Membru Premium nightstar Reputație: 4220 Postat Noiembrie 3, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Ai dreptate, scuze deranjul, am uitat de topicul de invitatii🤦♂️🙈 Scuze de minus, dar îmi place să fiu corect, nu puteam sa fac diferențe față de ceilalți useri, la noi pe SB incercam cât de cât să păstrăm curățenia pe topicuri, oricum avem puțin recenzori și o grămadă de troli 😓 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 3, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 7 minute, nightstar a spus: Scuze de minus, dar îmi place să fiu corect, nu puteam sa fac diferențe față de ceilalți useri, la noi pe SB incercam cât de cât să păstrăm curățenia pe topicuri, oricum avem puțin recenzori și o grămadă de troli 😓 Nu e problemă, mi-l asum. Nu mai pot sterge invitatia🤦♂️ Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 13 minute, nightstar a spus: Scuze de minus, dar îmi place să fiu corect, nu puteam sa fac diferențe față de ceilalți useri, la noi pe SB incercam cât de cât să păstrăm curățenia pe topicuri, oricum avem puțin recenzori și o grămadă de troli 😓 Nu fi bulangiu 😎 1 Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4220 Postat Noiembrie 3, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 6 minute, Semakone a spus: Nu fi bulangiu 😎 Acum zău care dintre noi ? L-am înțeles pe colegu Flx01, dar pe tine acuma sincer, ai făcut-o din adins sa vezi dacă reacționez, și da cum spuneam e nașpa sa tot citești mesajele astea stupide cu vai ce bună ești, ce te-as fufu ce cur ai ce tzatze etc, și recenzii Pool@@ , acuma sincer cum ar fi să ne apucăm toți userii sa scriem astfel de mesaje pe topicurile fetelor, ?? Ce rost mai au atunci recenziile, că va fi una la 3 pagini de mesaje aiurea !🥺 3 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 1 minut, nightstar a spus: Acum zău care dintre noi ? L-am înțeles pe colegu Flx01, dar pe tine acuma sincer, ai făcut-o din adins sa vezi dacă reacționez, și da cum spuneam e nașpa sa tot citești mesajele astea stupide cu vai ce bună ești, ce te-as fufu ce cur ai ce tzatze etc, și recenzii Pool@@ , acuma sincer cum ar fi să ne apucăm toți userii sa scriem astfel de mesaje pe topicurile fetelor, ?? Ce rost mai au atunci recenziile, că va fi una la 3 pagini de mesaje aiurea !🥺 Exact 😂😂😂👍👍.Mie îmi place gagica de aia am scris 😂😎👍 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 3, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 2 minute, nightstar a spus: Acum zău care dintre noi ? L-am înțeles pe colegu Flx01, dar pe tine acuma sincer, ai făcut-o din adins sa vezi dacă reacționez, și da cum spuneam e nașpa sa tot citești mesajele astea stupide cu vai ce bună ești, ce te-as fufu ce cur ai ce tzatze etc, și recenzii Pool@@ , acuma sincer cum ar fi să ne apucăm toți userii sa scriem astfel de mesaje pe topicurile fetelor, ?? Ce rost mai au atunci recenziile, că va fi una la 3 pagini de mesaje aiurea !🥺 Nu te supara! Semakone, glumeste😂😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4220 Postat Noiembrie 3, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Chiar acum, Semakone a spus: Exact 😂😂😂👍👍.Mie îmi place gagica de aia am scris 😂😎👍 F bine, mă bucur că e pe gustul tău poate i faci și o vizită dacă tot îți este așa dragă, aștept recenzia ta 😉👍 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Chiar acum, nightstar a spus: F bine, mă bucur că e pe gustul tău poate i faci și o vizită dacă tot îți este așa dragă, aștept recenzia ta 😉👍 De alta gagică era vorba 😎😂 unde mă minusat șogor 😎 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Avem azi și cuplu 😎cică prin trecere.😁 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 832 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 41 minute, Semakone a spus: Avem azi și cuplu 😎cică prin trecere.😁 Fain de tine că de poți duce la Izza. Și eu maș fi dus la ea dar nu pot dezerta de acasă în weekend😒. Sper să mai revină domnița mai des, și în cursul săptămânii. Să o călărești și pentru mine🐎🤣🤣 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 14 minute, mrwick a spus: Fain de tine că de poți duce la Izza. Și eu maș fi dus la ea dar nu pot dezerta de acasă în weekend😒. Sper să mai revină domnița mai des, și în cursul săptămânii. Să o călărești și pentru mine🐎🤣🤣 Cum sa nu poți dezerta 🙄 zici că mergi sa pui un bilet 😂😂👍 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 3, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 3, 2023 Aveți vreo recomandare pt un oral bun, da bun, cu finalizare orala??? 🤔 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 1 oră, Flx01 a spus: Aveți vreo recomandare pt un oral bun, da bun, cu finalizare orala??? 🤔 Deea Andreea e la noi, o știi, vezi tu. 😀 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 N-am făcut finalizare orală dar la oral np a fost foarte fain, cel puțin în cazul meu. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 6 ore, Rafaelooo a spus: N-am făcut finalizare orală dar la oral np a fost foarte fain, cel puțin în cazul meu. Acum 6 ore, Rafaelooo a spus: Deea Andreea e la noi, o știi, vezi tu. 😀 Nu am stiut ca este in oras🤔 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 22 minute, Flx01 a spus: Nu am stiut ca este in oras🤔 Este, are anunț pe publi. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Noiembrie 4, 2023 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 @Sinhunterbine ai revenit! Unde frast ai umblat? Nu te-am ma vazut pe aici hăhă..., din copilarie🙈😂😂😂 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Noiembrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Buna seara. Vreun gagiu care să îmi țină companie găsesc și eu !? Da să țină la băutură , nu sa il adorm dupa o ora .😂😂😂😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 1 minut, Carinasw a spus: Buna seara. Vreun gagiu care să îmi țină companie găsesc și eu !? Da să țină la băutură , nu sa il adorm dupa o ora .😂😂😂😂 Unde ești 🤣 mamii 😘. Că vin imediat 😘 Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 3 minute, Carinasw a spus: Buna seara. Vreun gagiu care să îmi țină companie găsesc și eu !? Da să țină la băutură , nu sa il adorm dupa o ora .😂😂😂😂 Corinuța păpușă , păi stai că vine băiatu cu o țuică de prună de vre-o 52° și om vedea cine pe cine adoarme primu🤣! Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Noiembrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 1 minut, criss73 a spus: Corinuța păpușă , păi stai că vine băiatu cu o țuică de prună de vre-o 52° și om vedea cine pe cine adoarme primu🤣! Imi pare rău, dar țuică nu servesc:))))) Raman pe băuturi de astea nasoale😂😂😂😂😂😂 doamne, n,am mai băut un pahar de ceva, zici ca ii ziua mea asa ma simt acum 😂😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Noiembrie 4, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 8 minute, Semakone a spus: Unde ești 🤣 mamii 😘. Că vin imediat 😘 Tot pe aici pe la Adora 😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 1 minut, criss73 a spus: Corinuța păpușă , păi stai că vine băiatu cu o țuică de prună de vre-o 52° și om vedea cine pe cine adoarme primu🤣! Să vezi ce vin de deal am eu acum 🤣... Reset luați amândoi 🤣🤣 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Chiar acum, Carinasw a spus: Tot pe aici pe la Adora 😂 Pa la Adora am fost 😂😂 Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Chiar acum, Carinasw a spus: Imi pare rău, dar țuică nu servesc:))))) Raman pe băuturi de astea nasoale😂😂😂😂😂😂 doamne, n,am mai băut un pahar de ceva, zici ca ii ziua mea asa ma simt acum 😂😂😂😂😂😂😂 Păi țuica noastră de Ardeal îi de zece ori mai bună ca spirtoasele ce le consumi tu, de te doare capul două zile 😅 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum