altmarz Reputație: 6225 Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 13 minutes ago, unsuflet said: Nu e așa, iti garantez, o cunosc destul de bine. E doar puțin haotica cu programul, iar când nu e in apele ei, nu lucrează, chiar daca pierde banii de pe o zi intreagă. De ex in sambata când ai vrut sa mergi la ea si l-ai intrebat pe flx01 când a vizitat-o, m-a refuzat și pe mine. La inceput s-a umflat rânza in mine de mascul, cum adica nu mă primeste, dar ulterior am invătat sa ii respect momentele când nu are poftă de lucru. Intr-un fel e mai bine așa decât sa iasa o intâlnire nereușită. Din acest motiv nu onoreaza toate cererile. Plus că nu lucreaza non stop, 10-12 clienți pe zi. Se multumeste cu mai puțini, dar de calitate. Nici nu ma asteptam la altceva decat sa o aperi... Nu am avut doar o incercare, dar e ok...ridicati pe piedestal toate ametitele Tie ti-a zis ca nu mai are loc, pe mine m-a anulat pt altcineva cel mai probabil... Aaa si pe langa asta, a zis sa fie diplomata si zice ca putem sa reprogramam pe maine, crezi ca a mai raspuns sau a mai dat seen? M-a trecut la arhiva si a durut-o in cur, pana i-am batut obrazul pe forum... Dar continua sa o aperi ca e fata faina. Sa va iubiti 🥰 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Februarie 21 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Februarie 21 Acum 2 minute, altmarz a spus: Tie ti-a zis ca nu mai are loc, pe mine m-a anulat pt altcineva cel mai probabil... Nu mi-a zis ca nu are loc, mi-a zis efectiv ca are un necaz si nu primește pe nimeni. Nici măcar nu a mai vorbit cu mine in ziua respectivă. Crezi ce vrei, te respect ßi te ințeleg că vii de departe, probabil și eu as reacționa la fel, dar cred că o cunosc mai bine ca oricine și am explicat destul de clar situatia. Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 1 minute ago, unsuflet said: Nu mi-a zis ca nu are loc, mi-a zis efectiv ca are un necaz si nu primește pe nimeni. Nici măcar nu a mai vorbit cu mine in ziua respectivă. Crezi ce vrei, te respect ßi te ințeleg că vii de departe, probabil și eu as reacționa la fel, dar cred că o cunosc mai bine ca oricine și am explicat destul de clar situatia. Asa e cum zici tu Sa fiti fericiti! 🥰 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 21 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 21 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Nu mi-a zis ca nu are loc, mi-a zis efectiv ca are un necaz si nu primește pe nimeni. Nici măcar nu a mai vorbit cu mine in ziua respectivă. Crezi ce vrei, te respect ßi te ințeleg că vii de departe, probabil și eu as reacționa la fel, dar cred că o cunosc mai bine ca oricine și am explicat destul de clar situatia. Acuma vă dați de gol toți .... Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Februarie 21 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Februarie 21 Acum 20 minute, Semakone a spus: Stai că n-am prins o pe asta cu sâmbătă când am vrut sa merg 🤣. Vezi că ne confunzi suntem persoane diferite 🤣🤣🤣 Te-ai prins acum că nu vorbeam cu tine ci cu altmarz?😅 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 21 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 21 Acum 13 minute, altmarz a spus: Nici nu ma asteptam la altceva decat sa o aperi... Nu am avut doar o incercare, dar e ok...ridicati pe piedestal toate ametitele Tie ti-a zis ca nu mai are loc, pe mine m-a anulat pt altcineva cel mai probabil... Aaa si pe langa asta, a zis sa fie diplomata si zice ca putem sa reprogramam pe maine, crezi ca a mai raspuns sau a mai dat seen? M-a trecut la arhiva si a durut-o in cur, pana i-am batut obrazul pe forum... Dar continua sa o aperi ca e fata faina. Sa va iubiti 🥰 Deci și tu futi pe recomandare 🤔 ...și mi-ai ai tupeu nesimțit sa te legi de min Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 Just now, Semakone said: Deci și tu futi pe recomandare 🤔 ...și mi-ai ai tupeu nesimțit sa te legi de min De unde a reiesit asta? Nu a stiut cine sunt pana nu am postat pe forum ca nu e frumos ce a facut, si in momentul ala nu mai aveam de gand sa ma intorc la ea... Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 21 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 21 Acum 3 minute, unsuflet a spus: Te-ai prins acum că nu vorbeam cu tine ci cu altmarz?😅 Și @altmarz fute pe recomandare 🤔 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 5 minutes ago, Semakone said: Și @altmarz fute pe recomandare 🤔 Cum fut pe recomandare cand ma plang ca nu te primeste daca nu ii zici cine esti pe forum si nici nu am fost la ea 🤣 Si nici nu o sa merg...e la de evitat in lista mea... Daca incercam sa ma programez cu user-ul de pe forum sunt sigur ca as fi cunoscut-o de mult...si nu mai avea program asa haotic... Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Februarie 21 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Februarie 21 Acum 2 minute, Semakone a spus: Și @altmarz fute pe recomandare 🤔 Nu cred asta. Hai să incetăm lupta asta surdă, fiecare a zis ce a avut pe suflet, ne-am descărcat (deși mai bine o făceam la fete), fiecare rămâne cu convingerile lui sau nu. Noapte bună dragi colegi si colege! Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 21 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 21 Acum 1 minut, altmarz a spus: De unde a reiesit asta? Nu a stiut cine sunt pana nu am postat pe forum ca nu e frumos ce a facut, si in momentul ala nu mai aveam de gand sa ma intorc la ea... Haii că sunteți mai rău că pizdele😂. E bine așa ... Și ți-o zic direct ..când vrei sa fut merg la cine vreau și când vreau ..asta să-ți fie clar și la toată lumea. .Ce faceți voi aci e circ eftin știm toți băiețași de aia multi nu se baga și nu mai scriu. Și la partea cu laba este că nu am , cumătră acasă 🤣 și trebuie să-mi mențin pula vie 😂 1 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Februarie 21 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Februarie 21 Acum 6 minute, altmarz a spus: Cum fut pe recomandare cand ma plang ca nu te primeste daca nu ii zici cine esti pe forum si nici nu am fost la ea 🤣 Si nici nu o sa merg...e la de evitat in lista mea... Daca incercam sa ma programez cu user-ul de pe forum sunt sigur ca as fi cunoscut-o de mult...si nu mai avea program asa haotic... Nu intră pe forum decât f rar, nu merge cu programare prin pm 😅. Uneori trec zile fara să intre aici. Uită-te ca nici poze nu pune decât f rar, deși are cont roșu...Răbdare cu ea🙄. Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 21 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 21 @hateru te vad 😂😂. Tu ce ai de spus în legătură cu băieții ce fut pe recomandare 🤔🤣 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 6 minutes ago, unsuflet said: ...Răbdare cu ea🙄. E usor sa zici...cand tie nu ti se intampla... Va las pe voi sa aveti rabdare cu ea, oricum nu prea aveti nevoie ca nu va face faze din astea... Sa va iubiti mult 🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 6 minutes ago, unsuflet said: Nu intră pe forum decât f rar, nu merge cu programare prin pm 😅. Uneori trec zile fara să intre aici. Uită-te ca nici poze nu pune decât f rar, deși are cont roșu...Răbdare cu ea🙄. Nu vreau sa zic mai multe, am scris in recenzie ce era de zis. Nu suntem compatibili, aia e, nu am o problema cu ea. Dar tu ne spui de fiecare data cand apare ceva si e criticata: aveti rabdare cu ea! Nu ii mai cauta scuze. Stiu ca ti-e draga si poate nu vezi dincolo de asta. Cam prea multa lume o critica. O fi ceva acolo, nu iese fum fara foc. Si cata rabdare sa mai aibe lumea? Se pare ca nu e curioasa sa invete din greseli. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 3 minutes ago, Semakone said: @hateru te vad 😂😂. Tu ce ai de spus în legătură cu băieții ce fut pe recomandare 🤔🤣 Ma urmaresti, golanule! 😂😂😂😂 Iti spun ce cred de baietii pe fut pe recomandare....is baietii aia care scriu numa' lapte si miere! Nu au curajul sa scrie adevarul adevarat, ca ii stiu fetele si dupa aia ii fac de ras pe forum. Sau se bazeaza ca fetele o sa se comporte mai frumos daca stiu cine sunt pe forum. Eu tocmai de aia am curajul sa scriu exact cum a fost, ca e grasa, ca are celulita, ca nu stie sa suga.....ca nu ma duc sa ma prezint. Sunt putine fete care stiu cine sunt, nu ca am spis eu asta, ci s-au prins din recenzii sau sunt client fidel. In rest, la pasaricile calatoare niciodata nu spun cine sunt. Si daca lucreaza si cu publi si cu forumul, nici macar nu mentionez de forum, le las sa creada ca sunt de pe publi. Doar asa fata o sa fie "reala" si o sa poti face o recenzie corecta. Dar fiecare face cum crede, pana la urma futem pe banii nostri si vrem sa fie bine. Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6225 Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 11 minutes ago, hateru said: Nu vreau sa zic mai multe, am scris in recenzie ce era de zis. Nu suntem compatibili, aia e, nu am o problema cu ea. Dar tu ne spui de fiecare data cand apare ceva si e criticata: aveti rabdare cu ea! Nu ii mai cauta scuze. Stiu ca ti-e draga si poate nu vezi dincolo de asta. Cam prea multa lume o critica. O fi ceva acolo, nu iese fum fara foc. Si cata rabdare sa mai aibe lumea? Se pare ca nu e curioasa sa invete din greseli. Eiii cum sa zici asa ceva...trebuie sa ai rabdare cu ea...ea sigur nu e asa, ce...tu ai cunoscut-o la fel de bine? Sigur o imping fortele raului din exterior sa nu se comporte ok, sa dea tepe si o doara in cur Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 21 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 21 Acum 7 minute, altmarz a spus: Eiii cum sa zici asa ceva...trebuie sa ai rabdare cu ea...ea sigur nu e asa, ce...tu ai cunoscut-o la fel de bine? Sigur o imping fortele raului din exterior sa nu se comporte ok, sa dea tepe si o doara in cur Invidios mic 🤣🤣🤣 ți-ai luat-o. Băiețași buni fut beau și se distrează 🤏 iar cei slabi se antrenează pe laba 🤣🤣🤣. Nici nu vreau să mă gândesc cum ai venit pe autostrada și ți-ai luat-o 🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 21 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 21 Acum 17 minute, hateru a spus: Ma urmaresti, golanule! 😂😂😂😂 Iti spun ce cred de baietii pe fut pe recomandare....is baietii aia care scriu numa' lapte si miere! Nu au curajul sa scrie adevarul adevarat, ca ii stiu fetele si dupa aia ii fac de ras pe forum. Sau se bazeaza ca fetele o sa se comporte mai frumos daca stiu cine sunt pe forum. Eu tocmai de aia am curajul sa scriu exact cum a fost, ca e grasa, ca are celulita, ca nu stie sa suga.....ca nu ma duc sa ma prezint. Sunt putine fete care stiu cine sunt, nu ca am spis eu asta, ci s-au prins din recenzii sau sunt client fidel. In rest, la pasaricile calatoare niciodata nu spun cine sunt. Si daca lucreaza si cu publi si cu forumul, nici macar nu mentionez de forum, le las sa creada ca sunt de pe publi. Doar asa fata o sa fie "reala" si o sa poti face o recenzie corecta. Dar fiecare face cum crede, pana la urma futem pe banii nostri si vrem sa fie bine. M-ai bine nu scriai la alea ce ești client fidel 😁🤣🤣👍 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 37 minutes ago, altmarz said: Eiii cum sa zici asa ceva...trebuie sa ai rabdare cu ea...ea sigur nu e asa, ce...tu ai cunoscut-o la fel de bine? Sigur o imping fortele raului din exterior sa nu se comporte ok, sa dea tepe si o doara in cur Mi-a fost de ajuns o vizita sa o "miros" cum e. 😂😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 25 minutes ago, Semakone said: M-ai bine nu scriai la alea ce ești client fidel 😁🤣🤣👍 Pai de ce? Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Februarie 21 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 21 Acum 4 minute, hateru a spus: Pai de ce? Numa așa 🤭 ..toate ne știu 🤣 și ne bârfesc 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 22 Partajează Postat Februarie 22 9 hours ago, EvaRiver said: Mai bine mă retrag… Asa mult iti place la Arad? 🤨🤨🤨 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 22 Partajează Postat Februarie 22 Acum 18 minute, hateru a spus: Asa mult iti place la Arad? 🤨🤨🤨 La fel ca la Iași… risc este peste tot și de cât să schimb orașul, nu mai bine mă retrag? (asta am avut în vedere)…. Doar că eu uneori scriu pe scurt și mulți interpretează greșit 😅 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Februarie 22 Membru Premium Partajează Postat Februarie 22 Acum 30 minute, EvaRiver a spus: La fel ca la Iași… risc este peste tot și de cât să schimb orașul, nu mai bine mă retrag? (asta am avut în vedere)…. Doar că eu uneori scriu pe scurt și mulți interpretează greșit 😅 Ai dreptate Eva! Riscurile sunt mari, parca tot mai mari🙆♂️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum