Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Acum 6 minute, hateru_ a spus: @Semakone, bai papițoi! Doar vorbesti ampulea pe toate topicurile si cand e vorba de recenzii, duci oamenii in eroare! Ma bucur ca tu nu futi dupa recenziile mele, m-a simti foarte prost sa avem ceva in comun. Te dai mare futacios dar cand vezi o pizda in realitate arunci cu 10 pe linie. Te lauzi cat ai futut tu pe liniste, probabil futi in palma. Esti rupt de laba. Mare smecher pe telefon 😂😂😂 Sa cam face ca le stiu si pe anabalan si pe giulia. Cu notele astea, clar esti rupt de laba si te bucuri cand futi ceva...orice... 😂😂😂 Anabalan...GFE 10??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ai dat de 2 ori din cur in doggy si dai 10? 😂😂😂😂 Aspect de 8???? 🤯🤯🤯🤯🤯🤯 Giulia....aspect 10? 😂😂😂 ON si NP 9??? 😂😂 Ti-ai dus hoitul vreodata la Bibi? Sa vezi cum arata o fata de nota 10? Cur, tzatze, fața! Beton fata ca si aspect! Daca anabalan e de 8, Bibi de ce nota e? 🙆♂️🙆♂️🙆♂️🙆♂️🙆♂️ Ai fost cumva la Tyson? La profesoara? Sa te suga de sa-ti ramana slapii mici? La alea ce note sa le dam pt oral daca la Giulia ai dat 9? Anabalan e de 10, Giulia nici macar nu se apropie! N-ai nici un pic de simt cand dai o nota! Ai fost cumva la Alina din Sibiu? La Larissa? Pai m-au futut astea prin tot apartamentul. Pe pat, pe langa pat, in picioare, la dulat, pe birou, in sufragerie....si tu zici ca Giulia e de 9 la NP? Bai omule, ramai pe laba ca induci oamenii in eroare! Cand esti rupt de laba nu ar trebui sa faci recenzii. Ba bărbate de ce nu mi-ai zis lucrurile astea jos când ne-am întâlnit 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Just now, Semakone said: Ba bărbate de ce nu mi-ai zis lucrurile astea jos când ne-am întâlnit 😂😂 De ce nu ai venit la mine sa te prezinti? Mergeam la o bere impreuna.
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Acum 3 minute, hateru_ a spus: De ce nu ai venit la mine sa te prezinti? Mergeam la o bere impreuna. Azi m-am întâlnit cu tine și la Giulia și la Ana Da parca mai evitat 😂😂
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Apropo, am vb azi și cu Bibi, e disponibilă începând de sâmbătă după-masa. Spor la ea, eu nu mă incadrez! Ii cam dau dreptate haterului, Bibi ar trebui sa fie etalonul.
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Auzi sogore la aia mare șmecher pe telefon nu sunt tu aici ești bărbat să vadă lumea dar in privat ști cum mai abordat PS . La Ana mă puteam termina oral da am vrut sa o și penetrez cei drept am dat puțin 😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 5 minutes ago, Semakone said: Azi m-am întâlnit cu tine și la Giulia și la Ana Da parca mai evitat 😂😂 Cum sa te evit, barbate? Nici gand! Chiar mi-ar face placere sa te cunosc personal!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 1 minute ago, hateru_ said: Cum sa te evit, barbate? Nici gand! Chiar mi-ar face placere sa te cunosc personal! Mno, te bagi? Ne vedem, barbate?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 2 minutes ago, Semakone said: Auzi sogore la aia mare șmecher pe telefon nu sunt tu aici ești bărbat să vadă lumea dar in privat ști cum mai abordat Pune aici sa vada toti cum te-am abordat!
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Acum 1 minut, hateru_ a spus: Mno, te bagi? Ne vedem, barbate? Scriemi in privat și vorbim toate detaliile
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Acum 13 minute, hateru_ a spus: Pune aici sa vada toti cum te-am abordat! Tu ști bine ce ești și cine ești 😂😂😂 Tu vrei să îți zic și eu 🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 3 minutes ago, Semakone said: Tu ști bine ce ești și cine ești 😂😂😂 Tu vrei să îți zic și eu 🤣🤣 Da, barbate! Baga 😂😂😂😂
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Acum 31 minute, hateru_ a spus: De ce nu ai venit la mine sa te prezinti? Mergeam la o bere impreuna. Io sa vin te-ai ciufulit că o pizda când mai văzut 😁 Pe pupa pe chimesa băiatul cu tricou alb👍
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 1 minute ago, Semakone said: Io sa vin te-ai ciufulit că o pizda când mai văzut 😁 Pe pupa pe chimesa băiatul cu tricou alb👍 😂😂😂😂😂😂😂😂 Deci tu erai frumosul ala tot tatuat si cu muschi? Frumos tricoul alb, de unde ti l-ai luat?
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Acum 1 minut, hateru_ a spus: 😂😂😂😂😂😂😂😂 Deci tu erai frumosul ala tot tatuat si cu muschi? Frumos tricoul alb, de unde ti l-ai luat? Pepco 35 lei 😂😂😂 nu am tatuaje ai văzut Dora bine 🤣😉
anthonio Reputație: 2567 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Să-mi bag pula, o închis la Profi și n-am popcorn🤣 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Acum 8 minute, hateru_ a spus: 😂😂😂😂😂😂😂😂 Deci tu erai frumosul ala tot tatuat si cu muschi? Frumos tricoul alb, de unde ti l-ai luat? Frumoasa chimesa albastra 🤣🤣 De unde ți-ai luat-o 😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 1 minute ago, Semakone said: Frumoasa chimesa albastra 🤣🤣 De unde ți-ai luat-o 😂😂😂 De la ceva second-hand. Am dat 50 de lei pe un sac de haine. Iti fac si tie lipeala? Au tricouri albe faine.
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Acum 2 minute, hateru_ a spus: De la ceva second-hand. Am dat 50 de lei pe un sac de haine. Iti fac si tie lipeala? Au tricouri albe faine. Crezi că mi-ar sta bine să merg la fete in blugi și chimesa...🤣🤣 Mi-ar sugeo mai bine și să fumez țigări albe 😂😂😂
Membru Premium altmarz Reputație: 6511 Postat Septembrie 8, 2023 Membru Premium Postat Septembrie 8, 2023 12 minutes ago, anthonio said: Să-mi bag pula, o închis la Profi și n-am popcorn🤣 Tu nu esti serios deloc... La ce scandaluri au fost in ultimul timp peste tot, eu mi-am luat inca un dulap extra in bucatarie, care e plin cu popcorn... 🤣 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 5 minutes ago, Semakone said: Crezi că mi-ar sta bine să merg la fete in blugi și chimesa...🤣🤣 Mi-ar sugeo mai bine și să fumez țigări albe 😂😂😂 Sigur ca da! Tu esti aratos oricum, te-am vazut. Faci impresie buna. Poti sa zici ca esti ceva director sau patron.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 3 minutes ago, altmarz said: Tu nu esti serios deloc... La ce scandaluri au fost in ultimul timp peste tot, eu mi-am luat inca un dulap extra in bucatarie, care e plin cu popcorn... 🤣 Da' ce scandal vezi tu aici? Ma conversez cu prietenul meu! Nu e nici un scandal.
anthonio Reputație: 2567 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Acum 5 minute, altmarz a spus: Tu nu esti serios deloc... La ce scandaluri au fost in ultimul timp peste tot, eu mi-am luat inca un dulap extra in bucatarie, care e plin cu popcorn... 🤣 Dacă aveam și eu bițigli îmi făceam stoc 🤣🤣🤣 să le car in mână mi-e greu 1
Membru Premium altmarz Reputație: 6511 Postat Septembrie 8, 2023 Membru Premium Postat Septembrie 8, 2023 2 minutes ago, hateru_ said: Da' ce scandal vezi tu aici? Ma conversez cu prietenul meu! Nu e nici un scandal. Dar nu la voi ma refeream...au fost cateva scandaluri mai mari in alte orase... Pace si iubire! Just now, anthonio said: Dacă aveam și eu bițigli îmi făceam stoc 🤣🤣🤣 să le car in mână mi-e greu Fura si tu una de pe casa scarii, eu asa am facut rost... 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Acum 2 minute, hateru_ a spus: Sigur ca da! Tu esti aratos oricum, te-am vazut. Faci impresie buna. Poti sa zici ca esti ceva director sau patron. Mă bucur că recunoști 😂😂 Eram îmbrăcat sport 🤣 Ști ce nu înțeleg îmi dai sus la vorbe da când am coborât te-ai băgat cu capul tot in tomberon 😂🤔 Stingeai țigară 🤣🤣🙈🙈
anthonio Reputație: 2567 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Chiar acum, altmarz a spus: Dar nu la voi ma refeream...au fost cateva scandaluri mai mari in alte orase... Pace si iubire! Fura si tu una de pe casa scarii, eu asa am facut rost... O zi de vineri cu multă iubire...avem noi aici🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum