Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 46 minute, andreeakvl98 a spus:

Măi băieți, nu vă mai certați 😯.  

Va scade potența de la atâția nervi... 

Nu exista barbat impotent care sa nu poata sstisface o femeie atata timp cat are 10 degete si o limba.

Stii csre e culmea impotentei? Sa iti indesi limba cu degetul in gaurica.

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 14 minute, IndianuSibiu a spus:

Tu chiar ești prost rău,  unde plm ai citit tu ca am spus eu fetei să nu vina în Arad ? @andreeakvl98 ți-am zis eu asa  ceva  :))

Ai spus pe topicul Alinei din Sibiu, ai uitat? 

Scuza-ma, am zis ca nu iti mai raspund, am mai pierdut 2 minute din viata pt tine. 

Da-mi Doamne putere si rabdare sa nu raspund la toti p....... multumesc!

• Oras:Sibiu
Postat

Cu Alina e alta poveste sclavete ce ești, tu ai zis mai sus ca iam zis la afata asta sa nu vina in Arad prostu pulii care esti

Postat

Apoi de ce chemați fetele în Arad cu atâta fix și apoi nu le mai vizitați  ? Tu si încă vreo 5 paraziți ca tine  ?

Vizitator unsuflet
Postat

Deja intreci orice masura si folosesti un limbaj suburban. Rog colegii aradeni sa ii aratam ca suntem uniti si nu putem fi calcati in picioare de toti neavenitii din tara. Prin urmare, va rog sa ii dati minus la fiecare injuratura.

De asemenea il rog pe @pisicuts sa il atentioneze cumva, sa ne respecte pe noi, aradenii. Ne-a jignit de f multe ori pe acest topic si pe cel de la Dg cu Alina blonda cu sanii mari.

Multumesc anticopat tuturor.

Postat
Acum 1 minut, unsuflet a spus:

Deja intreci orice masura si folosesti un limbaj suburban. Rog colegii aradeni sa ii aratam ca suntem uniti si nu putem fi calcati in picioare de toti neavenitii din tara. Prin urmare, va rog sa ii dati minus la fiecare injuratura.

De asemenea il rog pe @pisicuts sa il atentioneze cumva, sa ne respecte pe noi, aradenii. Ne-a jignit de f multe ori pe acest topic si pe cel de la Dg cu Alina blonda cu sanii mari.

Multumesc anticopat tuturor.

Vezi ca tu o cauți șchiopule instigand lumea sa ma minuseze :))

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 13 minute, IndianuSibiu a spus:

Vezi ca tu o cauți șchiopule instigand lumea sa ma minuseze :))

Eu ti-am dat minus pt limbaj urat, tu mi-ai dat pt un banc...

Nu mai jigni aradenii si nu am nimic cu tine. Nu ti-ai gasit alt loc de desfasurare decat orasul nostru? Ramai in Sibiul tau, sunt si acolo fete. Pe ale noastre oricum nu le cunosti.

Postat
Chiar acum, unsuflet a spus:

Eu ti-am dat minus pt limbaj urat, tu mi-ai dat pt un banc...

Nu mai jigni aradenii si nu am nimic cu tine. Nu ti-ai gasit alt loc de desfasurare decat orasul nostru? Ramai in Sibiul tau, sunt si acolo fete. Pe ale noastre oricum nu le cunosti.

Nu te mai baga în seamă cu mine,  ok

Mam convins ca în cazul tău adevărul și prostia doare :))

Postat

Neinspirata asta cu indieni la Sibiu. Dacă își punea Indianu Galați, îl mai credeam, ca acolo au fost niște indieni când s-a privatizat Sidex, dar la Sibiu nu țin minte sa fi ajuns, doar dacă nu și-o fi adus Nicu Ceausescu indieni sa ii facă laba înainte de '89, și o fi ieșit Indianu asta ca o eroare genetica. 

Postat
Acum 5 minute, dascalescu-d a spus:

Neinspirata asta cu indieni la Sibiu. Dacă își punea Indianu Galați, îl mai credeam, ca acolo au fost niște indieni când s-a privatizat Sidex, dar la Sibiu nu țin minte sa fi ajuns, doar dacă nu și-o fi adus Nicu Ceausescu indieni sa ii facă laba înainte de '89, și o fi ieșit Indianu asta ca o eroare genetica. 

Chiar ma întrebam când te bagi și tu în seamă lipitoare  :))

Postat
2 minutes ago, IndianuSibiu said:

Chiar ma întrebam când te bagi și tu în seamă 

Te-am lăsat sa aștepți ceva, drept e 😂

Dar a meritat, este? 

Postat
Acum 1 minut, dascalescu-d a spus:

Te-am lăsat sa aștepți ceva, drept e 😂

Dar a meritat, este? 

Pai se putea sa lipsească parazitul de tine de pe aici :))

Postat
Acum 1 minut, IndianuSibiu a spus:

Aveti grija ca indianu asta e ella bruneta 

• Like 1
Postat
2 minutes ago, IndianuSibiu said:

Exact asta am vrut sa zic eu de tine. Al dracului timing 😂😂 

@666lion9, m-am prins de mult ca e ea, dar dacă tot sta degeaba si nu are clienți, măcar sa ii ținem noi companie, chiar dacă nu putem chiar 24/7.

Postat
Acum 1 minut, dascalescu-d a spus:

Exact asta am vrut sa zic eu de tine. Al dracului timing 😂😂 

@666lion9, m-am prins de mult ca e ea, dar dacă tot sta degeaba si nu are clienți, măcar sa ii ținem noi companie, chiar dacă nu putem chiar 24/7.

Pana acum erau doar vreo 5-6 paraziți în comunitatea asta pe Arad dar văd că a mai apărut unu 666lion9 ăsta  :)) mai sunteți camuflati mulți 

Postat
1 minute ago, IndianuSibiu said:

Pana acum erau doar vreo 5-6 paraziți în comunitatea asta pe Arad dar văd că a mai apărut unu 666lion9 ăsta  :)) mai sunteți camuflati mulți 

De fiecare dată când scrii "miau" ca pisica mai apare câte un "parazit" 😂

• Haha 1
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

De asta oare ce mai zice domnisoara ela ca vad contu din 2015 , ca e tot fan arad fac pariu :))))

Postat
Chiar acum, IndianuSibiu a spus:

Si nu se poate face nimic?nu se poate vb cu pisicut sa ia masuri?gen inchise conturile false.din ce m am documentat fata are multe conturi false cu care isi da si recenzii🤣🤣

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, 666lion9 a spus:

Si nu se poate face nimic?nu se poate vb cu pisicut sa ia masuri?gen inchise conturile false.din ce m am documentat fata are multe conturi false cu care isi da si recenzii🤣🤣

La tine prostia doare rău de tot, stai draq coteiule în coteț la tine acolo :))

Postat
Acum 3 minute, 666lion9 a spus:

Si nu se poate face nimic?nu se poate vb cu pisicut sa ia masuri?

Uite ca iti dau eu un like ca din 2015 vad ca ești tot pe 0 ca sa îți dau un pic de valoare :))

Postat

Uite ca iti dau eu un like ca din 2015 vad ca ești tot pe 0 ca sa îți dau un pic de valoare :))

Mai bine ti ai pastra valoarea pt tine si te ai spala la fundulet in primul rand:))

Postat
Chiar acum, 666lion9 a spus:

Mai bine ti ai pastra valoarea pt tine si te ai spala la fundulet in primul rand:))

Nici nu ma mai obosesc ca să răspund la un cotei ca tine  :))

Postat
3 minutes ago, 666lion9 said:

Indianu se spala la fundulet direct în Gange, afluentul Cibinului 😆😆😆

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...