Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:România
  • Oras:România

Iar e seceta pe Arad … 

Nu prea mai e calitate si seriozitate pe zona. 
Ne ocolesc fetele.

• Like 2

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
1 oră în urmă, altmarz a spus:

Nici eu, am găsit una in scara blocului când mergeam la fete. 🤣

Norocosule🤣 

Când m-ai vi in arad te urmăresc și voi avea și eu bicicletă 💪

Până atunci nu mi-e rușine că miros a bară de tramvai 🤣🤣 

Link spre comentariu
14 minutes ago, anthonio said:

Norocosule🤣 

Când m-ai vi in arad te urmăresc și voi avea și eu bicicletă 💪

Până atunci nu mi-e rușine că miros a bară de tramvai 🤣🤣 

Gata, o sa iau bicicleta sus de acum si o parchez langa pat :)

• Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 22 minute, anthonio a spus:

Am vrut să te m-ai întreb ceva dar am uitat 🤦🤣 

Ai enumerat undeva mai sus 5 fete, una ți-a scăpat sau intenționat!

Intentionat. S-a rupt lanțul de iubire.

Cred că mă las eu mai repede ca tine de neserie...așa le tai de pe listă pe vechile abonate care nu iși mai respectă contractul😁.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, unsuflet a spus:

Intentionat. S-a rupt lanțul de iubire.

Cred că mă las eu mai repede ca tine de neserie...așa le tai de pe listă pe vechile abonate care nu iși mai respectă contractul😁.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, axelov90 a spus:

Iar e seceta pe Arad … 

Nu prea mai e calitate si seriozitate pe zona. 
Ne ocolesc fetele.

După secetă vine și furtuna 🤣 

Țin legătura cu câteva fete și se plâng că nu sunt satisfăcute🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 oră în urmă, anthonio a spus:

După secetă vine și furtuna 🤣 

Țin legătura cu câteva fete și se plâng că nu sunt satisfăcute🤣

Ce le trebuie lor..., ne trebuie si noua🙈😀😀😀

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 15 ore, Flx01 a spus:

Mai baieti!, avem rubrica de invitat fete la noi, nu e nevoie sa faceti "up" la topice si fetele nu sunt la noi in oras. 

Da, știu de rubrica de invitat fete, am scris fără nici un rezultat,(nu aveau topic pe Arad). Acum din două, una mi-a ieșit 👍😜, a doua nici nu mă așteptam, și-a anunțat disponibilitatea la Cluj, de miercuri, poate după..... dacă tot au topic pe Arad.😃

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 17 ore, Flx01 a spus:

Mai baieti!, avem rubrica de invitat fete la noi, nu e nevoie sa faceti "up" la topice si fetele nu sunt la noi in oras. 

Iartă-l 🤣🤣🤣  mai are 5 postări 🤣🤣🤣🤣

Trage tare! E pe ultima sută de metrii la start like-uri și inimioare 🙊

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 18 minute, anthonio a spus:

Iartă-l 🤣🤣🤣  mai are 5 postări 🤣🤣🤣🤣

Trage tare! E pe ultima sută de metrii la start like-uri și inimioare 🙊

Tu râzi de mine sau râzi cu mine, ....cred că de mine râzi, da te prind eu la mine'n cartier,.... și până'ț fac!!!😂👍👍

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 6 minute, Rafaelooo a spus:

Tu râzi de mine sau râzi cu mine, ....cred că de mine râzi, da te prind eu la mine'n cartier,.... și până'ț fac!!!😂👍👍

Pai ce nu zisesi așa 🤦‍♂️🙈. Baga mare.... Uite azi poti face o recenzie si miine sigur mai faci una.... 😜

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Flx01 a spus:

Pai ce nu zisesi așa 🤦‍♂️🙈. Baga mare.... Uite azi poti face o recenzie si miine sigur mai faci una.... 😜

Da, aia de mâine sigur, programarea la fata mea faină'i făcută deja, cât despre socotelile cu like-uri și inimioare a lui Antonio, habar n-am, el știe ce calcule face.

În rest, puteți râde cum vreț', jo's fericit, mâine mă văd cu feblețea mea!!! 🤗👍👍👍😜😜

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet

Cred că e atât de tristă situația la noi încât și fetele renumite, care anunță inițial că stau 4 zile, pleacă din a doua zi...păcat că nu le vizităm si nu le scriem recenzii să le viziteze si alții. Până la urmă, tot noi pierdem.

Link spre comentariu
Vizitator
5 hours ago, unsuflet said:

Cred că e atât de tristă situația la noi încât și fetele renumite, care anunță inițial că stau 4 zile, pleacă din a doua zi...păcat că nu le vizităm si nu le scriem recenzii să le viziteze si alții. Până la urmă, tot noi pierdem.

Mi-a luat ceva timp sa imi dau seama la ce fata "renumita" te referi. Eu, de exemplu, am avut o experienta mediocra cu fata mentionata mai sus, asa ca nu aveam de gand sa o repet. Probabil mai sunt si altii, dar nu au facut recenzie. Nu cred ca ne mai permitem sa aruncam 200 pe experiente mediocre. Sita cerne....tot mai mult.... Multi au fost extrem de incantati cand a mai fost la noi, ar fi trebuit sa ii umple programul. E clar ca lipsa de clienti le face sa plece mai repede. Recenzii nu se mai scriu de ceva vreme, asta e mersul la noi pe forum. 

Situatia e trista de mult! Fete de top care ne vizitau in trecut, acum ne ocolesc. Nu cred ca recenziile sunt de vina, pana la urma, daca au clienti, nu le intereseaza daca se scrie sau nu. Chiar nu imi dau seama ce s-a intamplat, dar ai dreptate, situatie e trista si nu cred ca se va indrepta curand.

Link spre comentariu

Când am început să contactez fete de pe forum eram vreo 15 active și stăteau și două săptămâni unele, acum sunt două trei și astea pleacă repede, asta e....ne descurcăm cum putem 

De câteva luni au apărut câteva fete locale cu servicii bune pe publi care și-au luat  clientela de la aceste fete călătoare 

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 10 minute, hateru_ a spus:

Mi-a luat ceva timp sa imi dau seama la ce fata "renumita" te referi. Eu, de exemplu, am avut o experienta mediocra cu fata mentionata mai sus, asa ca nu aveam de gand sa o repet. Probabil mai sunt si altii, dar nu au facut recenzie. Nu cred ca ne mai permitem sa aruncam 200 pe experiente mediocre. Sita cerne....tot mai mult.... Multi au fost extrem de incantati cand a mai fost la noi, ar fi trebuit sa ii umple programul. E clar ca lipsa de clienti le face sa plece mai repede. Recenzii nu se mai scriu de ceva vreme, asta e mersul la noi pe forum. 

Situatia e trista de mult! Fete de top care ne vizitau in trecut, acum ne ocolesc. Nu cred ca recenziile sunt de vina, pana la urma, daca au clienti, nu le intereseaza daca se scrie sau nu. Chiar nu imi dau seama ce s-a intamplat, dar ai dreptate, situatie e trista si nu cred ca se va indrepta curand.

Lipsa recenziilor duce la lipsa clienților, ceea ce duce in final la inutilitatea forumului. Aici avem o dovadă clară, de care administrația ar trebuu sa țina cont. Știm că in spatele celor care scriu recenzii există de zece ori mai mulți membrii care doar se orientează după cele scrise.

Fata nu e rea, in opinia mea, deși am avut un mic diferend la prima ei venire in Arad, dpdv profesional e meseriașă. Probabil că aș fi vizitat-o dacă stătea până vineri, deși incerc din greu să imi impun să fac cât mai puține vizite.

Link spre comentariu

Fata nu e rea, in opinia mea, deși am avut un mic diferend la prima ei venire in Arad, dpdv profesional e meseriașă.

Și eu am o părere chiar mai bună decât a ta, dar nah...fiecare cu cel doare🤣 

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 17 minute, anthonio a spus:

Când am început să contactez fete de pe forum eram vreo 15 active și stăteau și două săptămâni unele, acum sunt două trei și astea pleacă repede, asta e....ne descurcăm cum putem 

De câteva luni au apărut câteva fete locale cu servicii bune pe publi care și-au luat  clientela de la aceste fete călătoare 

Ceea ce spui tu poate fi tradus in aceeași notă: fete vor fi mereu, meseria asta dăinuie de mii de ani, dar fetele de pe forum suferă, implicit si noi și site-ul, din lipsa impărtașirii informațiilor. Eu refuz să merg la ghici pe publi, mai bine mă las de meserie. Incă nu e cazul, dar asta tot datorită fetelor locale pe care le-am cunoscut aici.

Fete ok pot fi si pe publi, probabil că au fost și când am inceput noi activitatea, dar nu ne-a spus nimeni de ele. Nu cred ca au o influență așa mare. Aradul nu e un oraș atât de mic incât să nu fie loc pt toate. Cheia rămane in comunicare...

Link spre comentariu

Fete ok pot fi si pe publi, probabil că au fost și când am inceput noi activitatea, dar nu ne-a spus nimeni de ele. Nu cred ca au o influență așa mare. Aradul nu e un oraș atât de mic incât să nu fie loc pt toate. Cheia rămane in comunicare...

Sunt fete ok și pe publi, nu se scrie despre ele, multe nici nu-și doresc  că sunt din oraș 

Să ști că și asta influențează cu cât mai multe cu atât mai puțini clienți, îți m-ai aduci aminte când venea Eva in arad restul puteau închide bordelul🤣 

Din tot acest rău există și un bine pt mine!  N-am nevoie de programări din timp, când am chef găsesc sigur ceva liber🙊

Link spre comentariu
Acum 5 minute, anthonio a spus:

Sunt fete ok și pe publi, nu se scrie despre ele, multe nici nu-și doresc  că sunt din oraș 

Să ști că și asta influențează cu cât mai multe cu atât mai puțini clienți, îți m-ai aduci aminte când venea Eva in arad restul puteau închide bordelul🤣 

Din tot acest rău există și un bine pt mine!  N-am nevoie de programări din timp, când am chef găsesc sigur ceva liber🙊

N-ai mai adus ciocolata 😏🤭

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...