anthonio Reputație: 2548 Postat Septembrie 24 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 24 Acum 9 ore, mrwick a spus: Dreptate ai că nu ai la cine să te duci. Am vrut să merg la fetele care au plecat, m-am și aranjat făcut băiat frumos și pl că or plecat😂😂. După am mai scris la 3 dive de pe forum, că de sunt dive și nu se deranjează divele să răspundă. Poate am mâine mai mult noroc cu Publi😅. Du-te la Lore 🤣 că te alăptează ea.....și are lăptarii nu glumă 🙊 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Septembrie 24 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Septembrie 24 Acum 45 minute, Dedei90 a spus: Iți recomand publi 🤣🤣🤣🤣 Acolo nu sunt dive că nu au parte de multă laudă ca şi aci. Prea multă laudă strică si uită de unde au plecat 🤣🤣🤣 Da și când iei o țeapă pe publi, o iei, o ții minte mult și bine. Link spre comentariu
Dedei90 Reputație: 172 Postat Septembrie 24 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 24 7 minutes ago, unsuflet said: Da și când iei o țeapă pe publi, o iei, o ții minte mult și bine. E şi riscul ăsta dar şi când prinzi ceva bun bun ții minte mult şi bine 😅😅 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Septembrie 24 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 24 Acum 4 ore, anthonio a spus: Du-te la Lore 🤣 că te alăptează ea.....și are lăptarii nu glumă 🙊 I-am scris ieri dar nu a răspuns. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24 Partajează Postat Septembrie 24 Acum 1 minut, mrwick a spus: I-am scris ieri dar nu a răspuns. Suno că răspunde m-ai repede, eu așa fac când merg 😉! Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Septembrie 24 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 24 Acum 6 minute, mrwick a spus: I-am scris ieri dar nu a răspuns. Pe wapp nu vei reuși... sună Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Septembrie 24 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 24 Acum 54 minute, anthonio a spus: Pe wapp nu vei reuși... sună Ok, sun azi să văd dacă am noroc. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24 Partajează Postat Septembrie 24 Acum 11 ore, Dedei90 a spus: E şi riscul ăsta dar şi când prinzi ceva bun bun ții minte mult şi bine 😅😅 Și este și acuma ,doar că trebuie descoperite 🙊😜!!! Link spre comentariu
Dedei90 Reputație: 172 Postat Septembrie 24 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 24 12 minutes ago, Leeonidas said: Și este și acuma ,doar că trebuie descoperite 🙊😜!!! Sunt destule 🤣🤣🤣 Ştii şi tu da eşti bandit şi nu spui 🤣🤣🤣🤣 Am descoperit şi eu câteva bune bune 😅 Sunt in TM zilele astea şi vreau să descopăr ce e pe acolo 😂😂😂😂 Alea de pe forum au nişte tarife de iti vine să plângi 😂😂😂 Merg la Dia dacă o prind 👍👍👍 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Septembrie 24 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 24 Acum 12 minute, Leeonidas a spus: Și este și acuma ,doar că trebuie descoperite 🙊😜!!! Mie frică la astea de pe Publi care nu le cunosc!😅 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24 Partajează Postat Septembrie 24 Acum 18 minute, mrwick a spus: Mie frică la astea de pe Publi care nu le cunosc!😅 Și mie ,de multe ori 😁 dar merita că nu ști niciodată peste ce dai 🙊...poate fi bine sau poate fi rău 😉🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24 Partajează Postat Septembrie 24 Acum 24 minute, Dedei90 a spus: Sunt destule 🤣🤣🤣 Ştii şi tu da eşti bandit şi nu spui 🤣🤣🤣🤣 Am descoperit şi eu câteva bune bune 😅 Sunt in TM zilele astea şi vreau să descopăr ce e pe acolo 😂😂😂😂 Alea de pe forum au nişte tarife de iti vine să plângi 😂😂😂 Merg la Dia dacă o prind 👍👍👍 De parcă tu ai spune 🙊🤣🤣. Spor la iubit pe Dia ✌️👍 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 831 Postat Septembrie 24 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 24 Acum 57 minute, Leeonidas a spus: Și mie ,de multe ori 😁 dar merita că nu ști niciodată peste ce dai 🙊...poate fi bine sau poate fi rău 😉🤣 Corect! E ca la ruletă🤣 Link spre comentariu
bluecarfick Reputație: 271 Postat Septembrie 25 Partajează Postat Septembrie 25 Some girls beg and some girls borrow, Some bring joy and some bring sorrow, But all the best ones suck and swallow* *this is a pamphlet and should be treated as such Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Septembrie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 26 "@Rafaelooo îți mulțumesc de nominalizare!!! Te pupă fata tare tare când te prinde 😘😘😘" @beckaRebe, mă ameninți ??? Na binye, când te văd ...... mă împiedic 😏..... să mă poți prinde.🤪♥️🤗🥰😘😘😘 1 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Septembrie 29 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Septembrie 29 Acum 26 minute, hateru a spus: Cel mai important a fost ca am plecat "linistit" de la ea. Si nu ma refer ca m-am descarcat sexual, ci m-am descarcat si mental, chiar aveam nevoie de asta. Super experienta alaturi de o femeie minunata! Exact asta caut și eu de câțiva ani, de fapt de la experiența cu Raluca, ea m-a invățat că se poate și altfel, nu doar să dai repede din buci😅. Eva e profesionistă, cu ea decurg altfel lucrurile, e bine din prima cu cine rezonează, dar acest sentiment se poate găsi și local, doar că nu așa din prima, trebuie insistat si revenit, dar se poate. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 Acum 7 minute, unsuflet a spus: Exact asta caut și eu de câțiva ani, de fapt de la experiența cu Raluca, ea m-a invățat că se poate și altfel, nu doar să dai repede din buci😅. Eva e profesionistă, cu ea decurg altfel lucrurile, e bine din prima cu cine rezonează, dar acest sentiment se poate găsi și local, doar că nu așa din prima, trebuie insistat si revenit, dar se poate. De care locală spune-ți ,, dumneavoastră că trebuie insistat 😁 că nu-i din prima 🤣🙊✌️ Link spre comentariu
hateru Reputație: 493 Postat Septembrie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 29 12 minutes ago, unsuflet said: Exact asta caut și eu de câțiva ani, de fapt de la experiența cu Raluca, ea m-a invățat că se poate și altfel, nu doar să dai repede din buci😅. Eva e profesionistă, cu ea decurg altfel lucrurile, e bine din prima cu cine rezonează, dar acest sentiment se poate găsi și local, doar că nu așa din prima, trebuie insistat si revenit, dar se poate. O fi Eva profesionista....dar eu cred (sau sper) ca am avut parte si de femeia Eva, nu doar de profesionista Eva. Mi se pare greu sa te prefaci in "halul" asta. Nu stiu unde poti gasi acest sentiment local. Eu l-am intalnit anul asta doar la trio E. Elisa, unde aveam vizite saptamanale si plecam de la ea cu o stare de bine incredibila. E o femeie extraordinara! Eliza, unde desi am doar 2 vizite pana acum, au fost incredibile. Abia astept sa o revad. Eva, cu aceasta vizita minunata! Local....nu stiu unde.... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 Acum 7 minute, hateru a spus: O fi Eva profesionista....dar eu cred (sau sper) ca am avut parte si de femeia Eva, nu doar de profesionista Eva. Mi se pare greu sa te prefaci in "halul" asta. Nu stiu unde poti gasi acest sentiment local. Eu l-am intalnit anul asta doar la trio E. Elisa, unde aveam vizite saptamanale si plecam de la ea cu o stare de bine incredibila. E o femeie extraordinara! Eliza, unde desi am doar 2 vizite pana acum, au fost incredibile. Abia astept sa o revad. Eva, cu aceasta vizita minunata! Local....nu stiu unde.... La Mara 🍻✌️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 @Eliza04 ne urmărești 🤣🤣✌️ Link spre comentariu
hateru Reputație: 493 Postat Septembrie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 29 7 minutes ago, Leeonidas said: La Mara 🍻✌️ Cu siguranta.....nu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 29 Partajează Postat Septembrie 29 Acum 3 minute, hateru a spus: Cu siguranta.....nu Sa nu-mi zici că nu-i bună 🤣. Doar trebuie ,,gatilata,, să iasă ceva frumos 😁🙊✌️ Link spre comentariu
hateru Reputație: 493 Postat Septembrie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 29 37 minutes ago, Leeonidas said: Sa nu-mi zici că nu-i bună 🤣. Doar trebuie ,,gatilata,, să iasă ceva frumos 😁🙊✌️ Nu-i buna, ii foarte buna! Arata beton gagica, nimic de zis! Probabil ca nu am stiut eu sa o gadil cum trebuie, ca a fost naspa experienta mea. Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1829 Postat Septembrie 29 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Septembrie 29 Acum 3 ore, hateru a spus: O fi Eva profesionista....dar eu cred (sau sper) ca am avut parte si de femeia Eva, nu doar de profesionista Eva. Mi se pare greu sa te prefaci in "halul" asta. Nu stiu unde poti gasi acest sentiment local. Eu l-am intalnit anul asta doar la trio E. Elisa, unde aveam vizite saptamanale si plecam de la ea cu o stare de bine incredibila. E o femeie extraordinara! Eliza, unde desi am doar 2 vizite pana acum, au fost incredibile. Abia astept sa o revad. Eva, cu aceasta vizita minunata! Local....nu stiu unde.... Eva e profi, dar sunt sigur ca ai descoperit și omul frumos din ea, nu doar profesionista. Felicitări pt experienta avută. Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Septembrie 30 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 30 Acum 8 ore, hateru a spus: O fi Eva profesionista....dar eu cred (sau sper) ca am avut parte si de femeia Eva, nu doar de profesionista Eva. Mi se pare greu sa te prefaci in "halul" asta. Nu stiu unde poti gasi acest sentiment local. Eu l-am intalnit anul asta doar la trio E. Elisa, unde aveam vizite saptamanale si plecam de la ea cu o stare de bine incredibila. E o femeie extraordinara! Eliza, unde desi am doar 2 vizite pana acum, au fost incredibile. Abia astept sa o revad. Eva, cu aceasta vizita minunata! Local....nu stiu unde.... La Loreee ai incercat? Da! Eliza e superbă! De Elisa eu am altă părere, nu am avut norocul să o cunosc pe Elisa, am cunoscut actrița jucând un rol rece. Suntem oameni până la urma urmei și avem rezonăm diferit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum