Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 29 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, Semakone a spus: De Beka ce zici că ai fost 🙈😁 deși nu-i genul meu as da la ea puțin 🤦🤣🤣🤣 Toate info sunt in recenzie.... Pt mine e de abonament dar sunt altii care s-au infipt bine deja🙈🤦♂️ . 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 29 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 2 minute, Semakone a spus: Eu le-am incercat 🤦🤣🤣🤣 sa vad ce și cum 🤣🤣🤣 Pui lista aia o data??? ... Ca ma ia somnul... 😂🙈 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Toate info sunt in recenzie.... Pt mine e de abonament dar sunt altii care s-au infipt bine deja🙈🤦♂️ . Eu am citit și recenzia lu prietenul meu 👍 . 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Toate info sunt in recenzie.... Pt mine e de abonament dar sunt altii care s-au infipt bine deja🙈🤦♂️ . Ai dreptate! Eu i-am scris și nici nu mi-a răspuns. O să mai încerc o dată și dacă nu... buenos dias senorita 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Pui lista aia o data??? ... Ca ma ia somnul... 😂🙈 @anthonio ce zici să-i spun 🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 29 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, Semakone a spus: Eu am citit și recenzia lu prietenul meu 👍 . Nu inteleg Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, Semakone a spus: @anthonio ce zici să-i spun 🤣 Spune-i tu că eu nu am fost la toate🤣 și nici nu am de gând 🤣 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 4 minute, mrwick a spus: Ai dreptate! Eu i-am scris și nici nu mi-a răspuns. O să mai încerc o dată și dacă nu... buenos dias senorita Eu scriu in versuri rimate când vresu să prind loc🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 29 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 2 minute, mrwick a spus: Ai dreptate! Eu i-am scris și nici nu mi-a răspuns. O să mai încerc o dată și dacă nu... buenos dias senorita Eu zic ca merita sa incerci mai mult de o data. Dpmdv este comparabila cu "vino sa te fac fericit" dar tu stii. Pb ei e ca are deja multi clienti vechi si plus astia noi care i-au intrat in gratii..., si mna e putin mai greu dar nu imposibil 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 2 minute, anthonio a spus: Eu scriu in versuri rimate când vresu să prind loc🤣🤣🤣 Ești mai poet😅😅 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 2 minute, anthonio a spus: Eu scriu in versuri rimate când vresu să prind loc🤣🤣🤣 Eu sunt mai direct 🤣🤣🤣 îi spun ce vreau de la început 🤣👍😂 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 @siminasimy 🤦😋😘😘😘 te văd 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Eu zic ca merita sa incerci mai mult de o data. Dpmdv este comparabila cu "vino sa te fac fericit" dar tu stii. Pb ei e ca are deja multi clienti vechi si plus astia noi care i-au intrat in gratii..., si mna e putin mai greu dar nu imposibil Știu ce zici dar nici nu îmi place să insist. Plus că nu pot să merg la orice oră, doar când pot și dacă când pot eu ea nu răspunde... 1 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, Semakone a spus: @siminasimy 🤦😋😘😘😘 te văd Poate o sperii și te blochează și ea🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Chiar acum, mrwick a spus: Știu ce zici dar nici nu îmi place să insist. Plus că nu pot să merg la orice oră, doar când pot și dacă când pot eu ea nu răspunde... Îți fac eu o programare 🤦🤣😅😅 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Chiar acum, mrwick a spus: Poate o sperii și te blochează și ea🤣🤣🤣🤣 Nu că nu i-am scris încă 🤦🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Eu zic ca merita sa incerci mai mult de o data. Dpmdv este comparabila cu "vino sa te fac fericit" dar tu stii. Pb ei e ca are deja multi clienti vechi si plus astia noi care i-au intrat in gratii..., si mna e putin mai greu dar nu imposibil Eu nu am prins o pe laudata "vino să te fac fericit" .....dacă tu zici că sunt pe același podium, pot să zicem c că ai pierdut că nu ai fost la toate localnicele 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, Semakone a spus: Îți fac eu o programare 🤦🤣😅😅 Tu dute prima oară la brunetă🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Chiar acum, Semakone a spus: Nu că nu i-am scris încă 🤦🤣🤣🤣🤣 Fă lista aia odată că vreau să dorm și eu🫢🤣 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Chiar acum, anthonio a spus: Eu nu am prins o pe laudata "vino să te fac fericit" .....dacă tu zici că sunt pe același podium, pot să zicem c că ai pierdut că nu ai fost la toate localnicele 🤣🤣🤣 Da unde ai umblat 🤣 am prins-o eu și tu nu 🤦🤣 las că a mers mosu la localnicele toate 🤣 și cele cu masaj 🤔😇 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Chiar acum, Semakone a spus: Da unde ai umblat 🤣 am prins-o eu și tu nu 🤦🤣 las că a mers mosu la localnicele toate 🤣 și cele cu masaj 🤔😇 Frastu mă știe pe unde am umblat da la ea nu am fost ...umblam la Alina pe vremea aia 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 3 minute, anthonio a spus: Fă lista aia odată că vreau să dorm și eu🫢🤣 Lasa că tu ai fost la toate 🤣🤣 dar eu am mâncat șnițel de la Bianca 😅😅 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Chiar acum, Semakone a spus: Lasa că tu ai fost la toate 🤣🤣 dar eu am mâncat șnițel de la Bianca 😅😅 Dacă nu mă așteaptă colega cu grătare fac scandal🤣🤣🤣 Faină o fost și cu Bianca 💪 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, anthonio a spus: Dacă nu mă așteaptă colega cu grătare fac scandal🤣🤣🤣 Faină o fost și cu Bianca 💪 Era pe fructe arunci 🤣 colega😅🤣. Ce loviturii la sol am duc cu ea 👈👍🤣 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 14 minute, mrwick a spus: Tu dute prima oară la brunetă🤣🤣🤣 M-aș duce dar nu mă vrea 😁🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum