Sari la conținut

AntoniaKitty , 0760179408, 150/250

Vizitator AntoniaKitty

Postări Recomandate

• pisicuts a setat ca important acest topic
  • Telefon: +40 760 179 408
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor ❤️

Mă găsiți la "birou" până la ora 22:00, programările se fac din timp și se confirma cu o oră înainte. Va pup 😘

1346952446_PointBlur_Jul032022_005455.jpg.cedd2625d5285852153f6d470a9469cf.jpg

• Like 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor ❤️

Mă găsiți la "birou" până la ora 22:00, programările se fac din timp și se confirma cu o oră înainte.

Va pup 😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor ❤️

Astăzi sunt disponibilă până la ora 22:00, programările se fac din timp și se confirma cu o oră înainte.

Va pup 😘

1412490634_PointBlur_Jul032022_005958.jpg.b9e01d845205230837abc2af9e2dd89d.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor ❤️

Mă găsiți la "birou" până la ora 22:00, programările se fac din timp și se confirma cu o oră înainte.

Va pup 😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor ❤️

Astăzi sunt disponibilă pentru programări până la ora 22:00 . Programările se fac din timp și se confirma cu o oră înainte. Va pup 😘

Point Blur_Jul032022_010532.jpg

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor ❤️

Astăzi sunt disponibilă pentru programări până la ora 22:00 . Programările se fac din timp și se confirma cu o oră înainte. Va pup 😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor ❤️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor ❤️

Va pup 😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dimineața dragilor ,

Astăzi mă găsiți până la ora 22:00 , programările se fac din timp și se confirma (din ambele părți) cu o oră înainte . 

Point Blur_Feb152022_225835.jpg

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor ❤️

Mă găsiți la "birou" până la ora 22:00, programările se fac din timp și se confirma (din ambele părți)  cu o oră înainte.☺️

Va pup 😘

Link spre comentariu
Acum 48 minute, Bianca_Bya a spus:

Buna dragilor ❤️

Mă găsiți la "birou" până la ora 22:00, programările se fac din timp și se confirma (din ambele părți)  cu o oră înainte.☺️

Va pup 😘

Preturi servicii poti actualiza si tu,te rog?

Am cautat și nu am găsit, scz de deranj...

Multumesc frumos!!!💋💋👅👅

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
La 22.06.2022 la 15:39, Bianca_Bya a spus:

Buna dragilor,

Țin să vă amintesc că serviciile mele sunt următoarele: 

Sex normal ( doar protejat )

Girlfriend Experience

Sex diferite pozitii, 69 , mici fantezii

Oral ( doar protejat)

Finalizare corporala 

Body Masaj

Program : In principiu ma gasiti la birou de la 10:30 la 22:00.

Cadoul meu este: 150 ( maxim 30 de minute) o finalizare 

200 ( o ora ) doua finalizari 

Imi rezerv dreptul de am selecta clientii , nu accept persoane in stare de ebrietate sau care au consumat stupefiante.

Ma puteti gasi la numarul 0763716254.

Programarile se fac din timp si vor fi  confirmate ( din ambele părți ) cu cel putin 30 de minute inainte !

Acum 13 minute, GoguBBV GoguBBV a spus:

Preturi servicii poti actualiza si tu,te rog?

Am cautat și nu am găsit, scz de deranj...

Multumesc frumos!!!💋💋👅👅

Doar cu o pagina mai in spate găseai și informația.

Link spre comentariu

Pai ca sa vezi bai Gogule...era cu o pagină mai in spate ..puse pt toți ....la Chioreni...servicii și prețuri..dar tu ești lenes și mai crezi și smecher...ca nu intelegi...Bai ...Ea le-a scris pt toți...SA CITESCA ... Acum integ că tu de fapt ai citit dar faci pe prostu..ca nu ai gasit...Crezi că ție îți dă preturi mai ieftine că te cheamă Gogu din Carpați.??? !!! Bianco...dai ăstuia niste preturi și servicii preferențiale că Gogu rupt de foame vrea sa te futa gratis!! 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, nid 35 a spus:

Pai ca sa vezi bai Gogule...era cu o pagină mai in spate ..puse pt toți ....la Chioreni...servicii și prețuri..dar tu ești lenes și mai crezi și smecher...ca nu intelegi...Bai ...Ea le-a scris pt toți...SA CITESCA ... Acum integ că tu de fapt ai citit dar faci pe prostu..ca nu ai gasit...Crezi că ție îți dă preturi mai ieftine că te cheamă Gogu din Carpați.??? !!! Bianco...dai ăstuia niste preturi și servicii preferențiale că Gogu rupt de foame vrea sa te futa gratis!! 

Dumneavoastră sunteți un băgător de seama,stai la pândă sa scrie lumea si Dumneavoastră sa răspundeți...

Apropo,eu vam VORBIT FRUMOS....

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragii mei ❤️

Mă găsiți la "birou" până la ora 23:00, programările se fac din timp și se confirma (din ambele părți)  cu o oră înainte.☺️

Va pup 😘

1680608939_PointBlur_Feb152022_225517.jpg.5a7ffab74fc58b05cb574ad7ea7f8018.jpg

• Like 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor 🤭❤️

Țin să vă amintesc că serviciile mele sunt următoarele : 

Sex normal ( doar protejat )

Girlfriend Experience

Sex diferite pozitii, 69 , mici fantezii

Oral ( doar protejat)

Finalizare corporala 

Body Masaj

Program : In principiu ma gasiti la birou de la 10:30 la 22:00.

Cadoul meu este: 150 ( maxim 30 de minute) o finalizare 

200 ( o ora ) doua finalizari 

Cadoul va fi lăsat discret la început  ( chiar dacă ești client nou sau vechi) pentru a nu avea eventuale neînțelegeri . ☺️

Imi rezerv dreptul de am selecta clientii , nu accept persoane in stare de ebrietate sau care au consumat stupefiante.

Ma puteti gasi la numarul 0763716254.

Programarile se fac din timp si vor fi confirmate ( din ambele părți ) cu cel putin 30 de minute inainte !

Va pup ! 😘

Link spre comentariu

Abia am plecat de Bianca/Antonia si am tras pe dreapta intr-o parcare ca inca imi tremura picioarele si nu pot sa conduc 😄

Mi s-a parut interesant ca apare la reconandate dar totusi nu are multe recenziii si am decis sa vad cum e.

Programare pe whatsup foarte ok

Locatie centarala zona Unirii, Alba Iulia

Bianca e un pic mai plinuta decat ma asteptam (constitutie endomorfa pentru cei care nu agreeaza termenul "plinuta") insa arata bine, cu sani si un fund bombat si ferm, numai buna de tavaleala. Frumoasa la fata, cu niste ochi verzi superbi, copilaroasa, chiar inocenta as putea spune( insa nu va lasati pacaliti...e futacioasa rau)

Am luat o ora( la 200 ora nici nu se merita la finalizare)

Dupa cateva vorbe de introducere, dus, si m-am prezentat nerabdator in camera de lucru.

Un pic de mangaieli, tatonari, pupaceli( nu face FK), analizat tatuaje, am echipat soldatul si l-am cerut in pozitie de drepti

Un oral ok, fara ceva iesit din comun insa nu am facut mult deorece personal ador oralul deep, iar in lipsa acestor skill-uri de regula trec repede la sex si oricum venisem chitit pe fundul ei sa o iau pe la spate.

Am penetrat-o usor cu ruperi de ritm, se cabreaza misto si stie sa isi puna fundul in evidenta, da contre , geme

Am schimbat si in misionar si iar o pozitie gen pe la spate, si iar caprita dar eu in picioare gen in genoflexiune unde am putut sa o bag toata si cu ritm sustinut. Se simtea misto rau. Era umezita bine si mi-a placuta ca duce la sex mai sportiv ( recomand pentru amatori pozitia asta cu ea)

Dupra vreo 40 de minute curgeau apele de pe amandoi. Chiar mi-am dorit sa finalizez mai greu cand am vazut ca nu o doare. Cand simteam ca imi vine mai schimbam pozitia 😁 (secretul lui Bachus)

A fost o partida reusita din punctul meu de vedere si din ce mi-a spus a fost si pe gustul ei. Deci futeti-o bine ca ii place, nu e chiar asa inocenta pustoaica 😉

Am stat un pic amandoi sa ne tragem sufletul, am mai facut un dus, cateva glumite, ne-am imbratisat, pupat, si am plecat.

Punctaj pentru cei care nu au rabdare sa citeasca ce am scris mai sus:

Antonia : 9 la fata chiar 10 pt amatorii de fete cu aspect copilaros, 8 la corp ( mentionez ca are un fund superb cand o pui caprita)

OP: 7 

NP: 10 ( Poate sunt subiectiv, insa pentru mine a fost o experienta misto)

Atitudine : 9 - Pe mine m-a facut sa ma simt bine, scad 1 punct pentru lipsa FK( are o fatzuca care cere pupata)

Spor la futut!

• Like 4
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 14.08.2022 la 15:21, nutzulll a spus:

Abia am plecat de Bianca/Antonia si am tras pe dreapta intr-o parcare ca inca imi tremura picioarele si nu pot sa conduc 😄

Mi s-a parut interesant ca apare la reconandate dar totusi nu are multe recenziii si am decis sa vad cum e.

Programare pe whatsup foarte ok

Locatie centarala zona Unirii, Alba Iulia

Bianca e un pic mai plinuta decat ma asteptam (constitutie endomorfa pentru cei care nu agreeaza termenul "plinuta") insa arata bine, cu sani si un fund bombat si ferm, numai buna de tavaleala. Frumoasa la fata, cu niste ochi verzi superbi, copilaroasa, chiar inocenta as putea spune( insa nu va lasati pacaliti...e futacioasa rau)

Am luat o ora( la 200 ora nici nu se merita la finalizare)

Dupa cateva vorbe de introducere, dus, si m-am prezentat nerabdator in camera de lucru.

Un pic de mangaieli, tatonari, pupaceli( nu face FK), analizat tatuaje, am echipat soldatul si l-am cerut in pozitie de drepti

Un oral ok, fara ceva iesit din comun insa nu am facut mult deorece personal ador oralul deep, iar in lipsa acestor skill-uri de regula trec repede la sex si oricum venisem chitit pe fundul ei sa o iau pe la spate.

Am penetrat-o usor cu ruperi de ritm, se cabreaza misto si stie sa isi puna fundul in evidenta, da contre , geme

Am schimbat si in misionar si iar o pozitie gen pe la spate, si iar caprita dar eu in picioare gen in genoflexiune unde am putut sa o bag toata si cu ritm sustinut. Se simtea misto rau. Era umezita bine si mi-a placuta ca duce la sex mai sportiv ( recomand pentru amatori pozitia asta cu ea)

Dupra vreo 40 de minute curgeau apele de pe amandoi. Chiar mi-am dorit sa finalizez mai greu cand am vazut ca nu o doare. Cand simteam ca imi vine mai schimbam pozitia 😁 (secretul lui Bachus)

A fost o partida reusita din punctul meu de vedere si din ce mi-a spus a fost si pe gustul ei. Deci futeti-o bine ca ii place, nu e chiar asa inocenta pustoaica 😉

Am stat un pic amandoi sa ne tragem sufletul, am mai facut un dus, cateva glumite, ne-am imbratisat, pupat, si am plecat.

Punctaj pentru cei care nu au rabdare sa citeasca ce am scris mai sus:

Antonia : 9 la fata chiar 10 pt amatorii de fete cu aspect copilaros, 8 la corp ( mentionez ca are un fund superb cand o pui caprita)

OP: 7 

NP: 10 ( Poate sunt subiectiv, insa pentru mine a fost o experienta misto)

Atitudine : 9 - Pe mine m-a facut sa ma simt bine, scad 1 punct pentru lipsa FK( are o fatzuca care cere pupata)

Spor la futut!

Te pup și te mai aștept! 😘❤️🥰

• Inimioara 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Buna dragii mei ❤️

Mă găsiți la "birou" până la ora 22:00, programările se fac din timp și se confirma (din ambele părți) cu o oră înainte.☺️

Pupici ! ❤️

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...