Criticul Reputație: 4505 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Chiar acum, anthonio a spus: ... Și Diana pe care nu o înghiți tu avea ziua full cu programări. Țin să te combat aici, cu ea chiar nu am nimic ci doar cu pozele false... Și asta cu oricine și de ani de zile. E pe forum, ar trebui să respecte comunitatea și nu să se comporte precum țeparele de pe Publi24. 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4505 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 3 minute, anthonio a spus: Degeaba avem multe fete faine că eu era să merg pe publi dacă nu mă salva Antonia... Să nu mai spun de zânele aste tinerele că trebuie programare cu trei zile înainte.... Asta pentru că trebuie să știi să-ți faci planul. Și știu cum e, și mie mi-a tras @Carinaswclapa dar a doua oară nu va mai putea, merg unde mă pot programa, nu unde spune că e full ca apoi să văd că anunță disponibilitatea. Am priceput mesajul, nu mai încerc, măcar colega ei a fost sinceră, a lăsat să se înțeleagă că nu se poate plia pe ce caut eu. Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 4 minute, Criticul a spus: Țin să te combat aici, cu ea chiar nu am nimic ci doar cu pozele false... Și asta cu oricine și de ani de zile. E pe forum, ar trebui să respecte comunitatea și nu să se comporte precum țeparele de pe Publi24. Noi o acceptăm și cu poze false că e de-a noastră csfncsf, trece și furtuna asta și se instalează seceta, apoi ne uitam iar la stele pe pereți Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4505 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Chiar acum, anthonio a spus: Noi o acceptăm și cu poze false că e de-a noastră csfncsf, trece și furtuna asta și se instalează seceta, apoi ne uitam iar la stele pe pereți Dacă minte cu pozele, mă aștept să mintă și când anunță serviciile. Am dat exemplu, nu vrea să riște cu pozele, se poate promova altfel, iar pentru o fată activă, recenziile o pot ajuta. Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 2 minute, Criticul a spus: Asta pentru că trebuie să știi să-ți faci planul. Și știu cum e, și mie mi-a tras @Carinaswclapa dar a doua oară nu va mai putea, merg unde mă pot programa, nu unde spune că e full ca apoi să văd că anunță disponibilitatea. Am priceput mesajul, nu mai încerc, măcar colega ei a fost sinceră, a lăsat să se înțeleagă că nu se poate plia pe ce caut eu. Nu ti-a tras nimeni nicio teapa sau clapa sau cum o mai numești tu. Pe bune , o tii una si bună pe-a ta ! Nu te mai supara . Mai am eu clienți de aici de pe forum suparaciosi care vor loc în fața ca idee ! Nu se poate dragule . Da,aveam programari făcute dar nu full cum ai auzit tu de prin alte părți, ti-am mai explicat o data ! . Vad ca nu vrei sa înțelegi și în continuare o dai în fasole pe românește. Nu am preferați pe forum sau în afara lui !:)))) nu bag pe nimeni în fața , nu favorizez pe nimeni mai mult și pe altcineva mai puțin și nici nu dau pe nimeni la o parte ! Toata lumea pentru mine este la fel. Tu acum încerci sa ma pui într-o lumina proasta și te superi ca un copil sincer! Nu merge asa cu mine. Si mai sunt 2 3 la care nu dau nume și se supara aiurea ca nu pot sta dreapta cand vor ei ! Ba ,eu rar fac excepții sa încep devreme sau sa stau pana târziu. Nu favorizez pe nimeni mai mult și nu trebuie sa fiu dreapta doar la programările celor care au nickname pe forum asta sa fie clar tuturor ca deja o iau aiurea :)))))! Nu vreau sa ma cert cu nimeni și nu vreau sa sune aiurea ce am spus aici ,asta sunt eu . Sunt si bună si nebuna !:)))) P.s , nu voi mai discuta pe acest subiect ,pentru mine se încheie aici ! Prefer sa raman zen si sa am energie , nu sa îmi apara riduri!:))))) 3 1 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 7 minute, Criticul a spus: Asta pentru că trebuie să știi să-ți faci planul. Ce să mă organizez, eu merg când am timp și chef nu îmi place când îmi vine randul Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4505 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 11 minute, Carinasw a spus: Nu ti-a tras nimeni nicio teapa sau clapa sau cum o mai numești tu. Au fost două săptămâni, timp destul... tocmai de asta am zis că am înțeles mesajul și nu voi mai încerca vreodată. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 1 oră, Carinasw a spus: Ce faceți ma baieti maaaaa!!? Dam cu sapa !, ca avem treaba multă pe aici. Ramîi zen ca e mai bine. Te tzuc pina ma satur😘😘😘, ooo stai ca nu se poate(sunt nesatul🙈) Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 44 minute, Flx01 a spus: Dam cu sapa !, ca avem treaba multă pe aici. Ramîi zen ca e mai bine. Te tzuc pina ma satur😘😘😘, ooo stai ca nu se poate(sunt nesatul🙈) Am nevoie de niște castraveți murați da de aia făcuți în casa 😂❤ 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 5 minute, Carinasw a spus: Am nevoie de niște castraveți murați da de aia făcuți în casa 😂❤ Am eu din grădină, dar trebuie să vii tu de data asta dupa ei.🤣🤣😂 Plus mai am un castravete, proaspăt zic eu, unele zic ca e cam ofilit🤣😂😂, trebuie umblat si la el. 🙃 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 8 minute, unsuflet a spus: Am eu din grădină, dar trebuie să vii tu de data asta dupa ei.🤣🤣😂 Plus mai am un castravete, proaspăt zic eu, unele zic ca e cam ofilit🤣😂😂, trebuie umblat si la el. 🙃 Baaaaa ,eu vreau castraveți de mâncat 😂😂😂😂 m-am apucat de un piure cu aripi ,și am nevoie de garnitura🥲❤si sunt pretențioasă puțin ... 1 Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4216 Postat Octombrie 4, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 4 minute, Carinasw a spus: Baaaaa ,eu vreau castraveți de mâncat 😂😂😂😂 m-am apucat de un piure cu aripi ,și am nevoie de garnitura🥲❤si sunt pretențioasă puțin ... Pai cum e ăla "piure cu aripi" la care adaugi murătură (castraveți) pe post de garnitura ? 🤔 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 15 minute, Carinasw a spus: Baaaaa ,eu vreau castraveți de mâncat 😂😂😂😂 m-am apucat de un piure cu aripi ,și am nevoie de garnitura🥲❤si sunt pretențioasă puțin ... Bine că n-ai cerut smântână pt piure🤣 să vezi cum curgeau ofertele🙊 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 44 minute, Carinasw a spus: Baaaaa ,eu vreau castraveți de mâncat 😂😂😂😂 m-am apucat de un piure cu aripi ,și am nevoie de garnitura🥲❤si sunt pretențioasă puțin ... Ba eu am inteles f bine ce vrei, castraveti de ăia mici acrișori de se mâncă, nu de ăia de se sug😆😆😆. Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Baietii au luat-o aiurea. 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 53 minute, Carinasw a spus: Baietii au luat-o aiurea. Ei na! Băieții asteapta invitatie la cina🙈 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33870 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 4 ore, Carinasw a spus: . Nu am preferați pe forum sau în afara lui !:)))) ....Toata lumea pentru mine este la fel. Ii bine de băgat la cap 🤣🤣 1 Link spre comentariu
m0f0ss Reputație: 287 Postat Octombrie 4, 2023 Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 4 ore, Carinasw a spus: Nu ti-a tras nimeni nicio teapa sau clapa sau cum o mai numești tu. Pe bune , o tii una si bună pe-a ta ! Nu te mai supara . Mai am eu clienți de aici de pe forum suparaciosi care vor loc în fața ca idee ! Nu se poate dragule . Da,aveam programari făcute dar nu full cum ai auzit tu de prin alte părți, ti-am mai explicat o data ! . Vad ca nu vrei sa înțelegi și în continuare o dai în fasole pe românește. Nu am preferați pe forum sau în afara lui !:)))) nu bag pe nimeni în fața , nu favorizez pe nimeni mai mult și pe altcineva mai puțin și nici nu dau pe nimeni la o parte ! Toata lumea pentru mine este la fel. Tu acum încerci sa ma pui într-o lumina proasta și te superi ca un copil sincer! Nu merge asa cu mine. Si mai sunt 2 3 la care nu dau nume și se supara aiurea ca nu pot sta dreapta cand vor ei ! Ba ,eu rar fac excepții sa încep devreme sau sa stau pana târziu. Nu favorizez pe nimeni mai mult și nu trebuie sa fiu dreapta doar la programările celor care au nickname pe forum asta sa fie clar tuturor ca deja o iau aiurea :)))))! Nu vreau sa ma cert cu nimeni și nu vreau sa sune aiurea ce am spus aici ,asta sunt eu . Sunt si bună si nebuna !:)))) P.s , nu voi mai discuta pe acest subiect ,pentru mine se încheie aici ! Prefer sa raman zen si sa am energie , nu sa îmi apara riduri!:))))) Bravo, moldoveanco! 👏 Asta da, lovitură sub centură pt. niște.. colorați 😄 And I know you mean it 😋 1 1 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 1 oră în urmă, 22leon a spus: Ii bine de băgat la cap 🤣🤣 E o diferență enormă între a favoriza pe cineva și între a te înțelege mai bine cu cineva (dinn punctul meu de vedere spun asta)! Dacă e nevoie o sa și dezvolt (da' am o punga de semințe de mâncat la un serial turcesc deci prea mult nu o sa vorbesc )!:))) Nu am vrut să sune rautacios ceea ce am spus astăzi, dar am explodat puțin..si imi cer scuze dacă s-a înțeles greșit!;)))) M-au enervat întotdeauna bărbații care scriu in PM-ul forumului pentru a-si face programari ! Am avut 3 cazuri la Timișoara, le-am "tăiat craca de sub picioare ", și am avut încă 2 cazuri pe la iasi !:)))) . Bă , am spus-o mereu si o sa îmi susțin ideea pentru ca nu îmi place sa fiu falsă ! Nu ma interesează cine vine de pe forum . Am primit mesaje de genul "Sunt x si as vrea sa vin sa te vizitez, se poate finalizarea 150 si sa te ajut cu o recenzie bună "!? Wtfffffff ! Bă ,încă nu am ajuns sa ma înjosesc atat ! Nu am nevoie de vreun favor din partea cuiva, nu îmi trebuie recenzii false ,înflorite si etc . Tot ce se scrie în recenzii vreau sa fie adevărat cu subiect si predicat !:)))) Nu vii tu Nea caisă sa îmi spui ca îmi faci un favor iar eu sa îți las la preț! Nu exista asa ceva la mine . Vreau ca toți oamenii care îmi calca pragul sa plece mulțumiți, iar cei ce doresc sa îmi scrie o recenzie, sa o facă adevărată, sa spună totul exact cum a fost ! Da ,nu pot rezona cu toată lumea, asta e adevărat, dar sa va spună clienții care m-au vizitat prin TM si IS cat îmi dau silința sa fie ok , câteodată îmi fac prea multe griji:))))) . In fine nu contează asta , revenim la ale noastre ! . Cum ziceam , nu exista persoane preferate sau persoane mai puțin preferate ! La mine exista regula asta , dacă la prima intalnire nu am rezonat din niciun punct de vedere ,a doua nu mai exista , simplu! Nu vreau sa vina cineva la mine în casa doar ca să ii iau banii si eu sa simt aiurea sa nu îmi pot face treaba ! În mintea mea exista un blocaj. (Nu voi detalia ). Am avut cazuri și la iasi si la TM de oameni cu ,care nu am rezonat si nu ne-am mai întâlnit! Alții au fost refuzați si de la usa cand si,au făcut programari de pe alte numere !:)))) . Si chestia asta cu programările...bă ,nu încep programul niciodata de la 10. Da ,ma trezesc la 10 si imi fac treburile ,incep în cel mai fericit caz pe la 12(rar 11) ..sau 13! Nu sunt la cheremul nimănui cu programările, incep cand vreau ,termin cand vreau ! Si da ,am patit-o ca unii useri de pe forum sa se supere ca deh...ei nu pot mai târziu de ora x sau mai devreme. Nu este problema mea cum iti organizezi tu timpul si cum o dregi cu nevasta acasă! . Daca vrei sa vii la orele cand eu lucrez ,te astept ...dacă nu ,nu !:)))) . Am si eu clienți dragi sufletului meu ! Am și eu clienti cu,care zboară timpul si nu imi dau seama când trece, am si eu clienți pe care atunci când ii revăd pur și simplu ma cuprinde un val de emoție și fericire , dar asta nu înseamnă ca ii favorizez doar pe ei și pe ceilalți care vin pentru prima data ii favorizez mai puțin, sau pe cei care au mai fost și revin si sunt mai tăcuți sau reținuți. În meseria asta sunt la fel cu toată lumea , toată lumea are parte de aceleași servicii din partea mea ,aceiasi atitudine, înțelegeți ce vreau sa spun !? Nu fac diferențe! În afara meseriei este altceva ! În afara meseriei sau după program îmi permit sa chem un client la o bere ,o samanta sau la o vorba . Ca este cu tot si cu tot altceva (si clienții respectivi credeti-ma , n-au treaba cu forumul sa stea pe aici non stop ):))))) Într-un final , ca să înțelegeți la ce m-am referit cu diferențele între oameni .... Nu ma interesează cine e de pe acest site și de cat timp e , sau cine nu are cont si nu scrie aici . Toată lumea primește aceleași servicii din partea mea ,și niciodata nu cred ca au fost discuții ca la x am făcut ceva si la y altceva! Nu fac pentru nimeni excepții la program , nu fac nimic în plus pentru x sau y , sunt același om cu toti cand imi călcați pragul . Deci sa nu credeți cei care sunteți vechi pe forum ,ca aveți parte de ceva mai mult față de cei care sunt noi aici ,sau nu au cont. Imi pare rău, dar prefer sa fiu directa ,nu lingușitoare si sa pup în fund . Eu nu am încredere în oameni , am zis-o am 2 3 oameni cu,care tin legatura indiferent în care colt al tarii sunt , dar nu e nimic mai mult. E un mesaj de bun simt și un pupic transmis de la distanta (pe care îl apreciez ) Vad si am văzut fete care erau apropiate de useri si era mare iubire pe forum , apoi s-au distantat si au ajuns la cuțite!:)))) asa ca dragilor ,aici suntem doar pentru sex pe bani!;))))) Da ,e mișto sa legi o prietenie cu cineva sau sa mai schimbi uneori 2 3 vorbe , dar și atunci trebuie sa ai grija în cine ai încredere si ce povestești!(nu mai dau exemple de alte lucruri ca nu are rost )! Nu trebuie sa fie detalii personale din viata voastră sau alte lucruri intime!:)))) Eu am avut o prietenie de 15 ani pe care am pierdut-o in 6 luni, s,a dus pur și simplu, la ora actuala suntem străine.. Sper ca nu am aberat mult ...dar măcar m-am descarcat ....dacă cineva dorește sa conteste ce am scris mai sus, sau considera ca am spus ceva greșit, atunci îmi cer scuze ! 1 2 Link spre comentariu
JohnGotti23 Reputație: 900 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:DTS Oras:DTS Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 6 minute, Carinasw a spus: E o diferență enormă între a favoriza pe cineva și între a te înțelege mai bine cu cineva (dinn punctul meu de vedere spun asta)! Dacă e nevoie o sa și dezvolt (da' am o punga de semințe de mâncat la un serial turcesc deci prea mult nu o sa vorbesc )!:))) Nu am vrut să sune rautacios ceea ce am spus astăzi, dar am explodat puțin..si imi cer scuze dacă s-a înțeles greșit!;)))) M-au enervat întotdeauna bărbații care scriu in PM-ul forumului pentru a-si face programari ! Am avut 3 cazuri la Timișoara, le-am "tăiat craca de sub picioare ", și am avut încă 2 cazuri pe la iasi !:)))) . Bă , am spus-o mereu si o sa îmi susțin ideea pentru ca nu îmi place sa fiu falsă ! Nu ma interesează cine vine de pe forum . Am primit mesaje de genul "Sunt x si as vrea sa vin sa te vizitez, se poate finalizarea 150 si sa te ajut cu o recenzie bună "!? Wtfffffff ! Bă ,încă nu am ajuns sa ma înjosesc atat ! Nu am nevoie de vreun favor din partea cuiva, nu îmi trebuie recenzii false ,înflorite si etc . Tot ce se scrie în recenzii vreau sa fie adevărat cu subiect si predicat !:)))) Nu vii tu Nea caisă sa îmi spui ca îmi faci un favor iar eu sa îți las la preț! Nu exista asa ceva la mine . Vreau ca toți oamenii care îmi calca pragul sa plece mulțumiți, iar cei ce doresc sa îmi scrie o recenzie, sa o facă adevărată, sa spună totul exact cum a fost ! Da ,nu pot rezona cu toată lumea, asta e adevărat, dar sa va spună clienții care m-au vizitat prin TM si IS cat îmi dau silința sa fie ok , câteodată îmi fac prea multe griji:))))) . In fine nu contează asta , revenim la ale noastre ! . Cum ziceam , nu exista persoane preferate sau persoane mai puțin preferate ! La mine exista regula asta , dacă la prima intalnire nu am rezonat din niciun punct de vedere ,a doua nu mai exista , simplu! Nu vreau sa vina cineva la mine în casa doar ca să ii iau banii si eu sa simt aiurea sa nu îmi pot face treaba ! În mintea mea exista un blocaj. (Nu voi detalia ). Am avut cazuri și la iasi si la TM de oameni cu ,care nu am rezonat si nu ne-am mai întâlnit! Alții au fost refuzați si de la usa cand si,au făcut programari de pe alte numere !:)))) . Si chestia asta cu programările...bă ,nu încep programul niciodata de la 10. Da ,ma trezesc la 10 si imi fac treburile ,incep în cel mai fericit caz pe la 12(rar 11) ..sau 13! Nu sunt la cheremul nimănui cu programările, incep cand vreau ,termin cand vreau ! Si da ,am patit-o ca unii useri de pe forum sa se supere ca deh...ei nu pot mai târziu de ora x sau mai devreme. Nu este problema mea cum iti organizezi tu timpul si cum o dregi cu nevasta acasă! . Daca vrei sa vii la orele cand eu lucrez ,te astept ...dacă nu ,nu !:)))) . Am si eu clienți dragi sufletului meu ! Am și eu clienti cu,care zboară timpul si nu imi dau seama când trece, am si eu clienți pe care atunci când ii revăd pur și simplu ma cuprinde un val de emoție și fericire , dar asta nu înseamnă ca ii favorizez doar pe ei și pe ceilalți care vin pentru prima data ii favorizez mai puțin, sau pe cei care au mai fost și revin si sunt mai tăcuți sau reținuți. În meseria asta sunt la fel cu toată lumea , toată lumea are parte de aceleași servicii din partea mea ,aceiasi atitudine, înțelegeți ce vreau sa spun !? Nu fac diferențe! În afara meseriei este altceva ! În afara meseriei sau după program îmi permit sa chem un client la o bere ,o samanta sau la o vorba . Ca este cu tot si cu tot altceva (si clienții respectivi credeti-ma , n-au treaba cu forumul sa stea pe aici non stop ):))))) Într-un final , ca să înțelegeți la ce m-am referit cu diferențele între oameni .... Nu ma interesează cine e de pe acest site și de cat timp e , sau cine nu are cont si nu scrie aici . Toată lumea primește aceleași servicii din partea mea ,și niciodata nu cred ca au fost discuții ca la x am făcut ceva si la y altceva! Nu fac pentru nimeni excepții la program , nu fac nimic în plus pentru x sau y , sunt același om cu toti cand imi călcați pragul . Deci sa nu credeți cei care sunteți vechi pe forum ,ca aveți parte de ceva mai mult față de cei care sunt noi aici ,sau nu au cont. Imi pare rău, dar prefer sa fiu directa ,nu lingușitoare si sa pup în fund . Eu nu am încredere în oameni , am zis-o am 2 3 oameni cu,care tin legatura indiferent în care colt al tarii sunt , dar nu e nimic mai mult. E un mesaj de bun simt și un pupic transmis de la distanta (pe care îl apreciez ) Vad si am văzut fete care erau apropiate de useri si era mare iubire pe forum , apoi s-au distantat si au ajuns la cuțite!:)))) asa ca dragilor ,aici suntem doar pentru sex pe bani!;))))) Da ,e mișto sa legi o prietenie cu cineva sau sa mai schimbi uneori 2 3 vorbe , dar și atunci trebuie sa ai grija în cine ai încredere si ce povestești!(nu mai dau exemple de alte lucruri ca nu are rost )! Nu trebuie sa fie detalii personale din viata voastră sau alte lucruri intime!:)))) Eu am avut o prietenie de 15 ani pe care am pierdut-o in 6 luni, s,a dus pur și simplu, la ora actuala suntem străine.. Sper ca nu am aberat mult ...dar măcar m-am descarcat ....dacă cineva dorește sa conteste ce am scris mai sus, sau considera ca am spus ceva greșit, atunci îmi cer scuze ! Mai ai semințe 🤣🤣🤣 3 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 3 minute, JohnGotti23 a spus: Mai ai semințe 🤣🤣🤣 Încă 2 pungi 🤑❤ 1 Link spre comentariu
JohnGotti23 Reputație: 900 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:DTS Oras:DTS Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 6 minute, Carinasw a spus: Încă 2 pungi 🤑❤ Dacă sunt cu sare,vin......sa le spargem împreună 🤣 1 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 1 minut, JohnGotti23 a spus: Dacă sunt cu sare,vin......sa le spargem împreună 🤣 Am de alea negre de ne raman în dinți 😂😂😂😂 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Octombrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 8 minute, Carinasw a spus: Încă 2 pungi 🤑❤ Mai tu vrei sa te bat🙈😂😂😂 1 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Octombrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Chiar acum, Flx01 a spus: Mai tu vrei sa te bat🙈😂😂😂 Pana ma bati tu mananc semințele 😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum