Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Acum 7 minute, anthonio a spus:

Mici să nu mai meargă nimeni, doar așa își mai revin cu picioarele pe pământ 

PS ați observat că Sara și-a micșorat tariful?

Salut, uitate puțin mai atent, și vei vedea  ca nu a micșorat nimic😌; pur și simplu a băgat finalizarea orală și faciala separate, pana acum le avea incluse in preț😏, in concluzie aceeași mâncare de peste😅

Spor la futut💪

Link spre comentariu
1 oră în urmă, futaciosul_69 a spus:

Salut, uitate puțin mai atent, și vei vedea  ca nu a micșorat nimic😌; pur și simplu a băgat finalizarea orală și faciala separate, pana acum le avea incluse in preț😏, in concluzie aceeași mâncare de peste😅

Spor la futut💪

Din punctul meu de vedere le-a micșorat, eu nefiind practicant de finalizare orală sau facială, nici oralul nu mă dă pe spate, la barzoi îi place doar in mijareta 🤣

Link spre comentariu
21 minutes ago, Rafaelooo said:

"La pomul lăudat să nu mergi cu sacul"

Trebuie sa te uiti si cine le lauda, si pana apar recenzii de la utilizatori de incredere mai bine le eviti. Cel putin eu asa o sa fac cu aceste doua domnite noi ce au venit in Arad, chiar daca initial voiam sa pedalez putin la voi, m-au convins vecinii ca nu merita drumul :) 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Rafaelooo a spus:

Exact, eu n-am pm, .... apropo de @Ememma, neserioasă, au trecut 48 de minute de la programarea făcută cu o zi înainte și confirmată cu o oră înainte și..... nici un semn. 

"La pomul lăudat să nu mergi cu sacul"

Până la urmă unde ți-ai golit instalația?  🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 1 oră, altmarz a spus:

Trebuie sa te uiti si cine le lauda,  

Vezi să nu te atace moș Martin când te prinde pe bicicletă pt că l-ai făcut fără încredere 🤣🤣🤣 

Asta ii unul din motivele pt care nu-mi fac programări din timp, lumea nu e serioasă și te pune pe drumuri, când am chef se găsește cine să-mi cânte la saxofon 🤣 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Nicăieri
1 oră în urmă, altmarz a spus:

Trebuie sa te uiti si cine le lauda, si pana apar recenzii de la utilizatori de incredere mai bine le eviti... 

Adică să se riște alții... sper să descoperiți DUPĂ ce pleacă fete pe care nu le vizitați că ați pierdut ceva deosebit. 

Nu mă refer la cazul acesta ci în general... Ieșenii au experimentat și experimentează asta de vreo 2 ani, fete pe care nu le băgau în seamă, fac furori acum la București, Timișoara, Cluj. 

• Like 1
  • Confuz 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Criticul a spus:

Adică să se riște alții... sper să descoperiți DUPĂ ce pleacă fete pe care nu le vizitați că ați pierdut ceva deosebit. 

Nu mă refer la cazul acesta ci în general... Ieșenii au experimentat și experimentează asta de vreo 2 ani, fete pe care nu le băgau în seamă, fac furori acum la București, Timișoara, Cluj. 

Să știi că lumea experimentează doar că nu mai împărtășește experientele cu toți profitorii de p'aci 

Ediit 

Cele pe care le-am experimentat și învățat noi aici în Arad fac furori prin altă parte

Link spre comentariu
Chiar acum, anthonio a spus:

Să știi că lumea experimentează doar că nu mai împărtășește experientele cu toți profitorii de p'aci

Ii puteți liniști simplu, am mai spus-o de câteva ori... 

Am mers la una cu servicii extrem de nașpa și fără să dau detalii, am specificat că cine o vizitează va avea parte de experiență memorabilă. Am fost susținut și de alții ce scriau recenzii și pe care i-am avertizat în particular să nu meargă, prin urmare am ars o groază de paraziți dacă mă iau cât a stat fata în oraș. 

Eu nu mint în recenzii, nici atunci nu am făcut-o căci îți rămâne în memorie una ce nu-și dă bluza jos, ține sula la un cm de gură pretinzând că face oral, normal doar pe la spate unde ținea picioarele apropiate să nu o poți băga iar pentru finalizare zicea să-ți faci laba uitându-te la ea cum se face că se masturbează cu 2 degete... 

• Like 1
Link spre comentariu
7 minutes ago, Criticul said:

Eu sunt de acord cu tine, doar ca pe mine nu m-ai nimerit :) 
Nici nu sunt din Arad macar, chiar daca am recenzii la (aproape) toate fetele ce au trecut pe aici. 

Si nici la faza cu experimentatul, chiar si la Arad am cateva fete la care am fost primul care a scris pe topic o recenzie, iar la TM sunt mai multe. Eu am mai spus ca nu ma mai prea iau dupa recenzii, si nici nu astept sa apara recenzii, daca imi place fata si ce ofera, ma duc.

Link spre comentariu
20 minutes ago, anthonio said:

Vezi să nu te atace moș Martin când te prinde pe bicicletă pt că l-ai făcut fără încredere 🤣🤣🤣 

Asta ii unul din motivele pt care nu-mi fac programări din timp, lumea nu e serioasă și te pune pe drumuri, când am chef se găsește cine să-mi cânte la saxofon 🤣 

Daca am programare la vreo fata, nu ma prinde nimeni pe bicicleta :) 

Programari din timp nici eu nu mai fac, ultima data mi-am luat teapa...aveam chef sa fluier, nu se poate azi, maine. Am cedat, ca era o fata pe care chiar voiam sa o cunosc, am facut programarea pe urmatoarea zi. Cu o ora jumate inainte imi da mesaj ca nu mai poate, nici nu am mai gasit alta fata in aceeasi zi. Doua zile futute aiurea, si dupa nici nu a mai avut bunul simt sa imi mai raspunda cand ii mai scriam pt o programare :) 

Link spre comentariu
Acum 11 minute, altmarz a spus:

Daca am programare la vreo fata, nu ma prinde nimeni pe bicicleta :) 

Programari din timp nici eu nu mai fac, ultima data mi-am luat teapa...aveam chef sa fluier, nu se poate azi, maine. Am cedat, ca era o fata pe care chiar voiam sa o cunosc, am facut programarea pe urmatoarea zi. Cu o ora jumate inainte imi da mesaj ca nu mai poate, nici nu am mai gasit alta fata in aceeasi zi. Doua zile futute aiurea, si dupa nici nu a mai avut bunul simt sa imi mai raspunda cand ii mai scriam pt o programare :) 

Măcar ție ți-a răspuns, mie nimic doar după ce am menționat-o pe forum, cu o grămadă de scuze și motive, oricum, nu le accept. A fost clar bătaie de joc.

Link spre comentariu
2 minutes ago, Rafaelooo said:

Măcar ție ți-a răspuns, mie nimic doar după ce am menționat-o pe forum, cu o grămadă de scuze și motive, oricum, nu le accept. A fost clar bătaie de joc.

Nu, eu nici nu i-am scris. Nu la ea ma refeream in postarea aia, era doar o intamplare cu programarile facute din timp :) 
Eu am o banuiala ca fix de asta a mentionat prin descriere, sa zici ca esti de pe forum, sa "prioritizeze". Dar eu nu as face asa ceva. 

Link spre comentariu
Acum 8 minute, altmarz a spus:

Nu, eu nici nu i-am scris. Nu la ea ma refeream in postarea aia, era doar o intamplare cu programarile facute din timp :) 
Eu am o banuiala ca fix de asta a mentionat prin descriere, sa zici ca esti de pe forum, sa "prioritizeze". Dar eu nu as face asa ceva. 

I-am zis, nu direct dar am menționat că am informațiile necesare de pe forum doar dacă are ea ceva în plus să spună, și tot am stat două ore cu ochii în soare. 😁

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
La 15.08.2023 la 14:05, Rafaelooo a spus:

Știi tu, la fata noastră faină.😁😜😜

Dacă e vorba de Anca, de ce să nu o spunem cu subiect și predicat? E una dintre cele mai serioase fete, muncitoare si cu caracter, fără fițe. Bravo ei!

Link spre comentariu
Acum 10 ore, unsuflet a spus:

Dacă e vorba de Anca, de ce să nu o spunem cu subiect și predicat? E una dintre cele mai serioase fete, muncitoare si cu caracter, fără fițe. Bravo ei!

Presimt in vocea ta o mica dezamăgire🫣 am presimțiri bune?

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 5 minute, anthonio a spus:

Presimt in vocea ta o mica dezamăgire🫣 am presimțiri bune?

Da, mă cam cunosti...am fost ieri undeva și nu a fost atat de bine pe cat șperam. No, nu-i bai, mai merem.....da in altă parte.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, unsuflet a spus:

Da, mă cam cunosti...am fost ieri undeva și nu a fost atat de bine pe cat șperam. No, nu-i bai, mai merem.....da in altă parte.

Când mi-a zis Alina că mis fraier că umblu după zburătoare când avem fete faine un oraș (și mi-a demonstrat cât de făină poate fii și ea) am fost tânăr și  n-am crezut-o 🤣🤣🤣 

Am avut programare și eu dar am preferat să mă îmbăt și am anulat🤣🤣🤣 și tot pe Anca am strâns-o in brațe 

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Vizitator unsuflet
Acum 9 minute, altmarz a spus:

Sa inteleg ca intuitia mea a fost buna, sa nu bat drumul pana la Arad? :) 

Depinde unde voiai sa mergi. In esență și-a anunțat descălecarea in weekend la Tm, deși nu cred că va mai merge.

Acum 2 ore, anthonio a spus:

Când mi-a zis Alina că mis fraier că umblu după zburătoare când avem fete faine un oraș (și mi-a demonstrat cât de făină poate fii și ea) am fost tânăr și  n-am crezut-o 🤣🤣🤣 

Am avut programare și eu dar am preferat să mă îmbăt și am anulat🤣🤣🤣 și tot pe Anca am strâns-o in brațe 

De vină e firea noastră masculină prea curioasă. Stiu bine ca dacă m-aș duce la oricare din fetele locale, Bibi, Sara, Ame, Anca, Ela, m-as simti f bine, dar eu totuși visez la una din cele 2 fete noi, prezente in Arad pt prima dată. Și imi voi urma visul. Un coleg de pe național are un slogan fain, ceva de genul:

Fac ceea ce imi șoptesc vocile din pantalonii mei

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...