Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Ar
Postat

Exact, identitatea virtuală a păcătosului. E un fel de adresă virtuala după care poate veni Politia direct acasă🤣🤣🤣.

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, Alita a spus:

Deci dacă pana acum nu aveam cont și-mi fac unu și scriu în decurs de o luna 3 recenzii la aceeași domnișoară, și mai la una sunt cont fals.   Nu contest ca nu poate fii adevărat cu neamtumihai dar  poate fii și neadevărat. Cum se judecă asta. Dăm cu presupusul? 

Ce presupus? Îi scria singură recenzii nu ai sesizat? Mai are un mare fan pe @TheG0d :))) care vine in Arad odată cu ea:)))

Postat
Acum 4 ore, aibelito a spus:

Am vrut sa-i scriu si eu tot aici...

Am sters de 2 ori.  🙁

De ce ai șters? Mai este una care se laudă singură:))) aștept să mai scrie și vă anunț:)))

• Like 1
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 14 minute, patrykk a spus:

Ce presupus? Îi scria singură recenzii nu ai sesizat? Mai are un mare fan pe @TheG0d :))) care vine in Arad odată cu ea:)))

Bravo noul sherlock holmes al Aradului.. Dacă vine la TM o vizitez de 4 ori și scriu 4 recenzii.  Și aia o fii problemă? Și toți userii vechi sa va fie rușine. Nici unul nu a sesizat problema.  Sau nu ați vrut sa fiți IP.  Cred ca ma pun sa torn și eu de-acum.  Am în minte ceva candidați aici. 

• Membru Premium
Postat
Acum 9 ore, Alita a spus:

Bravo noul sherlock holmes al Aradului.. Dacă vine la TM o vizitez de 4 ori și scriu 4 recenzii.  Și aia o fii problemă? Și toți userii vechi sa va fie rușine. Nici unul nu a sesizat problema.  Sau nu ați vrut sa fiți IP.  Cred ca ma pun sa torn și eu de-acum.  Am în minte ceva candidați aici. 

Eu credeam că este evident.

Relax, nici patrykk nu e proaspăt aterizat pe aici, dar am tot respectul pt el.

Postat
Acum 11 minute, unsuflet a spus:

Eu credeam că este evident.

Relax, nici patrykk nu e proaspăt aterizat pe aici, dar am tot respectul pt el.

Dar nu se pune problema de respect. Eu nu am nicio problema cu el. Cât exista respect reciproc în conversații, ne putem contrazice fără sa ne jignim sau alte lucruri urate.    Atâta tot ca eu ce nu-mi place mie nu fac nici la altu. Dacă eu sunt minusat  și nu-mi place  , în momentul când pot și eu nu încep sa minusez(e exemplu) sa torn etc.  La o adică în fiecare zona trebuie cineva sa tina ordine pe forum. Cum la Cluj știm cine e, asa poate trebuie unu și în Arad. 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 47 minute, Alita a spus:

Dar nu se pune problema de respect. Eu nu am nicio problema cu el. Cât exista respect reciproc în conversații, ne putem contrazice fără sa ne jignim sau alte lucruri urate.    Atâta tot ca eu ce nu-mi place mie nu fac nici la altu. Dacă eu sunt minusat  și nu-mi place  , în momentul când pot și eu nu încep sa minusez(e exemplu) sa torn etc.  La o adică în fiecare zona trebuie cineva sa tina ordine pe forum. Cum la Cluj știm cine e, asa poate trebuie unu și în Arad. 

Cred câ nu m-am făcut ințeles bine. Nu am zis de nimeni că nu are respect, ziceam doar câ il respect pe vechiul/noul patryk, atât.

• Like 1
Postat
Acum 15 ore, Alita a spus:

Dacă ție îți place să fi mintit pe față ii problema ta:))   e de o lună în Arad și tu nu ai reușit să-i împingi o vizită și vb de 4:))))), când am spus că pozele nu au nici o treabă cu realitatea și e de etnie te-ai băgat că tanga în fund să o scoți că vezi doamne nu mai ai voie să spui realitatea. Si preferata ta aia sexy are poze care nu arată realitatea da tu nu ai curajul să recunoști 

Fute ceva frumos!

La fel pătești și la  urâtă  la  frumoasă  da rămâi cu o amintire memorabilă 

Postat
Acum 42 minute, patrykk a spus:

Dacă ție îți place să fi mintit pe față ii problema ta:))   e de o lună în Arad și tu nu ai reușit să-i împingi o vizită și vb de 4:))))), când am spus că pozele nu au nici o treabă cu realitatea și e de etnie te-ai băgat că tanga în fund să o scoți că vezi doamne nu mai ai voie să spui realitatea. Si preferata ta aia sexy are poze care nu arată realitatea da tu nu ai curajul să recunoști 

Fute ceva frumos!

La fel pătești și la  urâtă  la  frumoasă  da rămâi cu o amintire memorabilă 

Frate dacă tu nu știi ce Vb, eu știu.  Eu team întrebat dacă pozele sunt false. Tu ai scris cu mina ta  pe TM. Sau nu mai ții minte?  Atit am întrebat, în rest nimic și nici nu am comentat răspunsul tău. Asa ca vezi fără tanga în fund și alte cele. Și eu am întrebat ipotetic dacă ma duc de 4 ori și scriu  sunt raportat? Poate nu ma duc niciodată.   Acum dacă scădem recenziile bune fake  deja e de gândit.. Sa încheiam ca nare rost cearta pt femei.  Ele pleacă, le doare în fund. Noi poate ratam șansa sa bem o bere. 

Postat
Acum 5 ore, Alita a spus:

Frate dacă tu nu știi ce Vb, eu știu.  Eu team întrebat dacă pozele sunt false. Tu ai scris cu mina ta  pe TM. Sau nu mai ții minte?  Atit am întrebat, în rest nimic și nici nu am comentat răspunsul tău. Asa ca vezi fără tanga în fund și alte cele. Și eu am întrebat ipotetic dacă ma duc de 4 ori și scriu  sunt raportat? Poate nu ma duc niciodată.   Acum dacă scădem recenziile bune fake  deja e de gândit.. Sa încheiam ca nare rost cearta pt femei.  Ele pleacă, le doare în fund. Noi poate ratam șansa sa bem o bere. 

Îți dau dreptate cu dorutul în fund, ele ne barfesc și se rad de noi:))  iar  ridicatul in slavi nu duce la nimic bun pentru noi

• Oras:Ar,Bh
  • Oras:Ar,Bh
Postat
Acum 1 oră, patrykk a spus:

Îți dau dreptate cu dorutul în fund, ele ne barfesc și se rad de noi:))  iar  ridicatul in slavi nu duce la nimic bun pentru noi

Ne bârfesc între ele :))) sau la alti colegi 🤣, E important acest aspect 🤣🤣🤣.Tu nu vezi că s ce-i care Ilea ridicat în slăvi nu au mai primit 🤣🤣🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...