Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

• Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat
15 minutes ago, Anthonio said:

Poate mă ajută o regină cu un transport tur retur🤣🤣🤣

19 minutes ago, Flx01 said:

Nuuuu eu... 🙈 

Daca vrei te ajut

Uite bre vi l-am trezit 😜

Pe frumosul adormit:angel:
Nu de nervi s-a înverzit
Musetel a mirosit
:clap2

Si e mare botanist
It's a real scientist
Bine ca ai inviat:angel:
Pe unde-ai stat lesinat? :hmmm
  • Haha 1
Vizitator Anthonio
Reputație: 0
Postat

Din umbră ne urmărește 

Presimt că iar ne servește 

Și ne umple frigideru

Că doar unui hateru  

Vizitator
Postat

Hai noroc si la multi ani!

Nu va servesc cu nimic, tocmai de asta nu am mai intrat. Nu mai vreau sa "hateresc" p-aci si nici sa dau mura in gura la paraziti.

Cand voi avea ceva noutati bifate, va anunt si ne auzim in privat, acum ca is verde 😄

In rest, numa bine va doresc!

Vizitator Anthonio
Postat

@Flx01 doar acum am văzut🙄 ia-ți inimioară de la @Biancabia1 inapoi că eu nu-s cu filet pe stânga, nu vreau să fiu iubit de bărbați 🤣🤣🤣

Postat
Acum 4 ore, Anthonio a spus:

@Flx01 doar acum am văzut🙄 ia-ți inimioară de la @Biancabia1 inapoi că eu nu-s cu filet pe stânga, nu vreau să fiu iubit de bărbați 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

Multumit? 

Habar nu am cum a ajuns ❤️ in loc de👍

• Haha 2
Postat
Acum 9 ore, hateru_ a spus:

Hai noroc si la multi ani!

Nu va servesc cu nimic, tocmai de asta nu am mai intrat. Nu mai vreau sa "hateresc" p-aci si nici sa dau mura in gura la paraziti.

Cand voi avea ceva noutati bifate, va anunt si ne auzim in privat, acum ca is verde 😄

In rest, numa bine va doresc!

Pai daca te-ai inverzit trebuie sa dai ceva info la schimb🙈. Public.! 

Acu esti colorat fain...... Trebuie sa rasplatesti comunitatea..... 👍. 🤪

"Imparatia " a avut grija de tine.... 

• Haha 1
Vizitator Anthonio
Postat

De mai dai inimioare 

Ți-oi baga între picioare 

Nu pea-mea că nu-s nu nebun 

O bâtă groasă de alun 🤪

Mai bine te-oi blastăma 

Să te trăsnească dragostea 

Fluturi să ai in stomac 😮 

Și să fuți doar in hamac🤣 

Nu fă mișto și ia-ți inimioara😅

@x the impaler

Postat
Acum 2 ore, Anthonio a spus:

De mai dai inimioare 

Ți-oi baga între picioare 

Nu pea-mea că nu-s nu nebun 

O bâtă groasă de alun 🤪

Mai bine te-oi blastăma 

Să te trăsnească dragostea 

Fluturi să ai in stomac 😮 

Și să fuți doar in hamac🤣 

Nu fă mișto și ia-ți inimioara😅

@x the impaler

Am impresia ca îți cam plac.... 🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Inimioara 1
Vizitator unsuflet
Postat
Acum 21 minute, hateru_ a spus:

Sunt gelos pe toti cei care merg la Sara! As vrea sa o tin doar pentru mine!!!!

Dar am impresia ca noul nostru coleg (sau vechi, habar nu am) se lauda mai mult decat e cazul. Dar cine stie, poate el e chiar foarte foarte tare. In curand va deveni etalon p-aci daca o tine in ritmul asta.

"Next" nu o sa ii dau niciodata! Este nr 1 pt mine! 

Next poate fi interpretat in ambele sensuri, poate fi rostit atat de noi cat si de ele. Odata iesit pe usa, in beneficiul afacerii lor, si ele rostesc "next".

Toti avem locurile noastre unde ne simtim bine si apreciati, doar ca noul coleg vechi da impresia ca e binevenit peste tot. Se va aseza si el la un moment dat. Probabil asa eram si noi la inceput, futeam orice musca ateriza in Arad. Poate e asa bun cum se lauda, cu vizite la 2 fete/zi. Sanatos sa fie, avem nevoie de oameni ca el pt a satisface pretentiile financiare a cat mai multor fete si pt a ne bucura cu totii de ele.

Noi astia mai batrani pe forum ori ne-am saturat de aceleasi fete, ori ne-am rrorientat spre alte surse civile (mersi colegii), ori ne-am asezat doar la cateva favorite.

Postat
Acum 8 ore, unsuflet a spus:

Next poate fi interpretat in ambele sensuri, poate fi rostit atat de noi cat si de ele. Odata iesit pe usa, in beneficiul afacerii lor, si ele rostesc "next".

Toti avem locurile noastre unde ne simtim bine si apreciati, doar ca noul coleg vechi da impresia ca e binevenit peste tot. Se va aseza si el la un moment dat. Probabil asa eram si noi la inceput, futeam orice musca ateriza in Arad. Poate e asa bun cum se lauda, cu vizite la 2 fete/zi. Sanatos sa fie, avem nevoie de oameni ca el pt a satisface pretentiile financiare a cat mai multor fete si pt a ne bucura cu totii de ele.

Noi astia mai batrani pe forum ori ne-am saturat de aceleasi fete, ori ne-am rrorientat spre alte surse civile (mersi colegii), ori ne-am asezat doar la cateva favorite.

Auzi Batrin esti tu🤦‍♂️🙈

Vizitator Anthonio
Postat
Acum 3 ore, Flx01 a spus:

Auzi Batrin esti tu🤦‍♂️🙈

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

@Flx01 tu erai la Sara la ora prânzului 😜 de tine nu am avut eu loc🤦eu am fost cel care te-a deranjat? 🤣🤣🤣

Postat
Acum 5 minute, Anthonio a spus:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

@Flx01 tu erai la Sara la ora prânzului 😜 de tine nu am avut eu loc🤦eu am fost cel care te-a deranjat? 🤣🤣🤣

Nuuu mai deranjat tu alti doi capcauni stiu ei care... 🙈🤦‍♂️

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 2 ore, Anthonio a spus:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Pai tu nu mancai la Anca😅? Te cam intinzi, sau nu-ti placea cum face ciorba? Oricum la Sara nu era mancare, doar cateva bomboane de pom...ori a mancat-o altul inaintea mea...🙈

Vizitator Anthonio
Postat
Acum 6 ore, unsuflet a spus:

Pai tu nu mancai la Anca😅? Te cam intinzi, sau nu-ti placea cum face ciorba? Oricum la Sara nu era mancare, doar cateva bomboane de pom...ori a mancat-o altul inaintea mea...🙈

Bune erau și bomboanele 😮 

Sara era prima variantă, eram cu Ernest după mine și nu puteam să aștept 40 de minute, a două era Bibi tot fără succes, a treia era Diana care încă dormea, Anca a fost lozul norocos 

Vizitator unsuflet
Postat

No că s-o stins si colegul @dordeputa asa cum o venit, intr-o săptămană, ca un meteorit😅. Am simțit că ceva nu e koser cu el. Multumim adminilor.

Postat

Foarte scumpa aceasta lume .. am observat ca sunt multe care cer 200 pentru o finalizare si nu ofera mai nimic … meniul extrem de sarac. Practic futi doar asa sa futi ceva. 

• Like 1
  • Oras:Arad
Postat
1 oră în urmă, shadow0123 a spus:

Foarte scumpa aceasta lume .. am observat ca sunt multe care cer 200 pentru o finalizare si nu ofera mai nimic … meniul extrem de sarac. Practic futi doar asa sa futi ceva. 

Cred că la Diana te referi, totul protejat, fără pupături,.... show la web ar fi mai indicat, zic eu, că arată tare bine.

Vizitator Anthonio
Postat

@bozgoru de ce aș chema pe cineva și pentru ce? am chemat câteva fătuci si eu am avut doar de pierdut din toate părțile, prefer să nu mai chem pe nimeni, singura pe care o chem e Antonia 

Sunt fete cu servici bune in Arad dar sunt pe publi și  nu spune nimeni nimic despre ele, cine e învățat să meargă la sigur să aștepte până vin ponturile

Vizitator
Postat
1 hour ago, Anthonio said:

@bozgoru de ce aș chema pe cineva și pentru ce? am chemat câteva fătuci si eu am avut doar de pierdut din toate părțile, prefer să nu mai chem pe nimeni, singura pe care o chem e Antonia 

Sunt fete cu servici bune in Arad dar sunt pe publi și  nu spune nimeni nimic despre ele, cine e învățat să meargă la sigur să aștepte până vin ponturile

Esti un om rau! Nu vrei sa dai mura in gura pe forum! De ce sa testeze si ei ceva, daca sunt fraieri care sa testeze pe banii lor?

Vizitator Anthonio
Postat
Acum 1 oră, hateru_ a spus:

Esti un om rau! Nu vrei sa dai mura in gura pe forum! De ce sa testeze si ei ceva, daca sunt fraieri care sa testeze pe banii lor?

Nu mai scriu nimic! Doar bășcălie voi face🤣 imediat încep 🙊

La 14.01.2023 la 17:28, Rafaelooo a spus:

Cred că la Diana te referi, totul protejat, fără pupături,.... show la web ar fi mai indicat, zic eu, că arată tare bine.

Vezi că va apărea Andreea in Arad, poate îți convine prețul, cărei ofertă la fk🤣

Postat
Acum 33 minute, Anthonio a spus:

Vezi că va apărea Andreea in Arad, poate îți convine prețul, cărei ofertă la fk🤣

Da, da, mulțumesc, chiar am văzut.

Pare ok fata, nu știu, oral ne, fk în meniu, nu-i rău, zic că merită să-i dăm o șansă.

Postat
Acum 51 minute, Anthonio a spus:

Ps, la anal ne-o închis, ne-a dat...."sek". 😂😂😂

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 17 minute, Rafaelooo a spus:

Da, da, mulțumesc, chiar am văzut.

Pare ok fata, nu știu, oral ne, fk în meniu, nu-i rău, zic că merită să-i dăm o șansă.

Fk in meniu? 

Momentan nu il are, pe vremuri era 250 €.

• Telefon: 0735093487
  • Oras:Pe pământ
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 17 minute, unsuflet a spus:

Fk in meniu? 

Momentan nu il are, pe vremuri era 250 €.

Doar la cerere😈.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

*prețul vechi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...