Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Chiar acum, unsuflet a spus: Nu râde @BunaNebuna că intre timp s-a umplut satul nost de fete, mai tu lipsești😅. Oricum din prima ta descâlecare la noi, eu am fost cel mai câștigat😁. Ps. A inviat Marcus? E ca pasărea Phoenix... Or sa plece repede 🤭😅😅
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 2 minute, BunaNebuna a spus: Or sa plece repede 🤭😅😅 Esti râutăcioasă gratuit! Dacă citești pe topice, vei vedea fete care au revenit foarte repede la noi, altele care au promis că vor reveni.
Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 3 minute, BunaNebuna a spus: Or sa plece repede 🤭😅😅 Eu am facut scandal la Suceava!!!??? Am bagat batul prin gard??? Nu!, deloc! Te am laudat, dar mna ce sa faci... 🤦♂️
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 4 minute, Flx01 a spus: Eu am facut scandal la Suceava!!!??? Am bagat batul prin gard??? Nu!, deloc! Te am laudat, dar mna ce sa faci... 🤦♂️ Nu mai . Nu ai înțeles.. am rasfoit paginile și văzusem pe 31 ian un scandal 😅😅😅 Tu acum lasă topicul meu de Suceava ptr recenzii și bârfa aici . Nu pe topiceee😅ca vin și te împing de pe mal
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 6 minute, unsuflet a spus: Esti râutăcioasă gratuit! Dacă citești pe topice, vei vedea fete care au revenit foarte repede la noi, altele care au promis că vor reveni. Mulțumesc 😊😊știi ca am un talent aparte de a fii și rea dar bună😂😌🤭
anthonio Reputație: 2567 Postat Februarie 6, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 6, 2024 Acum 18 minute, unsuflet a spus: Nu râde @BunaNebuna că intre timp s-a umplut satul nost de fete, mai tu lipsești😅. Oricum din prima ta descâlecare la noi, eu am fost cel mai câștigat😁. Ps. A inviat Marcus? E ca pasărea Phoenix... Am văzut că îi full de gagici 🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 6 minute, anthonio a spus: Am văzut că îi full de gagici 🤣🤣🤣 Sa vedem și recenziile lui @unsufletși ale lui @Flx01😊😊🤗
Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 14 minute, BunaNebuna a spus: Nu mai . Nu ai înțeles.. am rasfoit paginile și văzusem pe 31 ian un scandal 😅😅😅 Tu acum lasă topicul meu de Suceava ptr recenzii și bârfa aici . Nu pe topiceee😅ca vin și te împing de pe mal TE ASTEPT SA MA IM.. /TRAGI! LA MAL SA NU MA INEC, 😜😜😜😘🤗
Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 2 minute, BunaNebuna a spus: Sa vedem și recenziile lui @unsufletși ale lui @Flx01😊😊🤗 NU MAI SCRIU NIMIC PINA NU... 😜😜😜 Scriu doar la cele invitate de mine... 🙈🙈🙈
anthonio Reputație: 2567 Postat Februarie 6, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 6, 2024 Acum 4 minute, BunaNebuna a spus: Sa vedem și recenziile lui @unsufletși ale lui @Flx01😊😊🤗 Unsuflet scrie des😂Flx sa cam lenevit 🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Chiar acum, Flx01 a spus: TE ASTEPT SA MA IM.. /TRAGI! LA MAL SA NU MA INEC, 😜😜😜😘🤗 Ce sa iti trag ? 🤭😂😂😂😂😂🔪 hihihi Îmi dai de bântuit...ai grija ca se supăra celalalt din Curte 😅😅😂😂am chef de caterinca Mai am și eu o ora de pauza și dispar..promit🤨vrei sa.ne certam?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Chiar acum, anthonio a spus: Unsuflet scrie des😂Flx sa cam lenevit 🤣🤣🤣 Aia am văzut acum.. unsuflet iar a bifat înaintea lui flx 😅🤭😅😁😁😁 @unsuflette miști rapid frate 👻👻
Membru Premium altmarz Reputație: 6531 Postat Februarie 6, 2024 Membru Premium Postat Februarie 6, 2024 1 minute ago, BunaNebuna said: Mai am și eu o ora de pauza și dispar. Dispari de pe forum pentru ca te urci in trenul spre Arad? 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Chiar acum, BunaNebuna a spus: Ce sa iti trag ? 🤭😂😂😂😂😂🔪 hihihi Îmi dai de bântuit...ai grija ca se supăra celalalt din Curte 😅😅😂😂am chef de caterinca Mai am și eu o ora de pauza și dispar..promit🤨vrei sa.ne certam? 😆😆😆😆 Nu e de banuit! Nai ce... ... Legata la ochii🙈
anthonio Reputație: 2567 Postat Februarie 6, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 6, 2024 Chiar acum, BunaNebuna a spus: Aia am văzut acum.. unsuflet iar a bifat înaintea lui flx 😅🤭😅😁😁😁 @unsuflette miști rapid frate 👻👻 Cred că el are un motoraș in fund🤣 și Flx are....da sau terminat bateriile 😁 🤣
Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 1 minut, altmarz a spus: Dispari de pe forum pentru ca te urci in trenul spre Arad? 😂😂😂😂 Nu ma supar.. 🤪
Membru Premium altmarz Reputație: 6531 Postat Februarie 6, 2024 Membru Premium Postat Februarie 6, 2024 Just now, Flx01 said: 😂😂😂😂 Nu ma supar.. 🤪 Eu asa cred ca o sa faca 🤣 Va treziti maine cu topicul deschis...🤣 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Chiar acum, altmarz a spus: Dispari de pe forum pentru ca te urci in trenul spre Arad? Doamne ferește. Cred ca se închina și adminul dacă ar vedea mesaj sa îmi deschidă topicul pe Arad. 😅🤭🤭😅😅 p.s. deja nu mai am stare la Suceava.. ma gândesc unde sa bântui după
Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Chiar acum, BunaNebuna a spus: Doamne ferește. Cred ca se închina și adminul dacă ar vedea mesaj sa îmi deschidă topicul pe Arad. 😅🤭🤭😅😅 p.s. deja nu mai am stare la Suceava.. ma gândesc unde sa bântui după 😘😘😘😘🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Chiar acum, Flx01 a spus: 😂😂😂😂 Nu ma supar.. 🤪 Zici ??? 🤭🤭🤭 hmm.. și dacă te am pus pe lista cu nu?? 😅😅😅 Chiar acum, altmarz a spus: Eu asa cred ca o sa faca 🤣 Va treziti maine cu topicul deschis...🤣 L as deschide doar în amăgire puțin 😅😅😅
Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 1 minut, altmarz a spus: Eu asa cred ca o sa faca 🤣 Va treziti maine cu topicul deschis...🤣 Stai asa ca nu e asa😜 trebuie sa ma gindesc daca o primesc🙈.. Poate inchid gara
Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 1 minut, BunaNebuna a spus: Zici ??? 🤭🤭🤭 hmm.. și dacă te am pus pe lista cu nu?? 😅😅😅 L as deschide doar în amăgire puțin 😅😅😅 Poti sa spui ce vrei.. Dar eu stiu🙈 ...
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 5 minute, BunaNebuna a spus: Sa vedem și recenziile lui @unsufletși ale lui @Flx01😊😊🤗 Eu am scris 3 recenzii in ultima săptămână. Și azi am fost undeva, dar acolo nu mai scriu nimic...
Flx01 Reputație: 7450 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 3 minute, BunaNebuna a spus: Zici ??? 🤭🤭🤭 hmm.. și dacă te am pus pe lista cu nu?? 😅😅😅 ... Cu nu-l mai rata🙈😜😜😜
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2024 Postat Februarie 6, 2024 Acum 8 minute, BunaNebuna a spus: Doamne ferește. Cred ca se închina și adminul dacă ar vedea mesaj sa îmi deschidă topicul pe Arad. 😅🤭🤭😅😅 p.s. deja nu mai am stare la Suceava.. ma gândesc unde sa bântui după Așa ești tu, fără stare... și mai zic colegii că eu am motoraș in fund🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum