Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 7 minute, mrwick a spus: De ce să mă bată🤣🤣🤣 Că tot iai comentat pe topic 😂. Daca mergi să-i spui in Lot cine ești 😂 sa vezi atunci 😂 😂😂. 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 4 minute, Semakone a spus: Că tot iai comentat pe topic 😂. Daca mergi să-i spui in Lot cine ești 😂 sa vezi atunci 😂 😂😂. Ii zic la final când plec😂😂😂. Era la început atunci și a avut mici scăpări cu un prieten care a fost la ea. Dar am studiato pe alte orașe și și-a îmbunătățit serviciile, au scris băieții din alte orașe de bine de ea.Plus că sa făcut mai bunoacă😁😅 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 3 minute, mrwick a spus: Ii zic la final când plec😂😂😂. Era la început atunci și a avut mici scăpări cu un prieten care a fost la ea. Dar am studiato pe alte orașe și și-a îmbunătățit serviciile, au scris băieții din alte orașe de bine de ea.Plus că sa făcut mai bunoacă😁😅 Ai curaj 🤣🤣🤣.Cu mine nu a avut scăpări ba chiar fie-care întâlnire a fost tot mai bine. Poate Prietenul tau nu sa dus și el pe stilul golanesc știi ce zic🤣.Daca ești bulangiu cu ea te mânca 😂 dacă ești finuț poți avea o întâlnire super reușită 😁 .Tot timpul a fost buna 🤭😏 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Zi și tu @Rafaelooo e buna Melly 😁 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 9 minute, Semakone a spus: Zi și tu @Rafaelooo e buna Melly 😁 Tare bună, faină fată.😏👍 1 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 7 minute, Semakone a spus: Ai curaj 🤣🤣🤣.Cu mine nu a avut scăpări ba chiar fie-care întâlnire a fost tot mai bine. Poate Prietenul tau nu sa dus și el pe stilul golanesc știi ce zic🤣.Daca ești bulangiu cu ea te mânca 😂 dacă ești finuț poți avea o întâlnire super reușită 😁 .Tot timpul a fost buna 🤭😏 Nu râde golanule😂😂, eu deja m-am programat la Simina, nu vreau să o ratez că mie că nu mai prind loc de golanii ăștia de pe forum dacă imi faceam programare cu o zi inainte, făți și tu programare din timp😅😅. 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 36 minute, Rafaelooo a spus: https://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/epidemia-rusinoasa-din-ungaria-numarul-infectatilor-a-crescut-cu-40-in-sase-ani.html De asta ce ziceți, .... parcă-ți mai taie.....din elan.🤔 Asta ai citit? Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 5 minute, mrwick a spus: Nu râde golanule😂😂, eu deja m-am programat la Simina, nu vreau să o ratez că mie că nu mai prind loc de golanii ăștia de pe forum dacă imi faceam programare cu o zi inainte, făți și tu programare din timp😅😅. Până vine Simima 😂 săptămână viitoare le iau pe rand 😁 miercuri 🤭😂....... PS.Numi fac programare 😂 pe mine mă ia și seara că aduc ciocolata 🤣 😂😂 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 @criss73 tati 😂ai m-ai mârlănit ceva 🤣👍 Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 3 minute, Semakone a spus: @criss73 tati 😂ai m-ai mârlănit ceva 🤣👍 Nu tati, mă făcui băiat cuminte🤣. 1 Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 9 minute, Semakone a spus: @criss73 tati 😂ai m-ai mârlănit ceva 🤣👍 Parcă aș mai împinge și io un vagon în gară până apare feblețea😂🙈, dar sincer nu știu la care peron să merg, îmi dai tu un pont😜. Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 1 minut, criss73 a spus: Parcă aș mai împinge și io un vagon în gară până apare feblețea😂🙈, dar sincer nu știu la care peron să merg, îmi dai tu un pont😜. Tot acolo îți stă gândul 🙈😂la care Tati 🤣 vrei sa mergi 🍷 Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 1 minut, Semakone a spus: Tot acolo îți stă gândul 🙈😂la care Tati 🤣 vrei sa mergi 🍷 Tot da 🤣, văd că tu bagi la greu👍😂. 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Chiar acum, criss73 a spus: Tot da 🤣, văd că tu bagi la greu👍😂. Mă urmărești 🤔 banditule 👀 zi la care ai merge 🙋🤣 Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 2 minute, Semakone a spus: Mă urmărești 🤔 banditule 👀 zi la care ai merge 🙋🤣 Spune-mi tu, merg pe mana ta😂😜 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 22 Acum 1 minut, criss73 a spus: Spune-mi tu, merg pe mana ta😂😜 La bruneta de la Monalisa 😁 dai un ban da ieși super mulțumit 😋😛 Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Ianuarie 23 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 23 Acum 8 ore, Semakone a spus: La bruneta de la Monalisa 😁 dai un ban da ieși super mulțumit 😋😛 👍, pune și buzițele la bătaie 🙈😂? 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 23 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 23 Pe alea de jos cred că sa referit @Flx01 🤔🤣🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 23 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 23 Acum 1 minut, Semakone a spus: Pe alea de jos cred că sa referit @Flx01 🤔🤣🤣 Daca nu stii nu te baga🤦♂️🤦♂️🤦♂️😂😂😂 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 23 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 23 Chiar acum, Flx01 a spus: Daca nu stii nu te baga🤦♂️🤦♂️🤦♂️😂😂😂 Lasă câți povestesc eu 🙈😂cum sta treaba 🙋😂😂😂 1 Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Ianuarie 23 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 23 Acum 1 oră, criss73 a spus: 👍, pune și buzițele la bătaie 🙈😂? Nu vrei să spui ha😠, nu fii și tu golan😬. 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 23 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 23 Acum 40 minute, criss73 a spus: Nu vrei să spui ha😠, nu fii și tu golan😬. N-am fost obraznic 😂👍 așa de prima dată ,dar m-am bucurat de alea de jos. 😋🤭! Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 25 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 25 La 23.01.2024 la 11:40, Semakone a spus: N-am fost obraznic 😂👍 așa de prima dată ,dar m-am bucurat de alea de jos. 😋🤭! A venit Miruna în oraș și nici o inimioară nu ai dat😁😁😁 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 25 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 16 minute, anthonio a spus: A venit Miruna în oraș și nici o inimioară nu ai dat😁😁😁 Am dat acuma 😂😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Domnule @futaciosul_69, te rog să-ți revizuiesti comportamentul!!! 🙆♂️ Imi este dor sa citesc o recenzie.... 🙈 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum