Semakone Reputație: 1573 Postat August 26, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 26, 2023 Acum 13 minute, Flx01 a spus: Dragoste adevarata se numeste asta 🤦♂️😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Exact 😂😂😂
Semakone Reputație: 1573 Postat August 26, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 26, 2023 Care ..... mi-a făcut raport 😲 Dacă deranjez îmi șterg contul și fut că paraziti așa cum vă place vouă sa spune-ți la astea ce fut pe pace și liniște 😉 1 1
anthonio Reputație: 2581 Postat August 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 27, 2023 Acum 22 ore, Flx01 a spus: Dragoste adevarata se numeste asta 🤦♂️😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Cum le ști tu pe toate ca un om mare🙊 1
anthonio Reputație: 2581 Postat August 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 27, 2023 Acum 3 ore, zozozo a spus: Bucurați-vă de prezența domnișoarei la voi, eu am ratat-o de 2 ori dar am comunicat cu ea de fiecare dată, prima dată din motive ob. a trebuit să anulez programarea, a doua oară ora când era dispo nu a fost ok pt mine. Nu am vizitat-o încă, a treia ei vizită la noi treb. să fie cu mai mult noroc Dar din modul în care comunică și cum reacționează la mesaje denotă că e o dulceață de fată. Aveți grijă de ea! Asta da recomandare 🤣🤣🤣 Cum recomanzi pe cineva doar pt faptul că ți-a vorbit frumos Aproape toate îți vorbesc frumos, unele chiar până le dai și banii Era frumos dacă îi dădeai și nota de 10🤣 pt comunicare 1
Rafaelooo Reputație: 1923 Postat August 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 27, 2023 @Semakone, "mulțumesc 🤭.las că merg eu și în locul..sogorului 😂" Fain, dai o cafă, ..... că nu'm place pălinca.😂😏
Semakone Reputație: 1573 Postat August 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 27, 2023 Acum 14 minute, Rafaelooo a spus: @Semakone, "mulțumesc 🤭.las că merg eu și în locul..sogorului 😂" Fain, dai o cafă, ..... că nu'm place pălinca.😂😏 Las că merge și el 😂😂😂 Foarte fain nu m-am așteptat .,...cafa sau o bere 🍻 nu-mi plac tăriile 😏😄 1 1
el_colorado Reputație: 216 Postat August 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 27, 2023 La 28.10.2021 la 23:07, futaciosul_69 a spus: A aflat ca are printr-un test, după care a și intrerupt o perioada activitatea, apoi m-am întâlnit cu ea și mi-a povestit toată treaba, acum e foarte bine. Mă bucur sa aud asta ❗
Membru Premium zozozo Reputație: 1437 Postat August 28, 2023 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat August 28, 2023 Acum 11 ore, anthonio a spus: Asta da recomandare 🤣🤣🤣 Cum recomanzi pe cineva doar pt faptul că ți-a vorbit frumos Aproape toate îți vorbesc frumos, unele chiar până le dai și banii Era frumos dacă îi dădeai și nota de 10🤣 pt comunicare Da, aproape toate vorbesc frumos și totuși nu toate. Mie mi-a plăcut conversația cu ea iar pe Mureș are recenzii care o recomandă. Poate că postarea mea era puțin aiurea 🤔dar a fost în contextul în care din eroare a fost confundată cu alta care a dat țeapă unui coleg. Spor la întâlniri reușite cu fete frumoase!👍 1
Rafaelooo Reputație: 1923 Postat August 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 28, 2023 Acum 7 minute, Netflix1985 a spus: @unsuflet Care ii mai buna Ari sau Bibi? Nu am fost la nici una pana acuma și nu știu pe care sa o aleg În primul rând, nu întrebi pe pagina unei fete de alta, pentru asta este rubrica "Discuții generale". Fiecare om este "altfel", încearcă-le pe amândouă și vezi care ți se potrivește.😁 @Netflix1985
Semakone Reputație: 1573 Postat August 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 28, 2023 Acum 7 minute, Rafaelooo a spus: Acum 7 minute, Netflix1985 a spus: @unsuflet Care ii mai buna Ari sau Bibi? Nu am fost la nici una pana acuma și nu știu pe care sa o aleg În primul rând, nu întrebi pe pagina unei fete de alta, pentru asta este rubrica "Discuții generale". Fiecare om este "altfel", încearcă-le pe amândouă și vezi care ți se potrivește.😁 @Netflix1985 Izza este cea mai bună..🍻 1
criss73 Reputație: 438 Postat August 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 28, 2023 Acum 31 minute, Semakone a spus: Izza este cea mai bună..🍻 Confirm afirmația lui @Semakone, Izza01 este o bijuterie, o fată deosebită👍!
anthonio Reputație: 2581 Postat August 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 28, 2023 Acum 9 ore, Semakone a spus: Izza este cea mai bună..🍻 Bagă mare să-l ajungi pe Raffaello că ți-a luat-o înainte 🤣🤣🤣 1
Semakone Reputație: 1573 Postat August 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 29, 2023 Acum 4 ore, anthonio a spus: Bagă mare să-l ajungi pe Raffaello că ți-a luat-o înainte 🤣🤣🤣 Mă bucur că îmi tine și mie cineva evidență 😲 Preferam sa fi fost fata 🤭🤭😏!! 2
Semakone Reputație: 1573 Postat August 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 29, 2023 Am observat că mai nou fetele de la Monalisa sau mutat pe public 😲!!!
Rafaelooo Reputație: 1923 Postat August 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 30, 2023 La 29.08.2023 la 0:48, anthonio a spus: Bagă mare să-l ajungi pe Raffaello că ți-a luat-o înainte 🤣🤣🤣 Gata, s-a îngălbenit și @Semakone, felicitări!!!👍 2
Semakone Reputație: 1573 Postat August 31, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 31, 2023 La 30.08.2023 la 15:57, Rafaelooo a spus: Gata, s-a îngălbenit și @Semakone, felicitări!!!👍 Ce faci in weekend 😏😘🍺 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 1, 2023 La 25.08.2023 la 13:59, anthonio a spus: Astea fără țâțe pot închide prăvălia de luni 🤣🤣🤣 lipesc acțibildul cu concediu de odihnă pe ușă 🙊 Ști ce este trist ,fata are doua vizite în minunatul nostru cătun ,program full la ea dar nimeni nu a lăsat o recenzie 😁 PS. Ne rușine să recunoaștem că ne plac pufoasele 😂😂😂
Rafaelooo Reputație: 1923 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 1, 2023 Acum 8 minute, Semakone a spus: Ști ce este trist ,fata are doua vizite în minunatul nostru cătun ,program full la ea dar nimeni nu a lăsat o recenzie 😁 PS. Ne rușine să recunoaștem că ne plac pufoasele 😂😂😂 Nu la toți, la mine nu-i cazul, nu-mi plac "pufoasele", .....de aia n-am vizitat-o. Ps, la preferata ta, pe care de fapt am și recomandat-o, am lăsat primul recenzie.😀😏 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 1, 2023 Acum 33 minute, Rafaelooo a spus: Nu la toți, la mine nu-i cazul, nu-mi plac "pufoasele", .....de aia n-am vizitat-o. Ps, la preferata ta, pe care de fapt am și recomandat-o, am lăsat primul recenzie.😀😏 Știu exact la cine te referi,am vizitat astăzi 🤭 PS .preferata mea este alta la care nu am sa scriu nimic 😏 din motive personale 🙃
anthonio Reputație: 2581 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 3, 2023 1 oră în urmă, Flx01 a spus: E o fata corecta, nu fura curent dar nici nu mai e asa lipicioasa cum era in trecut. "vii îți faci treaba si îți vezi de drum", nu intelegeti gresit nu e pe graba dar nici nu te mai simti cu ea ca si cu o prietena, iubita, amanta.. Cred că e la modul general, am întâlnit aspectul ăsta și la altele, la început carierei emană mai multă afecțiune și pe parcursul acumulări experienței decid să-și facă doar treaba fără prea mult sentiment 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 3, 2023 Acum 5 minute, anthonio a spus: Cred că e la modul general, am întâlnit aspectul ăsta și la altele, la început carierei emană mai multă afecțiune și pe parcursul acumulări experienței decid să-și facă doar treaba fără prea mult sentiment In general așa este cum zici 🤭 dar nu este așa tu vrei dragoste și afecțiune , rezumate doar la sex și toate lucrurile vor fi bine. PS .nu mai pune tu sufletul la fetele astea 🤭 iluzii care ți le vinde ție mi le vinde și mie și la altul .
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 3, 2023 Acum 26 minute, anthonio a spus: Cred că e la modul general, am întâlnit aspectul ăsta și la altele, la început carierei emană mai multă afecțiune și pe parcursul acumulări experienței decid să-și facă doar treaba fără prea mult sentiment In general așa este cum zici 🤭 dar nu este așa tu vrei dragoste și afecțiune , rezumate doar la sex și toate lucrurile vor fi bine. PS .nu mai pune tu sufletul la fetele astea 🤭 iluzii care ți le vinde ție mi le vinde și mie și la altul .🙈🙈🙈
anthonio Reputație: 2581 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 4, 2023 Acum 8 ore, Semakone a spus: In general așa este cum zici 🤭 dar nu este așa tu vrei dragoste și afecțiune , rezumate doar la sex și toate lucrurile vor fi bine. PS .nu mai pune tu sufletul la fetele astea 🤭 iluzii care ți le vinde ție mi le vinde și mie și la altul .🙈🙈🙈 E aș prefera să folosesc o bucată de carne care știe cum să-mi atingă toți stimulii plăcere🤪 da ce pot să fac dacă ele mă obligă să le deschid poarta sufletului😇 Hoby ul ăsta nu-i pentru mine 2
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2023 Postat Septembrie 4, 2023 1 oră în urmă, anthonio a spus: Hoby ul ăsta nu-i pentru mine Nici pt mine. Așa mai bine merg pe publi, alea oferă strict sex. Eu pur și simplu nu funcțoonez așa, d-apăi să mai și plătesc pt condițiile astea de robot sexual! Să imi vândă o iluzie cât stau la ea, da. Creierul nostru e atata de prost incât nu face distincția intre realitate și ceva imaginar, dar cel puțin pe parcursul orei mă simt împârat. Accept și ideea ca unii vor strict golirea rezervorului, găsesc fete destule pt asta. Din fericire, încă mai există fete pt ambele categorii. Spor la fete cum vreți voi!
Flx01 Reputație: 7605 Postat Septembrie 5, 2023 Postat Septembrie 5, 2023 Domnule sogor @hateru_ ce tocmai sa dizolvat in neant se gaseste fff greu🤦♂️🙈, dar tu stii asta! Bucurate de experiente, cu bune, cu mai putin bune, ca mna astai viata lucrurile bune se termina repede, esentele tari sunt tinute in sticlute mici 😜. Nu cauta idealul peste tot.... Nu are cum 🤦♂️. Dar o sa gasim..... 😜 Faina experienta cu profa...., mai convins..., Vreau si eu "meditatii"
Postări Recomandate