M0ff0ss Reputație: 318 Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 Acum 3 ore, claumed a spus: Interesanta experienta ta. Practic o recomanzi pt socializare... Acum 2 ore, claumed a spus: Am citit, dar am citit si opartea in care zicea colegul ca nu a functionat... De ce ești matále așa răuț? Sau măcar fi mai subtil.. Link spre comentariu
Semakkone Reputație: 21 Postat Octombrie 15 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 15 La 14.10.2024 la 7:29, unsuflet a spus: A dispărut Leonidas/Semaka!!! Am revenit colegu 😆 vad că-mi ți evidenta la 🌽🌽🌽😂!! Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1810 Postat Octombrie 15 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Octombrie 15 Acum 4 minute, Semakkone a spus: Am revenit colegu 😆 vad că-mi ți evidenta la 🌽🌽🌽😂!! Bine ai revenit! Nu iti tin evidența, sunt doar atent la detalii. Sper ca pe acest cont să ai o atitudine constructivă, in folosul comunității. Link spre comentariu
Semakkone Reputație: 21 Postat Octombrie 15 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 15 Acum 14 minute, unsuflet a spus: Bine ai revenit! Nu iti tin evidența, sunt doar atent la detalii. Sper ca pe acest cont să ai o atitudine constructivă, in folosul comunității. Nu înțeleg la ce vă referiți 🤔???. Dezvoltați subiectul 🤭 unde am greșit 😆 și cu ce am încurcat 🤔?! Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 213 Postat Octombrie 16 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 16 11 hours ago, Semakkone said: Nu înțeleg la ce vă referiți 🤔???. Dezvoltați subiectul 🤭 unde am greșit 😆 și cu ce am încurcat 🤔?! Lasă frate-miu, bine ai revenit! Toți au o atitudine constructivă, de aia sunt așa multe fete ok pe la noi. 😂 1 Link spre comentariu
Semakkone Reputație: 21 Postat Octombrie 16 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 16 Acum 12 ore, Cumintzelul a spus: Lasă frate-miu, bine ai revenit! Toți au o atitudine constructivă, de aia sunt așa multe fete ok pe la noi. 😂 Tu iara ești bandit 😅. Când au venit au plecat nefutute și fără banii 😅😉!! Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1650 Postat Octombrie 16 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 16 Da, au venit duminică seara și au plecat luni dimineață, ele fiind probabil obișnuite cu program de noapte. De unde să știe ele că la noi în Arad la "golanii de noapte" le suflă vântu' prin buzunare dar stau pe tastatură și se dau mari.😂😂😂 Link spre comentariu
Semakkone Reputație: 21 Postat Octombrie 16 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 16 M-am referit în general 😉. Golanii de pe forum fut la ,Nikki, aia de cade carnea de pe ea 🤭 ...și la aia de pe , Ursului 😅😂😂😂😂 Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 213 Postat Octombrie 17 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 17 18 hours ago, Rafaelooo said: Da, au venit duminică seara și au plecat luni dimineață, ele fiind probabil obișnuite cu program de noapte. De unde să știe ele că la noi în Arad la "golanii de noapte" le suflă vântu' prin buzunare dar stau pe tastatură și se dau mari.😂😂😂 Măcar "golanii de noapte" nu invită fete și după nu le vizitează. Din ceea ce zici tu, reiese că voi le invitați ca să le fută alții, pe principiul: "hai la Arad că sunt mulți băieți care vor să te fută. Eu nu, eu nu vreau să te vizitez, dar sunt sigur că sunt alții care vor". Majoritatea vin o dată, stau 2 zile (maxim) și după nu mai vor să audă de Arad, oare de ce? Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1810 Postat Octombrie 17 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Octombrie 17 Acum 44 minute, Cumintzelul a spus: Măcar "golanii de noapte" nu invită fete și după nu le vizitează. Din ceea ce zici tu, reiese că voi le invitați ca să le fută alții, pe principiul: "hai la Arad că sunt mulți băieți care vor să te fută. Eu nu, eu nu vreau să te vizitez, dar sunt sigur că sunt alții care vor". Majoritatea vin o dată, stau 2 zile (maxim) și după nu mai vor să audă de Arad, oare de ce? Noi invităm fete pe care sa le futem ziua, nu noaptea🤣🤣🤣. 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1650 Postat Octombrie 17 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 17 Acum 46 minute, Cumintzelul a spus: Măcar "golanii de noapte" nu invită fete și după nu le vizitează. Din ceea ce zici tu, reiese că voi le invitați ca să le fută alții, pe principiul: "hai la Arad că sunt mulți băieți care vor să te fută. Eu nu, eu nu vreau să te vizitez, dar sunt sigur că sunt alții care vor". Majoritatea vin o dată, stau 2 zile (maxim) și după nu mai vor să audă de Arad, oare de ce? Ce zic eu și ce zici tu ....😂😂😂 -Măcar "golanii de noapte" nu invită fete -- ba da, invită, dar nu prea sunt băgați în seamă. Mai departe, .... dacă nu înțelegi un text, cere traducere (lămuriri), nu e nici o rușine, sunt mulți care citesc dar nu înțeleg, nu veni cu povesti, -"reiese"-, ....nu reiese nimic, este exact ce-am spus. Link spre comentariu
Semakkone Reputație: 21 Postat Octombrie 17 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 17 Acum 2 ore, Rafaelooo a spus: Ce zic eu și ce zici tu ....😂😂😂 -Măcar "golanii de noapte" nu invită fete -- ba da, invită, dar nu prea sunt băgați în seamă. Mai departe, .... dacă nu înțelegi un text, cere traducere (lămuriri), nu e nici o rușine, sunt mulți care citesc dar nu înțeleg, nu veni cu povesti, -"reiese"-, ....nu reiese nimic, este exact ce-am spus. Mare dreptate aveți maestre ,... golanii de noapte nu sunt băgați în seamă 😅. Dumneavoastră pe ce ,baza ,ați invitat stimabile domnisoare la noi in Oraș 🤔...sau cum le-ați convins sa vina ,ce le-ați promis ???...că doar nu le-ai chemat doar pentru tine..Pe noi băieți care futem la ore târzii ne acuzi că nu avem bani 😉. Sunteți un membru cu reputație,tot timpul când merg sa fut mă i-au după recenziile ,,matale,, Nu poți ține tu un oraș întreg 😅, noroc cu noi care m-ai mergem că din partea ta rămân fetele nefutute și fără banii 😅 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1650 Postat Octombrie 17 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 17 Acum 2 ore, Semakkone a spus: Mare dreptate aveți maestre ,... golanii de noapte nu sunt băgați în seamă 😅. Dumneavoastră pe ce ,baza ,ați invitat stimabile domnisoare la noi in Oraș 🤔...sau cum le-ați convins sa vina ,ce le-ați promis ???...că doar nu le-ai chemat doar pentru tine..Pe noi băieți care futem la ore târzii ne acuzi că nu avem bani 😉. Sunteți un membru cu reputație,tot timpul când merg sa fut mă i-au după recenziile ,,matale,, Nu poți ține tu un oraș întreg 😅, noroc cu noi care m-ai mergem că din partea ta rămân fetele nefutute și fără banii 😅 A câtea oară "reîncălzești ciorba"? Subiectul a fost dezbătut la momentul respectiv, chiar și după, de câteva ori. Nu știi de ce să te mai legi, cauți motive de scandal și n-ai alt subiect? Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 213 Postat Octombrie 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18 12 hours ago, Rafaelooo said: Ce zic eu și ce zici tu ....😂😂😂 -Măcar "golanii de noapte" nu invită fete -- ba da, invită, dar nu prea sunt băgați în seamă. Mai departe, .... dacă nu înțelegi un text, cere traducere (lămuriri), nu e nici o rușine, sunt mulți care citesc dar nu înțeleg, nu veni cu povesti, -"reiese"-, ....nu reiese nimic, este exact ce-am spus. Nu am zis că "golanii de noapte nu invită fete", am zis că "golanii de noapte nu invită fete, și după nu le vizitează" - e o nuanță acolo pe care tu nu ai sesizat-o, deșteptule. 😇 Știu că tu ești cel mai deșteaptă pulă de pe aici, dar nu mai chema dracu' fete dacă nu ai pulă să le fuți. 🥹 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1810 Postat Octombrie 18 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Octombrie 18 Un motiv pt care nu avem fete in sat sunt certurile si jignirile dintre noi. In loc să facem front comun, să ne bucurăm cu toții de fete faine, noi ne futem intre noi. Ne merităm soarta! 2 Link spre comentariu
Dedei90 Reputație: 172 Postat Octombrie 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18 On 10/11/2024 at 9:09 PM, hateru said: Mama prostilor e mereu gravida, o carte de Nicu Gavriluta...cred ca e destul de "usoara" sa o intelegi...atat tu cat si alti cativa de pe aici... O sa spuneti ca ii iau apararea....ce sa zic....ii iau apararea pt ca o cunosc .....am vreo douazeci de vizite (mai mult sau mai putin, ca nu am numarat) la Elisa de cand e la noi. In afara de prima si ultima (mama ei de soarta 😔) care au fost la o finalizare, restul au fost de o ora. Cred ca am petrecut mult timp cu ea si am ajuns sa o cunosc destul de bine....sa pot sa imi dau cu pararea deapre Elisa .....si mai apare cate unul ce a vazut-o doar o data...sau de 2 ori....sa ii puna etichete proaste legate de atitudine sau caracter! Nu cred ca are rost sa discutam despre servicii....care sunt de TOP......sau despre faptul ca e o bomba sexy.....o femeie superba! Am vreo 8 ani pe forumul asta....am vazut top din Buc...top din Brasov....top de la mama dracului....si Elisa nu e cu nimic mai prejos decat toate aceste fete! Din toate punctele de vedere! Cum bine zice @M0ff0ss, daca ar fi un rop pe Arad, Elisa ar fi acolo. Fara discutie! Vad ca discutam despre atitudine si caracter! Repet, o cunosc mult mai bine decat marea majoritate de aici! Si cu siguranta o cunosc mai bine decat cei care o criticati! Voi aveti impresia ca as fi mers la ea de 20 de ori daca nu avea caracter????? Sau daca avea atitudine de cacat???? Femeia asta e un vulcan de energie, iti da o stare de bine cum putine o pot face, atitudine foarte buna, companie placuta, iti ofers un pachet complet...ce dracu tot vorbiti acolo??? Stiti foarte bine ca nu ma ascund in recenzii si spun ceea ce "patesc" de fiecare data! Aveti impresia ca o laudam daca nu era cazul????? Nu cred ca "am mancat pita cu unsoare toata viata" si acum ca am dat de "pita cu pateu" sunt impresionat! Am mancat si "caviar" si credeti-ma ca Elisa intra la categoria delicatese in aceasta meserie! Eu nu zic ca poate unii nu ati avut vreo experienta mai putin buna....eu va cred....dar de aici si pana la atacurile asupra Elisei e cale lunga. Vad ca acum toata lumea are ceva cu ea. Dar nici unul nu a avut coaie sa scrie o recenzie pertinenta si corecta la momentul respectiv! Asa ca..... Daca mai sunt pe aici colegi care mai au putina incredere in hateru, va spun sa nu plecati urechea la prostiile astea si sa mergeti la Elisa ca e ceea ce trebuie! Din toate punctele de vedere! Poate că eu sunt prost dar tu eşti pe linie moartă 🤣🤣🤣🤣 da lasă că sigur te iartă că ai tot apărato 🤣🤣🤣🤣 că altfel nu te mai băga in seamă 🤣 şi tu vi sa spui ce mare caracter e ea 😂😂 bine că luați apărarea la astea ce se pişă pe voi 🤣 Link spre comentariu
Dedei90 Reputație: 172 Postat Octombrie 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18 19 minutes ago, unsuflet said: Un motiv pt care nu avem fete in sat sunt certurile si jignirile dintre noi. In loc să facem front comun, să ne bucurăm cu toții de fete faine, noi ne futem intre noi. Ne merităm soarta! Fetele vin să facă bani nu is curioase ca ne certăm noi 🤣 dacă au clienți şi fac bani noi ne putem certa cât vrem 👍 stau aci pe forum să agațe din aştia sa le laude ca să le aducă clienți 😂😂😂 credeți voi ca vis speciali dar se pişă pe uni după cum e interesul 🤣 Mereți şi futeți că vorbiți prea mult şi de aia nu vin fetele 🤣🤣 Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 213 Postat Octombrie 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18 54 minutes ago, Dedei90 said: Fetele vin să facă bani nu is curioase ca ne certăm noi 🤣 dacă au clienți şi fac bani noi ne putem certa cât vrem 👍 stau aci pe forum să agațe din aştia sa le laude ca să le aducă clienți 😂😂😂 credeți voi ca vis speciali dar se pişă pe uni după cum e interesul 🤣 Mereți şi futeți că vorbiți prea mult şi de aia nu vin fetele 🤣🤣 Dă-le pace, frate! Ăștia cred că dacă se lingușesc pe aici la fete, s-au achitat de datoria de futacioși, dar ei sunt doar niște lăbari obosiți care doar măcăne, când vine vorba să dea la buci, pauză. Să rămână ei cu forumul lor și cu recenziile lor "obiective". Cum se vrea ideea de forum rămâne departe încă de atins. Link spre comentariu
Dedei90 Reputație: 172 Postat Octombrie 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18 41 minutes ago, Cumintzelul said: Dă-le pace, frate! Ăștia cred că dacă se lingușesc pe aici la fete, s-au achitat de datoria de futacioși, dar ei sunt doar niște lăbari obosiți care doar măcăne, când vine vorba să dea la buci, pauză. Să rămână ei cu forumul lor și cu recenziile lor "obiective". Cum se vrea ideea de forum rămâne departe încă de atins. Ăştia se achită de datoria față de prostituate 😂😂😂 nu datoria de futacioşi 😅 Ei ştiu ca daca laudă mult o sa aibe beneficii de la fete 😂😂 ce recenzii obiective că ma faci să râd 😂😂😂😂 nu vezi că o dau in poezii ăştia 😂😂😂 ştim toți ca unii sunt primiți incă pentru că se poate profita de ei 😂😂 hateru şi-a luato peste bot deja 🤣🤣 poate mai primesc o sărutare mai un ON şi le spun ca numa lor le oferă asta 😂😂😂 şi ei vin şi laudă ca să mai primească şi data viitoare 😂😂 ştiu dive ce se sărută deşi scriu că nu fac 😉😉 şi o fac cu mulți nu doar cu ăştia de se cred speciali 😂😂😂 dar ii lasă să viseze ca să scrie frumos şi să le aducă clienți 🤣🤣 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1810 Postat Octombrie 18 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Octombrie 18 Privit din alt unghi, să vă spun eu de ce cred că certurile ne fac foarte mult rău: comunitatea noastră este mică, suntem puțini futăcioși in Arad. Uitați-vâ jos in barâ cât de puțini suntem comparativ cu alte orașe. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai fericite/futute vor fi fetele. Dar ce gândește un bărbat care acum descoperă nimfomane.com? De ce să se alăture unei comunitâți in care există doar ceartă intre membrii? Plus că această ceartă inlăturâ si membrii simțiți existenți, iar recenziile vor fi tot mai puține, fetele la fel... 1 Link spre comentariu
hateru Reputație: 483 Postat Octombrie 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18 8 hours ago, Dedei90 said: Poate că eu sunt prost dar tu eşti pe linie moartă 🤣🤣🤣🤣 da lasă că sigur te iartă că ai tot apărato 🤣🤣🤣🤣 că altfel nu te mai băga in seamă 🤣 şi tu vi sa spui ce mare caracter e ea 😂😂 bine că luați apărarea la astea ce se pişă pe voi 🤣 6 hours ago, Dedei90 said: Ăştia se achită de datoria față de prostituate 😂😂😂 nu datoria de futacioşi 😅 Ei ştiu ca daca laudă mult o sa aibe beneficii de la fete 😂😂 ce recenzii obiective că ma faci să râd 😂😂😂😂 nu vezi că o dau in poezii ăştia 😂😂😂 ştim toți ca unii sunt primiți incă pentru că se poate profita de ei 😂😂 hateru şi-a luato peste bot deja 🤣🤣 poate mai primesc o sărutare mai un ON şi le spun ca numa lor le oferă asta 😂😂😂 şi ei vin şi laudă ca să mai primească şi data viitoare 😂😂 ştiu dive ce se sărută deşi scriu că nu fac 😉😉 şi o fac cu mulți nu doar cu ăştia de se cred speciali 😂😂😂 dar ii lasă să viseze ca să scrie frumos şi să le aducă clienți 🤣🤣 Iti multumesc din suflet! Atat tie cat si celor ca tine! Va ador! Jur! Va multumesc ca sunteti....cum sunteti! Va multumesc ca datorita voua ma simt mai bine, ca imi cresteti stima de sine, imi dau seama ca sunt barbat de top :)))) Va multumesc! Cand ma simt "prost", trebuie doar sa intru pe forum si imi trece! Prostii sunt atat de necesari oamenilor inteligenti! Au si ei rolul lor in societate! Sa fii prost, e ca si cum ai fi mort....doar ceilalti sufera Nu o luati ca pe o jignire! Eu va multumesc ca existati! Intru cu placere sa mai citesc din putul gandirii voastre! Va multumesc ca va fute grija de mine .Daca ar fi fetele pe care le vizitez atat de interesate de mine cum sunteti unii, as fi cel mai rasfatat client :)))) Atat de mult va bucurati ca hateru a luat-o peste bot, de parca va iese voua ceva :)))))) va creste pula daca hateru nu mai e primit pe undeva :)))))) stati linistiti, sunt atat de multe fete cu care am experiente ok, chiar daca nu fac recenzii :))))))) cand mai vad cate o recenzie pe la vreo fata .....si ma gandesc cum a fost la mine.....imi creste inima in piept :)))))) Pe forumul asta mai mult vorbim de noi, decat de fete! Nici nu mai conteaza recenziile, important e ca hateru "si-a luat-o peste bot". Da, bah, mai primesc cate "o sarutare" acolo unde voi nu primiti. Pai, pula mea, daca va lipsesc dinti sau va miroase gura, vreti sa se sarute cu voi vreo fata? Sau mergeti cu padure la pula, vrei sa primiti ON? Pai si daca am experiente frumoase, de ca sa nu fac o recenzie pe masura? Pt ca va frustrati unii dintre voi? Pt ca nu ati primit si voi ON ala si sarutarea aia? Aia e, nu toti suntem la fel. Mai intervine si chimia...si altele...nu avem experiente la fel. Hai sa nu ne mai frustram. Vrei / vreti sa imi cer scuze fata de voi ca am experiente foarte frumoase pe unde merg? Sa nu mai scriu daca la mine a fost bine? Bah, uite ca o sa scriu in continuare si o sa laud acolo unde ma simt bine! Dar sa stii ca nu ma consider "special" pentru vreo fata de pe aici. Sunt special doar pt sotia mea! In rest, sunt doar un CLIENT! Cine se crede special pt vreo fata de aici, se minte singur. Suntem toti doar niste clienti. Unii mai buni, altii mai putini buni. Daca esti curat, aranjat, ingrijit, cu toti dintii, mirosi frumos, vorbesti frumos....te incadrezi la clientii buni! Atat, si nimic mai mult. Am avut "sansa" de cateva ori sa vad cat sunt de "special. Azi totul ok, maine...aia e. Desi nu se intamplase nimic. E clar ca suntem clienti, ele pot sa traiasca fara oricare dintre noi si sa isi vada de treaba in continuare. Ele vand niste iluzii, unele o fac mai bine, altele sunt repetente...altele nici nu doresc sa o faca. Am invatat ca niciodata sa nu te iei dupa ce spune o femeie, ci dupa ce face o femeie. Actiunile, nu vorbele! Ca am auzit multe de cand practic acest sport, unele stiu foarte bine sa joace acest joc. Dar doar atat :))) Hai mah, lasati frustrarile la o parte si mergeti la futut :))))) hateru e foarte bine, stati linistiti :)))) Va ador ❤️ #numazicnuvafrustratisimeretilafututcalipsadepizdavaafecteazacreierul 4 2 Link spre comentariu
Semakkone Reputație: 21 Postat Octombrie 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18 Acum 20 ore, Rafaelooo a spus: A câtea oară "reîncălzești ciorba"? Subiectul a fost dezbătut la momentul respectiv, chiar și după, de câteva ori. Nu știi de ce să te mai legi, cauți motive de scandal și n-ai alt subiect? Exact...voiam doar să-ți amintesc. Dumneavoastră stimabile domn mi-ați dat zeci de minusuri ..ați cerut public la împărăție sa mi se închidă contul, că nu poți face tuuuu recenzii din cauza mea .Ba chiar te-ai lăudat că tu mergi de 3-4 ori pe săptămână la fete 🤭 Acuma au fost și tot nefutute au plecat 😂. Cu tine n-am cum să mă cert ...și m-ai ales cu tine 😂mai bine merg fut ceva frumos și după mă hidratez cu ceva rece . Tu stai in continuare și ,latră, și da pe minusuri 👍..că de futut nu ești în stare așa am auzit doar vorbe 🤭😉 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2538 Postat Octombrie 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 18 Acum 9 ore, Dedei90 a spus: nu vezi că o dau in poezii ăştia Mai ușor cu pianul pe scări că-mi julești talentul🙊 2 Link spre comentariu
shadow0123 Reputație: 980 Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 Acum 2 ore, hateru a spus: Am invatat ca niciodata sa nu te iei dupa ce spune o femeie, ci dupa ce face o femeie. Actiunile, nu vorbele! Ce mult adevar .. de notat pentru cei mai tineri. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 4 minutes ago, shadow0123 said: Ce mult adevar .. de notat pentru cei mai tineri. Corect! Din ciclul: Nu face ce zice popa, fa ce face popa…🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum