IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, dascalescu-d a spus: Indianu se spala la fundulet direct în Gange, afluentul Cibinului 😆😆😆 Ai văzut, cine știe cunoaște :))
Membru Premium x the impaler Reputație: 9899 Postat Ianuarie 10, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Ianuarie 10, 2022 3 hours ago, andreeakvl98 said: Multumesc frumos pentru sfat! Dacă vin practicand doar masaj erotic sunt sigura ca îmi voi găsi grupul meu de oameni cu care sa lucrez. Eu nu vreau sa vina tot Aradul la mine, pentru ca sigur nu sunt pe placul tuturor(orice servicii as oferi). Nu sunt o tipa care lucreza pe banda rulantă. Prefer un alt fel de întâlniri, fata de cele comune. Repet, nu am nimic cu ce sa ma laud legat de meseria pe care o practic. Dacă va fi ceva de lăudat, va las pe voi sa o faceți. Am o lista de servicii pe care o respect. Dacă cumva intr-un oraș se cere cum spui tu FK și eu nu fac asa ceva.... nu am sa evit orașul pentru ca de... la Arad se prefera serviciul x. Cu acest comentariu m-ai întărâtat sa vin in Arad. Nu aveam în plan. Vai ce fata open.... legs, mind, soul... 😂 Baga si Oradea in lista ca vreau sa-ti spun ceva intre 4... labii... cu limba, o poezie noa... sa nu ramai curioasa 🥰😘 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 39 minute, IndianuSibiu a spus: Nu te mai baga în seamă cu mine, ok Mam convins ca în cazul tău adevărul și prostia doare :)) Faina gandire ai: tu navalesti la noi in casa si faci galagie, iar noi trebuie sa tacem si sa induram orice jignire ne aduci in loc sa ne parasesti tu casa!
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, x the impaler a spus: Vai ce fata open.... legs, mind, soul... 😂 Baga si Oradea in lista ca vreau sa-ti spun ceva intre 4... labii... cu limba, o poezie noa... sa nu ramai curioasa 🥰😘 Sa trăiești domnul poet, iti urmaresc postările și ești super tare :)) stimă și respect
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Faina gandire ai: tu navalesti la noi in casa si faci galagie, iar noi trebuie sa tacem si sa induram orice jignire ne aduci in loc sa ne parasesti tu casa! Prostule asa cum ți-am scris mai sus, e un forum public și scriu unde vreau sau vrei sa iti desenez ca la copii :))
666lion9 Reputație: 6 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 6 minute, x the impaler a spus: Vai ce fata open.... legs, mind, soul... 😂 Baga si Oradea in lista ca vreau sa-ti spun ceva intre 4... labii... cu limba, o poezie noa... sa nu ramai curioasa 🥰😘 Baga o poezie daca vrei sa o convingi sa mearga 1
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 4 minutes ago, IndianuSibiu said: Prostule asa cum ți-am scris mai sus, e un forum public și scriu unde vreau sau vrei sa iti desenez ca la copii :)) Ma, indiene, ma, dar se poate asa ceva?! Ce limbaj e asta, din favele din Delhi? Se poate asa ceva? Mai un pic și credeam ca tu ești vagabondul milionar și vii cu asa limbaj?
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 2 minute, IndianuSibiu a spus: Prostule asa cum ți-am scris mai sus, e un forum public și scriu unde vreau sau vrei sa iti desenez ca la copii :)) Daca tot ai ales sa intri la noi in casa nechemat, te rugam sa ne vorbesti frumos daca poti. Daca nu, asta e.
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Daca tot ai ales sa intri la noi in casa nechemat, te rugam sa ne vorbesti frumos daca poti. Daca nu, asta e. Vb frumos cu cine îmi vb frumos nu si in căzut tău
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 2 minute, dascalescu-d a spus: Ma, indiene, ma, dar se poate asa ceva?! Ce limbaj e asta, din favele din Delhi? Se poate asa ceva? Mai un pic și credeam ca tu ești vagabondul milionar și vii cu asa limbaj? Răspund cu aceiași monedă prietene :))
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 28 minute, Dolaru_arad a spus: De asta oare ce mai zice domnisoara ela ca vad contu din 2015 , ca e tot fan arad fac pariu :)))) Tu ești FanArad stai liniștit ca eu mi-am dat seama dar nu ma bag în discuția ta cu fata respectiva :))
666lion9 Reputație: 6 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, IndianuSibiu a spus: Răspund cu aceiași monedă prietene :)) Niciun client,nimic?
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 1 minute ago, IndianuSibiu said: Răspund cu aceiași monedă prietene :)) Aoleu, ca iar ai scris "miau" ca pisica! Acuma mai apare un "parazit". Numa' prostii faci, indiene! 😂😂 1
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Chiar acum, dascalescu-d a spus: Aoleu, ca iar ai scris "miau" ca pisica! Acuma mai apare un "parazit". Numa' prostii faci, indiene! 😂😂 Sa apară fără număr :))
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, 666lion9 a spus: Niciun client,nimic? Te ajut sa iti faci nr. conținut mai mare sau te las în lumea ta cea a prostiei ce zici ? :))
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 1 minute ago, IndianuSibiu said: Sa apară fără număr :)) Să apară, nu zic să nu. Dar dacă mai apar, tare mi-e că o sa ai nevoie de ceva întăriri, știu eu, de un Santino, un Tata Jan, sau... pana mea, bătrânu ala de aspiră... 😂
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, dascalescu-d a spus: Să apară, nu zic să nu. Dar dacă mai apar, tare mi-e că o sa ai nevoie de ceva întăriri, știu eu, de un Santino, un Tata Jan, sau... pana mea, bătrânu ala de aspiră... 😂 Nu înțeleg de ce ma asociați cu fata aia sau cu cei lau distrus pe FanArad, eu minus iam dat doar și strict unde vb urât cu fata respectivă asa cum dau la toții paraziți care vb așa :)) în cazul vostru astia ce ma acuzați cred ca știu de ce , din prostia ce o aveți în cap =)))))
Membru Premium x the impaler Reputație: 9899 Postat Ianuarie 10, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Ianuarie 10, 2022 4 hours ago, andreeakvl98 said: Slim-ul a rămas la mamaie de Craciun😂. Am lăsat slim-ul și am luat șoriciul, pana ajung la voi îmi revin 😙. La sugestia lu @666lion9 Lansez o invitaie oficiala pt KVL 😆 Preacracita Kvl 🥰 Cand vii si la Plm Sa iti scriu o poezie Un vers plin de fantezie Vreau sa-ti umblu pe la buci Si sa te pun pe butuci Si cand capritza imi stai Sa vad ce farmece ai Pisica daca-i zemoasa 😜 Si devine-alunecoasa Daca este linsa bine Si cum e sa fiu in tine Scrii corect, m-ai cucerit Si pana mea te-a simtit Ca ai mult potential Pt un sex bestial Vreau sa te pup si in cur Dar nu-ti bag nimic ma jur Eu sunt tandru, delicat Nu fut ca un apucat 😂 Deci astept sa te cunosc Te-as cam fute recunosc Dar te fut politicos 😜 Si iti scriu un vers frumos! 🥰 1 1
666lion9 Reputație: 6 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 1 minut, x the impaler a spus: La sugestia lu @666lion9 Lansez o invitaie oficiala pt KVL 😆 Preacracita Kvl 🥰 Cand vii si la Plm Sa iti scriu o poezie Un vers plin de fantezie Vreau sa-ti umblu pe la buci Si sa te pun pe butuci Si cand capritza imi stai Sa vad ce farmece ai Pisica daca-i zemoasa 😜 Si devine-alunecoasa Daca este linsa bine Si cum e sa fiu in tine Scrii corect, m-ai cucerit Si pana mea te-a simtit Ca ai mult potential Pt un sex bestial Vreau sa te pup si in cur Dar nu-ti bag nimic ma jur Eu sunt tandru, delicat Nu fut ca un apucat 😂 Deci astept sa te cunosc Te-as cam fute recunosc Dar te fut politicos 😜 Si iti scriu un vers frumos! 🥰 Frate,esti cel mai tare!! Vezi sa nu fie geloasa Alinuta!stima si respect! 1 2
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Hai moluștelor știți voi care sunteți ca va las ca am de muls oile iar pe restu i salut
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 2 minutes ago, x the impaler said: La sugestia lu @666lion9 Lansez o invitaie oficiala pt KVL 😆 Preacracita Kvl 🥰 Cand vii si la Plm Sa iti scriu o poezie Un vers plin de fantezie Vreau sa-ti umblu pe la buci Si sa te pun pe butuci Si cand capritza imi stai Sa vad ce farmece ai Pisica daca-i zemoasa 😜 Si devine-alunecoasa Daca este linsa bine Si cum e sa fiu in tine Scrii corect, m-ai cucerit Si pana mea te-a simtit Ca ai mult potential Pt un sex bestial Vreau sa te pup si in cur Dar nu-ti bag nimic ma jur Eu sunt tandru, delicat Nu fut ca un apucat 😂 Deci astept sa te cunosc Te-as cam fute recunosc Dar te fut politicos 😜 Si iti scriu un vers frumos! 🥰 Ești genial și ai scris-o într-un timp record! 👍👍👍👍👍 1
666lion9 Reputație: 6 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 4 minute, IndianuSibiu a spus: Hai moluștelor știți voi care sunteți ca va las ca am de muls oile iar pe restu i salut Hai nu ma bolânzâ,sa nu-mi zici ca ai client
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 3 minute, x the impaler a spus: La sugestia lu @666lion9 Lansez o invitaie oficiala pt KVL 😆 Preacracita Kvl 🥰 Cand vii si la Plm Sa iti scriu o poezie Un vers plin de fantezie Vreau sa-ti umblu pe la buci Si sa te pun pe butuci Si cand capritza imi stai Sa vad ce farmece ai Pisica daca-i zemoasa 😜 Si devine-alunecoasa Daca este linsa bine Si cum e sa fiu in tine Scrii corect, m-ai cucerit Si pana mea te-a simtit Ca ai mult potential Pt un sex bestial Vreau sa te pup si in cur Dar nu-ti bag nimic ma jur Eu sunt tandru, delicat Nu fut ca un apucat 😂 Deci astept sa te cunosc Te-as cam fute recunosc Dar te fut politicos 😜 Si iti scriu un vers frumos! 🥰 Andreea cand soseste Pe la Arad se primeneste Daca vrei sa o iubesti Drumul Aradului il gasesti. Distanta nu e mare Daca o vrei intre picioare La buci de vrei sa-i dai Mai stai😀
dascalescu-d Reputație: 64 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 3 minutes ago, IndianuSibiu said: Hai moluștelor știți voi care sunteți ca va las ca am de muls oile iar pe restu i salut Du-te indiene, că doar s-a înduplecat karma și mai apuci să mulgi și tu un berbecel pe azi. 😂😂😂😂 Bafta! Trai bun cu babele!
IndianuSibiu Reputație: 183 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 10, 2022 Chiar acum, dascalescu-d a spus: Du-te indiene, că doar s-a înduplecat karma și mai apuci să mulgi și tu un berbecel pe azi. 😂😂😂😂 Bafta! Trai bun cu babele! Ma mulg pe mine,sa vezi ce labă i trag un gândul la blondă :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum