Semakone Reputație: 1573 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 3 minute, AlexaNdrA1q a spus: @hateru_ @Semakone nu am înțeles cui sa ii citesc mesajele !?? Când?? Dacă unu abea de gând sa vina și nu a venit !? 😅unde citeam mesaje pe luna!? Iar celalalt...cine la cine a trimis mesaj!? Ca sa înțeleg și eu .. Ești carne de tun🤣🤣sau bea puțin lapte Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Chiar acum, hateru_ a spus: Scuze ca ti-am dat tag, nu iti mai bate capul. 😂😂😂😂 Ma numesc Alexandra sunt zodia gemeni și îmi place sa vqd oameni ce se ataca pe concretizare generalizata încercând sa ma pună pe mine intr-o lumina proasta! 😉😘aștept mesajul citit ca să și lămurim mai departe dacă e ceva..ca scoatem la lumina și alte detalii din privat dacă e nevoie și chiar se tine morțiș 😂😂 pe mine nu ma afectează cu nimic sa spun adevărul văzut din punctul meu de vedere.. poate va apărea o fata ce ma va contrazice ...fiecare își exprima opinia și pățaniile.... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 11 minutes ago, Semakone said: Prietene nu incerca sa o dai cotită că nu merge ,este vb de altcineva 😉. Acuma eu știu este o practică de-a ta mai ales că ai mai multe conturi. PS nu te mai încrede tu in curve că îți vând doar dragostea pe bani și iluzii 😃. Pace și prietenie ♥️♥️♥️ Mai omule, tu ai probleme psihice! Pe langa faptul ca nu esti capabil sa exprimi coerent o idee, nu intelege nimeni ce cacat vorbesti, mai esti si prost gramada! Link spre comentariu
gabrogabro Reputație: 2334 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 7 minute, AlexaNdrA1q a spus: @hateru_ @Semakone nu am înțeles cui sa ii citesc mesajele !?? Când?? Dacă unu abea de gând sa vina și nu a venit !? 😅unde citeam mesaje pe luna!? Iar celalalt...cine la cine a trimis mesaj!? Ca sa înțeleg și eu .. N-ai cum sa intelegi. E ceva intre baieti. Sti tu care o are mai mare ...😊😊😊 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 1 minute ago, AlexaNdrA1q said: Ma numesc Alexandra sunt zodia gemeni și îmi place sa vqd oameni ce se ataca pe concretizare generalizata încercând sa ma pună pe mine intr-o lumina proasta! 😉😘aștept mesajul citit ca să și lămurim mai departe dacă e ceva..ca scoatem la lumina și alte detalii din privat dacă e nevoie și chiar se tine morțiș 😂😂 pe mine nu ma afectează cu nimic sa spun adevărul văzut din punctul meu de vedere.. poate va apărea o fata ce ma va contrazice ...fiecare își exprima opinia și pățaniile.... Serios, scuze ca ti-am dat tag. Chiar nu era cazul, omul are probleme psihice. Vreau sa mai specific ca noi nu am vb in privat, deci nu la mine te referi cu detalii sau alte lucruri. Chiar te rog sa faci lumina, poate se mai curata forumul! Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 1 minut, hateru_ a spus: Mai omule, tu ai probleme psihice! Pe langa faptul ca nu esti capabil sa exprimi coerent o idee, nu intelege nimeni ce cacat vorbesti, mai esti si prost gramada! Mulțumesc frumos pentru ultimul compliment . PS tu chiar vrei sa o dam pe fata ???? Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 2 minute, gabrogabro a spus: N-ai cum sa intelegi. E ceva intre baieti. Sti tu care o are mai mare ...😊😊😊 Adică...este o joaca ca "in curtea scolii" și o folosesc pe Alexandra pe post de mingie... 😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Chiar acum, hateru_ a spus: Serios, scuze ca ti-am dat tag. Chiar nu era cazul, omul are probleme psihice. Vreau sa mai specific ca noi nu am vb in privat, deci nu la mine te referi cu detalii sau alte lucruri. Chiar te rog sa faci lumina, poate se mai curata forumul! Pai îmi pare ca semakone e clona... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Adică...este o joaca ca "in curtea scolii" și o folosesc pe Alexandra pe post de mingie... 😉 Uh ah deranjez ca ii "desmaschiez"😉🤣știi ca sunt un drăcușor vesel.ei incearca sa ma puna intr o lumina naspa..dar se cam dau de gol cu comturile cred..... 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 2 minute, Semakone a spus: Mulțumesc frumos pentru ultimul compliment . PS tu chiar vrei sa o dam pe fata ???? Deci e cont clona!? 🤔 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Uh ah deranjez ca ii "desmaschiez"😉🤣știi ca sunt un drăcușor vesel... 😘😘 Va bateți pe truse de machiaj... 🙈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Eu va las..ma mai duc pe la mesaje pe de whatssapp romantice..sa le mai recitesc .. 🤭 ca amintiri din arhiva iubaretilor ..nu nu e vb de unsuflet sau flx.. 😁 spor și succes tuturor! V-am spus ca am motivele mele..dar asa mi place mie sa nu dramatizez prea rău și sa va las putina lumina în oraș ca mai sunt și câțiva ok pe acolo! O seara minunataaa va spune Alexandra în datăăă... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Just now, AlexaNdrA1q said: Eu va las..ma mai duc pe la mesaje pe de whatssapp romantice..sa le mai recitesc .. 🤭 ca amintiri din arhiva iubaretilor ..nu nu e vb de unsuflet sau flx.. 😁 spor și succes tuturor! V-am spus ca am motivele mele..dar asa mi place mie sa nu dramatizez prea rău și sa va las putina lumina în oraș ca mai sunt și câțiva ok pe acolo! O seara minunataaa va spune Alexandra în datăăă... Ce rea esti. Nu vrei sa faci lumina.... O seara minunata sa ai! Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus: Eu va las..ma mai duc pe la mesaje pe de whatssapp romantice..sa le mai recitesc .. 🤭 ca amintiri din arhiva iubaretilor ..nu nu e vb de unsuflet sau flx.. 😁 spor și succes tuturor! V-am spus ca am motivele mele..dar asa mi place mie sa nu dramatizez prea rău și sa va las putina lumina în oraș ca mai sunt și câțiva ok pe acolo! O seara minunataaa va spune Alexandra în datăăă... In disputa baietilor nu era vorba de tine ci de o alta fata care ar fi citit unui client un mesaj de la un alt clent. Luminata? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 1 minut, unsuflet a spus: In disputa baietilor nu era vorba de tine ci de o alta fata care ar fi citit unui client un mesaj de la un alt clent. Luminata? Da.vroiam sa fiu luminata de semakone ..dar se pare ca a dispărut... 🤭🫢🤭 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Da.vroiam sa fiu luminata de semakone ..dar se pare ca a dispărut... 🤭🫢🤭 "E" mai multe clone pe aici😆, cel putin 2 stiu eu. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Da.. am văzut..a dispărut o clona a apărut un cont :)) .... am zis ca nu mai răspund la nimic .. bafta tuturor!! Nu vreau sa ma bag..dar am dreptate! Dau unfollow la topic! Următoarele citiri nu vor mai fii văzute ..ma fac ca nu vad eticheta.. Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 9 minute, AlexaNdrA1q a spus: Da.vroiam sa fiu luminata de semakone ..dar se pare ca a dispărut... 🤭🫢🤭 Eu sunt la raftul cu lactate...... Da am fost anunțat că nu mai e nevoie Link spre comentariu
Vizitator Pamfiliu Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 1 oră în urmă, unsuflet a spus: "E" mai multe clone pe aici😆, cel putin 2 stiu eu. Spune-mi cine îmi face concurență că îl mănânc cu fulgi cu tot🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 7 minute, Pamfiliu a spus: Spune-mi cine îmi face concurență că îl mănânc cu fulgi cu tot🤣🤣🤣 Bam bam 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 53 minute, hateru_ a spus: Mai omule, tu ai probleme psihice! Pe langa faptul ca nu esti capabil sa exprimi coerent o idee, nu intelege nimeni ce cacat vorbesti, mai esti si prost gramada! Prietene nu am nici un fel de problema. Mă jignești incontinu când îți dau o provocare. Asta e sunt crescut mai in spate 😄 nu că tine la sosea sa am o exprimare cu subiect și predicat😁 PS eu macar o fac pe fata nu că și tine prin culise.(ști ce zic)și după aia ies să vadă lumea cine sunt🙋 Link spre comentariu
Vizitator Pamfiliu Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 3 ore, Semakone a spus: Bam bam 🤣🤣🤣🤣 Cine ai mai fost de spui că știi atâtea? Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 1 minut, Pamfiliu a spus: Cine ai mai fost de spui că știi atâtea? Eu sunt mic nu știu nimic🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Pamfiliu Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 1 oră în urmă, Semakone a spus: Eu sunt mic nu știu nimic🤣🤣🤣🤣 Atunci du-te înapoi la raftul de lactate și ia-ți o sticlă de lapte și danonino și papă tot să crești mare și să înveți să porti o discuție bazată pe lucruri concrete nu să arunci vorbe fără discernământ Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Iunie 23, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 23, 2023 Acum 21 minute, Pamfiliu a spus: Atunci du-te înapoi la raftul de lactate și ia-ți o sticlă de lapte și danonino și papă tot să crești mare și să înveți să porti o discuție bazată pe lucruri concrete nu să arunci vorbe fără discernământ A tu ești ăla deștept . Te-ai băgat peste mine în două discuti unde nu trebuia 😁. Am zis sa intru și eu în una de-a ta am greșit🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum