robert78 Reputație: 161 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 7 minute, IndianuSibiu a spus: Hai moluștelor știți voi care sunteți ca va las ca am de muls oile iar pe restu i salut Te rog frumos abtine-te. Mulțumesc.
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 3 minute, 666lion9 a spus: Hai nu ma bolânzâ,sa nu-mi zici ca ai client Tu nu vrei sa ma lași așai, vad ca tot ma sugi de pulă :))))
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 3 minute, 666lion9 a spus: Hai nu ma bolânzâ,sa nu-mi zici ca ai client Tu nu vrei sa ma lași așai, vad ca tot ma sugi de pulă :))))
x the impaler Reputație: 9968 Postat Ianuarie 10, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Ianuarie 10, 2022 10 minutes ago, 666lion9 said: Frate,esti cel mai tare!! Vezi sa nu fie geloasa Alinuta!stima si respect! Sa nu ma spuneti careva.... Daca ma prinde.... 🥰 😂 Nu mai vedeti poze din setul cu chilotii de craciun ca restu sunt la fotograf 🤣🤣🤣 Ea e SMME ❣️ Cel mult ma cearta putin... dar sexul de impacare e intotdeauna cel mai hot 🥰 1 2
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, robert78 a spus: Te rog frumos abtine-te. Mulțumesc. Gata boss, oricum tu nu ești în categoria insectelor 1
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 1 minute ago, IndianuSibiu said: Ma mulg pe mine,sa vezi ce labă i trag un gândul la blondă :)) Aoleu, ești și lezby! Sa moara Cibilan, ca la asta nu ma gandeam! Ai duble șansele de imperechere sâmbăta seara. Nu-i rău! 😀😀
robert78 Reputație: 161 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 10, 2022 Atunci fa pentru mine sa te abtiiiii, mersi.
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 2 minute, dascalescu-d a spus: Aoleu, ești și lezby! Sa moara Cibilan, ca la asta nu ma gandeam! Ai duble șansele de imperechere sâmbăta seara. Nu-i rău! 😀😀 Vierme prost, ce sa iti cer mai mult =)))
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, robert78 a spus: Atunci fa pentru mine sa te abtiiiii, mersi. Pai tu i vezi cum ma atacă paraziți ăștia le răspund cu aceiași monedă :))
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Just now, IndianuSibiu said: Pai tu i vezi cum ma atacă paraziți ăștia le răspund cu aceiași monedă :)) Iar ai scris "miau" ca pisica! O să vină "parazitul" cel nou! 😂😂
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, dascalescu-d a spus: Iar ai scris "miau" ca pisica! O să vină "parazitul" cel nou! 😂😂 Omul e calculat, nu ca tine păduchios :))
666lion9 Reputație: 6 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, IndianuSibiu a spus: Pai tu i vezi cum ma atacă paraziți ăștia le răspund cu aceiași monedă :))n Nebuno,numa injuri pe aici.nici caterinca n ai in tine.daca tot ne injuri,fa o mai poetic,mai pe caterinca..uita te la domnul dascalescu,ce misto poetic face cu tine🤣🤣
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Chiar acum, 666lion9 a spus: Nebuno,numa injuri pe aici.nici caterinca n ai in tine.daca tot ne injuri,fa o mai poetic,mai pe caterinca..uita te la domnul dascalescu,ce misto poetic face cu tine🤣🤣 Coteiule doar ți-am zis sa nu mai ieși din coteț ca latri numai aiurea dar văd că continui =)))
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 1 minute ago, 666lion9 said: Nebuno,numa injuri pe aici.nici caterinca n ai in tine.daca tot ne injuri,fa o mai poetic,mai pe caterinca..uita te la domnul dascalescu,ce misto poetic face cu tine🤣🤣 Poezia e la maestrul Impaler! Eu nu mă pot supăra pe Indianu asta a.k.a. Știm cine, ca la cum isi pune pulile in propoziție, mai un pic si se înjura. 😂😂😂
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, dascalescu-d a spus: Poezia e la maestrul Impaler! Eu nu mă pot supăra pe Indianu asta a.k.a. Știm cine, ca la cum isi pune pulile in propoziție, mai un pic si se înjura. 😂😂😂 Nu vam înjurat ca nu mi-am băgat nimic în voi, doar am spus adevărul, ca ăștia putini ce sunteți sunteți o haită de păduchioși și paraziți, într-un cuvânt insecte libidinoase =)))))
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 2 minutes ago, IndianuSibiu said: Nu vam înjurat ca nu mi-am băgat nimic în voi, doar am spus adevărul, ca ăștia putini ce sunteți sunteți o haită de păduchioși și paraziți, într-un cuvânt insecte libidinoase =))))) Ai uitat să ne faci și râioși 😂 1
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Chiar acum, dascalescu-d a spus: Ai uitat să ne faci și râioși 😂 Pai cred ca sunteți și râioși ca oile mele :))
666lion9 Reputație: 6 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, IndianuSibiu a spus: Nu vam înjurat ca nu mi-am băgat nimic în voi, doar am spus adevărul, ca ăștia putini ce sunteți sunteți o haită de păduchioși și paraziți, într-un cuvânt insecte libidinoase =))))) Tu iti dai seama ca nu mai ai nicio sansa sa vii sa te futi in vestul tarii Arad,Tm,Oradea..la cum ne injuri deja stiu vreo 3 futaciosi care s au abonat sa mearga sa ti traga o mama de bataie daca te prin prin orasele astea..asa ca mai usor cu injuraturile
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 @pisicuts chiar trebuie sa il induram pe indianul asta doar fiindca are abonament platit? Chiar atat de degradant o ducem? Noi restul nu contam deloc? Jigneste o comunitate intreaga si nu faci nimic? Daca e asa, pacat de contributia noastra onesta, pacat de sutele de recenzii facute pt a avea fete de treaba, daca vine un incult si ne face troaca de porci pe toti.
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Chiar acum, 666lion9 a spus: Tu iti dai seama ca nu mai ai nicio sansa sa vii sa te futi in vestul tarii Arad,Tm,Oradea..la cum ne injuri deja stiu vreo 3 futaciosi care s au abonat sa mearga sa ti traga o mama de bataie daca te prin prin orasele astea..asa ca mai usor cu injuraturile Marș în coteț coteiule turbat. Tu chiar ești handicapat ca nu o cunosc pe tipa respectiva și nu am avut ocazia sa o întâlnesc deși as fi vrut. Iar cu amenințări către ea continua tu și poate te trezești cu politia pe la ușă pentru hărțuire:))
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 2 minutes ago, IndianuSibiu said: Pai cred ca sunteți și râioși ca oile mele :)) Dacă nu îți aminteam eu, uitai că ai oi râioase. Și să mai zici de acuma că sunt rău... 1
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, unsuflet a spus: @pisicuts chiar trebuie sa il induram pe indianul asta doar fiindca are abonament platit? Chiar atat de degradant o ducem? Noi restul nu contam deloc? Jigneste o comunitate intreaga si nu faci nimic? Daca e asa, pacat de contributia noastra onesta, pacat de sutele de recenzii facute pt a avea fete de treaba, daca vine un incult si ne face troaca de porci pe toti. Cu ce team deranjat lipitoare, ca nu team mai băgat in seama :)) team înjurat eu sau ceva 1
666lion9 Reputație: 6 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 6 minute, IndianuSibiu a spus: Marș în coteț coteiule turbat. Tu chiar ești handicapat ca nu o cunosc pe tipa respectiva și nu am avut ocazia sa o întâlnesc deși as fi vrut. Iar cu amenințări către ea continua tu și poate te trezești cu politia pe la ușă pentru hărțuire:)) Stim ca esti ella brunela xxl,nu te mai ataca asa..
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, 666lion9 a spus: Stim ca esti ella brunela xxl,nu te mai ataca asa.. Ai diploma de cotei parazit tu ? Ești vaccinat =))))))
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 38 minute, 666lion9 a spus: Hai nu ma bolânzâ,sa nu-mi zici ca ai client Ești sigur de ce spui? 😢( Indianu a devenit Indianca în câteva ore?) Acum 38 minute, IndianuSibiu a spus: Hai moluștelor știți voi care sunteți ca va las ca am de muls oile iar pe restu i salut Ce zic mai ăștia pe aici? Ca ai vulvă?😕
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum