Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, altmarz a spus: Ce are una cu alta? Cand ajungi maine la Arad? Stai pana tarziu? 🤣 Stau sa ii fac lu' flx (30 60 90 ) 😅..dar în termenii aia ai tai ..stii cum e..30 devine 10 ...60>20 90>45... deci cam 1h jum stau acolo Edit: termenii tai după care ai calculat tu cele 3 zile de la tm ca fiind 1zi 1h.. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, BunaNebuna a spus: Da..Știu ca vorbești mult în general.limbile nu mi le amintesc 😅😅 Cum spuneam "nu fi geloasa", eu tot timpul revin la iubirile mele.., fie ele si mai vechi🙈, scuze de demult😜 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Februarie 6 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 6 Acum 14 minute, Flx01 a spus: ... 30-60*-90, sau nu, stai ca m-am zapacit! De cine oare sunt indragostit acum!? 🤔🤫🙈 De soacră-mea ești îndrăgostit 😅 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 2 minute, BunaNebuna a spus: Stau sa ii fac lu' flx (30 60 90 ) 😅..dar în termenii aia ai tai ..stii cum e..30 devine 10 ...60>20 90>45... deci cam 1h jum stau acolo Edit: termenii tai după care ai calculat tu cele 3 zile de la tm ca fiind 1zi 1h.. Asta e amenințare!,??? 🤔 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 4 minutes ago, Flx01 said: Asta e amenințare!,??? 🤔 Vezi, daca nu ar ajunge maine la Arad ar mai ameninta? Nu, evident ca nu. Deci e clara treaba... 🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Cum spuneam "nu fi geloasa", eu tot timpul revin la iubirile mele.., fie ele si mai vechi🙈, scuze de demult😜 Eu ma întorc la iubirile mele când rămân datoare..și în general pe modul răzbunare de tip "te-am ars" 😂😂pauza..pa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, altmarz a spus: Vezi, daca nu ar ajunge maine la Arad ar mai ameninta? Nu, evident ca nu. Deci e clara treaba... 🤣 Am zis ca ma plictisesc la Suceava da?? 😂 știe ca s nebuna..acum.. soarta. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 5 minute, BunaNebuna a spus: 😅 deci cam 1h jum stau acolo Perfect exact atit mai trebuie Ps:60 este bifat. ... Dar cum si tie îți place sa vb... 😆, pune o zi😜 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, BunaNebuna a spus: Eu ma întorc la iubirile mele când rămân datoare..și în general pe modul răzbunare de tip "te-am ars" 😂😂pauza..pa EU SUNT DOAR IUBITOR.... SI MA INTORC CU DRAG,DACA VREU Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 19 minute, altmarz a spus: Vezi, daca nu ar ajunge maine la Arad ar mai ameninta? Nu, evident ca nu. Deci e clara treaba... 🤣 Hmmmm!, zici? 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 7 minutes ago, Flx01 said: Hmmmm!, zici? Asa ar trebui Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 6 Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, altmarz a spus: Asa ar trebui 😜😆😆😆 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 31 minute, BunaNebuna a spus: Am zis ca ma plictisesc la Suceava da?? 😂 știe ca s nebuna..acum.. soarta. Cât stai la Suceava, 3 zile? Adică pânâ mâine dimineață🤣🤣🤣? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, unsuflet a spus: Cât stai la Suceava, 3 zile? Adică pânâ mâine dimineață🤣🤣🤣? La Suceava la Suceava dai din buci și merge treabaaa😂😂 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 5 minute, BunaNebuna a spus: La Suceava la Suceava dai din buci și merge treabaaa😂😂 La Arad de tu stăteai Mulți bani mai făceai Da te-ai speriat de unii peștișori Care ți-au facut niște nervișori. In Tm tu repede ai fugit Izei sa ii spui bun venit. Da nici acolo pureci n-ai făcut Că nu prea ai stat la f...t🙈. La capitală repede ai plecat Pe girlsexy singură ai lăsat. Așa ești tu mai nestatornică Bine ca de p..ă ești dornică☺️ Sexul cu tine e minunat Din Arad eu te-am pupat. Poate ne vom mai revedea vreodată Niciodată să nu spui niciodată. Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 6 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 6 @criss73 tot lovit te dai 😁🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 46 minute, unsuflet a spus: La Arad de tu stăteai Mulți bani mai făceai Da te-ai speriat de unii peștișori Care ți-au facut niște nervișori. In Tm tu repede ai fugit Izei sa ii spui bun venit. Da nici acolo pureci n-ai făcut Că nu prea ai stat la f...t🙈. La capitală repede ai plecat Pe girlsexy singură ai lăsat. Așa ești tu mai nestatornică Bine ca de p..ă ești dornică☺️ Sexul cu tine e minunat Din Arad eu te-am pupat. Poate ne vom mai revedea vreodată Niciodată să nu spui niciodată. Bani fac și stand degeaba dacă mi pun ambiția 😅 (ma plimb ca asa vreau eu ) Peștișori... sunt prietenoși unii Speriata de oamenii ce vor putin pupincurism si scarbita .. ?? DA 😅 Speriata? Mm.. poate de fantome și păianjeni 😅 La TM am avut un atac de panică 😅 iza da-o în colo ca dacă nu eram eu nu mai începea sa se plimbe pe orașe 😅 sa zica merci. Dornica de pl oricând 😁😁 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 minut, BunaNebuna a spus: Bani fac și stand degeaba dacă mi pun ambiția 😅 (ma plimb ca asa vreau eu ) Peștișori... sunt prietenoși unii Speriata de oamenii ce vor putin pupincurism si scarbita .. ?? DA 😅 Speriata? Mm.. poate de fantome și păianjeni 😅 La TM am avut un atac de panică 😅 iza da-o în colo ca dacă nu eram eu nu mai începea sa se plimbe pe orașe 😅 sa zica merci. Dornica de pl oricând 😁😁 Să ne inveți și pe noi cum faci bani stând degeaba, please🙏. Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4505 Postat Februarie 6 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 oră, BunaNebuna a spus: Am zis ca ma plictisesc la Suceava da?? 😂 asta e chiar surpriză Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Februarie 6 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 6 Acum 3 minute, Semakone a spus: @criss73 tot lovit te dai 😁🤣🤣🤣 Nu, nu. astăzi a fost bineee de tot, încă sunt în starea ai de euforie, am reușit să marchezzzz⚽🤣🤣! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, unsuflet a spus: Să ne inveți și pe noi cum faci bani stând degeaba, please🙏. Nu e cazul. M-ai cunoscut..proasta ai văzut ca nu sunt 😉 capul ma duce. Și nu detaliez eu ce fac atunci când lucrez la ceva benefic sau ce învârt ca nici eu n am întrebat de unde aveți bani ce munciți sau ce afaceri aveți de dispuneți de timp liber asa mult. Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Acum 2 minute, criss73 a spus: Nu, nu. astăzi a fost bineee de tot, încă sunt în starea ai de euforie, am reușit să marchezzzz⚽🤣🤣! Unde? In locul unde mă lucrează si la creier, nu doar la p..a, euforia tine 24 h, chiar asta i-am explicat zilele acestea. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Chiar acum, Criticul a spus: asta e chiar surpriză Nu ma duc eu acolo mai ..ce-ai! Pai dacă mai ma duc odată iar fac 20 de pag aici 😅😅 mi am și amintit de ala care m-a terorizat cu mesaje de dragoste de zici ca a fost mare futai sex nebun iubire relație... vaii ca iar mi am amintit.zicea ca a fost membru pe forum și făcea recenzii ...dar era teroare omu . Și rocker asa.. doamne 😅😅 @Flx01 sau @unsuflet voi știți sigur de cn zic .. Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Februarie 6 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 6 Acum 3 minute, unsuflet a spus: Unde? In locul unde mă lucrează si la creier, nu doar la p..a, euforia tine 24 h, chiar asta i-am explicat zilele acestea. La una cu ochii superbi, ma dat gata doar priviri 🙈😇. Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 Cred ca @BunaNebuna e deja in trenul spre arad... Cat faci de la suceava pana la arad @BunaNebuna ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum