mrwick Reputație: 842 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 16, 2023 @Semakone o fi pe pipărci gagica la care iai scris că a încurcat borcanele🤣🤣
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4061 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 59 minute, anthonio a spus: O întreb pe soacră-mea și îți spun🤣 Bulangioaică soacră-ta... A rezervat toată sala pt ea, e Sold-Out evenimentul 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 52 minute, mrwick a spus: @Semakone o fi pe pipărci gagica la care iai scris că a încurcat borcanele🤣🤣 Este blonda 🤣 înțelegi 😁🤣!
anthonio Reputație: 2566 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 16, 2023 1 oră în urmă, Cozonac77 a spus: Bulangioaică soacră-ta... A rezervat toată sala pt ea, e Sold-Out evenimentul E mare bossssss soacră-mea🤣 îi cântă doar ei la Ureche 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Noiembrie 17, 2023 Postat Noiembrie 17, 2023 @Semakone ce iai facut la Criss!, teai anunțat ca mergi sa pacatuiesti si ea și-a sters contul!!!??? 🙆♂️🙆♂️🙆♂️🤔
anthonio Reputație: 2566 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 17, 2023 A revenit @naty22 🎉🎉🎉🎉🍻🍻🍻 2
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 39 minute, Flx01 a spus: @Semakone ce iai facut la Criss!, teai anunțat ca mergi sa pacatuiesti si ea și-a sters contul!!!??? 🙆♂️🙆♂️🙆♂️🤔 Nu mai merg nicăieri. Gata m-am saturat.de bagaboante sa meargă să le călărească alții 😂😂 1 1
futaciosul_69 Reputație: 1850 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Noiembrie 17, 2023 I’m back😎 3
Membru Premium aibelito Reputație: 3767 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 40 minute, unsuflet a spus: Nu aici, mă😄, in titlu i-am zis sa si-l treaca legat, pt o cautare și indexare mai usoara. Stiu, stiu, acum la cautare dupa nr. apare topicul care trebuie. bucilescelmaifaincur
naty22 Reputație: 1836 Postat Noiembrie 17, 2023 Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 2 ore, anthonio a spus: A revenit @naty22 🎉🎉🎉🎉🍻🍻🍻 Care se baga ca vin sărbătorile și va fac reducere la poze 🤣🤣🤣🤣🤣🤣scoatem acum eu și Larisa albume de Crăciun 🤣🤣 2
anthonio Reputație: 2566 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 6 minute, naty22 a spus: Care se baga ca vin sărbătorile și va fac reducere la poze 🤣🤣🤣🤣🤣🤣scoatem acum eu și Larisa albume de Crăciun 🤣🤣 Eu vreau filmarea cu mine și cu tine🤣 🤣🤣 1 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Noiembrie 17, 2023 Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 1 oră, futaciosul_69 a spus: I’m back😎 In sfirsit, o veste buna pe ziua de azi💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪😎🤠🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻..... 😜 1 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 17, 2023 1 oră în urmă, anthonio a spus: Eu vreau filmarea cu mine și cu tine🤣 🤣🤣 Sogore nu-i momentul potrivit 😎 să mă provoci 🤣🤣. Da știu tu ești milogul ăla care sa lăudat că merge când vrea 🤣..dar ai stat după mine cu ciocolata in plasă 😂😂😂 1
anthonio Reputație: 2566 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 2 minute, Semakone a spus: Sogore nu-i momentul potrivit 😎 să mă provoci 🤣🤣. Da știu tu ești milogul ăla care sa lăudat că merge când vrea 🤣..dar ai stat după mine cu ciocolata in plasă 😂😂😂 Eu nu aștept nici un minut🤣 dacă am ajuns și nu răspunde..PA 1
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 17, 2023 Chiar acum, anthonio a spus: Eu nu aștept nici un minut🤣 dacă am ajuns și nu răspunde..PA Amu ce fac cu ciocolata 🤣. E bulangioică Roxi 😂😂😂
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2023 Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 2 ore, futaciosul_69 a spus: I’m back😎 Mă bucur că ai revenit, îti simțeam lipsa.
anthonio Reputație: 2566 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 10 minute, Semakone a spus: Amu ce fac cu ciocolata 🤣. E bulangioică Roxi 😂😂😂 mare bulanghioaică 🤣
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 17, 2023 Chiar acum, anthonio a spus: mare bulanghioaică 🤣 Că și colega 😂😂😂 1
anthonio Reputație: 2566 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 19, 2023 La 17.11.2023 la 21:28, Semakone a spus: 😂😂😂 Îi mult prea blondă și prea tatuată 🫢
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 7 minute, anthonio a spus: Îi mult prea blondă și prea tatuată 🫢 Asta știu 🙈 dar cum a fost 😂🤣. Nu fi bulagiui spune😂😂
anthonio Reputație: 2566 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 15 minute, Semakone a spus: Asta știu 🙈 dar cum a fost 😂🤣. Nu fi bulagiui spune😂😂 Nu știu ....nu cunosc🤣🤣🤣
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 1 minut, anthonio a spus: Nu știu ....nu cunosc🤣🤣🤣 Vezi de aia nu-mi plăci ..ți-ai refăcut iară cont 😎 că sa ce ...s vorbești pe generale ..🤣. să iei la mișto 🤪 ..stai că toți mergem .. Ps Ști ce mi-a plăcut cel mai mult când ai plâns 😭 că o pizda când ai vrut șo fuți pe Bianca 🤣🤣🤔 nu ai avut informații .. după ce ai fost așa ai sărit p'aci 😎 🤣🤣..ce ai realizat tu 😂😂
anthonio Reputație: 2566 Postat Noiembrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 8 ore, Semakone a spus: Vezi de aia nu-mi plăci ..ți-ai refăcut iară cont 😎 că sa ce ...s vorbești pe generale ..🤣. să iei la mișto 🤪 ..stai că toți mergem .. Ps Ști ce mi-a plăcut cel mai mult când ai plâns 😭 că o pizda când ai vrut șo fuți pe Bianca 🤣🤣🤔 nu ai avut informații .. după ce ai fost așa ai sărit p'aci 😎 🤣🤣..ce ai realizat tu 😂😂 De ce ești așa curios de persoana mea? De ce întrebi de mine pe unde umbli? Dacă aș scrie ți-aș face spionatul mai ușor....așai?🤣 🤣🤣🤣 Probabil persoana care ți-a spus meseria mea mi-a vândut și Nr de tel in trecut, așa încet încet iese adevărul la suprafață PS. Când am fost prima dată la Bianca am plecat nemulțumiți și nu i-am scris recenzie cum ar fi meritat, i-am dat sfaturi și i-am explicat ce trebuie și cum să facă pt a avea succes, pe timpul și pe bani mei. Când am revenit a respectat și a vrut să învețe tot ce i-am spus și mi-a oferit exact ce îmi place, poate confirma @Dianadiana23 că nu mint 2
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 1 oră, anthonio a spus: De ce ești așa curios de persoana mea? De ce întrebi de mine pe unde umbli? Dacă aș scrie ți-aș face spionatul mai ușor....așai?🤣 🤣🤣🤣 Probabil persoana care ți-a spus meseria mea mi-a vândut și Nr de tel in trecut, așa încet încet iese adevărul la suprafață PS. Când am fost prima dată la Bianca am plecat nemulțumiți și nu i-am scris recenzie cum ar fi meritat, i-am dat sfaturi și i-am explicat ce trebuie și cum să facă pt a avea succes, pe timpul și pe bani mei. Când am revenit a respectat și a vrut să învețe tot ce i-am spus și mi-a oferit exact ce îmi place, poate confirma @Dianadiana23 că nu mint Și totuși pentru ce ți-ai refăcut iară cont 😎 daca nu mai dai informații 🤔??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum