Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Ai grijă ce-ți dorești ca..... 😜 Că ce ...🤔🤔😅 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Chiar acum, Semakone a spus: Că ce ...🤔🤔😅 Se poate implinii, si nu te vad prea bine🙈😂😂😂 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Se poate implinii, si nu te vad prea bine🙈😂😂😂 Dacă se întâmplă n-ai să mă m-ai vezi p'aci 😎 😅 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 1 minut, Semakone a spus: Dacă se întâmplă n-ai să mă m-ai vezi p'aci 😎 😅 Pai deaia zic🙈 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 15 minute, Semakone a spus: De Luni iară apar gagicii 🤣 pe gustul meu 🤣🤣 Să apară să avem de unde alege numa să stea mai mult de 3,4 zile. Mâine după meci am vrut să merg la Mely si colega ei să marchez și eu o dublă😂😂. Marchez ciuciu că ele pleacă mâine. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 3 minute, Semakone a spus: Dacă se întâmplă n-ai să mă m-ai vezi p'aci 😎 😅 Ai grijă, fii atent..... 😜😜😜 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Chiar acum, mrwick a spus: Să apară să avem de unde alege numa să stea mai mult de 3,4 zile. Mâine după meci am vrut să merg la Mely si colega ei să marchez și eu o dublă😂😂. Marchez ciuciu că ele pleacă mâine. Vin altele... 🙈 Miine meciul e important Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Chiar acum, mrwick a spus: Să apară să avem de unde alege numa să stea mai mult de 3,4 zile. Mâine după meci am vrut să merg la Mely si colega ei să marchez și eu o dublă😂😂. Marchez ciuciu că ele pleacă mâine. Îți place și ție fetele 😎 . .. m-ai vin la noi 😁 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 1 minut, Semakone a spus: Îți place și ție fetele 😎 . .. m-ai vin la noi 😁 Du-te la Zeny😅 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Vin altele... 🙈 Miine meciul e important Ai dreptate! Găsesc eu alte porți la care să marchez😁😅 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Chiar acum, Semakone a spus: Du-te la Zeny😅 Face oralul protejat😅. Vine Maya. Numa bine ii lângă stadion😂😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Chiar acum, mrwick a spus: Face oralul protejat😅. Vine Maya. Numa bine ii lângă stadion😂😂 Nu-i bun oralul neprotejat 🤣 așa am auzit .La Maya am fost 😅 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 2 minute, mrwick a spus: Face oralul protejat😅. Vine Maya. Numa bine ii lângă stadion😂😂 Mama ei de guma 🙈😂😂😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 26 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 5 minute, mrwick a spus: Ai dreptate! Găsesc eu alte porți la care să marchez😁😅 Stii vb aia "dupa tren si dupa femei sa nu fugi..." 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 6 minute, Flx01 a spus: Mama ei de guma 🙈😂😂😂 Ce să fac, am alergie la pelerină la oral😂😂 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 9 minute, Semakone a spus: Nu-i bun oralul neprotejat 🤣 așa am auzit .La Maya am fost 😅 E așa de vorbăreață cum zic alții? 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 7 minute, mrwick a spus: Ce să fac, am alergie la pelerină la oral😂😂 E m-ai bine sa ai atunci 😂 nu după 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 6 minute, Semakone a spus: E m-ai bine sa ai atunci 😂 nu după 🤣🤣🤣 😂😂😂😂soarta Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 27 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 27 La 26.01.2024 la 19:39, mrwick a spus: 😂😂😂😂soarta Ai Marcat și tu astăzi 😁🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 27 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 27 @criss73 cum stai au marcat 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Ianuarie 27 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 27 Chiar acum, Semakone a spus: @criss73 cum stai au marcat 🤣🤣🤣 Cei de la UTA da 🤣și încă de două ori, eu încă nu 😠, ce să faci, la noi ăștia cu GPS, îi când poți nu când vrei🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 27 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 27 Chiar acum, criss73 a spus: Cei de la UTA da 🤣și încă de două ori, eu încă nu 😠, ce să faci, la noi ăștia cu GPS, îi când poți nu când vrei🤣🤣🤣🤣 😂😂😂😂🤦🤦 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Chiar acum, criss73 a spus: Cei de la UTA da 🤣și încă de două ori, eu încă nu 😠, ce să faci, la noi ăștia cu GPS, îi când poți nu când vrei🤣🤣🤣🤣 Să inteleg că ai văzut tot meciul in loc să fugi la pauză undeva? Mie tare mult imi plăcea când juca Uta la Oradea sau Sibiu... Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 27 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 27 Acum 2 minute, unsuflet a spus: Să inteleg că ai văzut tot meciul in loc să fugi la pauză undeva? Mie tare mult imi plăcea când juca Uta la Oradea sau Sibiu... Nu e asa usor....., uni merg la meci cu nevestele, alții cu copii, alti cu copii, cu neveste, si pprieteni🙈 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Im 2022 decembrie, juca Brazilia cu nu mai stiu cine la CM. Eram la o fată care ținea cu Brazilia. Nu era televizor in dormitor, ne intrerupeam mereu când marcau gol. Iar sud americanii ăstia nenorociți marcheaza mult😡...noroc ca nu a luat in considerare acel timp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum