Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Acum 13 minute, Flx01 a spus:

Am să-ți raspund mîine🙆‍♂️🤫

Mie nu trebuie să-mi răspunzi eu când vreau sa fut fut când nu asta este că pescari prinzi peste daca nu e bun și ăla din cumpărat dar vad tot felul de lucruri  .

PS nu mi-a plăcut aia la tovarășul @unsuflet când a comentat ampulea la Sibel și Mely pe topic  😡 ca nu recomanda el 🤣

• Confuz 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 7435
Acum 12 minute, Semakone a spus:

De ce ai râs de Marius 🤔 asta mă deranjat daca ai fost 😡😡😡😡

Mai ce nu intelegi? A fost o gresala! Am corectato. 

Am scris mai sus ca nu! Am discutat cu Simina a fost foarte deschisa si a incercat sa faca sa fie bine dar nu se poate!, vedem miine. 

• Minus 1
Link spre comentariu
Chiar acum, Flx01 a spus:

Mai ce nu intelegi? A fost o gresala! Am corectato. 

Am scris mai sus ca nu! Am discutat cu Simina a fost foarte deschisa si a incercat sa faca sa fie bine dar nu se poate!, vedem miine. 

Tot așa faceți voi . membrii verzi.

Eu mi-am luat dungă 🤣 la recenzie 🤣.  după și voi ați tot comentat la voi de ce nu se aplica regulament 🤔😡😡😡😡

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 14 minute, Semakone a spus:

Mie nu trebuie să-mi răspunzi eu când vreau sa fut fut când nu asta este că pescari prinzi peste daca nu e bun și ăla din cumpărat dar vad tot felul de lucruri  .

PS nu mi-a plăcut aia la tovarășul @unsuflet când a comentat ampulea la Sibel și Mely pe topic  😡 ca nu recomanda el 🤣

Eu doar am atras atentia ca fetele consuma substante interzise.

Link spre comentariu
Chiar acum, unsuflet a spus:

Eu doar am atras atentia ca fetele consuma substante interzise.

Daaa 🤣 serios acuma eu m-am futut de mai multe ori cu Mely și pe fete les cunoscut și alți băieții .😎 .Bine că recomanzi tu pe altcineva 🤔 🤣 și tot așa ne recomanzi că muia cu prezervativ nu este bună 😂 

PS . @cleopatra01 tu nu vezi cum sta treaba fetele plătesc abonament și colegul @unsuflet nu le recomanda la ele pe topic că consuma droguri 😎😡😡 .Amu serios asta nu Vezi 😎 

• Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 6225
21 minutes ago, Semakone said:

Eu mi-am luat dungă 🤣 la recenzie 🤣.  după și voi ați tot comentat la voi de ce nu se aplica regulament 🤔😡

Enumeră pe toți care ai vrea sa primească dungă 🤣

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, altmarz a spus:

Enumeră pe toți care ai vrea sa primească dungă 🤣

Cu tine nu mă cert  că nu are rostul 😂 la ce fete aveti voi pe Timișoara și să vi la Arad sa fuți pe Irina de la etajul 4 🤦😂 îmi dă cu virgula 😅🙄😂😂😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 4 minute, Semakone a spus:

Daaa 🤣 serios acuma eu m-am futut de mai multe ori cu Mely și pe fete les cunoscut și alți băieții .😎 .Bine că recomanzi tu pe altcineva 🤔 🤣 și tot așa ne recomanzi că muia cu prezervativ nu este bună 😂 

PS . @cleopatra01 tu nu vezi cum sta treaba fetele plătesc abonament și colegul @unsuflet nu le recomanda la ele pe topic că consuma droguri 😎😡😡 .Amu serios asta nu Vezi 😎 

Ele singure au declarat ca sunt party girls, eu doar am explicat celor care nu stiu ce inseamnă.

Să mă baneze odată, că m-am săturat și eu de cât râu am facut pe aici!

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, Flx01 a spus:

Nu rîdeți, nu e de ris, e de plins pt cei care nu ajung la ea🤷🏻‍♂️

Eu v-am spus, sa nu va aud dupa... 🙈

Dacă chiar nu apucați mâine,și vă doriți așa de tare,pot incerca,sa revin de prin 5 🤔

Link spre comentariu
Acum 9 minute, Semakone a spus:

Așa și, care'i problema ta, Hateru și-a închis contul și din cauza ta, eu îs sătul de prostiile tale, intru mai rar, de unsuflet nu încapi, ai inceput să faci pe justițiarul, .....vrei șef, vrei să fii doar tu??? După faza cu Hateru ai zis că te oprești, când??? 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 6225
15 minutes ago, Semakone said:

Cu tine nu mă cert  că nu are rostul 😂 la ce fete aveti voi pe Timișoara și să vi la Arad sa fuți pe Irina de la etajul 4 🤦😂 îmi dă cu virgula 😅🙄😂😂😂😂😂

Oh nu, mi-ai zis-o...

Vezi tu...pe mine mă doare fix in pulă de ce îți dă ție cu virgulă...poți să îți ți liniștit părerile pt. tine. 

Aaaa...cel puțin eu nu am făcut 1000 de postări in 2 luni pe forum sa zic la toate fetele din țară ce bune sunt și să dau una mică la pozele lor...și după să mai și plângi la fiecare colț că primești avertismente

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, altmarz a spus:

Oh nu, mi-ai zis-o...

Vezi tu...pe mine mă doare fix in pulă de ce îți dă ție cu virgulă...poți să îți ți liniștit părerile pt. tine. 

Aaaa...cel puțin eu nu am făcut 1000 de postări in 2 luni pe forum sa zic la toate fetele din țară ce bune sunt și să dau una mică la pozele lor...și după sa plângi.peste tot că îți iei avertismente

Mi se rupe mie de cont 😂 am dat-o așa mine e dungă 🤣 alt cont   .

..Da la ce fuți tu mi sa face lehamite 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Rafaelooo a spus:

Așa și, care'i problema ta, Hateru și-a închis contul și din cauza ta, eu îs sătul de prostiile tale, intru mai rar, de unsuflet nu încapi, ai inceput să faci pe justițiarul, .....vrei șef, vrei să fii doar tu??? După faza cu Hateru ai zis că te oprești, când??? 

Haterul și-a închis contul din alt motiv 🤔😂 .Știe doar puțini de de aia închis haterul contul 🤣

Link spre comentariu
Acum 27 minute, unsuflet a spus:

Ele singure au declarat ca sunt party girls, eu doar am explicat celor care nu stiu ce inseamnă.

Să mă baneze odată, că m-am săturat și eu de cât râu am facut pe aici!

Nuuuu 😎 tu ai zis că nu recomanzi

Link spre comentariu
Acum 1 minut, altmarz a spus:

Hai că te-ai făcut de căcat de tot daca e 🤣

Nu mă cobor la nivelul tău, îmi pasă prea puțin de tine să mă poți enerva.

Succes cu ținutul lumânării și uitatul la poze. ✌️

Zici tu 🤔 de aia mai mai venit la arad 🤣.

Cum era ăia 🤣 peste tot unde mă duc beau și fut 😂.

Care boss 🙈😎 la ce fuți tu pe banii îmi fac laba gratuit ✌️

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet

@Semakone, când erai supărat și ai spus că iti inchizi contul, te-am sfătuit să nu o faci, este loc sub soare pentru toți, cu singura condiție să ne respectăm reciproc. E atât de greu? Te iei de toți, ce crezi că rezolvi dacă noi plecăm? Te vor iubi fetele mai mult? Nimeni nu poate tine singur in spate topicul pe un județ, acel județ va fi ocolit de fete.

"Dacă vrei să mergi repede, mergi singur, dar daca vrei să ajungi departe, mergi in echipă".

Link spre comentariu
Acum 2 ore, unsuflet a spus:

@Semakone, când erai supărat și ai spus că iti inchizi contul, te-am sfătuit să nu o faci, este loc sub soare pentru toți, cu singura condiție să ne respectăm reciproc. E atât de greu? Te iei de toți, ce crezi că rezolvi dacă noi plecăm? Te vor iubi fetele mai mult? Nimeni nu poate tine singur in spate topicul pe un județ, acel județ va fi ocolit de fete.

"Dacă vrei să mergi repede, mergi singur, dar daca vrei să ajungi departe, mergi in echipă".

Tu ești un papagal vorbitor

• Minus 2
Link spre comentariu
Acum 2 ore, unsuflet a spus:

Am observat cum le recomanzi tu pe fete 🤣 doar și scris la ele pe topic 😡

Link spre comentariu
Acum 8 minute, Rafaelooo a spus:

@Semakone, ai inceput să dai cu minusuri, 11 am numărat (arma prostului)...... săracul, ..... atâta poți, ....

Mi se rupe mie pula de ce zici tu aici. Pot m-ai multe ...ne întâlnim să-ți arăt .....??

Link spre comentariu

Acum 15 minute, Semakone a spus:

Mi se rupe mie pula de ce zici tu aici. Pot m-ai multe ...ne întâlnim să-ți arăt .....??

Vrei să închid contul??? Câți trebuie să-și închidă contul să ai tu loc....??? 🤔

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...