Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Mai 28 Membru Premium Partajează Postat Mai 28 Chiar acum, Semakaone a spus: Am fost 😂😂😂 Că dracu poate sta astâmpărat 😂 Că în toate. am dat cu pula 😂😂 pe banii 😅💪 Și de ce nu scrii??? Că așa ai zis!aștept recenzia!🙈 Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 28 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 28 Acum 5 minute, Flx01 a spus: Și de ce nu scrii??? Că așa ai zis!aștept recenzia!🙈 Aștept voastră 🤦 cremă Aradului 😂 și după îmi dau și eu cu părerea un amărât că și mine cum mă cataloghează cățelul @Rafaelooo care tot își dă cu părerea despre pula mea ..că știe el 😂😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Mai 28 Membru Premium Partajează Postat Mai 28 Acum 1 minut, Semakaone a spus: Aștept voastră 🤦 cremă Aradului 😂 și după îmi dau și eu cu părerea un amărât că și mine cum mă cataloghează cățelul @Rafaelooo care tot își dă cu părerea despre pula mea ..că știe el 😂😂😂 Eu nu am spus că voi scrie ceva! Nu ai sa vezi de la mine nimic scris 🙈 Sunt citeva locuri unde nu am cum sa scriu ,nu pot nu vreau !🤷♂️ Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 28 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 28 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Eu nu am spus că voi scrie ceva! Nu ai sa vezi de la mine nimic scris 🙈 Sunt citeva locuri unde nu am cum sa scriu ,nu pot nu vreau !🤷♂️ Las că scriu eu 🤦😂😂😂💪. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Mai 28 Membru Premium Partajează Postat Mai 28 Chiar acum, Semakaone a spus: Las că scriu eu 🤦😂😂😂💪. Spor ! Daca scrii acum ,nu mă pun la somn aștept! Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 28 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 28 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Spor ! Daca scrii acum ,nu mă pun la somn aștept! Nu scriu acuma ! Surpriza 😉 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3728 Postat Mai 28 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Mai 28 Acum 27 minute, Flx01 a spus: Eu nu am spus că voi scrie ceva! Nu ai sa vezi de la mine nimic scris 🙈 Sunt citeva locuri unde nu am cum sa scriu ,nu pot nu vreau !🤷♂️ Poți scrie oriunde, numa' să vrei. Poți să omiți anumite lucruri despre care nu trebuie să știe Toată lumea, aia da. Eventual poți bate (mici!!) apropouri pe care le înțelegi doar tú și cu respectiva...aia mai fac și eu. Dar de scris, poți scrie 🙃 1 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1838 Postat Mai 29 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Mai 29 Acum 5 ore, Semakaone a spus: Nu scriu acuma ! Surpriza 😉 Vezi că lucreaza doar până la 18. Ora, nu cm, te incadrezi😅? Nu colaboreaza cu "bagabonți și golani de noapte". Poartă-te frumos😇, să nu mi te ia Politia pe sus! 1 Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 29 Acum 14 ore, unsuflet a spus: Vezi că lucreaza doar până la 18. Ora, nu cm, te incadrezi😅? Nu colaboreaza cu "bagabonți și golani de noapte". Poartă-te frumos😇, să nu mi te ia Politia pe sus! Stiu 😅 am confirmat video 😉. De unde știi că nu colaborează și cu astea m-ai tineri și simpaticii 😁...Nu știu de ce tot aduci discuția despre Miliție 😂...O sa rog un tovarăș care lucrează în domeniu să mă ducă cu mașina sa nu fie probleme 😄!! 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Mai 29 Membru Premium Partajează Postat Mai 29 Acum 11 minute, Semakaone a spus: Stiu 😅 am confirmat video 😉. De unde știi că nu colaborează și cu astea m-ai tineri și simpaticii 😁...Nu știu de ce tot aduci discuția despre Miliție 😂...O sa rog un tovarăș care lucrează în domeniu să mă ducă cu mașina sa nu fie probleme 😄!! Pai are orar fix, nu-i plac vagabonzi de noapte. Ai fost sau nu ai fost, nici tu nu mai știi ce minciunești ! ,odată ai fost ,o data nu...🤦♂️ Cînd o să mergi o să știi de ce ....🙈🙊😜🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 29 Acum 46 minute, Flx01 a spus: Pai are orar fix, nu-i plac vagabonzi de noapte. Ai fost sau nu ai fost, nici tu nu mai știi ce minciunești ! ,odată ai fost ,o data nu...🤦♂️ Cînd o să mergi o să știi de ce ....🙈🙊😜🤣🤣🤣 Știu ăsta colegu , iubesc și ziua când am timp.. Am ridicat doar mingea la fileu 🤦. Când am mințit eu cu ceva 🤔??. Când merg ,😂 scriu exact cum a fost 😂💪!!! 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Mai 29 Membru Premium Partajează Postat Mai 29 Acum 10 minute, Semakaone a spus: Știu ăsta colegu , iubesc și ziua când am timp.. Am ridicat doar mingea la fileu 🤦. Când am mințit eu cu ceva 🤔??. Când merg ,😂 scriu exact cum a fost 😂💪!!! Pai tu in postările anterioare ai spus într-una că ai fost în altă că nu ai fost🤣🤣🤣 Cînd o să mergi vei înțelege și treabă cu miliția 🙈🙊😜 Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 29 Acum 18 minute, Flx01 a spus: Pai tu in postările anterioare ai spus într-una că ai fost în altă că nu ai fost🤣🤣🤣 Cînd o să mergi vei înțelege și treabă cu miliția 🙈🙊😜 Eu voi scrie doar o simplă recenzie, despre ce sa petrecut la întâlnirea respectivă !! Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 29 @mrwick 😂💪 tatii ce ai m-ai marlanit 🤔 .Că văzui că la Rebe ai mers până la urmă 😄😁💪! Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Mai 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 29 De ce tot razi @axelov90😂 unde am greșit 😅💪 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 832 Postat Mai 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 29 1 oră în urmă, Semakaone a spus: @mrwick 😂💪 tatii ce ai m-ai marlanit 🤔 .Că văzui că la Rebe ai mers până la urmă 😄😁💪! Am fost da, trebuia să o cunosc și pe ea. De la vizita la Rebe nu am mai lovit nimic. Nu prea avem ce lovi😅, secetă mare. 1 Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 30 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 30 Acum 8 ore, Semakaone a spus: De ce tot razi @axelov90😂 unde am greșit 😅💪 În afară de faptul ca te contrazici tu pe tine in unele afirmații , eu nu pot spune ca ai gresit 😂 2 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
Nelu40 Reputație: 56 Postat Mai 30 Oras:Ar Tm Oras:Ar Tm Partajează Postat Mai 30 Nici o fată azi pe forum ????? Îmi poate spune cineva unde să-mi vărs necazul! Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Mai 30 Membru Premium Partajează Postat Mai 30 1 oră în urmă, Nelu40 a spus: Nici o fată azi pe forum ????? Îmi poate spune cineva unde să-mi vărs necazul! Mai caută Nelule Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1838 Postat Mai 30 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Mai 30 1 oră în urmă, Nelu40 a spus: Nici o fată azi pe forum ????? Îmi poate spune cineva unde să-mi vărs necazul! Tăt inde l-ai mai vărsat. @beckaRebe e singura de pe forum prezentă in oraș. Mi-e milă de fundulețul ei câte are de indurat, coada e la UTA la stadion😆. 1 1 Link spre comentariu
Nelu40 Reputație: 56 Postat Mai 30 Oras:Ar Tm Oras:Ar Tm Partajează Postat Mai 30 Flx01 am căutat și am găsit, peste multe ore îmi vine randul 🤣 Unsuflet la ea îi mare îmbulzeală 1 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1660 Postat Mai 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 30 Acum 28 minute, Nelu40 a spus: Flx01 am căutat și am găsit, peste multe ore îmi vine randul 🤣 Unsuflet la ea îi mare îmbulzeală Asta e, jucaț' o septică'n living, că are două camere....😏😂😂😂 2 Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 30 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 30 Acum 2 ore, Nelu40 a spus: Nici o fată azi pe forum ????? Îmi poate spune cineva unde să-mi vărs necazul! Încerca fetele ex Monalisa , nu dai gres cu nici una "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
Nelu40 Reputație: 56 Postat Mai 30 Oras:Ar Tm Oras:Ar Tm Partajează Postat Mai 30 Acum 53 minute, axelov90 a spus: Încerca fetele ex Monalisa , nu dai gres cu nici una Merg pe mana ta 1 Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Mai 30 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Mai 30 Acum 23 minute, Nelu40 a spus: Merg pe mana ta Așteptam recenzia 🫡 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum