Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 20 minute, anthonio a spus: Unsuflet scrie des😂Flx sa cam lenevit 🤣🤣🤣 Tuuuu vorbești!!!??? 🤦♂️🙆♂️🤦♂️🙆♂️🤦♂️🙆♂️ 2 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 @BunaNebuna in ce zona din Arad ai gasit apartament? Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, altmarz a spus: @BunaNebuna in ce zona din Arad ai gasit apartament? Prima pe dreapta cum vii cu bicicleta dinspre Tm😅. Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Februarie 6 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 6 Acum 4 minute, Flx01 a spus: Tuuuu vorbești!!!??? 🤦♂️🙆♂️🤦♂️🙆♂️🤦♂️🙆♂️ Eu m-am făcut băiat de casă, aici stau de plictiseală🤣🤣🤣 eu nu sunt dependent de forum🤣🤣🤣 când dorm nu stau pe forum 😁 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, altmarz a spus: @BunaNebuna in ce zona din Arad ai gasit apartament? Nu a gasit.. 🙈 Nu spunem la timisoreni🤦♂️ La CFR e greva... 🙈 Eu sunt indragostit🤪... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 15 minute, unsuflet a spus: Eu am scris 3 recenzii in ultima săptămână. Și azi am fost undeva, dar acolo nu mai scriu nimic... Deci bântuie degeaba ?? Acum 3 minute, altmarz a spus: @BunaNebuna in ce zona din Arad ai gasit apartament? Acolo la locul unde parchezi tu bicicleta Acum 1 minut, unsuflet a spus: Prima pe dreapta cum vii cu bicicleta dinspre Tm😅. 😅lângă mal sa pot sa ii fac repede vânt 🔪🔪🔪 Chiar acum, Flx01 a spus: Nu a gasit.. 🙈 Nu spunem la timisoreni🤦♂️ La CFR e greva... 🙈 Eu sunt indragostit🤪... Off off.. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 @BunaNebuna Tuuu, numai gura e de tine 🤦♂️🙈... Cica chef de caterinca o ora🙆♂️ .....))) Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Eu sunt indragostit🤪... Iară ??? A câta oară anul ăsta? E ceva in aer, parcă și eu, dar mi-a trecut când m-am gândit câ acum ea stă infiptă, iar eu pălmaș🤣🤣🤣. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, Flx01 a spus: @BunaNebuna Tuuu, numai gura e de tine 🤦♂️🙈... Cica chef de caterinca o ora🙆♂️ .....))) 😅😅😅eram ocupata pe tiktok și acum realizez ca am 20 de min la dispoziție sa fiu gata de tura de seara 😅😅 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, BunaNebuna a spus: 😅😅😅eram ocupata pe tiktok și acum realizez ca am 20 de min la dispoziție sa fiu gata de tura de seara 😅😅 🤦♂️🙈🤦♂️🙈🤦♂️🙈 Cum ziceam..., doar gura de tine!, sau te-ai molipsit de la.... 🤫🙈 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 4 minute, unsuflet a spus: Iară ??? A câta oară anul ăsta? E ceva in aer, parcă și eu, dar mi-a trecut când m-am gândit câ acum ea stă infiptă, iar eu pălmaș🤣🤣🤣. Am spus ca anul asta sunt pe indragosteala Abea astept sa revina😜 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Februarie 6 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Am spus ca anul asta sunt pe indragosteala Abea astept sa revina😜 Cine să revină? 🤪 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 5 minute, BunaNebuna a spus: 😅😅😅eram ocupata pe tiktok și acum realizez ca am 20 de min la dispoziție sa fiu gata de tura de seara 😅😅 ... tu-mă in tikatoka ta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 4 minute, Flx01 a spus: 🤦♂️🙈🤦♂️🙈🤦♂️🙈 Cum ziceam..., doar gura de tine!, sau te-ai molipsit de la.... 🤫🙈 De la m... Hapciuu😂 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Am spus ca anul asta sunt pe indragosteala Abea astept sa revina😜 Cine sa revină,?? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 16 minute, altmarz a spus: @BunaNebuna in ce zona din Arad ai gasit apartament? Tu vrei sa nu ajung la Tiimisoara 🥺🥺dar e frumos la umbreluțe acolo... Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, anthonio a spus: Cine să revină? 🤪 ... 30-60*-90, sau nu, stai ca m-am zapacit! De cine oare sunt indragostit acum!? 🤔🤫🙈 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, BunaNebuna a spus: Tu vrei sa nu ajung la Tiimisoara 🥺🥺dar e frumos la umbreluțe acolo... S-au desfințat. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 2 minute, BunaNebuna a spus: De la m... Hapciuu😂 Cine sa revină,?? 😆😂😆😂😆😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, Flx01 a spus: ... 30-60*-90, sau nu, stai ca m-am zapacit! De cine oare sunt indragostit acum!? 🤔🤫🙈 Iar te mănâncă în cur??? Ca mi amintești povestea 😅stai asa..stai ca rămân libera repede. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 4 minute, BunaNebuna a spus: Acum 3 minute, Flx01 a spus: ... 30-60*-90, sau nu, stai ca m-am zapacit! De cine oare sunt indragostit acum!? 🤔🤫🙈 😂 Cine sa revină,?? Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 2 minute, BunaNebuna a spus: Iar te mănâncă în cur??? Ca mi amintești povestea 😅stai asa..stai ca rămân libera repede. Pe mine niciodata nu ma măninca in cur. Lasa nu fi geloasa acum ca sunt indragostit🙈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, Flx01 a spus: Pe mine niciodata nu ma măninca in cur. 😂😂😂😂😂😂😂😂dacă te mănâncă în... e grav.... Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, BunaNebuna a spus: 😂😂😂😂😂😂😂😂dacă te mănâncă în... e grav.... Te referi la limbă 🤔🗣️ Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 8 minutes ago, BunaNebuna said: Tu vrei sa nu ajung la Tiimisoara 🥺🥺dar e frumos la umbreluțe acolo... Ce are una cu alta? Cand ajungi maine la Arad? Stai pana tarziu? 🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, Flx01 a spus: Te referi la limbă 🤔🗣️ Da..Știu ca vorbești mult în general.limbile nu mi le amintesc 😅😅 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum