Sari la conținut

Alexia, 0760573014

Postări Recomandate

• Oras:Calea Victoriei
Postat
Acum 28 minute, maxthe21 a spus:

O încearcă si ea bro este moarta de foame

??? nu ma asteptam la asa primire

vreau sa va convingeti ca nu știu cine e felicia asta 

Postat
Acum 6 minute, mihaiftw a spus:

Si pe wapp mi'ai zis ca nu esti 🤦‍♂️🤦‍♂️😅😅

posibil nu stiam daca am timp sa lucrez sau nu !

Postat
Acum 1 minut, mihaiftw a spus:

Nu de alta întrebam, ca mi'ai zis ca esti joi disponibila..

atunci eram disponibila pt tn

• Telefon: 0722000000
  • Oras:Satu Mare
Postat

Nu te mai pisa pe tine atat ca creierul, cum vorbești, rămâne la fel asa ca dai drumu cu minciunile de aici. Nu vezi in pm ca ai pus ca pro.... același poze cu așternuturile dupa pat .

• Haha 2
Postat

Ai plătit ca pro.... inca un cont vip.

• Like 2
Postat
Acum 20 ore, Alexia001 a spus:

Buna baieti! 
Astăzi sunt disponibilă pana la ora 21:00 

Astept mesajele voastre pe Wapp pentru programări 

654BE371-208E-4DCC-9A59-C3ED39C6DE6B.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 10 minute, invisibleman a spus:

Fratilor nu va duceti. Tipa e dubioasa. Asta e sfatul meu. 

poate asta e doar pararea ta nu toata lumea vede lucrurile ca tn poate pt tn sunt și pt alti nu 😉 o zi faina

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 44 minute, invisibleman a spus:

Dezvolta ce ai patit sa stim si noi!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 10.10.2021 la 10:30, Alexia001 a spus:

Buna, baieti! Sunt Alexia, am 22 de ani și sunt noua in orașul tau! 

O miniona cu sâni mari, fund bombat, slim și pielea fina și catifelată😊

Va aștept in locația mea exclusivistă sa petrecem momente plăcute împreuna! 😇

Servicii: 

Sex oral protejat/ neprotejat in funcție de igiena

Sex normal protejat 

COB

DT (Deep) 

69 

Anilingus (pasiv) 

Atingeri 

Diferite poziții 

Masaj de relaxare 

Zona Calea Victoriei 

Cadoul

300 lei o ora 

200 lei o jumătate de ora 

B82D0CA0-7FEE-45CF-84D4-CE1952652657.jpeg

2FA0353E-524E-4DBB-9A45-2FD91B0505B3.jpeg

Bine ai venit..ce sa zic..

Felicia...Alexia..nu mai conteaza.

O intrebare..tarifele astea , avand in vedere serviciile, nu ti se par cam mari pt foametea din Romania?

Postat
Acum 1 oră, invisibleman a spus:

Tu ai fost? Dacă da, explică-ne și nouă ce și cum

Postat
Acum 13 minute, Alexia001 a spus:

disponibila pt programări pe whap baieti 💋

3D5AB472-AC38-4DCA-AEA9-4D3966E6BDC9.jpeg

💋💋💋

Postat
Acum 56 minute, Alexia001 a spus:

disponibila ! 
mesaj pe whatsapp pentru programri 😍

disponibila pana la 19 00💋💋

Postat

Băieți, nu știu dacă e Felicia sau nu (văd ca asta e discuția pe forumul asta) ca eu am descoperit recent site-ul asta (utilizator publi24 in general) dar pot sa va spun ca nu veți avea nici o secunda de regret dacă mergeți la ea. Eu am fost azi și am rămas foarte plăcut surprins. In primul rând sa va zic despre ea. E o fata super arătoasă iar pozele sunt reale. Undeva pe la 1.65 dacă e sa aproximez. Inclusiv fața e super frumoasa adică aduce așa a puștoaica, a fata de liceu. Am stat câteva minute sa ne cunoaștem, ea servindu ma cu un pahar cu apa (deși îmi oferise suc, eu nu beau suc), iar apoi am trecut la treaba. Oralul a fost in top 3 cele mai bune de le-am primit vreodată. Scuipa pe ea, face deepthroat, o freacă, tot ce vrei. Mai geme ( nu știu dacă fals sau nu, ea știe ), mai da din fund, da contre foarte bine ( așa m a făcut sa mi dau drumul) iar la poziții e foarte deschisă, a stat cum am vrut. Nu m a grăbit deloc.  Are un fund demențial, ceva superb, sânii destul de mari, zâmbește frumos, Bronz frumos. 
Locația e pe victoriei, un apartament 2 camere destul de mare, spațios, curat, toate condițiile. Dacă ești in trecere și nu treci pe la ea, ești chiar fraier. Pentru mine a fost o experiența super buna. Recomand clar!

ah și încă ceva, fata ori se preface f bine, ori chiar e noua in domeniu, nici peste nu are măcar :)) bafta 

• Like 1

Postat
Acum 2 ore, iustintm a spus:

Băieți, nu știu dacă e Felicia sau nu (văd ca asta e discuția pe forumul asta) ca eu am descoperit recent site-ul asta (utilizator publi24 in general) dar pot sa va spun ca nu veți avea nici o secunda de regret dacă mergeți la ea. Eu am fost azi și am rămas foarte plăcut surprins. In primul rând sa va zic despre ea. E o fata super arătoasă iar pozele sunt reale. Undeva pe la 1.65 dacă e sa aproximez. Inclusiv fața e super frumoasa adică aduce așa a puștoaica, a fata de liceu. Am stat câteva minute sa ne cunoaștem, ea servindu ma cu un pahar cu apa (deși îmi oferise suc, eu nu beau suc), iar apoi am trecut la treaba. Oralul a fost in top 3 cele mai bune de le-am primit vreodată. Scuipa pe ea, face deepthroat, o freacă, tot ce vrei. Mai geme ( nu știu dacă fals sau nu, ea știe ), mai da din fund, da contre foarte bine ( așa m a făcut sa mi dau drumul) iar la poziții e foarte deschisă, a stat cum am vrut. Nu m a grăbit deloc.  Are un fund demențial, ceva superb, sânii destul de mari, zâmbește frumos, Bronz frumos. 
Locația e pe victoriei, un apartament 2 camere destul de mare, spațios, curat, toate condițiile. Dacă ești in trecere și nu treci pe la ea, ești chiar fraier. Pentru mine a fost o experiența super buna. Recomand clar!

ah și încă ceva, fata ori se preface f bine, ori chiar e noua in domeniu, nici peste nu are măcar :)) bafta 

Având cont de aproape 2 ani, nu ai vrea să ne explici și nouă care ar fi topul tău 3 la oral? 🤔

Și de unde știi tu că nu are pește? Ți-a zis ea? 🙂

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...