de joi?

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

Probabil se voia joi 13.03. Nu stim daca s-a si intamplat sa fie.

Daca se initiaza o intalnire pe joi 20 martie sunt interesat si eu. Ne putem coresponda in PM.

Postat

Baszo, nu uita sa vorbesti cu baietii despre... stii tu. ;) Detaliile le stabilim telefonic - pe forum sa nu se "sufle" nici o vorba pana (la tigara de) dupa. :D

Numai bine!

:hihat

Postat

joi 20 ma bag si eu.... daca ii tot acolo.... de la 7 jumate fix. Daca se modifica ceva, anuntati-ma.

Spor.

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

eu nu cred ca ajung inapoi la cluj pana maine:( .daca da...vin cu siguranta...daca nu...sa beti un pepsi in locul meu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...