Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Acum 31 minute, anthonio a spus:

@Rafaelooo se însoară semakone 🤣🤣🤣 pregătește bani de cadou că sigur te cheamă la ospăț🤪

Ce vorbești chem toată trupa 🤣.

Pe unsuflet îl pun naș 😂.

După ce primesc cadoul 🤣punem și videoclipuri 😎..sa vedem care stă mă bine pe datul cu limba 😂😂😂😂😂

• Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 1 oră, naty22 a spus:

N-ai tu treaba unde sunt eu, da îmi este drag de @Semakone😉👊👊

Dar tu de ce ai treabă ce fac eu😁?

Stiam ca va placeti reciproc, cine se aseamănă...sa fie intr-un ceas bun casatoria voastră! Ca dar de nuntâ aduc o cameră de filmat performantă😆.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, unsuflet a spus:

Dar tu de ce ai treabă ce fac eu😁?

Stiam ca va placeti reciproc, cine se aseamănă...sa fie intr-un ceas bun casatoria voastră! Ca dar de nuntâ aduc o cameră de filmat performantă😆.

Zise lupul dintre turma de oi 😂😂😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 15 minute, Semakone a spus:

După ce primesc cadoul 🤣punem și videoclipuri 😎..sa vedem care stă mă bine pe datul cu limba 😂😂😂😂😂

Stiam ca iți sunt drag, acum am și confirmarea, m-ai pus naș😇. Era o tradiție care spune că nașul are dreptul sâ incerce mireasa. Să o păstrâm, să nu o păstrăm🙄

Link spre comentariu
Chiar acum, unsuflet a spus:

Stiam ca iți sunt drag, acum am și confirmarea, m-ai pus naș😇. Era o tradiție care spune că nașul are dreptul sâ incerce mireasa. Să o păstrâm, să nu o păstrăm🙄

Sa vedem ce spune și mireasa 😎😂😁

• Haha 2
Link spre comentariu

Mireasa îi incercată și probată....ce să mai 

Acum 12 minute, unsuflet a spus:

Acum 10 minute, Semakone a spus:

Sa vedem ce spune și mireasa 😎😂😁

Mireasa te iubește❤️ muuuuuult

• Haha 2
Link spre comentariu
1 oră în urmă, anthonio a spus:

@Rafaelooo se însoară semakone 🤣🤣🤣 pregătește bani de cadou că sigur te cheamă la ospăț🤪

Acum 34 minute, Semakone a spus:

Sigur vin, da dacă mă pune și de nănaș vin cu un tv din ăla mare, să vedem acțiunea filmată cu aparatul performant, .....en detail, .... că-i bine să fie mai mulț' nași, .....mai multe păreri, .....de mireasă, ....o păstrăm sau.....🤔🤪😂😂

• Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 37 minute, Rafaelooo a spus:

Nu, nu, am zîs mai sus, ....nănaș vreau.🤔😏😂😂😂

E ocupat nănaș, a zis că mă pune pe mine😁. Plus că eu am incercat deja mireasa🤣🤣🤣.

Link spre comentariu
Acum 42 minute, unsuflet a spus:

E ocupat nănaș, a zis că mă pune pe mine😁. Plus că eu am incercat deja mireasa🤣🤣🤣.

Hai sa fie bine pentru toată lumea ..facen nuntă cu doi nașii 😎mai mare câștigul 🤣.

Naș. Nr1 unsuflet 🤣 că el a și încercat mireasa.🤣.

Naș.Nr 2.va fi sogorul Raffaello.

Pe sogorul Antonio dacă dorește să ne țină luna lumânarea 🤣...Bine că nu-i mai haterul cu noi că pe el nu știu ce să-l pun 🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 45 minute, unsuflet a spus:

Știu, am văzut, ....da cu cât mai mulți nași, cu atât mai bine, ....mai multe păreri (despre mireasă), înseamnă o.....evaluare mai corectă. 😏🤔😂🤣🤣🤣😂

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, Semakone a spus:

Hai sa fie bine pentru toată lumea ..facen nuntă cu doi nașii 😎mai mare câștigul 🤣.

Naș. Nr1 unsuflet 🤣 că el a și încercat mireasa.🤣.

Naș.Nr 2.va fi sogorul Raffaello.

Pe sogorul Antonio dacă dorește să ne țină luna lumânarea 🤣...Bine că nu-i mai haterul cu noi că pe el nu știu ce să-l pun 🤣🤣🤣

Da ce, postu' de cavaler de onoare nu'i valabil? 🤔😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator
On 11/28/2023 at 5:51 PM, 22leon said:

câți din bărbați de pe aici încheie mesajele cu "vă pup " atunci cand interactioneaza cu alti șogori ? 

Salut,

*Scuze întârzierea, dar acum am intrat în cont, plm.

Mi se rupe pula (mai ceva ca în timpul pandemiei de lepră din Norvegia, din secolul 19) de forumul ăsta și de băiețeii de care zici tu...

On 11/28/2023 at 5:51 PM, 22leon said:

ai destule postări în care se încheie cu "vă pup" sau "pup"

Așa reacționez eu când sunt nervos, frățior. Dar am greșit, recunosc, că nu am zis unde și cum să-i pup: cu pula peste obrăjori, cu limba de la adidași peste coițe, cu coaiele peste nas (într-un face sitting frumos)... da, am greșit, recunosc, scuze... vina mea...

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 17 minute, Cumintzelul a spus:

Salut,

Mi se rupe pula (mai ceva ca în timpul pandemiei de lepră din Norvegia, din secolul 19) de forumul ăsta și de băiețeii de care zici tu...

Așa reacționez eu când sunt nervos, frățior. Dar am greșit, recunosc, că nu am zis unde și cum să-i pup: cu pula peste obrăjori, cu limba de la adidași peste coițe, cu coaiele peste nas (într-un face sitting frumos)... da, am greșit, recunosc, scuze... vina mea...

Esti ok? Parcă nu ești tu.

Link spre comentariu

Acum 40 minute, Cumintzelul a spus:

Salut,

Na vez', 9 nici măcar p... nu ni se rupe de tine, ești prea prost să fii băgat în seamă. 😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...