Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 Chiar acum, siminasimy a spus: nu 🤣 Intrasem din greșeală și eu p-aici 🤭 Daa ce mi-ai făcut ieri seară 🤭🙈😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 Chiar acum, Semakone a spus: Daa ce mi-ai făcut ieri seară 🤭🙈😅 Eu, nimic 😒🤣 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 2 minute, siminasimy a spus: Eu, nimic 😒🤣 Cum nu 😅 a trebuit azi dimineață să gatuiesc pelicanul 🙈🤣 să mă pot pisa 🤣 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 @mistressem 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 9 minute, Semakone a spus: @mistressem 🤣🤣🤣 Când vi la Arad 😂 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 @sonia 23 zi maică 😅😂 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 30 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 3 ore, Semakone a spus: @Flx01 de ce ai râs la recenzia colegului Marius 🤔🤦 Merci ca mi-ai atras atentia, a fost o greșeală. Ai fost pe faza👍👍👍 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 @siminasimy nu te râde din cauza ta a trebuit să recurg la metoda clasica 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 Chiar acum, Flx01 a spus: Merci ca mi-ai atras atentia, a fost o greșeală. Ai fost pe faza👍👍👍 Nu se face dastea 😎 mai ales din partea membrilor vechi și cu reputație 😂 .Ce exemplu dați voi la membrii noi 😁 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 30 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30 Mai dragi șogori vreau sa va spun ca domnița @siminasimy este foarte de treaba, intelegatoare, si foarte amabila vizitatio pt ca merita, dar mîine seara să-mi lasati si mie un loc(am datorii de platit😜) 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 30 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 4 minute, Semakone a spus: @siminasimy nu te râde din cauza ta a trebuit să recurg la metoda clasica 😂😂😂 Ce mai stai pe calcîie dute, te asteapta😜 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Mai dragi șogori vreau sa va spun ca domnița @siminasimy este foarte de treaba, intelegatoare, si foarte amabila vizitatio pt ca merita, dar mîine seara să-mi lasati si mie un loc(am datorii de platit😜) No acum nu o mai viziteaza nimeni de la ora 17 incolo, sa îți lase loc tie! Bine-i? Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 30 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 3 minute, Semakone a spus: Nu se face dastea 😎 mai ales din partea membrilor vechi și cu reputație 😂 .Ce exemplu dați voi la membrii noi 😁 Mai greseste omul🤦♂️, vremea trece peste toți🙆♂️🙈🙈🙈 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 30 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30 Chiar acum, unsuflet a spus: No acum nu o mai viziteaza nimeni de la ora 17 incolo, sa îți lase loc tie! Bine-i? Nu chiar de la 17,pe la 19-20😜 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 30 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 4 minute, Flx01 a spus: Mai dragi șogori vreau sa va spun ca domnița @siminasimy este foarte de treaba, intelegatoare, si foarte amabila vizitatio pt ca merita, dar mîine seara să-mi lasati si mie un loc(am datorii de platit😜) Nu rîdeți, nu e de ris, e de plins pt cei care nu ajung la ea🤷🏻♂️ Eu v-am spus, sa nu va aud dupa... 🙈 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Nu rîdeți, nu e de ris, e de plins pt cei care nu ajung la ea🤷🏻♂️ Eu v-am spus, sa nu va aud dupa... 🙈 Hotărăște-te care ii mai bună până la urmă? Cum merg de la UTA, pe dreapta in curbă la parter sau pe stânga la etaj🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 30 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 2 minute, anthonio a spus: Hotărăște-te care ii mai bună până la urmă? Cum merg de la UTA, pe dreapta in curbă la parter sau pe stânga la etaj🤣 Exac așa.... 😜 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 9 minute, Flx01 a spus: Nu rîdeți, nu e de ris, e de plins pt cei care nu ajung la ea🤷🏻♂️ Eu v-am spus, sa nu va aud dupa... 🙈 Tu ai fost 🤣 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 30 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30 Hai @Semakone(golan de noapte) ai stabilit programarea!? 15sau20 de minute Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 30 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30 Chiar acum, Semakone a spus: Tu ai fost 🤣 Am să-ți raspund mîine🙆♂️🤫 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Hai @Semakone(golan de noapte) ai stabilit programarea!? 15sau20 de minute Nu ți-am zis că am frecat azi dimineață pe pula ..mi-am rezolvat problema 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Hai @Semakone(golan de noapte) ai stabilit programarea!? 15sau20 de minute Eu m-am programat deja🤣🤣🤣 Alarma pt dimineața la muncă 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 Chiar acum, anthonio a spus: Eu m-am programat deja🤣🤣🤣 Alarma pt dimineața la muncă 🤣🤣🤣 Numa futaciosi aci🤣 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 3 minute, Flx01 a spus: Am să-ți raspund mîine🙆♂️🤫 De ce ai râs de Marius 🤔 asta mă deranjat daca ai fost 😡😡😡😡 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Ianuarie 30 Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 15 minute, Semakone a spus: Nu ți-am zis că am frecat azi dimineață pe pula ..mi-am rezolvat problema Aia nu se pune la socoteala, e doar antrenament🤦♂️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum