Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 29 minute, Semakone a spus: Ba îți plac 🤣 am văzut 😎după ce mai atacat și ai fost 🤣 tot așa ai făcut 🤗🤗🤗 .Ești pe sandale 🤣🤣🤣 Bine, fie cum zici tu, că iar zici că te-am atacat 😂😂😂😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 32 minute, Semakone a spus: Ba îți plac 🤣 am văzut 😎după ce mai atacat și ai fost 🤣 tot așa ai făcut 🤗🤗🤗 .Ești pe sandale 🤣🤣🤣 Ps, doar după ce porți sandale îți dai seama cât de mult te piși pe pantofi.😂😂😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 2 minute, Rafaelooo a spus: Bine, fie cum zici tu, că iar zici că te-am atacat 😂😂😂😂 Nu tu poți să mă ataci cu argumente cum ai făcut 🤣 .Tu ești papagalul clasei cum greșește cineva tu scrii pe tabla 🤣 să vadă toți 🤣 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 3 minute, Rafaelooo a spus: Ps, doar după ce porți sandale îți dai seama cât de mult te piși pe pantofi.😂😂😂 Mă bucur că recunoști că porți 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 2 minute, Semakone a spus: Nu tu poți să mă ataci cu argumente cum ai făcut 🤣 .Tu ești papagalul clasei cum greșește cineva tu scrii pe tabla 🤣 să vadă toți 🤣 Da,da, numa' că tu ești ăla,..... scriitorul, scrii, scrii, ești peste tot, problema este că nici nu mai știi ce scrii.😂🤣😂🤣😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 3 minute, Semakone a spus: Mă bucur că recunoști că porți 🤣🤣🤣 Așa'i, doar că.....era o glumă.😂😂😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 1 minut, Rafaelooo a spus: Așa'i, doar că.....era o glumă.😂😂😂 Rafa tati nu-mi plac ungurii 😎 nu vrei să-ți vezi tu dale tale 😁 și eu de-ale mele 🤔 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 1 minut, Semakone a spus: Rafa tati nu-mi plac ungurii 😎 nu vrei să-ți vezi tu dale tale 😁 și eu de-ale mele 🤔 😂😂😂😂 Nici mie, nici de români, nici de nemți, italieni, francezi, englezi, ruși și ce-or mai fi, dar îmi plac unguroaicele, româncele, nemțoaicele, s.a......că doar n'oi fi pe invers.😂🤣😂🤣😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 11 minute, Semakone a spus: Rafa tati nu-mi plac ungurii 😎 nu vrei să-ți vezi tu dale tale 😁 și eu de-ale mele 🤔 Ps, dacă tot mă faci "ungur", tu, marele român, scrie naibi corect (dale)....ce's astea "dale" ???😎😬🤔 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 13 minute, Rafaelooo a spus: Ps, dacă tot mă faci "ungur", tu, marele român, scrie naibi corect (dale)....ce's astea "dale" ???😎😬🤔 Când unul deștept nu are argumente o da pe gramatică 😂 Nu mă am cu astea ,,bozgore ,, . PS .Sper sa futi pe cât de bine știi scrie 😂😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 6 minute, Semakone a spus: Când unul deștept nu are argumente o da pe gramatică 😂 Nu mă am cu astea ,,bozgore ,, . PS .Sper sa futi pe cât de bine știi scrie 😂😂 😂😂😂👍👍👍 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 36 minute, Semakone a spus: Când unul deștept nu are argumente o da pe gramatică 😂 Nu mă am cu astea ,,bozgore ,, . PS .Sper sa futi pe cât de bine știi scrie 😂😂 Eu știu foarte bine ce sunt și pot spune că tu ești mult mai "bozgor" decât mine. 🤔👍😂😂😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Chiar acum, Rafaelooo a spus: Eu știu foarte bine ce sunt și pot spune că tu ești mult mai "bozgor" decât mine. 🤔👍😂😂😂 Bine bozgore . Cu toată stima și respectul 🖕🖕🖕 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 6 minute, Semakone a spus: Bine bozgore . Cu toată stima și respectul 🖕🖕🖕 👍 Noapte bună.... "bozgore". 👍😏😂😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Chiar acum, Rafaelooo a spus: 👍 Noapte bună.... "bozgore". 👍😏😂😂 🖕🖕🖕 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Decembrie 9, 2023 Membru Premium Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Acum 3 ore, anthonio a spus: Care dintre fete a tăiat porcu că am o poftă pe ceva jumări și șoric de nu-i adevărat 🤣 Tot fecebokul si tiktokul îi plin de miros de jumări 🤣 Pai taie unul!!!... ... Sau vrei sa spui ca la tine la țara nu sunt porci de taiat!??? 🤦♂️🤷🏻♂️🤔 1 Link spre comentariu
alessiia Reputație: 153 Postat Decembrie 10, 2023 Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Partajează Postat Decembrie 10, 2023 La 04.12.2023 la 9:07, Flx01 a spus: Intrebarea mea e alta!!! Daca ai primit țeapa, de unde stii ca ii "cad țîțele sub braț" ??? 🤔🤔🤔🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️ Ca sa te lamuresc si cu pb asta a ta, desii nu am vizitat-o de mult timp si nu imi mai aduc aminte sîni ei, imi aduc aminte f bine, intilnirile f frumoase avute cu @alessiia Dar am si eu o nelamurire la adresa ta! De ce cind ai cite o intilnire nereusita sau o teapa nu prea le scrii cind se intimpla?, dar dupa ceva timp le amintesti si le reprosezi altor membrii care au avut o experienta reusita cu domnița respectiva??? 🤔🤔🤔 I am dat “teapa”, dragul de el🤣 Anunțat cu câteva ore înainte, se numește “teapa”? Întreb de curiozitate😁😉 Te pup cu mult drag și dor, soare!❤️ 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 4 minute, alessiia a spus: I am dat “teapa”, dragul de el🤣 Anunțat cu câteva ore înainte, se numește “teapa”? Întreb de curiozitate😁😉 Te pup cu mult drag și dor, soare!❤️ Exact ore au fost 🤣? Voi nu dați țeapă niciodată 😁 noi bărbații suntem tot timpul de vină 🤣🤣 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 19 ore, Flx01 a spus: Pai taie unul!!!... ... Sau vrei sa spui ca la tine la țara nu sunt porci de taiat!??? 🤦♂️🤷🏻♂️🤔 Sunt....și cu picioare mai puține....da ăia sunt cei mai mari porci 🤣🤣🤣 Anul ăsta l-am cam tăiat după listă 🤪 2 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 1 oră, anthonio a spus: Sunt....și cu picioare mai puține....da ăia sunt cei mai mari porci 🤣🤣🤣 Anul ăsta l-am cam tăiat după listă 🤪 Jó nici listă nu mai am. 😏😂 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 22 ore, Semakone a spus: 🖕🖕🖕 Râzi, îți place ce frumos... n-am comentat (că nu-i voie) prețurile la Ninna pe topic? 😏😂😂😂 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 1 minut, Rafaelooo a spus: Râzi, îți place ce frumos... n-am comentat (că nu-i voie) prețurile la Ninna pe topic? 😏😂😂😂 Io m-am voie să mai comentez nimic 🤣 am dungă promisă 😎 ce nu înțeleg de ce alții pot scrie 😂 că Io am înțeles că doar recenzii este voie .. .Numa sa vina 😎 sa vezi ce i înțep 🤣 că no iert 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 1 minut, Semakone a spus: Io m-am voie să mai comentez nimic 🤣 am dungă promisă 😎 ce nu înțeleg de ce alții pot scrie 😂 că Io am înțeles că doar recenzii este voie .. .Numa sa vina 😎 sa vezi ce i înțep 🤣 că no iert 🤣🤣🤣 Na, așa vez', nu te lăsa,... că cu mine ai gură...👍😏😂😂😂 1 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6226 Postat Decembrie 10, 2023 Partajează Postat Decembrie 10, 2023 19 minutes ago, Semakone said: Io m-am voie să mai comentez nimic 🤣 am dungă promisă 😎 Ehh și tu ii crezi? Zic și ei așa... Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Decembrie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Acum 6 minute, altmarz a spus: Ehh și tu ii crezi? Zic și ei așa... Am avut contul Banat de 3 ori nu știu câte de ale trimite 😎 și dă mi-a zis șefa în privat cât și public că-mi dă dungă 🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum