Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Oras:Arad

@Rafaelooo m-am apucat de beute nu vrei sa ne întâlnim sa bem o bere împreună sau să-ți ofer o ciocolata .

M-ai doborât astăzi cu minusurile.

Tu crezi că nu pot mâine să iubesc pe Elisa 04 că mai umplut de minusuri astăzi 😂😂😂.

Papagalule 😂😂😂😂...da tatii tot 😂😂

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 4 minute, Rafaelooo a spus:

Tu le ceri,(minusurile), ți-am mai spus, nu mă cita, nu mă menționa, .....e așa greu.....

Dacă tatii tare cu minusurile,.😂😂😂 

Mi se rupe de tine ești un papagal ....din cauza minusuri tale nu mai merg sa fut 😂😂😂

• Minus 1
Link spre comentariu
2 hours ago, Semakaoone said:

Doar pizdele se aprind ..bro.

Nu e așa rău să fii pizdă, așa pot pulele de noi să le fută. :)))

Nu mai băga toate căcaturile în seamă, nu rezolvi nimic. ✌️

Link spre comentariu
Reputație: 1651

Atât poți, atât te duce mintea, să te dai mare și să împroști pe cei din jur. Câte conturi ți-ai făcut, mi-ar fi rușine, dacă ai avea bun simț, onoare, ..... chiar nu vezi, comunitatea de pe Arad te ocolește, porți un nesfârșit monolog, ....asta e.

Link spre comentariu
Acum 14 minute, Rafaelooo a spus:

Atât poți, atât te duce mintea, să te dai mare și să împroști pe cei din jur. Câte conturi ți-ai făcut, mi-ar fi rușine, dacă ai avea bun simț, onoare, ..... chiar nu vezi, comunitatea de pe Arad te ocolește, porți un nesfârșit monolog, ....asta e.

Bun simț nu am  și nu cred că o să am vreodată pe , Eminescu nu l-am citit , onoare  am și pula și coaie...deși sunt finuț.

Comunitate din Arad 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂....care ......tuuuuu ...Unsufet.....Flx.......și Rebeka....... vreți să ne incepem iară 😂😂😂😂

• Minus 1
Link spre comentariu

Baaa @Rafaelooo mai ai minusuri 😉😅😅

Cu 11 m-ai lovit și tovarășul cu un raport 😉😂😂😂.

Tovarasul fan Arad 😂 era lovit așa rău 😂😂😂.

Baaa, voi credeți că nu putem fute dacă nu avem cont, pula și bani le trebuie la fete😂.....nu minusuile tale Rafaelo 😂😂😂

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 10 minute, Semakaoone a spus:

Arma prostului minusurile 🤣🤣🤣.

Mâine când merg la iubit te citez ,, Baiazid,, al forumului din Arad 😂😂😂😂

@Rafaelooo 16 bucăți mai dat 🤣 mai ai 😂😂😂.

Un cont platit e 💯  lei pe lună ...80 de bucăți pe zi am ...te pot baga pe minus imediat ..dar nu sunt eu genul .

Mie îmi place sa fut ,,nu da dau minusuri 🤣🤣 .

Spor la minusat 

Te rezolva băiatul într-o lună stai liniștit 🤭😘😘😘

• Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 1651

La ce mi-ai verificat contul, îți place să mă cauți în izmene? Ce-ai găsit? Cu minusul de mai sus, sunt 8, ..... îți place să exagerezi? Sau..... nici să numeri nu mai poți.....

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Rafaelooo a spus:

La ce mi-ai verificat contul, îți place să mă cauți în izmene? Ce-ai găsit? Cu minusul de mai sus, sunt 8, ..... îți place să exagerezi? Sau..... nici să numeri nu mai poți.....

Pe tine 🤣🤣🤣🤣 deloc nu ești important ..chiar deloc (musca cu pedale).

Tot la băute sunt și beau și mâine 😉 14 bucăți sunt că m-am uitat nu mai ști cate ai dat ... uită-te sa vezi ,,bobocul,, forumului din Arad

Link spre comentariu
Reputație: 101
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am băgat ochii pe Publi24 sa merg la ceva fain că am avut și surprize plăcute pe publi. Dau de o fata Daria zic hai sa vad că oricum nu mă bag cu scor mare max 250 și îi scriu ea răspunde clasic 200 finalizarea 400 ora și mă pregăteam să sacrific 200 dar o întreb totuși dacă o finalizare e 20 de minute daca scria că e 30 mergeam cu încredere dar stupoare domnișoara îmi scrie că o finalizare e maxim 15 minute!!! Logic mă dezechipez și zic pas Nr fetei e 0758732702 și ideea e că hai ba sa nu ne mai lăsăm chiar așa, tot respectul pt fetele ce lucra cinstit dar 15 minute e bătaie de joc.

• Mersi 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 1 minut, Primordial a spus:

Frați confutăciosi vin și eu cu o dorință mai ciudată.

Știe cineva o pizdă cu floci ?

Nu am mai futut așa ceva de când eram în liceu 

Florin Piersic, parcă a zis odată că na mai pus mâna la ,,fufolonca, sa simtă flocii 🤣😈 .

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Leeonidas a spus:

Florin Piersic, parcă a zis odată că na mai pus mâna la ,,fufolonca, sa simtă flocii 🤣😈 .

Păi aia spun.

Pizdă cu floci a devenit ceva exotic și pe cale de dispariție 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 8 ore, unsuflet a spus:

Relax, e Leeonidas🙃.

Nu m-ai bine îmi dai tu stimabile domn un PM ..și o rezolvam între noi băieți....sa nu tot ne futem public 😈????

Link spre comentariu
Reputație: 1810
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Acum 34 minute, Leeonidas a spus:

Nu m-ai bine îmi dai tu stimabile domn un PM ..și o rezolvam între noi băieți....sa nu tot ne futem public 😈????

Am doar 3 pm-uri disponibile, și alea sunt ocupate de fete.

In schimb eu pot sa iti propun ignore reciproc, sa nu ne mentionăm, nici măcar să nu facem aluzie unul la altul  sau sa nu reacționăm deloc la postarile celuilalt. Esti de acord?

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Chiar acum, unsuflet a spus:

Am doar 3 pm-uri disponibile, și alea sunt ocupate de fete.

In schimb eu pot sa iti propun ignore reciproc, sa nu ne mentionăm, nici măcar să nu facem aluzie unul la altul  sau sa nu reacționăm deloc la postarile celuilalt. Esti de acord?

Tot la pula mea te gândești.

Nu poți fute la peste 50 de ani pe care ii ai fara sa vorbești la adresa mea .

Ce PM ...??? ce fete ??? ...când am zis eu că fuți pe recenzii ...dami PM so rezolvam odată între noi ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...