Membru Premium unsuflet Reputație: 1922 Postat Vineri la 18:11 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Vineri la 18:11 Exact, identitatea virtuală a păcătosului. E un fel de adresă virtuala după care poate veni Politia direct acasă🤣🤣🤣. 2
patrykk Reputație: 10 Postat Vineri la 20:13 Postat Vineri la 20:13 Acum 2 ore, Alita a spus: Deci dacă pana acum nu aveam cont și-mi fac unu și scriu în decurs de o luna 3 recenzii la aceeași domnișoară, și mai la una sunt cont fals. Nu contest ca nu poate fii adevărat cu neamtumihai dar poate fii și neadevărat. Cum se judecă asta. Dăm cu presupusul? Ce presupus? Îi scria singură recenzii nu ai sesizat? Mai are un mare fan pe @TheG0d :))) care vine in Arad odată cu ea:)))
patrykk Reputație: 10 Postat Vineri la 20:15 Postat Vineri la 20:15 Acum 4 ore, aibelito a spus: Am vrut sa-i scriu si eu tot aici... Am sters de 2 ori. 🙁 De ce ai șters? Mai este una care se laudă singură:))) aștept să mai scrie și vă anunț:))) 1
Alita Reputație: 400 Postat Vineri la 20:33 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Vineri la 20:33 Acum 14 minute, patrykk a spus: Ce presupus? Îi scria singură recenzii nu ai sesizat? Mai are un mare fan pe @TheG0d :))) care vine in Arad odată cu ea:))) Bravo noul sherlock holmes al Aradului.. Dacă vine la TM o vizitez de 4 ori și scriu 4 recenzii. Și aia o fii problemă? Și toți userii vechi sa va fie rușine. Nici unul nu a sesizat problema. Sau nu ați vrut sa fiți IP. Cred ca ma pun sa torn și eu de-acum. Am în minte ceva candidați aici.
Membru Premium unsuflet Reputație: 1922 Postat 23 ore în urmă Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat 23 ore în urmă Acum 9 ore, Alita a spus: Bravo noul sherlock holmes al Aradului.. Dacă vine la TM o vizitez de 4 ori și scriu 4 recenzii. Și aia o fii problemă? Și toți userii vechi sa va fie rușine. Nici unul nu a sesizat problema. Sau nu ați vrut sa fiți IP. Cred ca ma pun sa torn și eu de-acum. Am în minte ceva candidați aici. Eu credeam că este evident. Relax, nici patrykk nu e proaspăt aterizat pe aici, dar am tot respectul pt el.
Alita Reputație: 400 Postat 22 ore în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat 22 ore în urmă Acum 11 minute, unsuflet a spus: Eu credeam că este evident. Relax, nici patrykk nu e proaspăt aterizat pe aici, dar am tot respectul pt el. Dar nu se pune problema de respect. Eu nu am nicio problema cu el. Cât exista respect reciproc în conversații, ne putem contrazice fără sa ne jignim sau alte lucruri urate. Atâta tot ca eu ce nu-mi place mie nu fac nici la altu. Dacă eu sunt minusat și nu-mi place , în momentul când pot și eu nu încep sa minusez(e exemplu) sa torn etc. La o adică în fiecare zona trebuie cineva sa tina ordine pe forum. Cum la Cluj știm cine e, asa poate trebuie unu și în Arad. 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 1922 Postat 22 ore în urmă Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat 22 ore în urmă Acum 47 minute, Alita a spus: Dar nu se pune problema de respect. Eu nu am nicio problema cu el. Cât exista respect reciproc în conversații, ne putem contrazice fără sa ne jignim sau alte lucruri urate. Atâta tot ca eu ce nu-mi place mie nu fac nici la altu. Dacă eu sunt minusat și nu-mi place , în momentul când pot și eu nu încep sa minusez(e exemplu) sa torn etc. La o adică în fiecare zona trebuie cineva sa tina ordine pe forum. Cum la Cluj știm cine e, asa poate trebuie unu și în Arad. Cred câ nu m-am făcut ințeles bine. Nu am zis de nimeni că nu are respect, ziceam doar câ il respect pe vechiul/noul patryk, atât. 1
eldiavolo666 Reputație: 219 Postat 18 ore în urmă Oras:Arad Disponibila Oras:Arad Disponibila Postat 18 ore în urmă Ceva recomandări pentru weekend? As incerca ceva nou 😊
patrykk Reputație: 10 Postat 16 ore în urmă Postat 16 ore în urmă Acum 15 ore, Alita a spus: Bravo noul sherlock holmes al Aradului.. Dacă vine la TM o vizitez de 4 ori și scriu 4 recenzii. Și aia o fii problemă? Și toți userii vechi sa va fie rușine. Nici unul nu a sesizat problema. Sau nu ați vrut sa fiți IP. Cred ca ma pun sa torn și eu de-acum. Am în minte ceva candidați aici. Dacă ție îți place să fi mintit pe față ii problema ta:)) e de o lună în Arad și tu nu ai reușit să-i împingi o vizită și vb de 4:))))), când am spus că pozele nu au nici o treabă cu realitatea și e de etnie te-ai băgat că tanga în fund să o scoți că vezi doamne nu mai ai voie să spui realitatea. Si preferata ta aia sexy are poze care nu arată realitatea da tu nu ai curajul să recunoști Fute ceva frumos! La fel pătești și la urâtă la frumoasă da rămâi cu o amintire memorabilă
Alita Reputație: 400 Postat 16 ore în urmă Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat 16 ore în urmă Acum 42 minute, patrykk a spus: Dacă ție îți place să fi mintit pe față ii problema ta:)) e de o lună în Arad și tu nu ai reușit să-i împingi o vizită și vb de 4:))))), când am spus că pozele nu au nici o treabă cu realitatea și e de etnie te-ai băgat că tanga în fund să o scoți că vezi doamne nu mai ai voie să spui realitatea. Si preferata ta aia sexy are poze care nu arată realitatea da tu nu ai curajul să recunoști Fute ceva frumos! La fel pătești și la urâtă la frumoasă da rămâi cu o amintire memorabilă Frate dacă tu nu știi ce Vb, eu știu. Eu team întrebat dacă pozele sunt false. Tu ai scris cu mina ta pe TM. Sau nu mai ții minte? Atit am întrebat, în rest nimic și nici nu am comentat răspunsul tău. Asa ca vezi fără tanga în fund și alte cele. Și eu am întrebat ipotetic dacă ma duc de 4 ori și scriu sunt raportat? Poate nu ma duc niciodată. Acum dacă scădem recenziile bune fake deja e de gândit.. Sa încheiam ca nare rost cearta pt femei. Ele pleacă, le doare în fund. Noi poate ratam șansa sa bem o bere.
patrykk Reputație: 10 Postat 10 ore în urmă Postat 10 ore în urmă Acum 5 ore, Alita a spus: Frate dacă tu nu știi ce Vb, eu știu. Eu team întrebat dacă pozele sunt false. Tu ai scris cu mina ta pe TM. Sau nu mai ții minte? Atit am întrebat, în rest nimic și nici nu am comentat răspunsul tău. Asa ca vezi fără tanga în fund și alte cele. Și eu am întrebat ipotetic dacă ma duc de 4 ori și scriu sunt raportat? Poate nu ma duc niciodată. Acum dacă scădem recenziile bune fake deja e de gândit.. Sa încheiam ca nare rost cearta pt femei. Ele pleacă, le doare în fund. Noi poate ratam șansa sa bem o bere. Îți dau dreptate cu dorutul în fund, ele ne barfesc și se rad de noi:)) iar ridicatul in slavi nu duce la nimic bun pentru noi
Medveus Reputație: 53 Postat 8 ore în urmă Oras:Ar,Bh Oras:Ar,Bh Postat 8 ore în urmă Acum 1 oră, patrykk a spus: Îți dau dreptate cu dorutul în fund, ele ne barfesc și se rad de noi:)) iar ridicatul in slavi nu duce la nimic bun pentru noi Ne bârfesc între ele :))) sau la alti colegi 🤣, E important acest aspect 🤣🤣🤣.Tu nu vezi că s ce-i care Ilea ridicat în slăvi nu au mai primit 🤣🤣🤣🤣
shadow0123 Reputație: 1058 Postat 5 ore în urmă Postat 5 ore în urmă Nu le ridicati in slavi. Pentru ele totul se rezuma la bani indiferent de situatie.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum