Sari la conținut

Toate prostiile😈

Postări Recomandate

Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus:

Cred ca a si adormit . Cuseta

Cred ca s-a închis în baie....si nu are semnal!!!! 😁 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0772056560
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 8 minute, scorpion1970 a spus:

Seară buna...pasarica!

La cuseta sau la taclale cu nasu?! 😉 

Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus:

Cred ca a si adormit . Cuseta

Sunt in baie fumez 😂😂 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Chiar acum, scorpion1970 a spus:

Cred ca s-a închis în baie....si nu are semnal!!!! 😁 

Da chiar m am închis in baie fumez doamne nașpa e cu trenul 😂

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Oare cum e sa fumezi in tren la cls 1 pe furiș 😂

Daia am 2 energizante unu pe post de scrumiera si unu îl beau 😂

57DED177-1E26-4B79-9CFE-BD37EEB80F52.jpeg

61CA4675-4C98-4B3D-96FD-B55B9B9109BB.jpeg

• Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator

No, sa-mi bag pula! Ma culc linistit....si acum ditamai telenovela! N-am chef de lectura SF de dimineata, imi face cineva un rezumat? Is curios daca tot eu sunt de vina si cu fetele astea.

Pace si prietenie! ❤️❤️❤️

Link spre comentariu
Vizitator
1 hour ago, Girlsexy99 said:

Good morning ❤️

1F5E3783-AC68-4583-916B-608979E733B4.jpeg

Stimabila domnita, avand in vedere ca nu mai ajungeti in Arad, frumos ar fi sa puneti pozele astea pe topicul de Timisoara! Nu cred ca e nimeni din Arad curios pe unde sunteti.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Vizitator Pamfiliu
1 oră în urmă, hateru_ a spus:

No, sa-mi bag pula! Ma culc linistit....si acum ditamai telenovela! N-am chef de lectura SF de dimineata, imi face cineva un rezumat? Is curios daca tot eu sunt de vina si cu fetele astea.

Am avut o datorie la tine, ce-i drept cam veche, (vb aia datoria nu piere) și acum suntem ( cred) chit🤣🤣🤣 

Categoric tu  ești de vină, cine să fie alt vinovat🤣🤣 trebuia să stai pe faleză cu paleta de ceferist și să îi  trimiți la Alexandra să-și realizeze planul, nu vrei tu să te sacrifici pt binele comunității 😅 

Merge rău peste tot nu doar  in Arad, voi credeți că ele vin de dragul nostru?  Noi suntem un nimic pt ele, ne vor bani și cam atât 

Băgați vizite lungi și dese dacă vreți să vină fete in oraș, nu fiți zgârciți, dă-l dracu de concediu🤣 băgați  banii la fete.... Fără număr fără număr 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 24 minute, hateru_ a spus:

Stimabila domnita, avand in vedere ca nu mai ajungeti in Arad, frumos ar fi sa puneti pozele astea pe topicul de Timisoara! Nu cred ca e nimeni din Arad curios pe unde sunteti.

Multumesc anticipat!

Buna ziua !!! 
Cred ca este la liberă alegere , pot posta si pe acest topic , si pe TM si pe buc , nu văd o tragedie din asta ! 
In primul rând am zis sa postez aici ca am fost etichetată pe aici , nu m am băgat aiurea in seama ! 
Am pus nu pt a ma lauda unde sunt , si pt a admira si voi priveliștea ! 
Haideti sa nu facem o tragedie ca nu mai vin la Arad , cine vrea sa ma cunoască poate venii si la TM , nu ma plâng dar am făcut eforturi mari sa vin si in TM , dacă stau sa ma gândesc ce mi e TM ce îmi e Arad tot aia e ! 
In al 2 lea rând , dacă te uiți pe topicul la discuții între fete , o sa vezi cata colege se vaită de Arad pe Tepe , inclusiv @AlexaNdrA1q mi a spus ca a luat o grămada de Tepe ! Poate asta a fost un semn sa nu vin in Arad ! 
Atat eu cât si Alexandra este pt prima data când venim in TM si crede ma sa faci 13 ore cu trenul nu e ușor , sa nu dormi deloc , nu mai spun de cazare etc ! Scopul nostru este sa îmbinăm utilul cu plăcutul ! 
Am vrut sa vin dar dacă nu am găsit locație asa din scurt am luat in TM ca sa fie si aproape de Arad ! 
Am venit pt a va cunoaște , dacă tot mi an luat concediu fără plata am zis sa vizitez si țara si sa cunosc oameni noi , nu te gandii ca in capitala duceam lipsa de clienți si daia am venit ! 
Sper sa aveți răbdare cu mine este pt prima data când plec cu aceasta “ munca “ din capitala si am nevoie de putina acomodare ! 
Eu sunt de părere ca in viața faci compromisuri uneori , si haideți sa nu facem din asta o tragedie TM e aproape de Arad , pot sa spun ca TM e departe de capitala 😏 , crede ma ca puteam sa plec in oricare alt oraș dar am zis sa fiu si aproape de voi si am ales TM pt prima data ! 
La mine cuv e cuv si o sa vin si la Arad , nu deschideam topic aiurea crede ma , nu duc lipsa de reclama ! Dar nu pot pleca 600 de km si sa ma duc la ghici , totuși nu e ca si cum te duci la Mamaia si găsești cazare 😂

Iti doresc o zi minunata si îmi cer iertare dacă te am supărat ! 💋

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

@Girlsexy99, nu te ambala draga!

Nu e nici o problema (cel putin din partea mea) ca mergi in TM. Nu trebuie sa imi dai explicatii mie, nu iti tin evidenta. Nu e nici o tragedie, sa nu exageram. De obicei, cand apare o fata noua, toti sar cu comentarii de genul: "hai odata" si bla bla, dar nu prea vezi recenzii de la comentaci. E mult bla bla fara nici o baza, deci nu va asteptati la multe vizite si recenzii. Saraca Alexandra se ruga sa ii faca recenzii sa stie si ea parerea oamenilor. Cam asta e nivelul cu forumul din Arad! Mult bla bla, putine recenzii!

Dar am vazut ca tot pui aici poze si nu are rost. La Arad nu suntem multi iubitori de natura, deci poti sa nu ne mai arati privelistea.

Imi pare rau de colega ta, e o situatie neplacuta, dar asta e....din ce am vazut, e o practica des intalnita, nu doar in Arad. Cred ca e raspunsul pestilor la forum. Parerea mea. 

Nu m-ai suparat, doamne feri, doar ziceam ca n-are rost sa pui poze aici. 

Spor la bani in TM! 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, hateru_ a spus:

@Girlsexy99, nu te ambala draga!

Nu e nici o problema (cel putin din partea mea) ca mergi in TM. Nu trebuie sa imi dai explicatii mie, nu iti tin evidenta. Nu e nici o tragedie, sa nu exageram. De obicei, cand apare o fata noua, toti sar cu comentarii de genul: "hai odata" si bla bla, dar nu prea vezi recenzii de la comentaci. E mult bla bla fara nici o baza, deci nu va asteptati la multe vizite si recenzii. Saraca Alexandra se ruga sa ii faca recenzii sa stie si ea parerea oamenilor. Cam asta e nivelul cu forumul din Arad! Mult bla bla, putine recenzii!

Dar am vazut ca tot pui aici poze si nu are rost. La Arad nu suntem multi iubitori de natura, deci poti sa nu ne mai arati privelistea.

Imi pare rau de colega ta, e o situatie neplacuta, dar asta e....din ce am vazut, e o practica des intalnita, nu doar in Arad. Cred ca e raspunsul pestilor la forum. Parerea mea. 

Nu m-ai suparat, doamne feri, doar ziceam ca n-are rost sa pui poze aici. 

Spor la bani in TM! 

Din păcate , asa e la Arad , la capitala nu prea am primit Tepe 😂😂 bine eu stau mai la periferie știi 😂😂 in Berceni si cred ca le e frica nu stiu zic si eu 😂😂 sau poate sunt eu prea frumoasa si nu ii lasă inima ! 😂😂
Nu prea ma interesează de recenzii pe alte orașe pt ca stau max o sapt si cine știe când si dacă mai revin 🤗

Te pup te aștept la un cico pe malul Beigai fac eu cinste dacă îmi merge trb 😂😂 glumesc 🤗

Wk superb sa ai ! ❤️

Link spre comentariu
Vizitator
Just now, Girlsexy99 said:

Din păcate , asa e la Arad , la capitala nu prea am primit Tepe 😂😂 bine eu stau mai la periferie știi 😂😂 in Berceni si cred ca le e frica nu stiu zic si eu 😂😂 sau poate sunt eu prea frumoasa si nu ii lasă inima ! 😂😂
Nu prea ma interesează de recenzii pe alte orașe pt ca stau max o sapt si cine știe când si dacă mai revin 🤗

Te pup te aștept la un cico pe malul Beigai fac eu cinste dacă îmi merge trb 😂😂 glumesc 🤗

Wk superb sa ai ! ❤️

Mno, nu stiu ce sa zic cu tepele astea! E pacat ca se intampla si alunga fetele ok din oras!

Sa nu ma astepti, ca nu vin. Si nu glumesc! Nici macar daca faci cinste!

Sedere profitabila sa aveti la vecinii nostri! 🎰

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 1 oră, Girlsexy99 a spus:

Wk superb sa ai ! ❤️

In Bucuresti nu se dau țepe😆😆😆.

MI vb dupa sederea voastra in Tm dedpre tepe, mai ales la fetele noi. Din cate am cutit eu, multe fete s-au plans si au plecat mai repede decat planificasera.

Nu suntrm noi cei mai urati/saraci/tepari din tara.

Ps. Nici eu nu vin la Tm pt un cico🤣🤣🤣🤣🤣..

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 6 minute, unsuflet a spus:

MI vb dupa sederea voastra in Tm dedpre tepe, mai ales la fetele noi. Din cate am cutit eu, multe fete s-au plans si au plecat mai repede decat planificasera.

Eu am o vb , si dacă nu vine Mohamed la munte  , vine muntele la Mohamed ! 
Eu in primul rând ma duc pt a ma relaxa , merge bn nu merge tot bine ma relaxasez ! 
Deci nu i prob de război ! 
Te pup zi frumoasa 💋

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 12 minute, unsuflet a spus:

Scuze..a zis "nu prea am țepe " iar discuțiile zic ca ar fii ok sa se oprească! Normal ca noi fiind prezente în București avem deja clienteala formata și nu prea au loc cei cu țepe ...treaba e simpla! Țepari sunt și vor fii mereu peste tot! 

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Scuze..a zis "nu prea am țepe " iar discuțiile zic ca ar fii ok sa se oprească! Normal ca noi fiind prezente în București avem deja clienteala formata și nu prea au loc cei cu țepe ...treaba e simpla! Țepari sunt și vor fii mereu peste tot! 

Vorbim dupa experienta Tm.

Pacat ca din razbunare ai cerut inchiderea topicului pe Arad, ma simt cam umilit, nu cred ca te deranja daca ramanea deschis.

Acum 9 minute, Girlsexy99 a spus:

Eu am o vb , si dacă nu vine Mohamed la munte  , vine muntele la Mohamed ! 
Eu in primul rând ma duc pt a ma relaxa , merge bn nu merge tot bine ma relaxasez ! 
Deci nu i prob de război ! 
Te pup zi frumoasa 💋

Sa iti explic cat pot de frumos de ce sunt suparat pe tine: ai facut exact ca un fotbalist care anunta sus si tare ca se transfera la Dinamo, iar a doua zi spune ca ei joaca in liga a doua si mai bine merge la Steaua. E tot in Bucuresti, cine vrea sa il vada poate sa se deplaseze putin.

Pt cultura voastra generala, exista o mica rivalitate intre Steaua si Dinamo, intre Tm si Arad.

Tu ai tarife mici, dar daca socotim benzina si jumatatea de zi pierduta pana in orasul vecin, tot aia e.

La rugamintile Alexandrei, ma opresc aici.

Spor!

Link spre comentariu
Vizitator

Mama cata drama! Calmati-va odată!... @unsuflet mi ai parut o pers ok ..nu vreau sa mi schimb impresia..uite ca și eu am făcut asa pe Pitești am deschis ca vin și am anunțat ca nu mai vin .. nu mai căutați voi sa ne justificam atât... plătiți voi cate 20 de mil la un drum ptr țepe și neserioși și după discutați.ti am zis ca tu vrei sa scoți la lumina partea frumoasa a Aradului și lumea bună....toate orașele au parti întunîntune.da am inchis ptr ca nu am ce sa mai caut..eu vizitez tara.nu sunt foc sa fac mia dar nici sa mi rup capu cu țepari. Prefer sa o frec pe banii mei degeaba decât sa mi umplu capu . O zi buna. 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 10 minute, unsuflet a spus:

Vorbim dupa experienta Tm.

Pacat ca din razbunare ai cerut inchiderea topicului pe Arad, ma simt cam umilit, nu cred ca te deranja daca ramanea deschis.

Sa iti explic cat pot de frumos de ce sunt suparat pe tine: ai facut exact ca un fotbalist care anunta sus si tare ca se transfera la Dinamo, iar a doua zi spune ca ei joaca in liga a doua si mai bine merge la Steaua. E tot in Bucuresti, cine vrea sa il vada poate sa se deplaseze putin.

Pt cultura voastra generala, exista o mica rivalitate intre Steaua si Dinamo, intre Tm si Arad.

Tu ai tarife mici, dar daca socotim benzina si jumatatea de zi pierduta pana in orasul vecin, tot aia e.

La rugamintile Alexandrei, ma opresc aici.

Spor!

Doamne ferește ! 
Am explicat clar de ce nu am venit in Arad ! Nu vin in PL 60 de km de buc am făcut 13 ore pe drum , si am explicat clar de ce nu am venit ! Dacă nu am găsit locație ce sa fac , eu proasta ca nu dorm in gara 😂😂

In fine cine înțelege bine , cine nu asta e ! 
Nu deschideam topic de nebuna sa ma aflu in trb ! O sa rog imd adminii sa închidă acel topic ! 
Ma așteptăm la așa ceva din partea ta dar in fine ma opresc aici ! 
Ai unde sa te duci la Arad , nu s a oprit lumea la mine ! 
O zi frumoasa , este ultimul meu rasp pe care ți l am dat ! 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Lasati dramele ca nu sunteti Shakespeare!

@AlexaNdrA1q ai dreptate cu ultimul comentariu!

Pana la urma, fiecare cu scopul lui pe aici! Daca scopul vostru nu e atins, e clar ca nu aveti ce cauta in Arad sau alt oras unde treaba nu e treaba!

Link spre comentariu

Vizitator
4 minutes ago, Girlsexy99 said:

Buna ziua ! 
@pisicutssi @cleopatra01, va rog sa Închideți acest topic , eventual puteți sa l ștergeți ! 
Nu doresc sa vin in Arad , atâta timp cât nu ma simt intr un min confort si înțeleasă ! 
Cine vrea sa ne cunoaștem ne vedem la TM , nu doresc sa vin in Arad , unu pt ca in Arad , o colega de a mea si a luat multe Tepe , 2 pt ca nu am fost înțeleasă !

Imi pare sinceră rău pt oamenii serioși care doreau sa ma cunoască dar nu vreau sa colaborez cu Arad ! 
Imi cer iertare nu am nimic personal cu nimeni dar pur si simplu din cauza tepelor si a neînțelegerilor nu doresc sa vizitez acest oraș ! 
@pisicutste rog sa închizi acest topic ! 
Mulțumesc ! 

Mno, deci tot eu is de vina ca nu vin fetele ok in Arad??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Din cauza lu' hateru nu vin si nu stau fetele in Arad?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...