Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
15 hours ago, Dedei90 said:

Va mai dau un exemplu de atitudine. O sa scriu aici ca nu vreau sa dau nume. Zicea Ari TOP ca sunt doar un cont. Exact asa suntem tratati. Un cont pe forum care e bun sa plateasca. Nu o persoana pe care sa o respecti. 

Fac programare azi la o duduie respectabila de pe forum. Nu curvele de pe publi ci o domnisoara de pe forum. Confirm programarea la fix exact asa cum a cerut. Ca sa ma trezesc dupa 20 de min ca imi cere sa amanam 30 min ca are clienti intarziati. Eu nu am timp de pierdut de aia imi fac programare. Asa ca am refuzat si i-am zis ca daca nu ma primeste cum am stabilit atunci anulam.

Chiciti ce a facut fata? A preferat sa anuleze cu mine fraierul care a confirmat la timp ca sa isi ia clientii intarziati! Asta e o atitudine corecta! Ca nu are ce sa faca. Daca preferi sa iei pe cei intarziati decat pe prostul care e corect atunci e clar care e treaba cu tine.

Si asta nu e tot. Mai trece ceva timp si imi scrie ca sa vin la programare ca ala pe langa ca a intarziat era si arogant. Si acum poate sa ma primeasca.

Ghici ce am facut eu? Nu m-am dus! Pai chiar is prostul satului sa accept tot cacatul? Nu accept atitudinea asta. Lipsa de respect fata de clientul bun! Nu o sa dau nume nu is curios.

Asta e modul in care suntem tratati! Stiu ca si ele au parte de tepe dar daca eu sunt serios si confirm ca vin de ce ma da la o parte pt unul intarziat? Pt ca le intereseaza doar banii si merge si pe banda rulanta. Si prostii accepta orice numa sa futa ceva. 

Frumos ar fi sa stim si noi despre cine e vorba. 

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
La 31.03.2023 la 7:44, hateru_ a spus:

Daaaa, mi-a placut! Ai talent! 

Totusi sper ca tot ce scrii e caterinca si nu asta e nivelul tau.

Stimabile domn 😂 și cetățean 😂 eu nu am materie cenușie că a dvs da la tot felul de reacti ciudate pe care le aveți😁😂😁va zic ceva fetele va știu 🤣🤣🤣🤣și am aflat lucruri interesante despre dvsin spatele tastaturii se ascunde altceva 😁😁😁😁vezi sa intre fetele cochetele cu pula pe tine ,, Apropo mult apreciată ta,,,Sara a dat puțin din casa,,,, fain om ești 🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 1 oră, Tom88 a spus:

Stimabile domn 😂 și cetățean 😂 eu nu am materie cenușie că a dvs da la tot felul de reacti ciudate pe care le aveți😁😂😁va zic ceva fetele va știu 🤣🤣🤣🤣și am aflat lucruri interesante despre dvsin spatele tastaturii se ascunde altceva 😁😁😁😁vezi sa intre fetele cochetele cu pula pe tine ,, Apropo mult apreciată ta,,,Sara a dat puțin din casa,,,, fain om ești 🤣🤣🤣🤣

Nu e frumos sa bagi zaza intre colegi, cu atat mai mult cu cat ii cunosti punctul slab.

Link spre comentariu
Acum 20 minute, unsuflet a spus:

Nu e frumos sa bagi zaza intre colegi, cu atat mai mult cu cat ii cunosti punctul slab.

Nuuuu vreau asta 😂😂😂o fi un an fain și interesant🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator
1 hour ago, Tom88 said:

Hai sa le luam pe rand.

Ai si tu dreptate cu ceva, stai prost cu materia cenusie. Si se pare ca stai prost si cu bunul simt. Si nu inteleg ce te fute pe tine grija de mine. Nu poti tu sa futi linistit daca nu comentezi despre mine? Sau doar iti place sa te bagi in seama? 

1. Si cel mai important. Sara nu da din casa. Nu isi vorbeste clientii. Deci asta iese din discutie. Cu atat mai putin despre mine, pentru ca avem o relatie foarte buna. Te deranjeaza asta? Dar daca zici ca a dat din casa, poate ne spui si noua ce a zis despre mine. 

2. Ce fel de reactii am? La ce te referi? Nu am avut treaba cu nimeni de multa vreme.

3. Ma stiu fetele? Probabil ma stiu cateva. Ma barfesc fetele? Ai grija, ca poti sa fii urmatorul pe lista. Daca ma barfesc pe mine, cu siguranta te barfesc si pe tine la altii. Asta spune multe despre caracterul lor.

3. Ai aflat multe lucruri interesante despre mine? Bravo tie! Felicitari! In spatele tastaturii se ascunde altceva? Altceva decat ce? Am zis eu ca sunt ceva zeu? M-am dat mare si tare pe aici? Eu chiar sunt baiat fain, nu inteleg de ce ma faceti "omul rau" pe forum. Ca scriu in recenzii ceea ce vad si ceea ce primesc? 

4. Sa intre fetele cochetele cu pula pe mine? Care sunt fetele cochetele astea? Cu ce le deranjez eu pe ele?

Hai sa ne vedem toti de treaba, ca e loc pentru toata lumea. Dar se pare ca scopul tau e sa comentezi doar ampulea.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, hateru_ a spus:

Hai sa le luam pe rand.

Ai si tu dreptate cu ceva, stai prost cu materia cenusie. Si se pare ca stai prost si cu bunul simt. Si nu inteleg ce te fute pe tine grija de mine. Nu poti tu sa futi linistit daca nu comentezi despre mine? Sau doar iti place sa te bagi in seama? 

1. Si cel mai important. Sara nu da din casa. Nu isi vorbeste clientii. Deci asta iese din discutie. Cu atat mai putin despre mine, pentru ca avem o relatie foarte buna. Te deranjeaza asta? Dar daca zici ca a dat din casa, poate ne spui si noua ce a zis despre mine. 

2. Ce fel de reactii am? La ce te referi? Nu am avut treaba cu nimeni de multa vreme.

3. Ma stiu fetele? Probabil ma stiu cateva. Ma barfesc fetele? Ai grija, ca poti sa fii urmatorul pe lista. Daca ma barfesc pe mine, cu siguranta te barfesc si pe tine la altii. Asta spune multe despre caracterul lor.

3. Ai aflat multe lucruri interesante despre mine? Bravo tie! Felicitari! In spatele tastaturii se ascunde altceva? Altceva decat ce? Am zis eu ca sunt ceva zeu? M-am dat mare si tare pe aici? Eu chiar sunt baiat fain, nu inteleg de ce ma faceti "omul rau" pe forum. Ca scriu in recenzii ceea ce vad si ceea ce primesc? 

4. Sa intre fetele cochetele cu pula pe mine? Care sunt fetele cochetele astea? Cu ce le deranjez eu pe ele?

Hai sa ne vedem toti de treaba, ca e loc pentru toata lumea. Dar se pare ca scopul tau e sa comentezi doar ampulea.

Amu te-ai beșicat te iei tu de toți pa aici😁😁😁😁le-ai futut tu pe toate 🤭🤭😘 da sa ști am aflat multe despre tine și cum arăți 😁😁😁ești bărbat pa pula ta și tu🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator
1 minute ago, Tom88 said:

Amu te-ai beșicat te iei tu de toți pa aici😁😁😁😁le-ai futut tu pe toate 🤭🤭😘 da sa ști am aflat multe despre tine și cum arăți 😁😁😁ești bărbat pa pula ta și tu🤣🤣🤣🤣

Sclavete, mult mai barbat decat tine! Asa ca poti sa stai linistit! 🤣🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 3 minute, hateru_ a spus:

Sclavete, mult mai barbat decat tine! Asa ca poti sa stai linistit! 🤣🤣🤣🤣🤣

Am auzit asta e valoarea ta de ce îmi vb așa ți-am vb frumos🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator
16 minutes ago, Tom88 said:

Am auzit asta e valoarea ta de ce îmi vb așa ți-am vb frumos🤣🤣🤣

Hai sclavete, spune ce a zis Sara despre mine! Sunt curios. 🤣🤣🤣🤣🤣

Chiar si Sara e curioasa 🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 1 minut, hateru_ a spus:

Hai sclavete, spune ce a zis Sara despre mine! Sunt curios. 🤣🤣🤣🤣🤣

Chiar si Sara e curioasa 🤣🤣🤣🤣

Prost esti 🤣🤣🤣desi vrei sa faci pe deșteptul😁😁😁ai încredere în curve🤭🤭🤭ți-o iei urat ani asta pe vb ți-o garantez🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator
5 minutes ago, Tom88 said:

Prost esti 🤣🤣🤣desi vrei sa faci pe deșteptul😁😁😁ai încredere în curve🤭🤭🤭ți-o iei urat ani asta pe vb ți-o garantez🤣🤣🤣

N-are rost sa-mi pierd timpul cu tine. Esti prost de bubui, sper sa nu te inmultesti! Te rog sa imi promiti ca vei folosi prezervativul de fiecare data! Desi, la cat esti de prost, spermatozoizii tai nu au cum sa fecundeze.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Tom88 a spus:

Apropo mi-a zis Sara daca ai da câteva kg jos au fi bărbat mișto bine ție ți-a zis că ești ok cum ești🤣🤣🤣🤣date un sloboj sate înece😁😁😁

Link spre comentariu
Vizitator
2 minutes ago, Tom88 said:

Apropo mi-a zis Sara daca ai da câteva kg jos au fi bărbat mișto bine ție ți-a zis că ești ok cum ești🤣🤣🤣🤣date un sloboj sate înece😁😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sa stii ca are dreptate Sara. Daca as da cateva kg jos, as fi misto. 

Si tu ai dreptate, Sara chiar mi-a zis ca is ok asa cum sunt.

Saraaaaaaa, de unde stie asta ce ai zis? 🤔🤔🤔

Link spre comentariu
Vizitator
Just now, altmarz said:

Ca tot vorbiti de Sara...

Stiti cumva daca e in oras? 🤣

Nu e in oras si nu stiu cand se intoarce.

Si are noroc ca nu e in oras, ca mergeam sa o iau de urechi ca m-a facut gras. 

Link spre comentariu
Acum 9 minute, hateru_ a spus:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sa stii ca are dreptate Sara. Daca as da cateva kg jos, as fi misto. 

Si tu ai dreptate, Sara chiar mi-a zis ca is ok asa cum sunt.

Saraaaaaaa, de unde stie asta ce ai zis? 🤔🤔🤔

Nimic sfatul meu este du-te scăpa de burtă și regăsește pula și după aia pot sa las o recenzie cu Sara🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
1 oră în urmă, altmarz a spus:

Ce imi plac mie conturile astea noi ce au aparut in Arad recent...

Vezi că faci i mare greșeală nu conturile vb ce faptele 🤣🤣🤣aici nu poți intra tu că ești prea deștept hai zi că primesc 🤣🤣🤣da vezi cum stă treabă 

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 2 ore, altmarz a spus:

Ce imi plac mie conturile astea noi ce au aparut in Arad recent...

Eu am impresia ca aceste conturi nu sunt chiar atat de noi, sau doar numele e altul...🤔

Link spre comentariu

Aveam un gând în minte, după încă o vizita la AK...

Sa știți că voi in Arad stați mult mai bine decât noi in Timișoara...

La AK ai și o benzinărie unde poți bea o cafea liniștit (in caz că ajungi mai repede sau mai trebuie să aștepți puțin), și un KFC (ce merge o aripioară dupa o partida intensă de cardio)...practic fetele se gândesc la voi...

Noi pe Rebreanu avem... câmp 🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 4 minute, altmarz a spus:

Aveam un gând în minte, după încă o vizita la AK...

Sa știți că voi in Arad stați mult mai bine decât noi in Timișoara...

La AK ai și o benzinărie unde poți bea o cafea liniștit (in caz că ajungi mai repede sau mai trebuie să aștepți puțin), și un KFC (ce merge o aripioară dupa o partida intensă de cardio)...practic fetele se gândesc la voi...

Noi pe Rebreanu avem... câmp 🤣

Pe Rebreanu aveti o bisericuta langa. Nici nu s-a uscat bine foaia cu pacatul comis ca te bagi la un acatist si esti ca nou, o poti lua de la inceput.

Ps. Si noi ne gandim la fetele noastre de la AK, dar pe Rebreanu imi cam zboara gandul, mai ales la una, rau de tot. Capra vecinului mereu se cracaneaza mai sexy😆😆😆

Link spre comentariu
8 minutes ago, unsuflet said:

Pe Rebreanu aveti o bisericuta langa. Nici nu s-a uscat bine foaia cu pacatul comis ca te bagi la un acatist si esti ca nou, o poti lua de la inceput.

Ps. Si noi ne gandim la fetele noastre de la AK, dar pe Rebreanu imi cam zboara gandul, mai ales la una, rau de tot. Capra vecinului mereu se cracaneaza mai sexy😆😆😆

Așa e...dar eu tare mă gândesc la fetele de la AK acum...

Și săptămâna asta s-ar putea sa fiu doar prin Arad...deja am inceput promițător și am doua recenzii de scris :)

Oricum la cum se circulă în TM...chiar ajung mai repede la AK decât pe Rebreanu 🤣

Edit: O să încep să chem fetele la Arad in loc de TM 🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
1 oră în urmă, altmarz a spus:

Așa e...dar eu tare mă gândesc la fetele de la AK acum...

Și săptămâna asta s-ar putea sa fiu doar prin Arad...deja am inceput promițător și am doua recenzii de scris :)

Oricum la cum se circulă în TM...chiar ajung mai repede la AK decât pe Rebreanu 🤣

Edit: O să încep să chem fetele la Arad in loc de TM 🤣

Da, stim, saptamana asta jumatate de Timisoara va veni la noi pt ...o fata buna. Bravo ei!

Link spre comentariu

Vizitator unsuflet
Acum 48 minute, altmarz a spus:

Exaaaact...ce pulpite si aripioare faine o sa mananc eu la arad saptamana asta 🤭

Iti fi voi capitala culturala, da noi suntem capitala sexuala😆😆😇

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...