anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 @Rafaelooo se însoară semakone 🤣🤣🤣 pregătește bani de cadou că sigur te cheamă la ospăț🤪 2 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 31 minute, anthonio a spus: @Rafaelooo se însoară semakone 🤣🤣🤣 pregătește bani de cadou că sigur te cheamă la ospăț🤪 Ce vorbești chem toată trupa 🤣. Pe unsuflet îl pun naș 😂. După ce primesc cadoul 🤣punem și videoclipuri 😎..sa vedem care stă mă bine pe datul cu limba 😂😂😂😂😂 2 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 1 oră, naty22 a spus: N-ai tu treaba unde sunt eu, da îmi este drag de @Semakone😉👊👊 Dar tu de ce ai treabă ce fac eu😁? Stiam ca va placeti reciproc, cine se aseamănă...sa fie intr-un ceas bun casatoria voastră! Ca dar de nuntâ aduc o cameră de filmat performantă😆. Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Dar tu de ce ai treabă ce fac eu😁? Stiam ca va placeti reciproc, cine se aseamănă...sa fie intr-un ceas bun casatoria voastră! Ca dar de nuntâ aduc o cameră de filmat performantă😆. Zise lupul dintre turma de oi 😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 15 minute, Semakone a spus: Ce vorbești chem toată trupa 🤣. Pe unsuflet îl pun naș 😂. După ce primesc cadoul 🤣punem și videoclipuri 😎..sa vedem care stă mă bine pe datul cu limba 😂😂😂😂😂 Stiam ca iți sunt drag, acum am și confirmarea, m-ai pus naș😇. Era o tradiție care spune că nașul are dreptul sâ incerce mireasa. Să o păstrâm, să nu o păstrăm🙄 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Chiar acum, unsuflet a spus: Stiam ca iți sunt drag, acum am și confirmarea, m-ai pus naș😇. Era o tradiție care spune că nașul are dreptul sâ incerce mireasa. Să o păstrâm, să nu o păstrăm🙄 Sa vedem ce spune și mireasa 😎😂😁 2 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Mireasa îi incercată și probată....ce să mai Acum 12 minute, unsuflet a spus: Stiam ca iți sunt drag, acum am și confirmarea, m-ai pus naș😇. Era o tradiție care spune că nașul are dreptul sâ incerce mireasa. Să o păstrâm, să nu o păstrăm🙄 Acum 10 minute, Semakone a spus: Sa vedem ce spune și mireasa 😎😂😁 Mireasa te iubește❤️ muuuuuult 2 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 1 oră în urmă, anthonio a spus: @Rafaelooo se însoară semakone 🤣🤣🤣 pregătește bani de cadou că sigur te cheamă la ospăț🤪 Acum 34 minute, Semakone a spus: Ce vorbești chem toată trupa 🤣. Pe unsuflet îl pun naș 😂. După ce primesc cadoul 🤣punem și videoclipuri 😎..sa vedem care stă mă bine pe datul cu limba 😂😂😂😂😂 Sigur vin, da dacă mă pune și de nănaș vin cu un tv din ăla mare, să vedem acțiunea filmată cu aparatul performant, .....en detail, .... că-i bine să fie mai mulț' nași, .....mai multe păreri, .....de mireasă, ....o păstrăm sau.....🤔🤪😂😂 2 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 32 minute, anthonio a spus: Mireasa îi incercată și probată....ce să mai Mireasa te iubește❤️ muuuuuult Vi și tu sogore 🤣🤣👍 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 1 oră, Semakone a spus: Sa vedem ce spune și mireasa 😎😂😁 Dragul meu sunt deacord cu tine în toate. Va mulțumesc și de camera și de tot va invit pe toți la nunta mea cu alesul inimii mele Sema 😉😉🤣🤣🤣! Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 1 oră în urmă, Semakone a spus: Vi și tu sogore 🤣🤣👍 Dragul meu el este primul pe lista noastră ce te-a apucat acum doar ce am discutat despre el! ☺️ 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 12 minute, naty22 a spus: Dragul meu el este primul pe lista noastră ce te-a apucat acum doar ce am discutat despre el! ☺️ Mai ușor.... că nu vreau să vă țin lumânarea 🤣 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 21 minute, anthonio a spus: Mai ușor.... că nu vreau să vă țin lumânarea 🤣 Na, atunci trăbă să găsîm un "lumînar", ..... cineva trăbă să țînă lumânarea ceea. 😂😂😂 2 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 1 oră în urmă, Rafaelooo a spus: Na, atunci trăbă să găsîm un "lumînar", ..... cineva trăbă să țînă lumânarea ceea. 😂😂😂 Nu dorești sa o ti tu? 🤣 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 2 minute, naty22 a spus: Nu dorești sa o ti tu? 🤣 Nu, nu, am zîs mai sus, ....nănaș vreau.🤔😏😂😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 37 minute, Rafaelooo a spus: Nu, nu, am zîs mai sus, ....nănaș vreau.🤔😏😂😂😂 E ocupat nănaș, a zis că mă pune pe mine😁. Plus că eu am incercat deja mireasa🤣🤣🤣. Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6226 Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 34 minutes ago, unsuflet said: Plus că eu am incercat deja mireasa🤣🤣🤣. 😱 Adica...vrei sa zici...ca nu...s-a pastrat...pentru nunta? 😱 4 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 42 minute, unsuflet a spus: E ocupat nănaș, a zis că mă pune pe mine😁. Plus că eu am incercat deja mireasa🤣🤣🤣. Hai sa fie bine pentru toată lumea ..facen nuntă cu doi nașii 😎mai mare câștigul 🤣. Naș. Nr1 unsuflet 🤣 că el a și încercat mireasa.🤣. Naș.Nr 2.va fi sogorul Raffaello. Pe sogorul Antonio dacă dorește să ne țină luna lumânarea 🤣...Bine că nu-i mai haterul cu noi că pe el nu știu ce să-l pun 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 45 minute, unsuflet a spus: E ocupat nănaș, a zis că mă pune pe mine😁. Plus că eu am incercat deja mireasa🤣🤣🤣. Știu, am văzut, ....da cu cât mai mulți nași, cu atât mai bine, ....mai multe păreri (despre mireasă), înseamnă o.....evaluare mai corectă. 😏🤔😂🤣🤣🤣😂 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 2 minute, Semakone a spus: Hai sa fie bine pentru toată lumea ..facen nuntă cu doi nașii 😎mai mare câștigul 🤣. Naș. Nr1 unsuflet 🤣 că el a și încercat mireasa.🤣. Naș.Nr 2.va fi sogorul Raffaello. Pe sogorul Antonio dacă dorește să ne țină luna lumânarea 🤣...Bine că nu-i mai haterul cu noi că pe el nu știu ce să-l pun 🤣🤣🤣 Da ce, postu' de cavaler de onoare nu'i valabil? 🤔😂😂 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 1 minut, Rafaelooo a spus: Da ce, postu' de cavaler de onoare nu'i valabil? 🤔😂😂 Este dar el este certat cu mireasa 😎🤣🤣 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 1 oră în urmă, Semakone a spus: Este dar el este certat cu mireasa 😎🤣🤣 🤣Vezi nu ma supăra ca anulam nunta 🤣eu atât iti spun! 👋 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 On 11/28/2023 at 5:51 PM, 22leon said: câți din bărbați de pe aici încheie mesajele cu "vă pup " atunci cand interactioneaza cu alti șogori ? Salut, *Scuze întârzierea, dar acum am intrat în cont, plm. Mi se rupe pula (mai ceva ca în timpul pandemiei de lepră din Norvegia, din secolul 19) de forumul ăsta și de băiețeii de care zici tu... On 11/28/2023 at 5:51 PM, 22leon said: ai destule postări în care se încheie cu "vă pup" sau "pup" Așa reacționez eu când sunt nervos, frățior. Dar am greșit, recunosc, că nu am zis unde și cum să-i pup: cu pula peste obrăjori, cu limba de la adidași peste coițe, cu coaiele peste nas (într-un face sitting frumos)... da, am greșit, recunosc, scuze... vina mea... Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2023 Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 17 minute, Cumintzelul a spus: Salut, *Scuze întârzierea, dar acum am intrat în cont, plm. Mi se rupe pula (mai ceva ca în timpul pandemiei de lepră din Norvegia, din secolul 19) de forumul ăsta și de băiețeii de care zici tu... Așa reacționez eu când sunt nervos, frățior. Dar am greșit, recunosc, că nu am zis unde și cum să-i pup: cu pula peste obrăjori, cu limba de la adidași peste coițe, cu coaiele peste nas (într-un face sitting frumos)... da, am greșit, recunosc, scuze... vina mea... Esti ok? Parcă nu ești tu. Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Acum 40 minute, Cumintzelul a spus: Salut, *Scuze întârzierea, dar acum am intrat în cont, plm. Mi se rupe pula (mai ceva ca în timpul pandemiei de lepră din Norvegia, din secolul 19) de forumul ăsta și de băiețeii de care zici tu... Așa reacționez eu când sunt nervos, frățior. Dar am greșit, recunosc, că nu am zis unde și cum să-i pup: cu pula peste obrăjori, cu limba de la adidași peste coițe, cu coaiele peste nas (într-un face sitting frumos)... da, am greșit, recunosc, scuze... vina mea... Na vez', 9 nici măcar p... nu ni se rupe de tine, ești prea prost să fii băgat în seamă. 😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum