anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 4 minute, EmmaDilema a spus: Se mai întampla si la mine sa nu ma trezesc ok sau sa se întample ceva ...dar este o diferenta uriasa în a pune în balanta ca nu am vrut sa te primesc la mine pentru ca nu ma simteam eu ok si am preferat sa evit ..pentru ca îmi place ca tu (client) sa te simti perfect în preajma mea si eu sa fiu în forma maxima ...si o întanlire cu mine ...atunci da îti poti da cu parerea daca se merita sau nu 🤗 Perfect de acord, mai bine așa....doar cu timpul pierdut nu și cu banii😁 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 1 minute ago, anthonio said: Nu cred că vina îți aparține doar tie! Acum a început să de-a pe afară....mi sa umplut paharul🫣 e atreia programare consecutiv anulată pe același motiv, îmi vine să-mi bag toată iubirea in ele programări și să mă fac băiat cuminte🤪 😂😂😂😂😂🤗🤗 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 38 minute, Criticul a spus: Cu Dilema am avut o dilemă dacă să o vizitez sau nu dar s-a rezolvat în urma unei recenzii scrise când am aflat că deși e foarte bună la prezentare, nu e chiar așa pe partea de GFE... apoi am făcut calculul cât m-ar ajunge o vizită cu tot cu deplasare și am luat decizia corectă. Inițial mi-am propus să nu cheltuiesc mai mult de o anumită sumă pe lună pentru fete, apoi am decis la ce tarif maxim să merg plus renunțarea la vizite de o oră. Prin urmare am o listă imensă de fete la care nu voi merge... Eu i-am spus clar Emmei Dilemei ca prefer gfe si nu regret vizita la ea, chiar nu am avut nimic ce sa ii bag de vină, am simtit cum se incălzea atmosfera odata cu trecerea timpului. Dar te inteleg si pe tine, pe lânga "halat", tu mai ai de plătit si deplasarea. Dar daca va ajunge vreodata in raza ta de actiune, ti-o recomand. Din pacate, ai dreptate că, odată cu cresterea tarifelor, ne reorientăm mai mult spre o finalizare in dauna unei ore de răsfăț. Veniturile noastre nu cresc atat de repede... Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 7 minute, pasha_man a spus: Cred ca e 'prisma' , ce spui? :))) Las-o așa cu "prizmă", seamănă mai mult cu ceea ce ne place nouă🤣. Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 13 minutes ago, pasha_man said: Cred ca e 'prisma' , ce spui? :))) No ai dreptate acum am vazut 😂 sunt la volan si traficul de la Bucale ,să si scrii e greu dar apreciez 😘 îmi creste inima cand vad ca sunt corectata😂😂😂🖤 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 7 minutes ago, unsuflet said: Las-o așa cu "prizmă", seamănă mai mult cu ceea ce ne place nouă🤣. Ma luat politia ca am gresit o litera😂🤣🤣🤣🤣🤣 ( nino nino ninooo)🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 29 minutes ago, anthonio said: Nu cred că vina îți aparține doar tie! Acum a început să de-a pe afară....mi sa umplut paharul🫣 e atreia programare consecutiv anulată pe același motiv, îmi vine să-mi bag toată iubirea in ele programări și să mă fac băiat cuminte🤪 Lasă frate-miu, vii cu mine și cu, Corina să facem afaceri, de la anul. Să facem bani mulți și echipe de fotbal :))) Link spre comentariu
Membru Premium aibelito Reputație: 3337 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 7 minute, EmmaDilema a spus: Ma luat politia ca am gresit o litera😂🤣🤣🤣🤣🤣 ( nino nino ninooo)🤣 Acum 9 minute, EmmaDilema a spus: No ai dreptate acum am vazut 😂 sunt la volan si traficul de la Bucale ,să si scrii e greu dar apreciez 😘 îmi creste inima cand vad ca sunt corectata😂😂😂🖤 Ce mana folosesti pt. scris? Sa stiu daca cealalta o ai pe volan sau pe ”schimbator”... (sper ca scrii doar cat e rosu la semafor, sau la Bucale nu conteaza?...) Ce dileme am si io... 1 bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 1 minute ago, aibelito said: Ce mana folosesti pt. scris? Sa stiu daca cealalta o ai pe volan sau pe ”schimbator”... (sper ca scrii doar cat e rosu la semafor, sau la Bucale nu conteaza?...) Ce dileme am si io... A mea schimba singura🤣🤣 si cu ce viteza se merge dimineata tin volanul cu piciorul🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 16 minute, Cumintzelul a spus: Lasă frate-miu, vii cu mine și cu, Corina să facem afaceri, de la anul. Să facem bani mulți și echipe de fotbal :))) Acum am aflat că am și apropiați pe forum 🤣🤣🤣 Tu faci echipă cu Corina....eu fac echipă cu Ella dacă tot rămâne singură 🤣 macar încercăm 🤪 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 26 minutes ago, anthonio said: Acum am aflat că am și apropiați pe forum 🤣🤣🤣 Tu faci echipă cu Corina....eu fac echipă cu Ella dacă tot rămâne singură 🤣 macar încercăm 🤪 Bun bun Dar îți zic să știi: Corina face fotbaliști mai buni! 🤭😂😂😂 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 2 ore, EmmaDilema a spus: Te pup ,aici sunt momentan🤣🤣🤣 Hei 🤗 era vorba despre prietena mea ...:))) 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 43 minute, Cumintzelul a spus: Bun bun Dar îți zic să știi: Corina face fotbaliști mai buni! 🤭😂😂😂 Dacă spui tu eu nu te pot contrazice 🤣 Antrenamentul îl fac cu Ela și meciurile oficiale le țin cu Corina 🤣 e bine așa?🤣 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 13 minutes ago, Carinasw said: Hei 🤗 era vorba despre prietena mea ...:))) Am descoperit mai tarziu🤣❤️❤️😘🤗 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 13 minute, anthonio a spus: Dacă spui tu eu nu te pot contrazice 🤣 Antrenamentul îl fac cu Ela și meciurile oficiale le țin cu Corina 🤣 e bine așa?🤣 E bine ,aprob eu 😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 13 minutes ago, Carinasw said: E bine ,aprob eu 😂😂😂😂 @anthonio dacă zice nevastă mea că e ok, eu nu mai zic nimic 😂😂 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 15 minute, Cumintzelul a spus: @anthonio dacă zice nevastă mea că e ok, eu nu mai zic nimic 😂😂 Pai tu trebuie sa ții cu mine maaaiii😂😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 8 minutes ago, Carinasw said: Pai tu trebuie sa ții cu mine maaaiii😂😂😂😂 Păi țin cu tine, țin de tine... toate le fac cu tine 🤭 Vezi că ai uitat să pui o poză frumoasă cu tine, să vadă băieții ce nevastă sexy am 🥰 Link spre comentariu
Carinasw Reputație: 8708 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0754371111 Oras:Iasi Disponibila Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 1 minut, Cumintzelul a spus: Păi țin cu tine, țin de tine... toate le fac cu tine 🤭 Vezi că ai uitat să pui o poză frumoasă cu tine, să vadă băieții ce nevastă sexy am 🥰 Lasa,ma pastrez pentru tine 😂❤❤❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 3 minutes ago, Carinasw said: Lasa,ma pastrez pentru tine 😂❤❤❤ Vorbim noi acasă 🤭🥹 Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 3 ore, EmmaDilema a spus: No ai dreptate acum am vazut 😂 sunt la volan si traficul de la Bucale ,să si scrii e greu dar apreciez 😘 îmi creste inima cand vad ca sunt corectata😂😂😂🖤 Ai trecut pi rosu mai fumeie 1 Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Noiembrie 24, 2023 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 42 minute, Cumintzelul a spus: Vorbim noi acasă 🤭🥹 Sa va luati o camera separata Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 38 minutes ago, pasha_man said: Sa va luati o camera separata Stai fără liniște, se descurcă gagica asta frumoasă cu mine în orice situație 🤭 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33891 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 7 ore, EmmaDilema a spus: No ai dreptate acum am vazut 😂 sunt la volan si traficul de la Bucale ,să si scrii e greu dar apreciez 😘 îmi creste inima cand vad ca sunt corectata😂😂😂🖤 Unde ești ? 🙉 Tu chiar vrei sa ma bagi in dileme de tot 😁😂 Pai aseară mi-ai spus ca ești obosita și ca stai cumintica să te odihnești....Noroc cu forumul ca aflu și eu ce umblareața esti 🤣🤣 4 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 11 ore, unsuflet a spus: Las-o așa cu "prizmă", seamănă mai mult cu ceea ce ne place nouă🤣. Hai să-ți spun așa direct pe fata . Una la mana mi-ai vizitat astăzi contul pa astea îi poți prosti pe mine nu .De ce ai fost ați discutat și ce era să lași o recenzie buna ..este sau nu așa 🤔nu te acuz de nimic dar am citit foarte atent ce ai scris a fost contradictoriu la ce am scris eu. Nu zic că nu este o fata drăguță dar eu am prins o rău de tot. Mă acuzi că le iau direct carne pai stai așa mă duc la fetele de public sunt drăguțe mă comport normal nu am fost servit cu aceiași monedă deși am întâlnit fete chiar super fain 😎Bun sa revenim la ambele mele întâlniri cu bibi una a fost cum a fost am trebuit șo fac eu sa se simtă confortabil in prezența mea ,a doua oară am prins o in ultimul hal tot eu sunt de vina 🤔 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum