Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat
16 hours ago, Leeonidas said:

Cu ce sa merg până la Timișoara.Imi fac viața p'aci cu tramvaiul la Loree și subcetate 😈🤣.O prin eu și pe bucosa 🙊🤣

Pff, am crezut că ai avut măcar tu noroc.

Lasă că e bine dacă ai ce fute, mie îmi e mai greu, dacă nu e Corina, să găsesc ceva ca să îmi fie pe plac. :)))

Postat

Experiența mea cu Bianca068

Arată foarte bine. Incontestabil. Dar cam atât.
În rest: tarife UE, atitudine de Bulgaria (tot în ue și ei)
Am avut nenorocul (sau poate norocul) să-și arate rapid adevărata față;
moment în care am primit confirmarea zicalei:
"Poți scoate omul din mahala, dar nu poți scoate mahalaua din om"
În concluzie: la pomul lăudat să nu mergi cu sacul :)
Cine vrea să mă contrazică; este liber s-o facă, dar asta nu schimbă experiența pe care am avut-o cu ea.
Și sigur nu mai merg încă o dată.
Mult noroc!

p.s. am scris aici, ca să nu-i "poluez" topicul. Au mai remarcat și alții că de o vreme aici sunt agreate doar "recenziile pozitive"

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce învârți @axelov90🤣 ..ce ai mai iubit 🙊🤣🤣🤣

Vizitator
Postat
Acum 9 minute, bluecarfick a spus:

Cine vrea să mă contrazică; este liber s-o facă, dar asta nu schimbă experiența pe care am avut-o cu ea.
Mult noroc!

p.s. am scris aici, ca să nu-i "poluez" topicul. Au mai remarcat și alții că de o vreme aici sunt agreate doar "recenziile pozitive"

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.

Trebuia să scrii pe topicul ei ,dacă tot ai vrut sa zici ceva.

Vizitator
Postat
Acum 5 ore, Cumintzelul a spus:

Pff, am crezut că ai avut măcar tu noroc.

Lasă că e bine dacă ai ce fute, mie îmi e mai greu, dacă nu e Corina, să găsesc ceva ca să îmi fie pe plac. :)))

Fffff ,tot la Corina te gândești.

Nu am cunoscut-o dar și mi-e mi-a futut direcția o brunetă 😁, sau doua trei 😈🤣🤣🤣.

Important să-ți menții pula vie 😁..cum a tinut-o ,,, Veronica ,, la Eminescu 🤣👍👍👍

Postat
19 minutes ago, Leeonidas said:

Fffff ,tot la Corina te gândești.

Nu am cunoscut-o dar și mi-e mi-a futut direcția o brunetă 😁, sau doua trei 😈🤣🤣🤣.

Important să-ți menții pula vie 😁..cum a tinut-o ,,, Veronica ,, la Eminescu 🤣👍👍👍

Nu e problemă, o am hidratată suficient de bine, încât să reziste la așteptări mari :)))

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, Cumintzelul a spus:

Nu e problemă, o am hidratată suficient de bine, încât să reziste la așteptări mari :)))

Ți-am m-ai zis odată tu ești bandit 😈 m-ai mare că mine 👍🤣🤣🤣

Postat
7 minutes ago, Leeonidas said:

Ți-am m-ai zis odată tu ești bandit 😈 m-ai mare că mine 👍🤣🤣🤣

Tu cam mă dai de gol, ți-am mai zis că nu s-a prins toată lumea, încă. :)))

Sunt bandit în devenire, oricum mai mare ca tine nu pot să fiu. 😅

Postat
1 oră în urmă, bluecarfick a spus:

Mult noroc!

Scrie pe topicul ei ce ai patit ca nu’ti face nimeni nimic .. nu trebuie sa’ti fie frica de reactiile pupincuristilor. 

• Like 4
Vizitator
Postat
Acum 4 minute, Cumintzelul a spus:

Tu cam mă dai de gol, ți-am mai zis că nu s-a prins toată lumea, încă. :)))

Sunt bandit în devenire, oricum mai mare ca tine nu pot să fiu. 😅

Te salut broo ✌️✌️ 

Fă-ți viața iubește ce-ți place,fa ce îți place că viața este scurtă durată 🤣👍

Vizitator
Postat
Acum 11 minute, shadow0123 a spus:

Scrie pe topicul ei ce ai patit ca nu’ti face nimeni nimic .. nu trebuie sa’ti fie frica de reactiile pupincuristilor. 

Serios .

Păi nu m-ai ții minte ce mi-ați făcut mie de la programare de la Denisa .

Am vrut eu sa dau țeapă ??? mi-am făcut programare watat voiam și fut .

După ce i-am scris in privat 🤣🤣🤣 mi-a vorbit altcumva și a pus toate convorbirile cu mine sa pice ea bine.

Tu crezi că nu aveam bani sa merg și fut ??!.

Coaie nu aveți multi doar recenzii 🤣și pa mine nu mă luați că am futut tot ce am vrut pe banii 😈..

Pupincuristi sunt multi se știu ei care 🤣🤣🤣

Vizitator
Postat
La 27.08.2024 la 23:12, unsuflet a spus:

Am doar 3 pm-uri disponibile, și alea sunt ocupate de fete.

In schimb eu pot sa iti propun ignore reciproc, sa nu ne mentionăm, nici măcar să nu facem aluzie unul la altul  sau sa nu reacționăm deloc la postarile celuilalt. Esti de acord?

Uite @altmarz de ce nu poți și fuți și tuuu.🤣🤣🤣🤣.

programare watap a zis 🤣,asai 🤣🤣🤣🤣

• Oras:Ar
Postat
Acum 1 oră, bluecarfick a spus:

Mult noroc!

Si părerea mea este să scrii pe topicul ei. Esti un mrmbru vechi, de incredere, doar asa poti avertiza si pe altii, sau mai stii, poate nu esti singurul care a pățit-o asa.

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 24 minute, unsuflet a spus:

Si părerea mea este să scrii pe topicul ei. Esti un mrmbru vechi, de incredere, doar asa poti avertiza si pe altii, sau mai stii, poate nu esti singurul care a pățit-o asa.

Pentru mine tu ești un membru de încredere.  🤣 ...pl mea și șmecher ☺️🤣🤣🤣🤣 cineva a mai plimbat fetele prin oraș , prezervative cumpărate forii și dați bani inprumut 🤣

Postat
Acum 19 minute, Leeonidas a spus:

Pentru mine tu ești un membru de încredere.  🤣 ...pl mea și șmecher ☺️🤣🤣🤣🤣 cineva a mai plimbat fetele prin oraș , prezervative cumpărate forii și dați bani inprumut 🤣

Cate berii ai băut 🍻 

Te invidiez😉 eu stau pe sec😂

Vizitator
Postat
Acum 18 minute, anthonio a spus:

Cate berii ai băut 🍻 

Te invidiez😉 eu stau pe sec😂

Nu m-ai beau 🤣 .

Mâine mă trezesc fara cont 🤣🤣🤣 și iară merg nervos la iubit✌️😈

• Oras:T M
  • Oras:T M
Postat
Acum 4 ore, bluecarfick a spus:

Experiența mea cu Bianca068... 

... dar, de fapt, tu nu ai scris nimic concret! Pare doar un comentariu de țață sau chiar troll.

Porți ceva în nădragii ăia?!  Lasă deoparte citatele și geografia Europei.. și scrie pe Topic, cu subiect și predicat, ce s-a întâmplat!  Avem noi "grijă" să înțelegem ce e de înțeles, atâta timp cât expui realitatea 🙂 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 6 ore, M0ff0ss a spus:

... dar, de fapt, tu nu ai scris nimic concret! Pare doar un comentariu de țață sau chiar troll.

Porți ceva în nădragii ăia?!  Lasă deoparte citatele și geografia Europei.. și scrie pe Topic, cu subiect și predicat, ce s-a întâmplat!  Avem noi "grijă" să înțelegem ce e de înțeles, atâta timp cât expui realitatea 🙂 

Exact

Postat

@altmarz @unsuflet

Nu vreau să mă bag în discuția voastră legată de fata respectivă, mai ales că nu am răbdarea necesară (acum) să citesc tot ce ați scris (am citit doar primele 2-3 comentarii), dar îl înțeleg pe Unsuflet că încearcă să îi ea apărarea unei fete preferate de el, mai ales că și eu făceam asta, chiar și când nu era cazul.

Pe de altă parte nimeni nu e obligat să viziteze nici o fată, cei care doresc să o viziteze, citesc despre ea, și pot hotărî singuri dacă merită sau nu să își facă o programare. 

Pentru mine, oricât de lăudată ar fi o fată, dacă simt că nu ar putea fi conexiune între noi, aleg să nu merg (asta se aplică și dacă merg la ea, și prima vizită nu e ce trebuie). Fata despre care vorbiți nu e genul meu, am fost la ea o dată și probabil nu o să mai merg, poate doar dacă ar pune mai mult preț pe igiena bucală și nu ar mai avea dinții așa... "oxidați"....

Dar am văzut că are admiratorii ei și din această cauză este lăudată excesiv și agresiv :))), și chiar pot înțelege asta, că și eu o făceam (chiar dacă aveam alt scop, tot o făceam:))) ).

@altmarz eu zic să aștepți să meargă la TM și după să încerci să mergi la ea. 😅

• Like 2
Postat
7 minutes ago, Cumintzelul said:

Pentru mine, oricât de lăudată ar fi o fată, dacă simt că nu ar putea fi conexiune între noi, aleg să nu merg (asta se aplică și dacă merg la ea, și prima vizită nu e ce trebuie). Fata despre care vorbiți nu e genul meu, am fost la ea o dată și probabil nu o să mai merg, poate doar dacă ar pune mai mult preț pe igiena bucală și nu ar mai avea dinții așa... "oxidați"....

Doar de curiozitate, de ce nu ai lasat o recenzie? M-am cam saturat sa vad mesajul: "Nu are nici o recenzie negativa", cand evident ca are deja una, de la hateru, si inca cativa si-au exprimat nemultumirea la DG, asa mai discret, de frica ca o sa fie atacati de aparatorii reginei :) 

Postat
20 minutes ago, altmarz said:

Doar de curiozitate, de ce nu ai lasat o recenzie? M-am cam saturat sa vad mesajul: "Nu are nici o recenzie negativa", cand evident ca are deja una, de la hateru, si inca cativa si-au exprimat nemultumirea la DG, asa mai discret, de frica ca o sa fie atacati de aparatorii reginei :) 

Nu aveam contul activ atunci când am vizitat-o, și chiar dacă îi făceam recenzie, nu era una neapărat negativă, faptul că o fată nu e genul meu (mai ales fizic), nu înseamnă că nu poate fi ok pentru altcineva.

• Like 1
Postat
Acum 9 minute, unsuflet a spus:

1 De ce crezi că exact clientul pt care ai fost dat deoparte era cel de pe forum cu recenzia intârziată? Bănuiesc că au fost măcar vreo 6 p..i la curul ei in ziua respectivă, putea fi oricare.Te victimizezi aici.

2. Sa dai țepe inseamnă sa o faci constant, ca aia de la Eclipse, cu 2 numere de tel. Oricui i s-a intamplat in viată să anuleze o programare la fete, dentist, mecanic etc in ultima clipa, asta nu inseamna ca suntem tepari. Colegii nu s-au plans de asta.

4 Ba arunci cu noroi făcând-o țepară, de evitat, in fiecare postare pe topicul ei,  cu atat mai mult cu cat o singura data nu v-ați inteles, tuturor ni se intampla. In plus, e indicat sa ai macar o vizita pt a scrie atata pe un topic. Ăm înteles cu totii experiența ta, treci peste.

Reciteste recenzia haterului, nu a zis nimic rău de serviciile primite, doar de vorbele de la final.

Nu am niciun beneficiu, dar tu știi foarte bine că apâr toate fetele locale pt a sta mai mult la noi. O voi fsce in continuare pt oricare fatâ daca mi se pare ca este etichetata gresit.Nu poti pune o eticheta dupa o singura neintelegere.

Eu as dori sa ne oprim aici, dar bânuiesc ca nu va fi asa, din pacate.

Stii ca ne cunoastem de mult, te respect pt contributia ta la dezvoltarea acestui minunat forum, dar hai sa lasam vremea sa cearna graul de neghina, noi singuri nu vom convinge pe nimeni. 

Sa curga recenziile!

@pisicuts? Daca se poate te rog sa muti comentariul meu de mai sus de pe topicul lui @beckaRebe aici. Initial am vrut sa scriu aici, dar am gresit si nu mai doresc sa poluez toiucul ei cu discutii intre baieti.

Postat

@altmarz, spuneai ca imi raspunzi mie, nu ei pe topic. Hai aici, altfel vei fi suspectat de rel intentii la adresa ei.

Postat
3 minutes ago, unsuflet said:

@altmarz, spuneai ca imi raspunzi mie, nu ei pe topic. Hai aici, altfel vei fi suspectat de rel intentii la adresa ei.

Rele intentii? :) 
Dar ala care ii scrie recenzie pozitiva saptamanal, fata stiind cine este pe forum, de ce fel de intentii poate fi suspectat? 🤣

Fratele meu, trezeste-te. Ca nu e bine deloc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...